dydelf1973 21.01.10, 10:59 Polonez pod Fredrą i potem kolorowe korowody przez miasto? Podoba mi się. Tylko prośmy niebiosa o brak opadów śniegu, bo znając skuteczność służb i osob odpiwiedzialnych za odsnieżanie to jakoś czarno te korowody widzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lux Re: Karnawał wrocławski równie sławny jak wenecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 15:42 expo, euro, fontanny to wszystko mało potrzeba jeszcze karnawału jak w Wenecji albo większego - bedzie pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikxyz Igrzyska zamiast chleba 21.01.10, 16:15 Igrzyska zamiast chleba. Będą wrzaski i chlanie do rana. A kolorowo to będzie od śmieci i pawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak smutnio Ci zyc Re: Igrzyska zamiast chleba IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.01.10, 10:38 DO PRACOWNIKA XYZ: Ale Twoj swiat jest paskudny, cuchnacy i zly. Bardzo Ci wspolczuje... Jakie to szczescie, ze takich jak Ty jest bardzo niewielu! PS. A smieci, ktore pozostaja zawsze po bytnosci ludzi, zwierzat, kwiatow itp - trzeba posprzatac i basta (i dac tym samym prace i godziwy zarobek innym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa Wenecja jest "znacznie lepiej odsniezona". IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.10, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Karnawał wrocławski równie sławny jak wenecki 21.01.10, 16:59 tramwaje wodne wożące ludzi po mieście, uśmiechnięci ludzie tańczący po ulicach, wydający fortunę na najdroższe przekąski na świecie, życzliwi a nie pijani, bezinteresownie dla siebie uprzejmi przeciskający się wąskimi uliczkami pełnymi zabytków a mimo to czystymi jedyne co Wrocław ma wspólnego z Wenecją to zapach koło Dworca Głównego.. "karnawał wrocławski równie sławny jak wenecki" taaaak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Re: Karnawał wrocławski równie sławny jak wenecki IP: *.magma-net.pl 21.01.10, 19:10 radeberger napisał: [...] > jedyne co Wrocław ma wspólnego z Wenecją to zapach koło Dworca > Głównego.. > > "karnawał wrocławski równie sławny jak wenecki" taaaak... Na gałęzi siedzą orzeł i wróbel. W pewnym momencie wróbel zwraca się orła: - Wiesz, ja też jestem orłem, tylko długo chorowałem. Beate Matthias znowu w formie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca carnival 21.01.10, 19:32 od 16 lat co roku bal przebierancow jest www.artistik.pl/carnival/ Odpowiedz Link Zgłoś