Dodaj do ulubionych

odziez używana+WROCŁAW

IP: *.crowley.pl 20.02.04, 17:41
ejjj znacie moze jakieś NAPRAWDE FAJNE sklepiki z odzieżą używaną:) to bardzo
pilne, tylko chciałabym nabyć jakieś niedrogie ale i jdnocześni modne
ciuszki :) ODPISZCIE!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zizitop Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 18:38
      kiedys / kilka lat temu byl taki francuski sklepik na placu grunwaldzkim,
      niestety go juz tam nie ma /jest tv kablowa/
      nie wiem moze gdzies sie przeniesli
    • Gość: kc Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 18:54
      Nie wiem czy to NAPRAWDE FAJNY sklepik, bo się nie znam, ale byłem kiedyś na
      Ostrowskiego w megalumpeksie (ponoć jakiś największy czy coś). Masakra - chyba
      3 piętra tego tam było :)
    • Gość: młoda Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.polanka.kom-net.pl 21.02.04, 10:38
      jakieś jeszcze są???
      • Gość: my Re: odziez używana+WROCŁAW IP: 62.233.250.* 21.02.04, 17:50
        Ostrowskiego naprawde gigant
    • Gość: młoda Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.crowley.pl 21.02.04, 21:57
      dziękuje :) jak bede miała chwilke czasu to tam pojade i pooglądam sobie :) mam
      nadzieje ze sie opłaca bo to straaaaaaaasznie daleko ode mnie :( no ale dzięki
      i papa
    • Gość: szmaciara Re: odziez używana+WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 03:14
      Nie trać czasu w hiperszmateksach. To tak męczące zajęcie, że nabiera się potem
      niechęci do kolejnych wypraw na polowania. Najlepiej poczekac na odrobinkę
      bladego słonka albo przynajmniej nieco wyższa temperature i pomaszerować na
      poszukiwania połaczone ze zwiedzaniem odmiennych rejonów wrocka. Polecam z
      całego serca Nadodrze, rejony Pomorskiej. tam sklepików jak nadźgał, zupełnie
      innych. Wpadasz i przynajmniej jedna rzecz jest twoja, a potem maszerujesz do
      następnego zakątka. Z takich odwiedzin w tej dzielnicy mam mnóstwo absolutnie
      powalających ciuszków. I gwarancję, że nikogo w takiej szmacie nie spotkam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka