Dodaj do ulubionych

Rozczarowanie po koszykarskim pojedynku Gigantów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 23:05
Promocji zabrakło. Nie dotarłem na mecz, bo dowiedziałem się o nim w sobotę z
Gazety. Termin do bani, promocji brak, to się nie ma co dziwić, że nikt nie
przyszedł. Zresztą Eurobasket zaspokoił trochę głód kibiców na koszykówkę i
impreza o tak marnym poziomie nie przyciągnęła już tłumów.
Obserwuj wątek
    • trueapasz buhahaha reaktywacja ;) 26.01.10, 09:03
      gdzie jesteście fanatycy zeptera ;)
      • Gość: neeki Re: buhahaha reaktywacja ;) IP: *.tieto.com 26.01.10, 16:03
        Chodza na kopana, teraz to jest popularne...
        W sumie nawet bilans sie zgadza... jak kopacze byli na dnie 3 ligi to chodzilo
        na nich 500-1500 osob, teraz jest to okolo 6000, to akurat wyjasnia migracje z
        HL na oporowska ;)
    • Gość: Ludwiczuk_fan Rozczarowanie po koszykarskim pojedynku Gigantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 11:39
      było zrobić w Orbicie spotkanie to było by akurat po brzegi wypełnione. Jak w Ostrowie czy Kołobrzegu by zrobili, to do jakiej hali by ludzi wsadzili? Do kurników na 1000 miejsc? No wtedy na pewno byłby sukces. Problem nie we Wrocławiu i kibicach, a w organizacji. Podstawy marketingu mówią o 4P, a połowa z nich została spaprana bo produkt był marnej jakości a promocja i organizacja... szkoda gadać. Ja osobiście po tym co zobaczyłem w zeszłym roku (wtedy była pełna hala) w tym nawet nie zamierzałem isć, bo Skiby i Konia drącego się bez ładu i składu nie wytrzymam więcej a poziom meczu wiadomo jaki był.
      I tak jak autor pisze, zero plakatów w mieście, ba, ja w sobotę szukałem programu imprezy i nigdzie nie znalazłem. Mecz w czas kiedy grają ręczniki też był bez sensu. Ale pewnie z przyszłym roku zrobią to samo, no bo dziady z PLK uważają że było fajnie i w ogóle bosko...
    • Gość: Erazmus Wrocław nie potrzebuje koszykówki IP: 160.83.30.* 26.01.10, 12:10
      Po okresie fascynacji koszykówką miejscowa klasa średnia znalazła
      inne rozrywki i temat koszykówki we Wrocławiu można uznać za
      zamknięty.

Wszystkich kibiców Śląska zapraszam wiosną na Oporowską.
      • Gość: neeki Re: Wrocław nie potrzebuje koszykówki IP: *.tieto.com 26.01.10, 16:06
        Obawiam sie, ze po Euro 2012, okres fascynacji pilka nozna tez przeminie i
        wladze miasta beda szukac nowej trampoliny wyborczej w odbudowaniu sportow
        halowych. Śląsk w reczna i w kosza moze wtedy wrocic na nalezne im miejsce. Oby
        tylko nie odbylo sie to kosztem kopanej, w 700tys. miescie powinno sie uzbierac
        ludzi i na wypelnienie hali sportowej i na wypelnienie stadionu pilkarskiego,
        moze nie takiego jak na Maslicach, ale przynajmniej na Oporowskiej.
    • Gość: aotearoa Rozczarowanie po koszykarskim pojedynku Gigantów IP: *.dialog.net.pl 26.01.10, 13:30
      trueapasz, erazmus - obaj jestescie idiotami omylnie tylko
      uważajacymi się za kibiców Śląska Wrocław. Śląsk to nie tylko noga
      Śląsk to był klub 13 sekcyjny przez lat tyle ile w sumie zapewne
      macie obaj. A koszykarski Śląsk poza erą zeptera, idei i innych
      pcs'ów także zdobywał dla wrocławskiej dumy WKS'u mistrzostwa
      Polski. Szlag mnie trafia - nie dość, że mamy wroga w warszawce (od
      zawsze) w osobie imć Krauzego to jeszcze własny wewnętrzny chodzący
      tylko na kopaną i uważajacy Śląsk za izolat piłkarski
      • Gość: Gerard We Wrocławiu tylko Ślask Wrocław i nic poza tym.. IP: *.as.kn.pl 26.01.10, 14:11
        Bardzo lubiłem koszykówke ale niestety coraz bardziej odzwyczajam
        sie od niej i zapominam.Chodziłem na mecze koszykówki
        Slaska,Gwardii oraz kobiecej Slęzy Wrocław.Az,sie dziwie ze w tak
        duzym miescie brakuje kilku sponsorów ktorzy byliby w stanie
        utrzymać te kluby w 1 lidze na jako takim poziomie.Ale coz, moje
        serce teraz bije za piłkarski Slask Wrocław.
    • Gość: Arthur Przecież koszykarski Śląsk istnieje. IP: *.as.kn.pl 26.01.10, 16:12
      Jest tam prowadzony doping, bo niektórzy zostali z drużyną. Reaktywacji chcą i
      organizują ludzie, którzy na szalikach mieli loga Idei i obrażali kibiców z
      Oporowskiej.
      • Gość: kibol Re: Przecież koszykarski Śląsk istnieje. IP: *.e-wro.net.pl 26.01.10, 18:35
        Z kąd wy macie takie info , że na 3 lige chodziło od 500 do 1500
        widzów jak nie chodziłeś na kopaczy to na h.. się odzywasz na
        najgorszym meczu z TOR Dobrzyń było 1700 widzów , a na Swornice 1300
        na najwarzniejszych meczach od 2.500 do 3000 tyś. a na Zagłebiu
        Sosnowiec 7.500 . Dobra przejde do tematu po pierwsze w Hali
        100lecia było około 1300 widzów PS. , a Słowie Sportowym napisali
        1500 , po drugie jedynym zespołem jest WKS ŚLĄSK WROCŁAW a nie
        jakieś wynalazki na początku a potem Ślask ,z herbem jakiegoś szpaka
        na czarnym tle . Zrozumcie to wreszcie ze Śląsk to nie tylko pusta
        nazwa to wierność i zaszczyt ach ci kibole ps. przed 2001 roku
        chodziłem na wszystkie mecze Śląska koszykarskiego .
        • Gość: e-kibol Re: Przecież koszykarski Śląsk istnieje. IP: 188.33.67.* 27.01.10, 12:57
          zamiast na mecze trzeba bylo chodzic do szkoly :D
          to ,ze tak malo ludzi bylo na meczu "gigantow"(pogratulowac nazwy:D) wynikalo przede wszystkim z syberyjskiej pogody plus meczu w reczna plus rok temu ludzie dali niezle nabrac na pojedynke gigantow ale teraz pokazali ludwiczukowi, gdzie maja jego super pomysly, przeciez ten gosciu jest rownie nieudolny jak g.lato w pzpn. ze przypomne tylko przeniesienie transmisji ligi koszykowki z polsatu sport i tv4,ktorych podobno nikt nie ogladal ,do super ogladanego i mega popularnego kanalu tvp sport, ktoergo kompletnie nikt nie oglada. a szczerze ?to mnie wali ,czy przed nazwa slaska jest zepter czy inna idea .to dalej jest klub z mojego miasta.
    • Gość: fryc Rozczarowanie po koszykarskim pojedynku Gigantów IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.01.10, 22:47
      Pierwsy raz opusciłem mezgigantów.W zeszłym roku miłem dość ryczenia
      Skiby,że nie moża było śledzić meczu.PZK nic nie ptrafi zoganiować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka