Gość: Bartek IP: *.lanet.net.pl 04.05.10, 19:07 - "Oczywiście, że sobie nie wyobrażam. Zapewniam, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby do tego nie doszło." Czyli co na przykład??? To co Piast Gliwice w Gdańsku ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonia ny Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.nycmny.fios.verizon.net 04.05.10, 19:12 dzieki rysiu-pamietam wypowiedz w ktorej mowil o budowaniu druzyny i jak mu nie zalezy ktorym sa miejscu -teraz trzeba myslec jaka taktyke obrac przyszlym sezonie grajac np z gornik leczna Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... 04.05.10, 19:13 Tarasiewicz na selekcjonera reprezentacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby IP: *.chello.pl 04.05.10, 22:03 popieram Tarasiewicz na trenera repry :] Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba popieram, tam jego miejsce;) 05.05.10, 02:55 niech ten nieudacznik juz w koncu odejdzie. w klauzuli jest zapisane, ze moze odejsc jedynie w wypadku objecia posady treneiros naszych orlow-sokolow:) inaczej nie da sie go pozbyc bez poteznego odszkodowania a sam obfitego koryta sie nie pozbawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS@ Zosia@ Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 20:33 Brawo, bez wazeliny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: 213.25.69.* 04.05.10, 21:08 Ale jak spadniemy to w 2011 możemy awansować ponownie. Tak czy siak szumnie wymieniany rok 2012 będziemy grać w tzw. ekstraklasie. I o to chodzi. Tylko jedno pytanie : czy w przypadku spadku przestanie obowiązywać umowa z trenerem Tarasiewiczem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J zwykły kibic Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.joanitow.finemedia.pl 04.05.10, 21:29 Prezesie może występy w kabarecie.Człowieku co za bzdury p.....pierwsza połowa przyzwoita.Nas kibiców interesuje cały mecz i zwycięstwa.Zrobimy co możliwe.Pytam się co kupicie mecze dacie kopaczom pieniądze.Po cholerę tylko idiota płaci za zremisowane spotkanie.Teraz nie czas na analizy.Pytam się kiedy?Po cholerę pie...,że nie zależy wam które miejsce zajmie WKS,po co gadki,że w 2012 to będziemy potęgą.Jak na razie jesteśmy pośmiewiskiem.Kibice flaki wypruwają a nasi pseudo piłkarzyny z naszym idolem szukają wymówek dlaczego wtopili kolejne spotkanie.Może powinniśmy spaść wtedy może paru tzw.działaczy się obudzi bo Taraś już jest jak koala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Waśniewski do dymisji IP: 109.243.163.* 04.05.10, 21:43 Po sezonie, niezależnie czy Śląsk spadnie czy nie do dymisji musi podać się Waśniewski, Tarasiewicz i trzeba pożegnać się z kilkoma kopaczami. W sumie Pan Birka też powinien polecieć ale właściciel sam siebie chyba nie zwolni? ;) Ale wyżej wymienieni Panowie dopięli swego, mówili że nie jest istotne które miejsce zajmie Śląsk no i piłkarze wzięli sobie to do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WanVorden Re: Waśniewski do dymisji IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 06:32 Właśnie Prezes dał pokaz tupetu i amatorszczyzny. Bez względu na wyniki pozostałych meczów temu Panu i Tarasiwiczowi dziękujemy. Swoją drogą chciałbym zobaczyć kontrakt z Rysiem. Jeżeli nie ma tam klauzuli umożliwiającej rozwiązanie umowy na wypadek spadku drużyny, to jest to totalne matolstwo i prawniczy imbecylizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cook Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.10, 04:28 nie czekam na piekna wypowiedz prezesa tylko na zwyciestwo w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosztem kibica Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.nycmny.fios.verizon.net 05.05.10, 05:34 Prezes jedzie na tej samej lodce co Rysiu bierze kase NIE ROBI NIC zero marketingu szkolki skautow rekrutacji i udziela tak samo kretynskich wywiadow to co sie pozniej dziwic ze kopacze maja wszystko tam gdzie ich przelozeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baroni70 Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 06:35 Panie Tarasiewicz czy panu nie wstyd? Zawsze pokazywał Pan, że nie potrafi przygotować zespołu do rundy wiosennej, ale to co Pan pokazał w tym roku przerasta moje najgorsze wyobrażenia. Uważam, że wyrzuciłem w błoto pieniądze na za dwa karnety, dla mnie i syna, zmarnowałem czas chodząc w tym sezonie na Śląsk i łudząc się, że nastąpi przełamanie. Ciężko znaleźć w europie ligę w której jakaś drużyna może poszczycić się tym, że nie wygrała meczu w rundzie rewanżowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres mam nadzieję ,że to były prezes IP: *.wiih.wroclaw.pl 05.05.10, 08:52 Jeśli właściciele klubu dalej będą trzymać takich ludzi jak prezes i trener to raczej daleko ze Śląskiem nie zajadą. Trzy mecze przed końcem ligi prezes mówi , że zrobi wszystko , żeby Śląsk nie spadł. A gdzie był przez całą rundę. Był ślepy i głuchy? Wszyscy widzieli co się dzieje.Dziennikarze pisali co się dzieje.Tylko jeden Tarasiewicz cieszył się z remisów i o dziwo z porażek , bo rzekomo i w nich Śląsk podobno, wg niego, nie był gorszy od przeciwnika. I taką ciemnotę prezes przyjmował jako dobrą monete? Chyba tak , bo reakcji zero. Najgorsze , że jakby obaj nie rozumieli podstawowej filozofii pojedynku. Liczą się zwycięzcy. A że pokonani grali ładniej,przyjemnie dla oka, byli równorzędni - kto o tym będzie pamiętać za jakiś czas.Gdy znów ładnie i lepiej będziemy przegrywać z Dolcanem Ząbki w gronie 100 kibiców na nowym stadionie na Maślicach.Czy rozsądny właściciel jakiejkolwiek firmy nadal by zatrudniał takich menadzerów? Właściciele!!!! Pobudka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutra Panie Solorz!!! IP: 212.47.22.* 05.05.10, 09:23 Solorz - odejdź, pokazałeś już czym jest dla Ciebie Slask - przybudówka do galerii. Weź sobie tego Waśniewskiego i Birkę do Polsatu. Jako właściciel obejmowałeś klub w fajnej kondycji, na spapranie tego wystarczył Ci rok. Ani razu nie zechciało Ci się przyjśc na mecz swojej drużyny, i nawet teraz gdy nadeszło widmo spadku nie chce Ci się osobiście zmotywowac piłkarzy (słowem, dodatkowymi premiami); Slask Cię nie obchodzi i nic nie wskazuje na to, żeby zaczął Cię obchodzic. Odsprzedaj miastu swoje udziały z powrotem, nie nadajesz się na właściciela Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J zwykły kibic Re: Panie Solorz!!! IP: *.joanitow.finemedia.pl 05.05.10, 11:51 Człowieku co Ty piszesz dodatkowa premia motywacyjna dla piłkarzy.Pytam się za co biorą dużo szmalu co miesiąc.Dla nich powinno być motywacją,ze w następnym sezonie będą grać w ekstraklasie.Chyba,że śmieszny zarząd podpisał takie kontrakty,że będą brać tyle samo w pierwszej lidze.Nasz dzielny trenejro zajmuje się teraz sądzeniem z Jagą oraz lizaniem ...zarządowi PZPN.Panie Ikono jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
krem23 Re: Panie Solorz!!! 05.05.10, 19:59 Prosimy o interwencję! Napastnik klasowy natychmiast potrzebny! Inaczej udawany interes padnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutra Re: Panie Solorz!!! IP: 89.233.136.* 05.05.10, 21:17 Ja o nic nie proszę. A jeden napastnik nic tu nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutra Re: Panie Solorz!!! IP: 89.233.136.* 05.05.10, 21:22 Piłkarze są słabi, ale nie mają żadnej konkurencji w zespole, więc skąd ma być motywacja? Bo nie było transferów. Bo właściciel jest, ale go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax "Wówczas jednak wszystkim wydawało się, że jest.." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 09:02 "Wówczas jednak wszystkim wydawało się, że jest jeszcze sporo czasu do końca sezonu" - jakim wszystkim? Może kibicom? Albo dziennikarzom? A może to Panu się tak wydawało, trenerowi Tarasiewiczowi się tak wydawało i może wreszcie piłkarzom się tak wydawało? Bo jeśli tak, to za takie zaniedbanie bekniecie. Pierwszym tego objawem będzie kompletny brak zaufania do sztabu szkoleniowego i zarządu klubu. Żadne zapewnienia, wizje 2012 roku nie będą się liczyły, bo udowodniliście że składacie puste deklaracje. Jak ja mam wierzyć w silny klub za kilka lat, skoro ledwo utrzymuje się w lidze. Chyba nie o takie dostarczanie emocji chodziło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maks-777 Re: "Wówczas jednak wszystkim wydawało się, że je 05.05.10, 09:51 Tarasiewicz bierze co miesiąc 50 dych do kieszeni i szcza tak samo na was łupie obszczymury jak i na wasz Ślązeczek. On ma kredyt do spłacania i budowę chałupy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Ale debilne podejście... IP: 89.174.104.* 05.05.10, 10:54 W tym Śląsku to naprawdę żądzą sami idioci. A prezesa to chyba cały czas boli głowa po tym zajściu w Lubinie. Okręt tonie, już prawie nie widać mostka kapitańskiego a ten tu pierdzieli że mogą skonczyć sezon nawet na 7 miejscu. Facet czy TY jesteś świadom że w tamtym sezonie chodziłem na mecze razem z 20 znajomymi, a teraz nikt z nas nie chodzi, nawet na mysl o waszym kopaniu chcę mi się żygać. Nie mogę się doczekać aż spadniecie. Mam dosyć Tarasiewicza, miernych kopaczy i tych debilnych wypowiedzi wladz klubu. Teraz wierzę że Solorz przyszedł do Wrocławia lody kręcić z galerią, a nie budować wielki Śląsk. Niech sobie buduje galerię a ja z tym klubem po 25 latach kibicowania nie chcę mieć nic wspólnego. Zabierzcie mi tylko sprzed oczu ten debilny baner że Śląsk Wrocław zaprasza na koncertowe granie - za takie granie to w filharmonii nie tylko pomidory by leciały z widowni ale i kamienie. Spuśćcie wreszcie ten klub do 2 ligi i bedzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: 212.160.172.* 05.05.10, 11:02 Ha ha ha :) Już mecze przedsezonowe pokazały, jak pan "trener" przygotował drużynę. Jakieś drugoligowe bobki z Rumunii czy innej Armenii biły Śląsk jak chciały. Potem były zapowiedzi, że na początek gramy parę meczów ze słabymi rywalami i jak wygramy to ho ho, może będzie walka o czołówkę. Wyszły z tego chyba 3 punkty w 5 meczach i kompromitacje na własnym boisku. Potem silni rywale i planowe dostawanie w pupę - nawet grając w przewadze nie mogli wygrać. Teraz mecze ze słabeuszami, ale walczącymi o życie, więc pewnie znowu nic nie wyjdzie, bo chłopaki "pod presją", a oni wg pana "trenera" nie mogą grać pod presją, bo za bardzo chcą. Doping im przeszkadza. Ale tak w ogóle, to w tej rundzie grają bardzo dobrą piłkę i pan "trener" nie może narzekać. Gdyby nie ten pech, sędziowie, kartki, kontuzje, kibice, przeciwnicy, piłka i boisko, to byłoby koncertowe granie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2557 Re: Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby 05.05.10, 11:06 A to znaczy że sobie "KUPIMY" co ? Solorz coś dorzuci i po kłopocvie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velasques Prezes Śląska Wrocław: Zrobimy wszystko, aby ni... IP: 195.206.126.* 05.05.10, 12:35 Drużyna tonie, ale Tarasiewicz ma czas składać donosy na Jagę. To nie tylko kiepski trener, ale zwykły kapuś. W dodatku zrobił to tak głupio, że skompromitował siebie, klub i miasto. Polecam lekturę komentarzy internautów do artykułu w "Przeglądzie Sportowym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 945-698=96 Zrobimy wszystko ! nawet kupimy !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 13:22 byle by tylko nie spasc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Zrobimy wszystko ! nawet kupimy !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 15:26 Czy pan prezes Wasniewski i reszta nie może3 zrozumieć ze my takiego Śląska nie chcemy oglądać a tym bardziej Tarasiewicza trenera od siedmiu boleści.Tak czas na zmianę ale najpierw trenera a jak ktoś lekko mówiąc nie znający się na rzeczy podpisał durną umowę z trenejro do 2012 roku to nie nasza wina, zapłacić i wywalić na zbity pysk tą ikonę. Zangażować dobrego trenera[ Skorża, Ulatowski ]kilka transferów i będą wyniki.Warunek jeden BEZ SENTYMENTÓW WYWALIĆ TARASIEWICZA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crrerer Re: Zrobimy wszystko ! nawet kupimy !! IP: 94.254.253.* 05.05.10, 17:06 szybko sie panowie kibice obudziliscie hehehe .pogratulowac . wystarczy przestac chodzic na te zenade i juz, bo jak widac kibice legii czy lecha potrafia sie zorganizowac i jak cos im sie nie podoba to pokazuja to na meczach i nie tylko, a tu co? ciagla wiara w mesjaszy i zbawcow? pogratulowac. stadon za nasze pieniadze oddany solorzowi szybko zarosnie trawa .bedzie gdzie pic tanie wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Nawet jak spadnie to bede kochała mój Slask IP: *.as.kn.pl 05.05.10, 20:32 Dla mnie nie wazne w ktorej lidze bedzie grał.Od dziecka chodziłam i bede chodzila na mecze Slaska bo to jest MOJ SLĄSK I MOJ KLUB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutra Re: Nawet jak spadnie to bede kochała mój Slask IP: 89.233.136.* 05.05.10, 21:23 I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś