Gość: RosJa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.02.04, 01:27 Gdzie są te zawody ??? Widac pan redaktor zapomniał wspomniec gdzie ta impreza jest organizowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: Start psich zaprzęgów IP: *.connect.jgora.pl / 62.87.154.* 05.02.04, 12:56 Z pewnoscia na Psim Polu. Albo kolo Psich Bud :-) Na moj maly rozumek, mozna domniemywac cos o Jakuszyach - snieg jeszzcze jest i od jakiegos czasu jest tam centrum wyscigow psich zaprzegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeM Re: Start psich zaprzęgów IP: 212.185.43.* 05.02.04, 13:07 Ja też przypuszczam, że będą to Jakuszyce. Byłam tam w zeszłym roku - niesamowite wspomnienia. Oczywiście tylko się przyglądałam i podziwiałam piękne psiaki.... Pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: Start psich zaprzęgów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 16:52 W ostanim co jest grane bylo podane, ze w Dusznikach Zdroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Start psich zaprzęgów IP: *.bp.com.pl 05.02.04, 16:59 Duszniki Zdrój, koło schroniska "Pod Muflonem". Zawody były też w zeszłym tygodniu, w tym tygodniu powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś