Gość: mimi2007 IP: *.infinity.net.pl 05.02.10, 21:36 czy jest tu ktoś, kto robił body jet i mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami? z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konshens Re: body jet 11.03.10, 12:24 Ja nie robiłam, ale moja koleżanka miała liposukcję. Dużo o tym czytała, ja też się trochę interesowałam i mogę ci powiedzieć, ze body jet to nie jest najlepsza metoda. To liposukcja wodna, która polega na wstrzykiwaniu za pomocą kaniuli kwasu, który rozpuszcza i wypłukuje tłuszcz. Jest ryzyko, że zrobią się nierówności. Koleżanka robiła sobie w IQ medica usuwanie tłuszczu metodą vibrolipo. Tam kaniula nieznacznie wibruje, nie uszkadza tkanek i ponieważ te drgania są naprawdę niewielkie (0,5 do 1 mm), to nie powstają nierówności. Jest to mniej inwazyjna metoda, bezpieczniejsza i okres rekonwalescencji jest krótszy. Tutaj jest fajny artykuł na ten temat: www.estemedia.pl/artykuly.php?dzial1=71&dzial2=71&n_art=494 Odpowiedz Link Zgłoś
carolla27 Re: body jet 29.03.16, 19:41 ja miałam robioną liposukcję klika lat temu. Jeśli pytasz o jakieś powikłania czy powrót z przed liposukcji to nie spotkałam się na szczęście z tym, ale to może zasługa świetnego miejsca i profesjonalnej kadry. Liposukcje metodą body-jet robiłam w Dream-Med w Łodzi na Rydzowej, ponieważ koleżanka mi poleciła. Cały zabieg to nic strasznego robią znieczulenie miejscowe i kilka badań do tego żeby wykluczyć przeciwwskazania. Odpowiedz Link Zgłoś
natimaciejewska Re: body jet 21.09.18, 20:50 Ja także wykonywałam liposukcję body jet. Pod czas konsultacji u dr Tomasz Mierzwińskiego z Bona Dea, wszystko dokładnie tłumaczy i zabieg wykonuje perfekcyjnie. A miałam robioną liposukcję brzucha i boków i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka55 Re: body jet 27.03.19, 20:55 Witam,Mam pytanko. Takze robilam liposukcje body jet brzucha w Bona Dea.Ile trwal u pani obrzek brzucha i kiedy wkoncu cieszyla sie pani plaskim brzuchem? Ja mialam robiony miesiac temu i jak na razie nie moge na niego patrzec.Jest tak spuchniety i wiekszy o 8 cm Odpowiedz Link Zgłoś
abiebaby Re: body jet 29.04.19, 20:39 Nati, mozesz prosze, opowieziec cos o fazie "po"? Tez robilam zabieg (brzuch, boczki i uda od wewn.) u Doktora Mierzwinskiego i z samego kontaktu z nim i w klinice jetem bardzo zadowolona. Zabieg mialam 10 dni temu i jak narazie mniej, lub wiecej boli mnie wszystko. roznicy tez narazie wielkiej, tj zadnej, nie widac, ale o tym uprzedzal. Napisz prosze jak to u Ciebie przebiegalo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś