Gość: m3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 18:12 od jakich cyfr zaczynają się numery telefonów poszczególnych operatorów (tpsa i operatorzy komercyjni) w strefach wrocław legnica jelenia góra wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _ Re: pytanie o numery telefonów IP: *.sbc.man.ac.uk 04.03.04, 19:08 Chetniebym Ci pomogl, bo mam kompletny spis wszystkich poczatkow dla TPSA i Dialog, z podzialem na dzielnice i ulice- super dokladny, jest tego duzo ponad 100 pozycji, ale mam to w domowym kompiku, a jestem zagranica. Wiec na razie nici z tego. Jak Ci sie nie spieszy podaj maila, to Ci wysle ok 20 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: pytanie o numery telefonów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 08:35 mi wystarczy tylko takie coś np.: berdyczów: tpsa 2xxxxxx netia 5xxxxxx dialog 6xxxxxx i analogicznie dla pozostałych stref Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: pytanie o numery telefonów 05.03.04, 09:59 Prochu tu nie odkryję, ale we Wrocku sytuacja jest prosta: Wszystkie numery Tepsy zaczynają się od 3xxxxxx Dialog: 7xxxxxx. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś