Gość: zonk IP: 213.25.69.* 14.03.10, 20:47 Tarasiewicza nie interesuje co się dzieje w lidze poza jego zespołem ?? Czy ja dobrze czytam ??? To teraz nie dziwią mnie te porażki w kiepskim stylu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacenty Czy wygrywasz czy nie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 21:16 Psy szczekają karawana jedzie dalej..... Co by się nie działo, zawsze ze Śląskiem. Kibice sukcesu do Lubina teraz tam wygrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.10, 22:34 cprzez sedziego? jak zwykle zle przygotowani do rundy wiosennej brak szybkosci to jednak winna trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:57 szkoda porazki, ale chlopaki chociaz walczyli, brawo za zmiane taktyki na bardziej ofensywna od poczatku meczu, dobrze do akcji ofensywnych wlaczali sie boczni obroncy , brawo , taka gra mi sie juz podobala, teraz tylko popracowac na skutecznoscia a i wyniki sie pojawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego 15.03.10, 06:35 Diego, brawo za optymizm.W Śląsku go nie ma,są tylko narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WanVorden Re: Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: 195.206.126.* 15.03.10, 08:06 To co wygaduje Tarasiewicz to jedna wielka żenada. Oglądałem oba mecze we Wrocławiu i Śląsk w porównaniu z Jagą i Lechią jest po prostu słabym zespołem. Moim zdaniem Taraś jest nędznym trenerem i odpowiada za złe przygotowanie zespołu. Powinien natychmiast odejść. Z tym trenerem będziemy budować Wielki Śląsk począwszy od II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Tarasiewicz out IP: 195.182.9.* 15.03.10, 08:26 Zero warsztatu, jazda na górnolotnej motywacji, "wspaniałe" rundy wiosenne! Czas przejrzeć na oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: 194.114.62.* 15.03.10, 09:57 Cyt.: "Za tydzień wrocławianie jadą jednak na Łazienkowską, gdzie zmierzą się z przeżywającą kryzys Legią. W zeszłym sezonie wrocławianie przegrali w stolicy aż 0:4" To Śląsk dwa razy gra z Legia w stolycy w tym sezonie??? pozdrawiam serdecznie pana redaktora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Bzdury trenejro gada... IP: 89.174.104.* 15.03.10, 10:12 Nie przez sędziego panie trenerze, tylko do roboty z tymi kopaczykami. Czy grają beznadziejnie czy kiepsko to są zawsze chwaleni, a może by tak od czasu do czasu zwyczajnie opieprzyć ich z grubej rury. CAły czas tylko nic się nie stało o Śląsku nic się nie stało. A właśnie stało się bo obok Piasta i Poloni Warszawa jesteśmy najsłabszym zespołem w lidze. W 3 meczykach 1 pkt, a jeszcze nie dawno trener mówił że do wyników sparingów w okresie przygotowawczym nie przywiązujmy wagi. Odra, Zagłębie w tym czasie zdobyły po 7pkt. Ale najlepsze dopiero przed nami - seria 5 meczy w których jak zdobedziemy 2 pkt to bedzie sukces, ale przecież właścicielowi obojętne jest które miejsce ma klub w lidze, pan trener ma konsekwentnie budować zespół - no i buduje po tych 5 meczykach będziemy murowanym kandydatem do spadku w gronie Polonii Warszawa i Piasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Bzdury trenejro gada... IP: *.joanitow.finemedia.pl 15.03.10, 13:03 Zrozum kolego Taraś nie opier...piłkarzy bo moga go puścić lepiej ich chwalic po porażce podejść z rączką na sercu do sektorów kibiców którzy z tego powodu będą w siódmym niebie i będzie śpiew nic się nie stało,i cała Polska w cieniu Sląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 10:20 Coś mi się widzi, że na wrocławskim Maślaku gościć będą co najwyżej zespoły I ligowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: 79.110.196.* 15.03.10, 15:27 Mam takie samo zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOR WIDMO Re: Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 10:59 Tarasiewicz to zaklinacz rzeczywistości ,koleś o wysokim mniemaniu a żaden szkoleniowiec .Facet nie walczył o wzmocnienia a teraz szuka winnych porażek.Najbliższe 3 mecze zdecydują o szacunku kibiców dla jego drużyny.Grają z czołówką jak zremisują jakikolwiek mecz zdobęda choć 1 punkt to bedzie dobrze ale myśle ,że po świetach bedą na 12 pozycji obok Arki i Piasta będą mogli napić sie piwa i pobujać sie na falach tonącego stateczku.Przestań panie trenerze robić ociach wrocałwskim fanom i zachowywać sie jak Sieminski.Skończ Waść ,wstydu oszczęść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniamin Re: Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 11:42 Panie Ryszardzie. Pozostanie Pan moim Idolem do konca zycia, ale "trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym", wiec jesli Pan chce zostac zapamietany jako Wielki Czlowiek, to z trenerka nalezy sie pozegnac, bo kazdy kolejny dzien przynosi Panu kolejna kompromitacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: 78.8.151.* 15.03.10, 11:44 "We Wrocławiu na razie ani o spadku, ani o mistrzostwie jednak nie myślą". Z tym o mistrzostwie to się zgodzę ale za 3 góra 4 kolejki te 7 punktów przewagi znikną szybciutko i daje sobie łeb uciąć , że dziady bedą walczyć o utrzymanie!Szkoda pieniędzy na tych mizernych kopaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.joanitow.finemedia.pl 15.03.10, 12:57 Taraś kończ wstydu oszczędź to co gra Sląsk to disco polo a nie filharmonia.Prezes i Taraś traktuje nas kibiców jak rodzinę patologiczną gdzie mąż pijak napier...żonę,a ona jest z nim bo go kocha i myśli,że się zmieni.Byłem z wKS od 23 lat ale mam dość po wypowiedzi prezesa,że nie ważne które miejsce będzie miał Sląsk.Nie po to kupuję karnet żeby mi zamiast szynki wpie.kaszankę.Taraś jesteś żałosny pasi Ci to 50 tyś.na takich warunkach.Obyśmy nie spadli i nie będzie mistrza śmieszny trenerze,a teraz "prawdziwi kibice możecie mi nawtykać wisi mi to jak prezesowi pozycja Sląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: 79.110.196.* 15.03.10, 13:39 Nie zwalaj winy na sędziego! Złej baletnicy przeszkadza rombek u spódnicy. Mam wrazenie, ze idziemy w dobrym kierunku. Awans do I ligii juz blisko! To sie nazywa budowanie druzyny. A stadion na Maslicach? Bedzie zapełniony w 76%. Bedziemy goscic GKP Gorzów, Górnik Łęczna czy GKS Katowice. Bedzie super widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qmaty Re: Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 15:22 Jak Solorz trzęsie sie nad każdą wydaną złotówką i kupuje piłkarzopodobnych kopaczy to nie ma się co dziwić. Jak go nie stań na klub to niech jak najszybciej się go pozbędzie - i tak nie chodzi na mecze bo ma Śląsk w d... A już za 2 miesiące ma zadłużyć klub na 600 mln zł!!! Gość, który nie dał nic z siebie dla Śląska. A kibice się jeszcze cieszą że taki dobry Pan im się trafił, tyle pieniędzy oszczędził na 3 okienkach transferowych. No normalnie super jest. Jakbym był Solorzem i wszedłbym na forum zimą Śląska to tylko utwierdziłbym się, że nie ma co kupować kogoś dobrego, nie ma co inwestować w szkolenie, skauting, bo 95% tam pisze, że to normalne, że jak będzie galeria to będziemy potęgą, zeby nie marudzić itp. PS. Drodzy dziennikarze, wyjaśnijcie proszę 2 kwestie: dlaczego nie było żadnego przetargu, konkursu ofert na budowę galerii (przecież to my kibice de facto będziemy płacić raty) oraz ile wyniesie ta rata - podawana kwota 25 mln zł rocznie przez 25 lat nijak się ma do rzeczywistości. Prosze wylicznnia wskazują że to będzie ok 40-50 mln a więc niemal 2 razy więcej!!! I obudzimy się z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego 15.03.10, 17:34 Dlatego byłem za fuzja z Groklinem. Bo przynajmniej by ktos dobrze zarzadzał klubem i zależało komus na grze piłkarzy. I pewnie nie byłoby takich długów. A Solorz niedługo sprzeda udziały w klubie, bo dojdzie do wniosku, ze nie ma z tego korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 15:01 Rysiu byłeś świetnym graczem tego Ci nikt nie zabierze jednak trenerem jesteś kiepskim cóż nie wszyscy wielcy piłkarze są dobrymi trenerami i ty do takich się zaliczasz. Jak masz Śląsk w sercu to odejdż.To jest kres twoich możliwości teraz może być tylko gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat Tarasiewicz: Przegraliśmy przez sędziego IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.03.10, 18:40 Trener narzeka na sedziego??? On sie chyba z chionku urwal... Gdyby Slask dobrze gral to by ten mecz wygral. To juz 3 kolejka bez wygranej i 2 mecz przegrany na wlaasnym boisku. Czekam na naglowek ''Nieuchronna dymisja Tarasiewicza,, Odpowiedz Link Zgłoś