eatless 16.03.10, 06:08 Przeprowadzamy sie na Klecine, okolica ul. Czekoladowej. Czy mozecie polecic jakiegos dobrego pediatre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annwy Re: Pediatra na Klecinie? 16.03.10, 09:17 My mamy sprawdzonego pediatre ale niestety prywatnego. Przyjeżdża do nas na wizyte po telefonie. Fajny, kompetentny i dobrym podejściem do dziecka. Jak chcesz namiary to daj znać na @ to Ci podeślę nr tel i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
eatless Re: Pediatra na Klecinie? 16.03.10, 16:48 dziekuje za odpowiedz. chetnie wezme taki adres sprawdzonego pediatry(na wszelki wypadek)ale prawde mowiac wolalabym pediatre w przychodni (z wiadomych powodow).:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staszka1974 do annwy 22.03.10, 11:35 Czy ja też mogę prosić o namiar na wizyty domowe na mojego maila: staszka@wp.pl? I ile kosztuje wizyta? Pozdrawiam Staszka Odpowiedz Link Zgłoś
kluskaipierozek Re: Pediatra na Klecinie? 16.03.10, 18:26 Ja osobiście nie polecam przychodni na Czekoladowej. Nie ma tam pediatry, przynajmniej jakiś czas temu nie było, byli tylko lekarze rodzinni, za każdym razem przyjmował nas ktoś inny. Zrezygnowałam i przeniosłam się do Pulsantisu. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Pediatra na Klecinie? 16.03.10, 21:41 Mieszkamy na Klecinie,ale do przychodni jesteśmy zapisani na Ostrowskiego koło FATu. Lepszych pediatrów i specjalistów (m.in. dr Dołyk) bliżej nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Pediatra na Klecinie? 16.03.10, 21:42 eatless, a w jakim wieku masz pociechę? Odpowiedz Link Zgłoś
eatless Re: Pediatra na Klecinie? 17.03.10, 05:44 maluchy jeszcze, dlatego szukam kogos troche blizej. dziekuje za wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
eatless Re: Pediatra na Klecinie? 17.03.10, 05:46 Dzieki za wiadomosc, rozwazalam Czekoladowa ale rowniez nie odpowiada mi wizyta za kazdym razem u kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Pediatra na Klecinie? 18.03.10, 19:28 Na Wałbrzyskiej nie ma żadnego pediatry, tylk oginekolog i stomatolog ;) Jest jeszcze Mediconcept na Krzyckiej. Ja ze swoja młodą chodze do lekarza tylko na szczepienia i co 2 lata na bilanse, wiec wszystko mi jedno, gdzie mam przychodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eatless Re: Pediatra na Klecinie? 17.03.10, 05:42 dziekuje za wiadomosci, moze ktos jeszcze cos mi podpowie? dzieci mam malutkie wiec wolalabym troche blizej niz np k/Fatu. ponoc jest przychodnia przy ul Walbrzyskiej, czy ktos z niej korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Pediatra na Klecinie? 18.03.10, 19:44 My mieszkamy na Klecinie, a do przychodni jesteśmy zapisania na Gradową. Nigdy nas nie zawiedli. Tam chodzimy w zasadzie wyłącznie do p. Dr Lucyny Sitkowskiej - Kwas i ufamy jej, bo wile razy okazała się świetnym lekarzem. Jest specjalistą medycyny rodzinnej, nie pediatrą (tak mi się zdaje). Wiem ze koleżanka miała jakieś uwagi do tej przychodni, ale nie znam szczegółów. My natomiast jesteśmy zadowoleni. Ze specjalistów korzystamy "na mieście". Odpowiedz Link Zgłoś
agusek22 Re: Pediatra na Klecinie? 19.03.10, 12:48 My chodzimy do przychodni na Ulanowskiego, jest tam dwóch pediatrów. Jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota975 Re: Pediatra na Klecinie? 22.03.10, 22:43 My mieszkamy koło Czekoladowej. Do przychodni chodzimy na Skarbowców (przychodnia nazywa się Twój Lekarz i jest w rzeczywistości przy Krzyckiej, niedaleko Mediconceptu) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno lekarz rodzinny, jak i pediatra są bardzo sympatyczne i dobrze się z nimi współpracuje. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
muchaklucha Re: Pediatra na Klecinie? 24.03.10, 13:46 Popieram:) Ja mieszkam na Krzykach ale również korzystam z "Twojego lekarza". Pediatra jest dodatkowo pulmunologiem, więc wszystkie choroby układu oddechowego ma w jednym paluszku:)). Przychodnia ta ma jeszcze jedną zaletę: Jest w niej wielu specjalistów. Co prawda jej filie znajdują się w różnych mieścinach (w Ślęzy, w Kobierzycach, w Tyńcu i jeszcze gdzieś) ale za to z zarejestrowaniem się do alergologa czy laryngologa nie ma problemu:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: Pediatra na Klecinie? 07.04.10, 11:28 Przepraszam, ze spytam. Ktora pani doktor z Twojego lekarza jest pulmonologiem? My rowniez nalezelismy do tej przychodni, aczkolwiek z uslug pani doktor, starszej pani, nie pamietam niestety nazwiska, nie bylam zadowolona. Nie potrafila zdiagnozowac u dziecka zapalenia oskrzeli. Zawsze przepisywala duzo niepotrzebnych lekow, koszta rzedow 200 zl. Dodam ze mam trojke dzieci, a z najmlodszym, praktycznie co miesiac jestemy hospitalizowani na Wronskiego, wlasnie z powou zapaleni gornych drog oddechowych. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka21485 Re: Pediatra na Klecinie? 06.04.10, 13:29 Z pełną odpowiedzialnościa polecam doktora Kuśmierka z przychodni na ul.Ulanowskiego,nie znam osoby ktora byłaby z niego nie zadowolona. Jest 100% fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
kathia5 Re: Pediatra na Klecinie? 02.06.10, 22:09 Polecam prywatny gabinet dr Joanna Koralewska i jej koleżanki dr Hofman gabinet koło salonu harleya davidsona(w nowych blokach)koszt 80 zł. Świetnie wyposażony szczegółowo badają, przyjmują od 8-20 w sobotę od 9-13 nawet nagłe przypadki. Pulsantisu nie polecam ze względu na to że nigdy nie wiesz na kogo trafisz i mimo że pediatra to nie mają narzędzia do badania ucha a przy maluchach to konieczność,brutalnie badają, mały się trząsł jak galaretka Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Pediatra na Klecinie? 03.06.10, 12:30 Chyba jednak nie jest tak idealnie. wystarczy poczytać opinie: www.znanylekarz.pl/20358/joanna-koralewska-neonatologia/pediatra/wroclaw A Pulsantis polecam z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś