Dodaj do ulubionych

kardiolog Wrocław

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.12.09, 13:02
szukam kardiologa u którego oprócz rozmowy:) będę mogła wykonać konkretne badania np. USG serca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: kardiolog Wrocław IP: *.lanet.net.pl 27.12.09, 20:30
      Jak kardiolog to tylko w przychodni przy Szpitalu Wojskowym. Terminy superodległe, ale jak trzeba to przyspieszą:)
      • Gość: maja Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:12
        Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl
    • Gość: karpan Re: kardiolog Wrocław IP: *.chello.pl 03.01.10, 23:01
      Witaj
      Polecam - dr Jacek Gajek - przyjmuje we srody po południu na
      ul.Krzywoustego przychodnia Zawidawie.
      Na codzień pracuje w Klinice na Pasteura.
      Kompetencja, fachowość i ludzkie podejście do każdego pacjenta.
      Robi tez usg serca.
      Mi w styczniu wszczepiał rozrusznik serca i postawił mnie na nogi.
      Polecam z czystym sumieniem.
      tel. znajdziesz w internecie
      pozdrawiam
      Andrzej
      • Gość: marcin Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:14
        #### Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl
        • Gość: oo Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:57
          Tez polecam
    • pucharow Re: kardiolog Wrocław 12.04.10, 09:03
      Hej ,
      polecam gorąco Dr Obremską , która przyjmuje we wtorki od 15 w
      przychodni Medix przy placu Hirszfelda 17. Co prawda prywatnie, ale
      sprzęt nowoczesny a doktor z doświadczeniem . Warto :)
      www.informed.com.pl/main/MEDIX--Przychodnia-II-Wroc%C5%82aw--c--p-63145.html
      • jgd3 Re: kardiolog Wrocław 14.04.10, 18:15
        ja również bardzo polecam panią dr Obremską z MEDIXU.Bardzo miła i
        mądra kobieta,posługuje się profesjonalnym sprzętem,bardzo
        indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta!
      • Gość: gość Re: kardiolog Wrocław IP: *.starachowice.vectranet.pl 02.02.14, 19:17
        Dr Małgorzata Zierkiewicz też ma dobre opinie wśród moich znajomych, przyjmuje również w Medixie.
      • Gość: jojo Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:13
        Witam Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl
      • Gość: tom Re: kardiolog Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 13:50
        Co z tego ze sprzęt nowoczesny,skoro lekarz z niego nie korzysta.Zapłaciłem 120zł. ,a wizyta polegała na tym,że pani doktor obejrzała wyniki ,które miałem ze sobą,osluchała mnie przez minutę i napisała,,wynik badania,konsultacja kardiologiczna,,i tu pospisywała z przyniesionych przezemnie EKG,Holtera i Echa serca wyniki badań,dodała od siebie jedno zdanie i to by było na tyle.Gdybym wiedział że to będzie tak wyglądać...Powiem tak szkoda czasu i pieniędzy! I powiem-NIE WARTO!
    • Gość: gosc Re: kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:24
      polecam dra Pieroga (ze szp. wojskowego)
      przyjmuje w gabinecie przy ul. Wiosennej we Wroclawiu
      USG w ramach wizyty
      wnikliwy, robi dokladny wywiad
      jestem jego pacjentka od ponad 10 lat i ten czas potwierdza jego trafna diagnoze
      i odpowiednie leczenie
      • Gość: ala Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:56
        HEJ. szukam kardiologa u którego oprócz rozmowy:) będę mogła wykonać konkretne badania np. USG serca.
    • Gość: Adam Re: kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 08:31
      Polecam doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 bardzo uspokaja, zdarzyło mi się dzwonić do niego w nocy z problemami rodziców. W gabinecie można wykonać od razu ekg oraz echo serca. U rodziców leczył nadciśnienie, mnie też to czeka ale jestem spokojny o moją przyszłość. www.kardiologkorta.pl

Gorąco polecam!
    • Gość: osa Re: kardiolog Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 21:13
      Z moich obserwacji i doświadczeń w tej kwestii wynika, że najtańszą apteką we
      Wrocławiu jest Zielony Bluszcz na ul. Oławskiej. Na jednym leku, który
      kosztuje średnio 40 zł to tam można go już kupić za 35 zł.... Więc różnica
      jest spora.
      A czy Wy macie może jakieś swoje typy?
    • kot_mrau Re: kardiolog Wrocław 24.07.14, 17:59
      Jerzy Góral, Młodych Techników 7, Wrocław. Nie pyta czy zrobić USG serca, po prostu robi w czasie 1 wizyty.
      Jestem po zawale pod jego opieką. Żadnych problemów. 50 km na rowerze - żaden problem. Dwa dni w Karkonoszach - żaden problem.

Pozdrawiam
      • kot_mrau Re: kardiolog Wrocław 24.07.14, 18:01
        teraz zauważyłem dopiero, że odgrzebałem starego trupa......

przepraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka