Dodaj do ulubionych

likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!!

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 21:09
W Trojce zachodza drastyczne zmiany.
Manniak niedzielny juz zostal zlikwidowany.
Nastepna ma byc sobotnia popołudniowej audycja Piotra Kaczkowskiego
Organizowany jest protest przeciwko jej likwidacji - trwa zbieranie podpisow:
minimax.info/protest/

tajniak.nsbi.pl/protest/index.htm - szczegoly

www.republika.pl/bluesmanniak/top.htm -a to strona historycznego juz
Manniaka
Obserwuj wątek
    • Gość: magician Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:22
      MANNIAKA NIE MA !!!!!!!!!

www.republika.pl/bluesmanniak/top.htm

lppt.storm.pl/kostrzewa.txt

tajniak.nsbi.pl/protest/index.htm

!!!!!!!
      • Gość: marsha Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: 192.168.0.* 10.02.02, 22:25

to jest jeden wielki SKANDAL!!!

• Gość: Jajaccek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 23:21
          Poruszylo mnie to!!!! Ale jaki powod????
          • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 23:37
            tajniak.nsbi.pl/protest/index.htm :
            Trójka, w przeciwieństwie do RMF czy Radia Zet, skierowana jest do osób z
            wyższym wykształceniem. Zarząd Polskiego Radia twierddzi, że radio publiczne
            pełni misję, a tymczaasem ubzdurało sobie, że to źle, iż radia dla ludzi
            inteligentnych nie słucha tylu ludzi, co stacji komercyjnych. Wiceprezes Smolar
            wymyślił więc, że z ramówki wykreśli się wszystko, co w miarę inteligentne,
            albo ostatecznie przesunie się na noc. Tymczasem Trójka ma ZDECYDOWANIE
            największą słuchalność wśród słuchaczy z wykształceniem wyższym. Wykres
            sporządzony na ulotkach Polskiego Radia (na podst. badań Radio Track SMG/KRC)
            pokazuje, że tutaj Trójka jest bezkonkurencyjna (prawie 35%, podczas gdy Radio
            Zet, czy RMF mają po 15-10%).

• Gość: Homar Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:47
              WLasnie to przeczytalem tez na "tajniaku"...
              Mysle, ze to bylaby wielka strata, gdyby trojka zupelnie sie upodobnila do
              zetki, czy rmf... Ech, szkoda gadac, niestety - trzeba sie dopasowywac do
              gustow mas :(((
          • Gość: Rob-35 Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.kointech.com.pl 10.02.02, 23:46
            I tak jest kolej rzeczy niestety :-(((

Najpierw zabiera się ludziom chleb...
            Potem kradnie się im strawę duchową...
            Wreszcie pozbawia się ich nadziei...
            Na koniec zostanie tylko barak w obozie koncentracyjnym...

(ach zapomniałem: wcześniej trzeba ich jeszcze pozbawić
            godności umierania - np. przy pomocy pogotowia ratunkowego)

Pozdrawiam
            Rob-35
    • Gość: Jajaccek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 23:50
      Dzieki, nie podoba mi sie to. Probuje wertowac material.A goscie mi zawracaja
      glowe.Trojka byla zawsze prowadzaca, dla mnie.
      • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 23:56
        Mann o przyczynach: "Trojka bedzie przybierala nowa koncepcje programowa, w
        ktorej ta audycja ani ja sie nie miescimy i stad pozegnanie z fanami"
        • Gość: Rob-35 Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.kointech.com.pl 11.02.02, 00:33
          Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> Mann o przyczynach: "Trojka bedzie przybierala nowa koncepcje programowa, w
          > ktorej ta audycja ani ja sie nie miescimy i stad pozegnanie z fanami"

Może dowcipny kochany Pan Wojciech M. miał na myśli to, że musiałby się
          odchudzić umysłowo, aby się wcisnąć w nową koncepcję programową Trójki? ;-)))

Pozdrawiam
          Rob-35

PS. Teraz już będzie kompletna "przytrujka Misiujka"
          i Niedźwiadek w spódniczce w groszki...

• Gość: 3tek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:06
            Gość portalu: Rob-35 napisał(a):

> Gość portalu: tyrysek napisał(a):
            >
            > > Mann o przyczynach: "Trojka bedzie przybierala nowa koncepcje programowa,
            > w
            > > ktorej ta audycja ani ja sie nie miescimy i stad pozegnanie z fanami"
            >
            > Może dowcipny kochany Pan Wojciech M. miał na myśli to, że musiałby się
            > odchudzić umysłowo, aby się wcisnąć w nową koncepcję programową Trójki? ;-)))
            >
            > Pozdrawiam
            > Rob-35
            >
            > PS. Teraz już będzie kompletna "przytrujka Misiujka"
            > i Niedźwiadek w spódniczce w groszki...
            >

Wiecie co - to paranoja udupiac takie radio zeby zrobic z niego sieczkę. Paranoja
            nie leży w zamyśle poszerzania słuchalnosci lecz tylko w ocenie rynku. Im sie
            wydaje, że 20 debili równa się jeden inteligent. I to jest idiotyzm na maxa. 20
            debili zje cztery lody trafiając przez przypadek do paszczy a jeden inteligent ma
            100% skuteczności. Brońmy się jakoś. Jezus Maria itp. Ich powaliły głupawe
            statystyki. Może kampania negatywna i permanentne śledzenie zapyziałego
            dowodztwa... I afery co chwilka. Moze taką sama plebejską bronią uda się
            zdeskredytować trojkowy establiszment w chwili dzisiejszej? Wszyscy wiedzą
            przecież, że Kostrzewa ma syfa. Antybiotyki nie działają. Pewnie trzeba wymienic
            mu krew. Akcja wymiany krwi dla Kostrzewy. Itd. Deskrydetacja we wszystkich
            mozliwych mediach jako jedyna odpowiedź face to face. Proponuje maksymalny
            bełkot. Niech MEDIA będą Mu lekkimi....
    • Gość: Rob-35 Re: ZAPRASZAJĄ NAS DO TRUJKI? IP: *.kointech.com.pl 11.02.02, 01:36

> W Trojce zachodza drastyczne zmiany.
      > Manniak niedzielny juz zostal zlikwidowany.

...że strawestuję stary tekst Kamana
      - (autora przeboju "Zapraszają nas do Trójki")
      ...z piosenki "Straszna Bryndza" (w rytmie Ska):

ref.

Strasz-na Bryn-dza!
      Głu-cho-nie-my nas wy-pło-szył!
      Strasz-na Bryn-dza!
      Zno-wu cha-ła się pa-no-szy!

Strasz-na Bryn-dza!
      Znów dor-wa-li ko-goś z na-szych!
      Strasz-na Bryn-dza!
      Wszyst-ko znisz-czą dziś dla kasy!

zwrotka #1

Ra-dio już od pa-ru lat się u-śred-nia!
      W ra-diu ma-sa ki-czu bę-dzie i bred-nia!
      Di-dżej wyj-dzie w no-cy przez twe głoś-ni-ki!
      Di-dżej na-pros-tu-je two-je brzyd-kie sny!

Fa-szyzm jest u nas, to fa-szyz-mu a-tak!
      Ra-dio jest dla mas, ko-mu to nie w smak?
      Fa-szyzm to to-ta-li-tar-na jest bryn-dza!
      Bryn-dza to to-ta-li-tar-na jest Truj-ka!

ref.
      ...

Pozdrawiam
      Rob-35

PS. Może ktoś zaśpiewa coś od siebie? :-)))
    • Gość: spoden Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:10
      o qrwa! nic nie wiedziałem,może ktos wie jakie konkretnie programy znikaja i co
      będzie w ich miejsce?
      • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 02:20
        wszystko sie moze zdarzyc! ;-(
        zajrzyj:
        tajniak.nsbi.pl/protest/art021.htm
        • Gość: Rob-35 KTO WINIEN? GDZIE SPRAWCA??? :-))) IP: *.kointech.com.pl 11.02.02, 02:26

> wszystko sie moze zdarzyc! ;-(

No i czyja to w końcu sprawka?
          Po nitce do kłębka:

"Urawniłowka" w eterze rozpoczęła się od warszawskiego radia Pogoda,
          należącego w połowie do Agory SA, wydawcy "Gazety Wyborczej".
          W 1997 roku "Złote przeboje" z ostatnich 40 lat spodobały się wymarzonej
          przez reklamodawców grupie ludzi: między 20. a 40. rokiem życia, lepiej
          wykształconych i zarabiających powyżej średniej krajowej. Zaraz po Pogodzie
          w podobny sposób określiły swoją - przede wszystkim muzyczną - tożsamość
          kolejne radiostacje. Ten proces, który niemal na równi dotyka nadawców
          komercyjnych i publiczne stacje, budzi sprzeciw tradycyjnych słuchaczy
          i autorów radiowych."

Źródło:
          newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=4218
        • telimena Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! 11.02.02, 02:35
          tajniak.nsbi.pl/protest/art021.htm -ten link mi nie działa...
          • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 02:41
            zacznij wiec od www.tajniak.nsbi.pl/protest/
    • Gość: STrup wlasnie wyslalem protest IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.02.02, 10:57
      To jakis horror! Co za ludzie dorwali sie do rzadzenia publicznymi mediami w
      tej Warszawce!
      Wyslalem list do Prezydenta - poprzez mail. Nie musialem korzystac z gotowcow.
      Prosze wszystkich o podobne dzialanie.
      Pograzony w rozpaczy
      STrup
    • Gość: Jarosz Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.vogel.pl 11.02.02, 12:01
      Protest na stronie już podpisałem! Co za banda!!! :-(((

Podrzucam Wam jeszcze link do tekstu z - o dziwo - Krakowa:
      dzisiaj.dziennik.krakow.pl/archiwum/dziennik/2002/02.09/i/Kultura/klult2/
      klult2.html

A Kaczor dziś w nocy grał aż do szóstej rano... :-)))
      • georghe Re: Trójka....... 11.02.02, 14:41
        Lubię trójkę, słucham jej od dawna, ale twierdzę że za mało w niej muzyczki, a
        za dużo politykowania. Trójeczka ta z lat osiemdziesiątych i ta dzisiajsza to
        niestety przepaść....... To se ne wrati...... :((
      • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:33
        ... oj, gral, gral pieknie ;-))))
        • Gość: Jarosz Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.vogel.pl 11.02.02, 16:51
          Ładnie grali, panie doktorze :-)))

[cytat dla wtajemniczonych]
    • Gość: duzY Niestety coraz więcej zmian w Trójce. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.02.02, 14:54
      Nowa miotła z zewnątrz (tzn. z poza Trójki) robi porządki. Chyba Trójke czeka
      los Radia Zet - to znaczy, że piękna Monisia jako łamistrajk pewnie wróci do
      Trójki.
    • Gość: Pafik Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.kom-net.pl 11.02.02, 18:52
      Niszczenie Trojki trwa juz dluzszy czas. Powoli przestaje ja odrozniac od RMF
      czy Zetki. Coraz rzadziej wybieram przycisk "3" na pilocie. Niestety, "target"
      wiceprezesa Smolara to chyba "kulturysci" disco-polo, lupu-cupu i umca-umca.
      Smutne, naprawde smutne.
      • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 22:34
        zetka i rmf to ideal, do ktorego nalezy dazyc, a "starzy" sluchacze sie
        nielicza, bo to zaledwie 6, czy 13% ;-((
        niedlugo stacje radiowe beda sie jedynie nazwami roznic
    • Gość: tyrysek Mann wraca!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 01:10
      "Mann w Trójce
      Już od marca Wojciech Mann ponownie będzie prowadził audycje w PR 3

Wojciech Mann przyjął nową propozycję dyrekcji radiowej Trójki. Począwszy od
      marca, codziennie od poniedziałku do piątku będzie prowadził w porannym paśmie
      audycję "Historia muzyki według Wojciecha Manna".

Ponadto raz w tygodniu, w paśmie "Muzyka o północy" Wojciech Mann poprowadzi
      nową autorską audycję muzyczna. "
      • Gość: tyrysek zmian cd. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 01:16
        muzyka.interia.pl/id/wywiady/www/artykul&kinf_id=229186
        Jak twierdzi Fijałkowski, przyszłość niektórych audycji autorskich w "Trójce"
        nie jest zagrożona. "Będą audycje autorskie, szczególnie w weekend, który jest
        zaplanowany bardzo muzycznie. W sobotę rano, zamiast Markomanii, widzę nową
        audycję 'Grakuchnia'. To będzie rozrywkowy program z super zagadkami autorstwa
        Jerzego Wasowskiego i Janka Chojnackiego. Piotr Kaczkowski będzie gospodarzem
        niedzielnego, muzycznego wieczoru. Start o 20.00, zaczynamy na żywo 'Koncertem
        w Trójce', a od 21 do północy 'Minimax'. Piotr Kaczkowski pojawi się także w
        paśmie dziennym, gdzie będzie prezentował swoje ulubione płyty, jego audycje
        będzie można też usłyszeć w nowym muzycznym paśmie "Muzyka o północy".
        Natomiast w sobotę wieczorem wraca na antenę kultowa audycja Trójki 'Muzyczna
        poczta UKF', w której do zamawiania piosenek wykorzystamy nowe technologie, a
        tuż przed północą robimy ukłon w stronę młodego słuchacza z programem 'Klubowe
        granie'" - dodał. Nie chciał jednak ujawnić, kto poprowadzi nowy
        program "Klubowe granie".
        • precious Re: zmian cd. 13.02.02, 02:16
          zalamałam się.
          od której ten protest 16 lutego?
          • Gość: rychu Re: zmian cd. IP: *.wroc.gazeta.pl 13.02.02, 14:06
            Nie będzie Markomanii? Ociepieli, czy co?
        • Gość: Jarosz Słabo mi :-((( IP: *.vogel.pl 13.02.02, 14:12
          "Klubowe granie" w miejsce "Około północy"... Brrrrrrrr. I ręce precz zarządowi
          radia od "Nocy Muzycznych Pejzaży" Piotra Kosińskiego!

Howgh!
          • Gość: tyrysek Re: Słabo mi :-((( IP: 217.98.142.* 13.02.02, 20:00
            proponuje zadnych Piotrow nie ruszac!
            • Gość: Jarosz Re: Słabo mi :-((( IP: *.vogel.pl 14.02.02, 11:38
              Tak jest! To jeszcze mój ulubiony Stelmi się wtedy załapie :-)))
    • Gość: mawi Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: 212.41.132.* 13.02.02, 16:02
      :)pozdrowienia z Warszawy dla Forum Wroclawskiego i milosnikow Trojki! Piszcie,
      kochani, piszcie - im wiecej nas, tym lepiej.

• Gość: jarq Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 17:07
        Inteligenci do iglo! Mamy Ich Troje w TV2, to trzeba jeszcze wyplewić resztki
        dobrego gustu w radiu, a potem to już mamy "nowoczesne" społeczeństwo na nowy
        wiek! Andrzej L. na prezydenta!
    • Gość: Jarosz I STAŁO SIĘ :-((( IP: *.vogel.pl 18.03.02, 14:52
      Prawie nie ma już "Trójki". To, czego posłuchałem w weekend w nowej ramówce
      mojej (dotychczas) ulubionej stacji, udowadnia, że zamieniła się ona w bagno z
      nielicznymi jeszcze autorskimi enklawami.

W sobotę prawie nie było czego pochwalić! "Grakuchnia" okazała się
      żenująca, "Muzyczna poczta UKF" - bardziej dynamiczna od RMF-u (i to wcale nie
      jest komplement :-((( Przykłady? Zagadywanie początków i końców skądinąd
      dobrych piosenek, ani sekundy na wytchnienie, rzygawiczny dżingiel jak z
      komercyjnej stacji), ale to wszystko nic wobec "Klubowego grania" - trzech
      godzin dyskotekowej sieczki, odtwarzanej chyba przez komputer, bo nikt tego
      badziewia nie prowadził. Zostaje jedynie ewentualnie "Markomania" ze "Smooth
      Jazz Cafe", jeśli oczywiście ktoś gustuje w niedźwiedziastej muzyce. Ja nie do
      końca...

Lepiej było w niedzielę - niezła "Sjesta" Marcina Kydryńskiego i wieczorem to,
      co lubię, czyli pasmo koncertowe i "Minimax" Kaczora. Poza nimi nie było czego
      słuchać.

Z ramówki wynikałoby, że ciekawie będzie w tygodniu między północą a drugą w
      nocy. Zobaczymy. Ostały się na razie "Dwa kwadranse jazzu" - pewnie tylko do
      połowy kwietnia, kiedy to znów Zarząd namajstruje w ramówce. Kuriozalne jest
      ponadto rozbicie "Magazynu Bardzo Kulturalnego" na cztery kwadranse, nadawane
      codziennie po jednym od poniedziałku do czwartku. Z kwachów niemerytorycznych -
      podobno też nie podoba się Zarządowi logo stacji.

A gdzie te obiecane audycje Wojciecha Manna? Dlaczego wyrzucono Monikę Makowską
      czy Jerzego Kordowicza? Bo nie grali "Klubowego grania"??? Aż się nóż sam
      otwiera w kieszeni...

Na razie pewne jest jedno - "Trójce" udało się mnie zniechęcić do jej
      słuchania. To znaczy do słuchania "jak leci", co czasami uskuteczniałem. Teraz
      będę ją włączał TYLKO na moje ulubione audycje.

Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie...
      • Gość: Gregor Re: I STAŁO SIĘ :-((( IP: 212.160.90.* 18.03.02, 15:05
        Nie bedzie juz ElMuzyki???? Kurcze hanba !!!! Zawsze tego sluchalem jak
        wracalem pociagiem do Wrocka, a teraz co pewnie pozostana mi jakies przygibasy
        czy inny chlam! A moze jednak Elmuzyka Kordowicza jest tylko o innej porze??
        jak ktos cos wie niech pisze.
        • Gość: Jarosz Re: I STAŁO SIĘ :-((( IP: *.vogel.pl 18.03.02, 15:14
          Nie ma jej, niestety, w ramówce - sprawdzałem na stronie internetowej "Trójki".
          • Gość: Jureek Re: I STAŁO SIĘ :-((( IP: 62.8.156.* 18.03.02, 16:20
            A wie ktoś, co się stało z "Radioaktywnym Magazynem reporterów"?
            J.
            • Gość: Jarosz Re: I STAŁO SIĘ :-((( IP: *.vogel.pl 18.03.02, 16:42
              Nie wiem na pewno, ale prawdopodobnie też go wycięli. W rozpisce programowej
              niczego takiego nie zauważyłem...
    • Gość: tyrysek Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:49
      Jarosz, dobry czlowieku, ciesze sie bardzo, ze wyciagnales ten watek
      (oszczedziles mi szukania ;-)))
      po sobotniej konfrontacji z nowa trojkowa rzeczywistoscia, mam podobne odczucia
      martwi mnie, ze dla bylej trojki nie ma alternatywy
      ...Kosinski niby zostal, ale zwykle sluchalam go wlasnie do drugiej (spac
      niestety trzeba)
      oj, marnosc, nowa trojka marnosc

P.S. dzis w radiu aplauz nawet Pink Floyd puszczali ;-))
      • Gość: Jarosz Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.vogel.pl 18.03.02, 17:06
        Kosiński został, ale ja mam go z głowy - przynajmniej przez najbliższe trzy
        miesiące. Pech sprawił, że w soboty teraz muszę wstawać przed ósmą rano (byle
        do czerwca...) - to i z "Nocy Muzycznych Pejzaży" mogę się przymusowo czuć
        zwolniony. Mogę się co najwyżej zapoznać z wykazem tego, co było grane - jest
        publikowany na stronie Rock Serwisu. Ale ja to sobie od czerwca odbiję ;-)))

Pozdrawiam :-)))
        • Gość: cyfer Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 17:25
          informacja nieoficjalna: podobno SMG/KRC ma zlecenie na kolejne badanie sluchalnosci. prawde mowiac, cyfer nie ma specjalnego zaufania do tej akurat firmy, ale jesli okaze sie to prawda - jest szansa na powrot do normalnosci. z ostatniej chwili: szykuje sie tez zmiana na stanowisku szefa muzycznego PR3... :-)
          • Gość: Jarosz Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.vogel.pl 18.03.02, 17:30
            O, czyżby szefem muzycznym miał teraz zostać ten komputer od "Klubowego grania"?
            ;-)))))

Wiem, wiem, to cienki dowcip :-))) Dzięki, Cyferze :-)))
            • Gość: cyfer Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 17:33
              we wspolczesnych rozglosniach bez kompow ani rusz.... cyfer nawet podejrzewa jeden z systemow emisyjnych o wspolprace z autorami "klubowego"... :-))) a jak tylko czegos cyfer sie dowie - na pewno zainteresowanych poinformuje... :-)))
        • Gość: Pafik Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.kom-net.pl 18.03.02, 19:15
          Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> Kosiński został, ale ja mam go z głowy - przynajmniej przez najbliższe trzy
          > miesiące.

Oby i jego do czerwca nie wycieli ;]

Pozdrawiam!
          • Gość: Gregor Re: likwidacja audycji P.Kaczkowskiego- protest!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 19:24
            Trojka niestety schodzi totalnie na psy nowe wladze skutecznie ja rozp..laja,
            nie wiem czy cos spowoduje ze nasza ukochana trojeczka bedzie taka jak kiedys.
            Aktualnie z racji kichy radiowej, radio poszlo w kat. Co oni z rozrywka w
            trojce zrobili to wola o pomste do nieba godzina 13 to bylo kiedys to na co
            czekalo sie od rana a teraz??? mozna spokojnie pominac :(((
            Pozdr. wszystkich fanow dawnej trojeczki.
    • Gość: Avocado Tez sie na nim wychowalem, ale nic sie nie stalo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 21:07
      Stary sluchacz (cale zycie * 24h/dobe, czesciowo nieswiadomie, bo przeciez
      musze spac i takie tam).

Oczywiscie rowniez wychowalem sie na Kaczorze i jego audycjach, ale sry leute,
      naprawde nie mysle, zeby stala sie jakas powazna tragedia, tym bardziej, ze o
      ile pamietam to bedzie on nadal prowadzil audycje, tyle, ze w innej formie i o
      innej porze.

Czy to zle ? Chyba raczej nie - w koncu ktos robil badania sluchalnosci i
      wszystko ma na celu danie okazji do sluchania najbardziej popularnych audycji
      wiekszej liczbie ludzie ! :))

Bardziej mnie smuci, ze nadal sa tylko inflacyjne trzy kwadranse jazzu !

3majcie sie !

Avocado Aguila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka