wroclawvita 02.05.10, 08:55 Co można było zobaczyć 1 maja wieczorem przy Pergoli, oto skrót: www.youtube.com/watch?v=7PTPykWAG8s reszta tutaj: www.youtube.com/wroclawVita Powtórka programu 3 maja. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Wrocławska Fontanna IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.10, 16:20 ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złptniczanin Re: Cudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 19:26 Prawie takie jak Bellagio Fontann w Las Vegas. Ciekaw jestem tylko czy ta nasza już nie przecieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-W Korki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 22:05 Przez ten wytrysk Dutkiewicza nie można się przedostać. Znowu jest megakorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Wrocławska Fontanna IP: *.md4.pl 04.05.10, 08:50 Nuda. No i ten tłum podpitego pospólstwa, sikający po krzakach. Naprawdę, jest się czym pochwalić... Dla przyjezdnych wieśniaków, którzy mogą pokrzyczeć sobie jak po wiejskiej zabawie, może to i jest jakaś atrakcja. Dla kogoś, kto już coś w życiu widział, deptanie po wymiocinach nie zachęca do ponownego odwiedzenia Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wrocławska Fontanna IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.10, 09:10 Warto jeszcze napisać o samochodach parkujących na parkowych alejkach. Fakt, że rejestracje z po za Wrocławia , miejscowy by nie wpadł na pomysł parkowania w środku parku na trawniku. Dziękujemy twórcom tego wydarzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-ghostdog Re: Wrocławska Fontanna 04.05.10, 20:15 ale wy marudzicie, nie podoba wam sie to nie chodzcie tam proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złotniczanin Re: A co radzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:31 Do Dubaju za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wrocławska Fontanna IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.10, 09:25 witam ... widowisko wizualno-dźwiękowe bardzo mi się podoba ale jak zwykle jest jakieś ale ... ale to brak możliwości spokojnego oglądania bo cały czas ktoś machał komórką przed oczami i musiałam co chwile się przesuwać żeby coś zobaczyć ... 4 chłopaczków przyszło i 4 machało komórkami ... dla mnie to śmieszne ... Odpowiedz Link Zgłoś