Gość: $ IP: 212.127.95.* 02.02.04, 12:48 www.atal.pl/index_FR.html -dwa biurowce i magazyny,nie za duże ale zawsze to byłoby coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Atal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.04, 13:36 To coś już jest, bo to już jest wybudowane i stoi. I ma bardzo dobre obłożenie najemcami, więc być może wkrótce Atal wybuduje kolejne magazyny i biurowce we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Atal 02.02.04, 16:38 Może właśnie to że sporo powierzchni jest już wynajęte, będzie dobrym wabikiem dla kolejnych chętnych na postawienie takich obiektów. Zapytam jedynie, gdzie jest info nt. wynajętej powierzchni, bo nie natrafiłem na nic o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Atal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.04, 17:51 Czytałem na temat tej pow wynajętej w Atalu w jakiejś gazecie. Niestety nie kolekcjionuję wycinków prasowych, więc nie jestem w stanie tego wstawić na forum :( W każdym bądż razie wypowiadał się ktoś z Atalu i mówił, że cieszy się, że ten kompleks ma dobre obłożenie najemcami. Zresztą się nie dziwię. To najnowsza inwestycja magazynowa we Wrocławiu, a porządnej powierzchni ciągle we Wrocławiu mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Atal IP: 212.127.95.* 03.02.04, 20:06 ogolnie biurowiec smiesznie maly...kurde jednak wroclaw to... male miasteczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Atal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.04, 20:09 Za to ty (p)anie "Z" jesteś wielki :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Atal 26.11.18, 14:28 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś