cloudnumbernine 31.03.10, 13:14 chcę kupić przyjaciółce na urodziny wizytę w salonie kosmetycznym.pytalam znajomych, nikt nie umiał mi nic polecić. jdna koleżanka tylko wspomniała właśnie o tej essenzy. ktoś tam był? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-reka-w-nocniku Re: Studio Urody Essenza 31.03.10, 13:17 ale glupi pomysl na prezent normalnie beznadzieja ale wstyd wez sie dziewczyno zstanow wez sie za siebie lepiej ja zabierz do zooo to bylby prezent extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa Oranyboskie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.10, 13:57 Kolezanka pomysli sobie, ze uwazazsz ja za maszkare... A moze wezmiesz oklady z czekolady na glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuruburu Re: Oranyboskie! IP: 194.152.56.* 31.03.10, 16:52 to tylko facet i w dodatku taki, ktory niugdy ni mial laski mogl tak napisac.wiadomo,ze każda kobieta cieszyłaby się z takiej wizyty.manicure, masaż, maseczka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flowerpower Re: Laska w czekoladzie? IP: 194.152.56.* 03.04.10, 16:13 robiłam tam sobie depilację IPLem, a koleżanka chodzi na kapsułę ciśnieniową. Akurat mieszkam w poblizu, a kolezanka pracuje na armii krajowej,wiec obie mamy blisko. jeślii mialabym polecic jakiś salon to wlasnie tam.wiem, że krzywdy mi nie zrobią;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALAryczy Re: Laska w czekoladzie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 09:06 IPL można zabić (jak klient nie za madry) A o kobiecie co sobie ujedrniała pośladki u wrocławskiej lekarki i zmarła -czytałaś? Nie patrz czy gabinet nazywa sie franca ,esranca czy desperanca... Patrz ile lat istnieje na rynku... Uciekaj od tych co powstały niedawno a maja kosmiczną aparaturę, zero doswiadczeniai jeszcze mniej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
monishia.g Re: Studio Urody Essenza 11.07.10, 21:53 Polecam salon urody Clarinsa na Biskupiej 7a: www.la-femme.pl, mają tam oferty specjalne, m.in. prezent w postaci imiennego zaproszenia na wybrany zabieg, jak na urodziny wspaniały myślę pomysł, kwestia dobrania zabiegu :) Super jest zabieg ujędrniający na ciało (sama na niego chodzę) oraz zabiegi na twarz. Efekty rewelacyjne. Kosmetyczki pracują na naturalnych olejkach. Można się zrelaksować i obsługa jest profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudik Re: Studio Urody Essenza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.08.10, 18:08 Prezent w postaci masażu czy zabiegu na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Studio Urody Essenza IP: *.171.168.246.static.crowley.pl 08.09.10, 18:46 Nie poleca salonu strasznie nie miła obsługa oraz nie profesjonalne podejście do klientka !!! bardzo brudno i zimno !!!! ODRADZAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essenza Re: Studio Urody Essenza IP: 195.191.162.* 02.12.14, 15:43 Paulino z salonu konkurencji, o ile to Twoje prawdziwe imię a nie fikcyjne, proszę uzasadnij nam swoją opinię, dlaczego uważasz, że w naszym salonie jest tak, jak piszesz? Oczywiście nie ma to nic wspólnego z prawdą, wie o tym wiele kobiet z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Studio Urody Essenza IP: *.centertel.pl 20.11.10, 22:17 oczywiście,polecam gorąco .Korzystam z usługi żelowania paznokci ,za każdym razem wychodzę bardziej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Korzeńska Re: Studio Urody Essenza IP: *.unknown.vectranet.pl 09.12.14, 08:16 Świetne zabiegi kwasami. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: Studio Urody Essenza 14.12.16, 08:16 W Essenzie (chodzi o tę z Wrocławia) świetnie robią manicure hybrydowy i żelowy, ale tez nowa fryzjerka zasługuje na duże pochwały...Z tych usług korzystam i te mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś