Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. Są ...

IP: *.as.kn.pl 07.02.10, 20:00
Kibicuje Lechowi, ale bylem wiosna na meczu z Lechem w towarzystwie ciemnoskorego kolegi. Kupilismy bilety w sektorze kibicow slaska. Kibice slaska to antysemici i faszysci, Myslalem, ze mojego ciemnoskorego kumpla zabija. Zniechecilem sie do klubu przy Oporowskiej, mimo ze z Rawicza blizej mamy do Wrocka niz do Poznania, bede jezdzil i zostawial pieniadze jako kibic KGHM i Lecha.
Obserwuj wątek
    • Gość: biim Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 21:00
      Hehe...i krzyż ci na drogę.

• Gość: re Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.10, 21:03
      buchahcha , urzekła mnie twoja historia ...tak tak jeździ z tym swoim
      Bambo na Leszka :), wy pyry lubicie murzynków
    • Gość: KIBIC Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. Są ... IP: *.as.kn.pl 07.02.10, 21:33
      To czego tu jeszcze szukasz w naszym pieknym Wrocławiu ? Bo widze, że masz net z Kom-netu, a tej firmy nie ma w wielkopolsce... nędzny prowokatorze...
      • Gość: kibic z Rawicza Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: *.as.kn.pl 07.02.10, 21:44
        Wlasnie dlatego slask bedzie biednym zasciankowym klubem, zero marketingu, zero perspektyw. Miasto piekne, ale ludzie nie teges.
        • Gość: Alonso Bile rodzinny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:23
          Żeby moje dzieci słuchały q*rw, spie**, poj*bów i oglądały twarze podpitych
          prymitywów ziejących nienawiścią? Wolimy obejrzeć meczyk w TV - niekoniecznie
          polskiej ligi.
          • Gość: sgv Re: Bile rodzinny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 14:27
            Ja mam podobne podejście, nie mam zamiaru płacić za nędzne widowisko i na
            dodatek ludzi, dla których piłka nożna to nie sport tylko jak zauwazyłes
            pretekst do wyładowania swojej nienawiści. Mimo tego, że mieszkam we Wrocławiu
            na Oporowskiej byłem lata temu, wolę kilka razy w roku zobaczyć porządne
            widowisko sportowe w Monachium, na nowoczesnym obiekcie i przyzwoitym poziomie
            sportowym.
            • Gość: roz Re: Bile rodzinny? IP: *.static.korbank.pl 08.02.10, 14:47
              No i czym się podniecasz chłopie , jak sam piszesz byłeś na
              Oporowskiej lata temu więc się nie wypowiadaj , pisz na forach
              niemieckich skoro tam chodzisz i oglądasz futbol
              • Gość: sgv Re: Bile rodzinny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 16:13
                Na pewno nie podniecam się Oporowską, która prezentuje poziom niewiele wyższy
                niż stadiony II -ligowe w miastach kilkukrotnie mniejszych. Na Oporowska nie
                chodzę na pseudo widowiska sportowe, jednak z powodów poza sportowych stadion
                ten odwiedzałem co najmniej raz na miesiąc w ciągu ostatnich kilku lat. Szczytem
                wstydu było rozegranie meczu eliminacyjnego reprezentacji Polski ze Słowenia we
                wrześniu 2008 roku.

O poziome ligi polskiej nawet nie ma co dyskutować, widać to z kolei na
                przykładach reprezentantów w eliminacjach pucharowych, gdzie najlepsze drużyny
                ekstraklasy sa ogrywane nawet przez słabsze sportowo drużyny. Nawet zmiana
                przepisów, które ułatwiaja wejscie do fazy grupowej klubom ze słabszych
                piłkarsko krajów jak Polska nic nie dały klubom ekstraklasy, dla których faza
                grupowa to wciąż zbyt duże wyzwanie.

Jak sam widzisz nie ma sie czym podniecac.
                • Gość: ken Re: Bile rodzinny? IP: *.lanet.net.pl 08.02.10, 18:58
                  Tyle forsy za oglądanie patałachów i wąchanie podpitych żuli - super
        • Gość: KIBIC Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: *.as.kn.pl 08.02.10, 10:30
          Biedny to jestes ty i twoj smieszny malomiasteczkowy leszek i kghm. Jak ci nie pasuje, to wyjazd na rawicka wioche.
    • Gość: Dud pyra na przeszpiegi przyjechała IP: 62.233.251.* 08.02.10, 10:19
      podsłuchowywać podsłuchowywać wam się zachciewa
      na trybunie siedzi i szpunci ;)
      • Gość: Majka Do Alonso.. IP: *.as.kn.pl 08.02.10, 10:32
        Kup dzieciom stopery i dawaj na mecz pokrako
    • Gość: Ktoś Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: 212.160.183.* 08.02.10, 13:06
      Marna prowokacja hahahahha
    • Gość: mirek byłem kupiłem IP: *.220.117.127.dsl.dynamic.eranet.pl 08.02.10, 14:57
      a ja już byłem i kupiłem i dostałem miłą niespodziankę :)
      pozdrawiam Kibiców Śląska, a nie pikników
      amen :)
    • Gość: madmax Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. Są ... IP: *.chello.pl 08.02.10, 15:28
      a co to za niespodzianka?
      • Gość: mirek Re: Śląsk Wrocław rozpoczyna sprzedaż karnetów. S IP: *.220.117.127.dsl.dynamic.eranet.pl 08.02.10, 16:01
        kup karnet to się przekonasz :)
    • Gość: lolek pyrolandi mówimy NIE IP: *.220.118.46.dsl.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 10:36
      głupie pyry przyjechały na oporowską, pewnie w barwach amici poznan siedzieli na trybunie gospodarzy i się jeszcze dziwią że chciano ich pobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka