Dodaj do ulubionych

Nowe osiedle firmy Awbud-Developer na Ołtaszynie

IP: 217.8.190.* 30.01.04, 10:14
Odrazu trzeba zalożyć opóźnienie roczne, bo na Parafialnej nie oddali
jeszcze budynków,pomimo że aura pogodowa dopisała rewelacyjnie w 2003 i
plotka niesie że mają problem z uregulowaniem platności za materialy
budowlane. Ladne mają budynki i oby się stały własnością tych co je kupili
już..
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiki Re: Nowe osiedle firmy Awbud-Developer na Ołtaszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:41
      Zgadzam się z przedmówcą. W istocie firma ma niemal roczne opóźnienie.Dla
      planujących kupno mieszkania od firmy AW- Bud radzę zainteresować się nie tylko
      ceną mieszkania, ale również kosztami, jakie będą później Państwo ponosić.
      Niestety nie można dowiedzieć się w firmie AW-Bud wielkości przyszłych czynszów
      (kosztów eksploatacyjnych, funduszu remontowego itd.).Nie muszę chyba
      przypominać, jak ważne są to rzeczy.
    • Gość: sylwia Re: Nowe osiedle firmy Awbud-Developer na Ołtaszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 11:52
      Szanowny Panie
      Skoro ich jeszcze nie oddali to dlaczego ja juz sie do nich wprowadzilam??
      Mieszkania zostały oddane w grudniu 2003roku
      i dla scisłosci nie jest to ul.Parafialna ale Nenckiego ...
      Nie wiem skad te informacje ze istnieje takie opoznienie-co prawda montuja nam
      jeszcze ogrodzenie i zakladaja trawnik ale sa to raczej kosmetyczne sprawy...
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Berni Re: Nowe osiedle firmy Awbud-Developer na Ołtaszy IP: 217.8.190.* 27.02.04, 14:11
        A ma Pani Szanowna akt notarialny w ręku? Jeśli nie to mieszka Pani na budowie
        a nie w budynku mieszkalnym.. Mieszkać nie znaczy MIEĆ.
    • Gość: Marcopolo Re: Nowe osiedle firmy Awbud-Developer na Ołtaszy IP: *.cable.mindspring.com 28.02.04, 20:04
      Niezle! niezle! prawie 70 tys $ za mieszkanie we Wroclawiu o pow. 80m2 to ja
      jednak wybieram Nowy Jork w podobnej cenie ;)
      Pozdrowienia z New Yorku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka