Gość: jk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.12.09, 13:02 szukam kardiologa u którego oprócz rozmowy:) będę mogła wykonać konkretne badania np. USG serca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: kardiolog Wrocław IP: *.lanet.net.pl 27.12.09, 20:30 Jak kardiolog to tylko w przychodni przy Szpitalu Wojskowym. Terminy superodległe, ale jak trzeba to przyspieszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:12 Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpan Re: kardiolog Wrocław IP: *.chello.pl 03.01.10, 23:01 Witaj Polecam - dr Jacek Gajek - przyjmuje we srody po południu na ul.Krzywoustego przychodnia Zawidawie. Na codzień pracuje w Klinice na Pasteura. Kompetencja, fachowość i ludzkie podejście do każdego pacjenta. Robi tez usg serca. Mi w styczniu wszczepiał rozrusznik serca i postawił mnie na nogi. Polecam z czystym sumieniem. tel. znajdziesz w internecie pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:14 #### Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:57 Tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pucharow Re: kardiolog Wrocław 12.04.10, 09:03 Hej , polecam gorąco Dr Obremską , która przyjmuje we wtorki od 15 w przychodni Medix przy placu Hirszfelda 17. Co prawda prywatnie, ale sprzęt nowoczesny a doktor z doświadczeniem . Warto :) www.informed.com.pl/main/MEDIX--Przychodnia-II-Wroc%C5%82aw--c--p-63145.html Odpowiedz Link Zgłoś
jgd3 Re: kardiolog Wrocław 14.04.10, 18:15 ja również bardzo polecam panią dr Obremską z MEDIXU.Bardzo miła i mądra kobieta,posługuje się profesjonalnym sprzętem,bardzo indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kardiolog Wrocław IP: *.starachowice.vectranet.pl 02.02.14, 19:17 Dr Małgorzata Zierkiewicz też ma dobre opinie wśród moich znajomych, przyjmuje również w Medixie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:13 Witam Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: kardiolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 13:50 Co z tego ze sprzęt nowoczesny,skoro lekarz z niego nie korzysta.Zapłaciłem 120zł. ,a wizyta polegała na tym,że pani doktor obejrzała wyniki ,które miałem ze sobą,osluchała mnie przez minutę i napisała,,wynik badania,konsultacja kardiologiczna,,i tu pospisywała z przyniesionych przezemnie EKG,Holtera i Echa serca wyniki badań,dodała od siebie jedno zdanie i to by było na tyle.Gdybym wiedział że to będzie tak wyglądać...Powiem tak szkoda czasu i pieniędzy! I powiem-NIE WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:24 polecam dra Pieroga (ze szp. wojskowego) przyjmuje w gabinecie przy ul. Wiosennej we Wroclawiu USG w ramach wizyty wnikliwy, robi dokladny wywiad jestem jego pacjentka od ponad 10 lat i ten czas potwierdza jego trafna diagnoze i odpowiednie leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:56 HEJ. szukam kardiologa u którego oprócz rozmowy:) będę mogła wykonać konkretne badania np. USG serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 08:31 Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 21:13 Z moich obserwacji i doświadczeń w tej kwestii wynika, że najtańszą apteką we Wrocławiu jest Zielony Bluszcz na ul. Oławskiej. Na jednym leku, który kosztuje średnio 40 zł to tam można go już kupić za 35 zł.... Więc różnica jest spora. A czy Wy macie może jakieś swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_mrau Re: kardiolog Wrocław 24.07.14, 17:59 Jerzy Góral, Młodych Techników 7, Wrocław. Nie pyta czy zrobić USG serca, po prostu robi w czasie 1 wizyty. Jestem po zawale pod jego opieką. Żadnych problemów. 50 km na rowerze - żaden problem. Dwa dni w Karkonoszach - żaden problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kot_mrau Re: kardiolog Wrocław 24.07.14, 18:01 teraz zauważyłem dopiero, że odgrzebałem starego trupa...... przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś