Dodaj do ulubionych

zemsta na facecie?

15.04.08, 15:57
Szukam kobiet, które zemściły się w jakiś sposób na swoim partnerze,
po tym, jak zostały zdradzone. Jesli któraś z Pań zgodziłaby sie
opowiedzieć swoją historię będę bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt
mailowy przez GoldenLine lub telefoniczny 0607172272. Jestem
dziennikarzem, gwarantuję anonimowość.

Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: zemsta na facecie? IP: *.chello.pl 22.01.09, 10:58
      Ja sie zemściłam, ale nie na swoim facecie.. Chłopak wykorzystał mnie do swoich
      podstępnych gierek i tak to sprytnie zrobił, że ja głupia zakochałam się w nim i
      nie mogłam przestać o nim myśleć, po czym olał mnie (najpierw zaczął unikać,
      później w ogóle zero kontaktu). Postanowiłam, że się zemszczę, ale nie
      wiedziałam jeszcze jak, skoro już jestem na "przegranej pozycji", bo pokazałam
      mu swoje zainteresowanie nim. Musiałam zrobić tak, żeby to on zaczął myśleć o
      mnie:) Tak więc dałam mu 2 tygodnie od siebie odpocząć:) To ja sie nie
      odzywałam, unikałam wszelkiego kontaktu, gdy on sobie przypomniał o mnie i pisał
      na gg, zbywałam go. No i tak się stało, że zaczął się bardziej interesować (o co
      właśnie mi chodziło). Na początku zapytał, czy o coś się obraziłam, oczywiście
      powiedziałam, że przecież nie miałabym się o co obrazić, bo przecież nic mi nie
      zrobił.. Tak więc zaczął się zastanawiać, czy w ogóle jakoś odczułam jego brak i
      czy kiedykolwiek coś do niego czułam, czy też tak sobie pogrywałam jak on:)
      Zaczęły się częstsze podchody, często unikałam rozmów na gg pod pretekstem, że
      muszę iść i kiedy już wydawało się, że biedny chłopaczyna się zamartwia to ja
      przyspieszyłam trochę tempa i umówiłam się z nim:) Pierwsze spotkanie odwołałam
      w ostatniej chwili, ale na drugie przyszłam.. Już wiedziałam, że jest mną
      bardziej zainteresowany, bo zauważyłam, że im bardziej kobieta jest obojętna,
      tym bardziej mężczyzna chce czegoś. Na spotkaniu byłam słodka i milutka, ale nie
      pozwoliłam sie dotykać, a tym bardziej nie pozwoliłam sie zaprosić do niego. Po
      jakimś czasie to on się zakochał we mnie a ja go tym bardziej olewałam, bo mi
      już zupełnie przeszło. Złamałam mu serce i dopięłam swego:)
      • dania_86 Re: zemsta na facecie? 22.01.09, 11:40
        zemsta (podejrzewam) wcale nie jest słodka, prędzej czy później spowoduje
        poczucie winy i będziesz się czuła z tym dużo gorzej
        czemu chcesz się mścić ?? widocznie dalej Ci zależy, nie lepiej zacząc
        układaćsobie zycie od początku ?? bez złych emocji, rozpamiętywania i bólu, to
        trudne, ale możliwe :) a poza tym nic tak nie boli jak IGNORANCJA i OBIJĘTNOŚĆ,
        to jest największa zemsta ;-) a Ty wtedy możesz być z siebie dumna bo zachowałaś
        się jak "kobieta z klasą" a nie rozgoryczona, opuszczona i żałosna... zastanów
        się :)
        ahh nie skomentuję faktu podawannia tel. komórkowego na forum :/ gg to jeszcze
        rozumiem, ale numer telefonu...GŁUPOTA
        • Gość: ANECZKA36 Re: zemsta na facecie? IP: 80.50.81.* 23.01.09, 10:58
          Chyba nie zrozumiałaś o co chodzi autorce postu! Ona nie chce się na
          nikim mścic,wyraźnie napisała,że jest dziennikarką i zapewne pisze o
          tym artykuł.A co do stwierdzenia,że nie skomentujesz faktu podania
          nr tel.na forum to właśnie to zrobiłaś (skomentowałaś!).
          • dania_86 Re: zemsta na facecie? 02.02.09, 11:46
            Gość portalu: ANECZKA36 napisał(a):

A co do stwierdzenia,że nie skomentujesz faktu podania
            > nr tel.na forum to właśnie to zrobiłaś (skomentowałaś!).

wow :D naprawdę ??

moim zdaniem podanie numeru komórki w internecie to głupota i tyle, nie chciałam
            pisać, co o tym/o niej myślę, to wolałam napisać "bez komentarza" chciałam być
            po prostu grzeczna i tyle :)
    • Gość: Anka22 Re: zemsta na facecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:04
      Kiedy dowiedziałam się że chłopak mnie zdradził, puściłam się (dosłownie) z jego
      najlepszym kolegą. Nie miałam satysfakcji w łóżku ale psychiczną tak.
      Robiłam to przez 2 miesiące co kilka dni jak suka w różny sposób i to mnie
      dopiero uspokoiło. Zresztą już nie jestem z tym chłopakiem co mnie zdradził.
      • dania_86 Re: zemsta na facecie? 02.02.09, 11:48
        no i co Ci to dało ??
        pokazałaś, że jesteś taka sama jak on a może i gorsza bo mściwa :/
        • Gość: matrix311 Re: zemsta na facecie? IP: *.web-profit.pl 01.09.09, 09:17
          Wiecie co bzdrua :) Jak dla mnie zemsta może czasami być nauczką dla drugiej
          osoby, a kto powiedział, że musi to być cos złego??? dlaczego zemsta nie może po
          prostu pokazać drugiej osobie jak należy postępować, robiąc to w sposób ciekawy,
          wyrafinowany i śmieszny??????

www.zemsta-jest-slodka.pl
          tutaj jest kilka ciekawych przypadków zemsty! fajny serwis!
          • Gość: james Re: zemsta na facecie? IP: *.chello.pl 01.09.09, 17:02
            Gdy szukasz zemsty, wykop dwa groby...
    • Gość: nemizis Re: zemsta na facecie? IP: 94.254.195.* 05.09.09, 13:58
      oko za oko zdrada partnera ktorego się kocha tak boli!
      ja go wykastruje poprostu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka