polonus3 06.08.06, 04:21 To mniej wiecej tak jakby wyrwac staruszce inwalidce torebke i uciec. Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prof-antoni prezes Dyzma w rządzie dzięki pisowi 06.08.06, 08:47 jak można wprowadzać 4rp z lpr i samoobroną??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: prezes Dyzma w rządzie dzięki pisowi 06.08.06, 14:11 prof-antoni napisała: > jak można wprowadzać 4rp z lpr i samoobroną??? ********************************* Bo pasują do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Pałką w tornister 06.08.06, 14:38 "Szczerze mówiąc, lubimy takie numery. Tabloidy zresztą często odwalają kawał solidnej roboty, wyłapując słabe punkty rozmaitych polityków. W dodatku nie lubimy Samoobrony. Za jej program, za metody, za hucpiarstwo. Więc i tym razem parsknęliśmy śmiechem. Ale..." Ale przypomnieliśmy sobie za co nam płaci Agora i teraz ten numer, który nam się tak podobał musimy zjechać. A że nie bardzo mamy za co, bo przecież nam się podobał i się uśmiliśmy, to trochę pomoralizujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Pałką w tornister 06.08.06, 15:57 Albo to tak jakby chłopkowi prostemu, szczeremu i niewinnemu, a stolicę swojego kraju zwiedzającemu z twarzą rozdziawioną w niemym i szczerym zachwycie, kolumnę Zygmunta sprzedać, i to jeszcze z tramwajem do jej przewiezienia. Artykułu w "Fakcie" nie znam, ale wcale nie jestem pewien, czy każdego posła nie obowiązuje minimum wiedzy, skromności i zdrowego rozsądku. Krokodyle łzy dziennikarzy "GW" nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy podatnika, jakoś do mnie nie trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Pałką w tornister 06.08.06, 16:03 tomekjeden napisał: > Albo to tak jakby chłopkowi prostemu, szczeremu i niewinnemu, a stolicę swojego > kraju zwiedzającemu z twarzą rozdziawioną w niemym i szczerym zachwycie, kolumn > ę > Zygmunta sprzedać, i to jeszcze z tramwajem do jej przewiezienia. Artykułu w > "Fakcie" nie znam, ale wcale nie jestem pewien, czy każdego posła nie obowiązuj > e > minimum wiedzy, skromności i zdrowego rozsądku. Krokodyle łzy dziennikarzy "GW" > nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy > podatnika, jakoś do mnie nie trafiają. też uważam ,że "jak nie potrafisz ,nie pchaj się na afisz" Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Pałką w tornister 06.08.06, 16:20 tomekjeden napisał: > Krokodyle łzy dziennikarzy "GW" > nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy > podatnika, jakoś do mnie nie trafiają. To nie są krokodyle łzy nad jendym przygłupem tylko walka z konkurencją. Od tego jest ta rubryka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Pałką w tornister 07.08.06, 00:32 "Bo w sumie jakoś nam nie do śmiechu." Nie do smiechu jest Wam jednak zupelnie z innej przyczyny i nie udawjncie tu empatii. Po prostu media Springerowskie tna Wam naklad, tak ze kiedys te wspaniale posadki w Wyborczej sie skoncza. I to tak naprawde boli... Odpowiedz Link Zgłoś