Dodaj do ulubionych

Pałką w tornister

06.08.06, 04:21
To mniej wiecej tak jakby wyrwac staruszce inwalidce torebke i uciec. Zalosne!
Obserwuj wątek
    • prof-antoni prezes Dyzma w rządzie dzięki pisowi 06.08.06, 08:47
      jak można wprowadzać 4rp z lpr i samoobroną???
      • maruda.r Re: prezes Dyzma w rządzie dzięki pisowi 06.08.06, 14:11
        prof-antoni napisała:

> jak można wprowadzać 4rp z lpr i samoobroną???

Bo pasują do PiS.

• kataryna.kataryna Re: Pałką w tornister 06.08.06, 14:38
      "Szczerze mówiąc, lubimy takie numery. Tabloidy zresztą często odwalają kawał
      solidnej roboty, wyłapując słabe punkty rozmaitych polityków. W dodatku nie
      lubimy Samoobrony. Za jej program, za metody, za hucpiarstwo. Więc i tym razem
      parsknęliśmy śmiechem. Ale..."

Ale przypomnieliśmy sobie za co nam płaci Agora i teraz ten numer, który nam się
      tak podobał musimy zjechać. A że nie bardzo mamy za co, bo przecież nam się
      podobał i się uśmiliśmy, to trochę pomoralizujemy.
    • tomekjeden Re: Pałką w tornister 06.08.06, 15:57
      Albo to tak jakby chłopkowi prostemu, szczeremu i niewinnemu, a stolicę swojego
      kraju zwiedzającemu z twarzą rozdziawioną w niemym i szczerym zachwycie, kolumnę
      Zygmunta sprzedać, i to jeszcze z tramwajem do jej przewiezienia. Artykułu w
      "Fakcie" nie znam, ale wcale nie jestem pewien, czy każdego posła nie obowiązuje
      minimum wiedzy, skromności i zdrowego rozsądku. Krokodyle łzy dziennikarzy "GW"
      nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy
      podatnika, jakoś do mnie nie trafiają.
      • inna_pora Re: Pałką w tornister 06.08.06, 16:03
        tomekjeden napisał:

> Albo to tak jakby chłopkowi prostemu, szczeremu i niewinnemu, a stolicę swojego
        > kraju zwiedzającemu z twarzą rozdziawioną w niemym i szczerym zachwycie, kolumn
        > ę
        > Zygmunta sprzedać, i to jeszcze z tramwajem do jej przewiezienia. Artykułu w
        > "Fakcie" nie znam, ale wcale nie jestem pewien, czy każdego posła nie obowiązuj
        > e
        > minimum wiedzy, skromności i zdrowego rozsądku. Krokodyle łzy dziennikarzy "GW"
        > nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy
        > podatnika, jakoś do mnie nie trafiają.

też uważam ,że "jak nie potrafisz ,nie pchaj się na afisz"
      • kataryna.kataryna Re: Pałką w tornister 06.08.06, 16:20
        tomekjeden napisał:

> Krokodyle łzy dziennikarzy "GW"
        > nad jeszcze jednym przygłupem, który jest potencjalnym złodziejem pieniędzy
        > podatnika, jakoś do mnie nie trafiają.

To nie są krokodyle łzy nad jendym przygłupem tylko walka z konkurencją. Od tego
        jest ta rubryka.
    • niemiec.niemiec Re: Pałką w tornister 07.08.06, 00:32
      "Bo w sumie jakoś nam nie do śmiechu."

Nie do smiechu jest Wam jednak zupelnie z innej przyczyny i nie udawjncie tu
      empatii. Po prostu media Springerowskie tna Wam naklad, tak ze kiedys te
      wspaniale posadki w Wyborczej sie skoncza. I to tak naprawde boli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka