Dodaj do ulubionych

nieduża psina potrzebna od zaraz :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:45
najlepiej szczeniaczek
i żeby nie wyrósł na olbrzyma bo ciasno w domu
...
piesek jest szczerze oczekiwany przez samotnego nastolatka
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: nieduża psina potrzebna od zaraz :-) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.03.04, 19:58
      a już myślałem, że na kolację

polecam schronisko dla piesków tam tyle biednych i mądrych stworzonek czeka :(
    • Gość: at prosz... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.04, 18:11
      www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html
      do wyboru, do koloru :)
      • Gość: @ Re: prosz... :) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.03.04, 18:56
        Ja bym je wszytskie zabrał :(((
        Nie wiem jak ludzie mogą brać psy by później się ich pozbywać.
    • Gość: czainak Re: nieduża psina potrzebna od zaraz :-) IP: *.marponet.pl / 80.51.27.* 06.03.04, 20:15
      aiszaa, trzymam mocno kciuki za was oboje... (z pieskiem będzie trojka :)

I również polecam schronisko (tylko może młodego nie zabierac tam zeby sobie
      wybral przyjaciela, bo chcąc nie chcąc będzie musiał pozostawic tam jeszcze
      masę innych, nadal nieszczęśliwych, piesków. To dołujące, zwłaszcza że jego
      kondycja psychiczna i tak jest już zła). Pomysl o tym, przynieś mu jakiegoś już
      wybranego zwierzaka.
      Myślę o Was ciepło...
      • Gość: aisza dziekuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:31
        rankiem bylismy w schronisku :-)
        piesek taki jak z marzeń - on na niego czekał ;-)
        ma juz imie, obróżkę, smyczkę, karme, witaminy i8 książeczkę - a najwazniejsze,
        że ma dom i kogoś do kochania
        To był piękny dzień!
        Piesek nie załatwi wszystkich smutków, ale przynajmniej ma serduchoi o które
        inne sie troche moze wesprzeć, a poza tym wymaga pomocy i starań, a o to też w
        tym wszystkim chodzi
        • Gość: lolek Re: dziekuję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 20:44
          Gratulacje i życzę powodzenia. A teraz z innej beczki. Za pieski są opłaty. Was
          to jednak nie dotyczy, bo piesek był zabrany ze schroniska.
          Bawcie sie dobrze.
          • Gość: aisza Re: dziekuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 09:02
            przy adopcji pieska ze schroniska płaci sie 28 zł i mozna kupic gazetkę (na
            żywienie zwierząt)
            chętne do pomocy dzieci (takie w wieku okołogimnazjalnym) pomagają obsługiwać
            zwierzęta (myja klatki, karmią, wyprowadzaja na spacery itp. - świetny pomysł
            na wartościowe spędzanie czasu)
            i musze przyzanć, że te pieski nie zrobiły na mnie przygnebiającego wrażenia -
            może dlatego, że było słonecznie i sporo tych pracowitych dzieciaków)
            tam jest bidniutko, ale sympatycznie - zwierzęta nie sa agresywne, maja pełne
            brzuszki i jedyne czego im trzeba to ... kogoś, komu mozna być wiernym
            Pomyślałam sobie, że przy tak ogromnej ilości szkół we Wrocławiu, gdyby każda
            zrobiła akcję zbiórki kasz, karmy, makaronu, kocy itp. to schronisko na
            Skarbowców zostałoby zasypane darami.
            Miarą wielkości społeczeństwa jest to jak traktuje ono słabych i potrzebujących
            pomocy (i ludzi i zwierząt)
            • Gość: Natalia Re: dziekuję IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.03.04, 10:27
              Aisza - bardzo bardzo się cieszę :) Jakie imie wybrał dla psiaka? No i w ogole
              co babcia na to, i jak im jest po paru dniach ze soba?
              Podtrzymuje propozycje nauki szkolenia (im wczesniej, tym lepiej) - to nie sa
              zadne aporty, czy inne takie biegi z przeszkodami.
              Na poczatek jest tylko nawiazywanie kontaktu i uczenie najprostrzych siad,
              zostan, oddaj (jedzenie z podworka, na przyklad) i do mnie. Swietna zabawa -
              jesli chlopak ma ochote rzecz jasna :)

Pozdrawiam, Natalia

• Gość: aisza Natalio odezwij się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 11:12
                Od tygodnia piesek mieszka z chłopcem.
                jest rasy nieokreslonej, ale niewatpliwie bardzo szlachetnej ;-)
                Ma 2,5 miesiąca
                Chyba wyrosnie na solidnego psa - choc panie w schronisku pocieszały nas,
                że ..ledwie do kolan
                Jest słodki, mądry i kochany.
                Jesli Twoja propozycja jest aktualna, to K.(kilkunastoletni rzeczywisty
                własciciel psa) chetnie posłuchałby rad fachowca - dzisiaj mu o Tobie
                wspomniałam.
                aisza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka