Gość: młoda IP: *.crowley.pl 20.02.04, 17:41 ejjj znacie moze jakieś NAPRAWDE FAJNE sklepiki z odzieżą używaną:) to bardzo pilne, tylko chciałabym nabyć jakieś niedrogie ale i jdnocześni modne ciuszki :) ODPISZCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizitop Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 18:38 kiedys / kilka lat temu byl taki francuski sklepik na placu grunwaldzkim, niestety go juz tam nie ma /jest tv kablowa/ nie wiem moze gdzies sie przeniesli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 18:54 Nie wiem czy to NAPRAWDE FAJNY sklepik, bo się nie znam, ale byłem kiedyś na Ostrowskiego w megalumpeksie (ponoć jakiś największy czy coś). Masakra - chyba 3 piętra tego tam było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.polanka.kom-net.pl 21.02.04, 10:38 jakieś jeszcze są??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: odziez używana+WROCŁAW IP: 62.233.250.* 21.02.04, 17:50 Ostrowskiego naprawde gigant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.crowley.pl 21.02.04, 21:57 dziękuje :) jak bede miała chwilke czasu to tam pojade i pooglądam sobie :) mam nadzieje ze sie opłaca bo to straaaaaaaasznie daleko ode mnie :( no ale dzięki i papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaciara Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 03:14 Nie trać czasu w hiperszmateksach. To tak męczące zajęcie, że nabiera się potem niechęci do kolejnych wypraw na polowania. Najlepiej poczekac na odrobinkę bladego słonka albo przynajmniej nieco wyższa temperature i pomaszerować na poszukiwania połaczone ze zwiedzaniem odmiennych rejonów wrocka. Polecam z całego serca Nadodrze, rejony Pomorskiej. tam sklepików jak nadźgał, zupełnie innych. Wpadasz i przynajmniej jedna rzecz jest twoja, a potem maszerujesz do następnego zakątka. Z takich odwiedzin w tej dzielnicy mam mnóstwo absolutnie powalających ciuszków. I gwarancję, że nikogo w takiej szmacie nie spotkam! Odpowiedz Link Zgłoś