max-3 09.05.10, 14:49 Proszę o opinie butów tej marki,mam zamiar kupić ale nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Buty Ecco opinie? IP: *.54.16.203.static.telsat.wroc.pl 09.05.10, 15:03 Moim zdaniem wygodne, wykonane z dobrych materiałów, ale ich jakość nie usprawiedliwia ceny w Polsce, która jest znacząco wyższa od chociażby cen tych samych modeli za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 15:33 I przyszedłeś z tym pytaniem na forum "Wrocław"? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewczyk Re: Buty Ecco opinie? IP: *.chello.pl 09.05.10, 15:58 berloo napisał: > I przyszedłeś z tym pytaniem na forum "Wrocław"? Po co? Bo pewnie nie mógł znaleźć forum "obuwie". Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 16:32 Gość portalu: Szewczyk napisał(a): > Bo pewnie nie mógł znaleźć forum "obuwie". Cóż, takie forum to pewnie trudno znaleźć, ale myślę, że cenne wskazówki można by dostać na forum "zakupy", "moda" czy "forum dla konsumentów"... Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 16:56 Jakość dobra, choć chyba wolałabym Geoxy. Raz, że mają ciekawsze modele (choć część też jest przerażająca..) to ceny troszkę przyjemniejsze.. Ecco może i ma dobre buty - ale przyznam, że trudno byłoby mi znaleźć model dla siebie.. Coś na spacer, owszem - ale do pracy, na uczelnie.. nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: work Re: Buty Ecco opinie? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.06.10, 11:11 chcialem koniecznie zobaczyc co madrego napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
max-3 Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 16:02 Ręce opadają.A może są jakieś słuszne pytanie które powinno zadawać się na tym forum?? Z góry dziękuje za normalne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 16:29 Jeśli na podstawie nazwy forum nie potrafisz wywnioskować jakie tematy są/powinny być na nim poruszane, to niedobrze z Tobą. Zadawanie pytań we właściwych miejscach ma kilka podstawowych zalet: 1) zwiększa szanse na konstruktywną, przydatną odpowiedź, 2) w przyszłości ułatwi znalezienie odpowiedzi osobom, które mają podobne pytanie, 3) jest zgodne z netykietą, 4) dowodzi, że autor ma iloraz inteligencji przynajmniej o kilka punktów wyższy niż przeciętna krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewczyk Re: Buty Ecco opinie? IP: *.chello.pl 09.05.10, 19:02 berloo napisał: > Jeśli na podstawie nazwy forum nie potrafisz wywnioskować jakie tematy > są/powinny być na nim poruszane, to niedobrze z Tobą. > > Zadawanie pytań we właściwych miejscach ma kilka podstawowych zalet: > 1) zwiększa szanse na konstruktywną, przydatną odpowiedź, > 2) w przyszłości ułatwi znalezienie odpowiedzi osobom, które mają podobne pytan > ie, > 3) jest zgodne z netykietą, > 4) dowodzi, że autor ma iloraz inteligencji przynajmniej o kilka punktów wyższy > niż przeciętna krajowa. Co do konstruktywności, sam nie wniosłeś nic pożytecznego. Czepiłeś się gościa, który zapytał o buty. Zapewne jesteś samozwańczym moderatorem tego forum, więc pytam: dlaczego nie udzieliłeś się w wątku "czy lubicie walić"? @max-3: Powinieneś, zgodnie z logiką berloo, zadać pytanie np.: "Co sądzicie o butach Ecco we Wrocławiu", albo "Wrocław miastem butów Ecco - fakt czy mit" ewentualnie "Jakość butów Ecco a wrocławskie dziurawe ulice". pozdrawiam nie-dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 19:22 Gość portalu: Szewczyk napisał(a): > dlaczego nie > udzieliłeś się w wątku "czy lubicie walić"? Bo nie karmię trolli. Takie wątki zgłaszam do usunięcia bo to jedyna metoda walki z półgłówkami, którzy mają rozrywkę rozpoczynając taką dyskusję. > "Co sądzicie o butach Ecco we Wrocławiu", albo > "Wrocław miastem butów Ecco - fakt czy mit" ewentualnie > "Jakość butów Ecco a wrocławskie dziurawe ulice". Udajesz głupiego, czy rzeczywiście uważasz, że takie sformułowanie pytania powoduje, że przestaje ono być "NTG". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewczyk Re: Buty Ecco opinie? IP: *.chello.pl 09.05.10, 21:33 berloo napisał: > Udajesz głupiego, czy rzeczywiście uważasz, że takie sformułowanie pytania > powoduje, że przestaje ono być "NTG". A "Zbezczeszczony pomnik w Oleśnicy to wstyd dla miasta" to do dobry wątek dla forum "Wrocław"? Odpowiedz. Jakoś nie widziałem Twoich protestów w tym wątku. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
berloo [OT] Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 22:08 Gość portalu: Szewczyk napisał(a): > A "Zbezczeszczony pomnik w Oleśnicy to wstyd dla miasta" to do dobry wątek dla > forum "Wrocław"? > Odpowiedz. Jakoś nie widziałem Twoich protestów w tym wątku. Masz zamiar wyszukać teraz każdy wątek NTG, który odbiega od tematyki forum, a w którym się nie odezwałem? Co chcesz udowodnić? Że uwziąłem się na max-3? Prawdą jest, że udzielam się w niektórych dyskusjach tym forum i na tyle ile mogę staram się trzymać tutaj porządek (robię to zgłaszając niektóre śmieci albo "przepędzając" autorów postów NTG). Nie mam jednak czasu i ochoty zaglądać do każdego wątku. A jak już jesteśmy przy dyskusji na temat pomnika w Oleśnicy to zauważ, że jest to wątek powiązany z artykułem. To administracja portalu zdecydowała, że komentarze do wiadomości z regionu będą pojawiać się właśnie na forum Wrocław, więc trudno mieć pretensje do użytkowników. Poza tym wątkowi o Oleśnicy jednak dużo bliżej do Wrocławia niż butom marki Ecco... Jeśli jesteś taki tolerancyjny, to odpowiedz mi na pytanie: Czy Twoim zdaniem są jakieś pytania/tematy, które ewidentnie nie powinny pojawić się na forum Wrocław i zamiast tego trafić w inne miejsce? Postawiłbyś gdzieś granicę czy pozwoliłbyś na wolną amerykankę? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 [OT] Re: Buty Ecco opinie? 10.05.10, 00:01 Wejdź na forum Zakupy: forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Buty Ecco opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:00 Ja mogę coś powiedzieć na temat buty ecco a wrocławskie chodniki ;) Otóż buty są wygodne jedno nieco zniszczone przez owe chodniki. Koniec. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
eddie.norton Re: Buty Ecco opinie? 11.05.10, 21:00 max, wejdz na forum motoryzacja i zapytaj o laktacje , efekt bedzie pdobny. Kiedys istnialoos takiego jak netykieta, szkoda ze juz jest na wymarciu, choc starzy forumowicze i emerytowani ircowcy jeszcze pewnie pamietaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhm Re: Buty Ecco opinie? IP: *.acn.waw.pl 11.05.10, 20:58 no jak to po co? bo mu placa za reklamowanie produktow Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Buty Ecco opinie? 09.05.10, 21:54 Ja odradzam. Może mam pecha, może...może...może... Mam tylko jedne buty ecco. Kupiłam w tym roku na przecenie za 230 zł. Cena regularna to 330 zł. Po miesiącu użytkowania w środku zaczęła się drzeć wyściółka. Zaniosłam buty do reklamacji. Dziś zadzwoniłam do sklepu dowiedzieć się co i jak i się okazało, że reklamacja jest nieuznana, bo uszkodzenie jest mechaniczne!! A jakie przepraszam ma być, skoro stopa w bucie się rusza i trze o materiał?? Wyściółka w moich butach jest za delikatna, za słaba i nie nadaje się na wnętrze do butów codziennych. Sprawę kieruję do Rzecznika Praw Konsumenta oraz mam zamiar napisać pismo do Niemiec do siedziby jak w Polsce traktuje się klientów ich marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Buty Ecco opinie? IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.05.10, 21:59 Tylko raz kupiłem buty Ecco i jestem zachwycony. Na prawdę warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turon Re: Buty Ecco opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 08:54 Szukałem na ich temat opinii jakiś czas temu. Podobno od jakiegoś czasu (jakiego?) jakość jest niższa (kiedyś była bardzo dobra) i zaczęło się pojawiać sporo negatywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Odradzam IP: *.md4.pl 10.05.10, 22:22 Osobiście odradzam i jeszcze raz odradzam. Na cztery pary z ECCO nie rozlazły się tylko jedne (i to w ciągu jednego sezonu!). Wysoka cena i niska jakość rodem z D*manna. Słabe szycie, pękająca skóra i problemy przy reklamacji - dopiero za czwartym razem udało mi się odzyskać pieniądze... Nie polecam! ----------------------------------------------- Nowy portal miejski www.wroclawm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Odradzam 11.05.10, 22:24 Łukasz reklamowałeś sam czy pomogła Ci federacja konsumentów lub rzecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Odradzam IP: *.md4.pl 12.05.10, 12:13 Za każdym razem reklamowałem sam, dopiero pismo z "paragrafami", do wiadomości federacji i opinią od rzeczoznawcy z Krzywoustego pomogło :) ---------------------------------- Nowy portal miejski www.wroclawm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Odradzam 12.05.10, 13:48 a moglbys odezwac sie do mnie na maila? adres nauta_@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszbk Re: Buty Ecco opinie? 10.05.10, 22:44 I nie próbój w nich latać samolotem bo na każdej bramce będziesz musiał je zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś