Dodaj do ulubionych

lumpex z markowymi ciuchami

12.04.10, 22:17
czytam, że dziewczyny kupują markowe ubrania w lumpeksach. Byłam
kiedyś kilka razy, z ciekawości zajrzałam i syf totalny mnie
powalił. Może wy znacie taki sklep we Wrocławiu, w którym można
zrobić fajne zakupy dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • dorota975 Re: lumpex z markowymi ciuchami 14.04.10, 09:44
      Prześliczne ciuszki (i w bardzo dobrym stanie) dla dzieci są w lumpeksie na
      Klecinie (róg ul. Wałbrzyskiej i Buraczanej). Niestety ciuszki są wyceniane
      pojedynczo i ceny wcale nie są takie niskie (choć niższe dużo niż w sklepach).
      Dorota
      • joko5 Re: lumpex z markowymi ciuchami 14.04.10, 10:55
        Czy czasem Wałbrzyska i Buraczana to nie są dwie równoległe ulice?
        • joko5 Re: lumpex z markowymi ciuchami 14.04.10, 10:59
          Czy jest tam coś charakterystycznego, widać z daleka ten lumpeks?
        • mstawarz Re: lumpex z markowymi ciuchami 14.04.10, 12:01
          Częściowo są to równoległe ulice, ale Wałbrzyska zakręca w stronę parku i tam
          jest skrzyżowanie z Buraczaną. Chyba tam gdzieś jest ten sklep i to od niedawna,
          bo ostatnio w skrzynce znalazłam ulotkę reklamową. Jeszcze nie byłam, wiec nie
          wiem jak to wygląda.
          • joko5 Re: lumpex z markowymi ciuchami 14.04.10, 16:05
            Dziękuję już byłam, jadąc od miast trzeba skręcić zaraz za mostem Klecińskim w
            prawo i zaraz po lewej stronie jest parterowy budynek. Sklepik mały, ale bardzo
            miły i co najważniejsze nie ma tam duszącego zapachu starych ciuchów czy proszku
            (taki charakterystyczny). Pomimo małej powierzchni zorganizowano tam nawet
            malutki kącik zabaw dla dzieci, co jest genialnym pomysłem. Niestety dla
            dwuletniego chłopca nic nie znalazłam, za to dla dziewczynek i całkiem małych
            bobasków było dużo ciuszków.
            • anyx27 Re: lumpex z markowymi ciuchami 17.04.10, 22:00
              no proszę, mieszkam tutaj już 2 lata, a nie widziałam nigdy tego lumpexu ;) czy
              to na przeciwko Bar point?
    • malowanka06 Re: lumpex z markowymi ciuchami 19.04.10, 17:35
      Na Stawowej w stronę Kościuszki, rzeczy też cenione pojedynczo wiec nie tak
      tanio ale i tak warto:D
      • joko5 Re: lumpex z markowymi ciuchami 20.04.10, 08:12
        Mają tam jakieś firmowe ciuszki? Głównie szukam NEXT.
    • blimsiena Re: lumpex z markowymi ciuchami 05.01.12, 15:50
      witam mamy,
      SUPER LUMPEKS DLA DZIECI JEST WE WROCŁAWIU NA UL.WAŁBRZYSKIEJ 2 nazywa się BABY COOL, super sklep,czysto,pachnąco ekstra ciuszki od niemowlaka po młodzież i bardzo mila kulturalna obsługa,super ceny i promocje.MOZNA ICH TEZ ZNALEZC NA STRONIE FACEBOOKA TAK ICH ZNALAZLAM,polecam wszystkim!
    • adriana_wst Re: lumpex z markowymi ciuchami 19.09.12, 10:55
      Ja polecam mój sklep internetowy:) www.fashionpeople24.pl Dopiero zaczynamy ale zamierzamy się cały czas rozwijać i poszerzać asortyment. Czekamy właśnie na dostawę luksusowych marek m.in Armani, Prada, Chanel, Burberry, Tommy Hilfiger, Dolce&Gabanna, Lacoste, Hugo Boss, Gucci, Versace, Louis Vuitton. Wkrótce dostępne będą również buty, torebki i inne dodatki oraz więcej ubranek dziecięcych. Myślę jednak że już teraz znaleźć można wiele "perełek".
      Zapraszam więc na zakupy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka