Dodaj do ulubionych

Czy Postmodern juz dojechał?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 22:30
Miał wczoraj ze stolicy wrócić. Ale przed wyjazdem napisał, że docina
miejscowym z ilością postów. No i dziś Go na forum nie ma. :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 18:34
      Czyżby Go Zdzicha z Warszawy dopadła? Czy ktoś coś wie?
      • Gość: Jajaccek Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 19.02.02, 18:42
        Narazie wiadomo, banda "korka" z Mokotowa wpadla. Ale on do Forum nic nie mial.
        • Gość: Janek Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 22:32
          Korek wpadł ale Postmoderna też nie ma!!!
    • postmodern Re: Czy Postmodern juz dojechał? 21.02.02, 20:13
      Jestem już... JESTEM. Moją nieobecność chciałbym jednak usprawiedliwić...
      Ostatnimi czasy zastanawiałem się trochę na temat mojego stylu życia... Muszę
      to z przykrością stwierdzić ale stałem się prawdziwym "konsumentem" przez duże
      K. Nie wiem nawet czy nie otarłem się o jakieś uzależnienie wydawania pieniędzy
      przez duże W i P... Tak, tak... dla przykładu i "zarysowania" mojej sytuacji -
      w ostatnim miesiącu na samą prasę wydałem ok. 120 PLN.. do tego dochodzą
      wyjścia do restauracji, do klubów, teatru... i inne takie tam przyjemności.
      Dokonałem zukupu kilku fajnych gadżetów no i do tego oczywiście dochodzą moje
      wydatki na... internet. Z powodu tego, że nie mam internetu w domu olbrzymią
      ilość czasu spędzałem w przeróżnych kafejkach, a z tym wiążą się oczywiście
      olbrzymie koszty..
      Przepraszam z góry za tą autorefleksję... ale postanowiłem się
      trochę "ograniczyć"... i dlatego postaram się oczywiście bywać na forum, ale
      nie ręczę za ilość godzin każdego dnia, ale OBIECUJĘ olbrzymią częśtotliwość...
      przynajmnie kilka razy w tygodniu... (powiem szczerze - i tak z tęsknoty za
      WAMI pewnie będę przychodził tu każdego dnia)...
      Bardzo dziękuję za troskę.. i serdecznie pozdrawiam.... ;)
      • Gość: Bianka Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 20:21
        Hoho ale ten nasz postmodern to światowy człowiek :)
        • postmodern Re: Czy Postmodern juz dojechał? 21.02.02, 20:24
          No wiesz droga Bianko.. czasem i do "stolycy" zagubiona duszyczka zawędruje...
          • Gość: Bianka Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 20:55
            No i nie tylko....

:)
    • postmodern Re: Czy Postmodern juz dojechał? 22.02.02, 21:17
      Janku już wróciłem...
      • Gość: Janek Re: Czy Postmodern juz dojechał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 22:03
        Odnotowuję 3 dniowe spóźnienie z przyczyn nie uzasdnionych. Bo za takowe uważam
        balety w stolicy. Co innego balanga na forum. :)))
        • postmodern Re: Czy Postmodern juz dojechał? 22.02.02, 22:04
          Spóźnienie swoje odnotaowałem... przeczytaj wszystkie posty w tym wątku... to
          się dowiesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka