jaft 26.04.10, 12:27 Jak w temacie - gdzie oddać używaną odzież damską? Szafy i piwnica są u mnie wypełnione ubraniami, które chętnie oddam potrzebującym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Me Re: Gdzie oddać odzież? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:44 Zbierają odzież: emmaus.webnode.com/products/chcesz%20przekaza%C4%87%20rzeczy%3f/ Odpowiedz Link Zgłoś
mr.beef Re: Gdzie oddać odzież? 26.04.10, 13:19 Obornicka 99 schronisko dla kobiet z dziecmi Strzegomska schronisko jw. oraz noclegownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie oddać odzież? IP: *.cdma.centertel.pl 17.05.10, 19:35 Witam ja z chęcia wzieła bym tą odzież tylko jaki to rozmiar bo ja ma 40 a jest mozliwość wysłani tego jakąś paczką bo mnie po prostu nie stać.POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 19:52 Tak trudno dostając coś za darmo pofatygować się po odbiór? Wysyłałam ostatnio paczkę - z półtora kg - cena 11 zł, plus jakoś 2 zł karton + 40 minut stania na poczcie. Wątpię, żeby ktoś chcąc oddać komuś z dobrego serca dokładał jeszcze kilkadziesiąt złotych na przesyłkę i marnował czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 19:39 Schronisko i noclegownia dla bezdomnych kobiet i matek z dziećmi. ul. Strzegomska 9 PL-53-611 Wrocław tel. 0-71 355 44 66 kierownik: Małgorzata Wróblewska e-mail: tpba_strzegomska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 20:45 na strzegomskiej nie chca, nawet nie popatrzyli co przytargalismy, jakis czas temu, w pudlach - praktycznie nowa odziez damska, markowa, plecczki z popularnych filmow dla dzieci, przybory szkolne, pościel. wyrzucilam do kontenera PCK, pewnie beda do kupienia w lumpeksach. trudno. Nie polecam sie na strzegomska fatygowac (wejscie od stacyjnej). Powiedzieli, ze wszystko maja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 21:17 "Powiedzieli, ze wszystko maja i tyle." Może dlatego, że ostatnio przywiozłem dwa kombiaki ciuchów i panie chętnie przyjęły wszystko co było, nawet stare książki. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 21:38 Mieszkając na osiedlu, gdzie kontenery były 'ogólnodostępne' wystawiałam reklamówki gdzieś przed nimi - otwarte, tak żeby było widać co w nich jest.. Ewentualnie popytać znajomych - może mają jakiś sąsiadów, widzą osoby - zawsze to pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
andzialipka Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 19:50 Byle nie do kontenerów z napisem pck gdyż to tylko ściema, odzież jest SPRZEDAWANA a tylko 10% idzie do potrzebujących. Lepiej samemu na allegro sprzedać niż dawać się nabrać na szumne oznaczenia PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia88maluch Re: Gdzie oddać odzież? 17.05.10, 22:33 Caritas-Świetlica środowiskowa. ul.Słowiańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graty z chaty Re: Gdzie oddać odzież? IP: 83.16.147.* 18.05.10, 15:19 www.gratyzchaty.pl - tu mozna oddać niepotrzebne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Gdzie oddać odzież? 18.05.10, 22:26 Tu jest duuuużo potrzebujących: forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html Odpowiedz Link Zgłoś