Gość: glodny IP: *.core.lanet.net.pl 05.03.04, 17:41 Help! Gdzie we Wro jest dobra pizza?!! Tylko nie pizza hut ani telepizza pliz. Jak nie znajde kobieta mnie zabije..:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_jekyll Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 17:46 'Cagiva' - róg ul. Dembowskiego i Spółdzielczej na Biskupinie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
captn.pimp Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 17:51 nie wiem jak się nazywa ten lokal koło astry obok są bank i sts Odpowiedz Link Zgłoś
malanna Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 18:03 Ja polecę niewielką pizzerię-restaurację na Krzykach; lokal nazywa się Patio i jest na ul. Róży Wiatrów (nie pamiętam numeru, ale zaraz na początku - na parterze bloku). Polecam szczególnie pizzę calzone. Sama mam do tej pizzeri jakieś 100 m Pozdrawiam mam nadzieję, że jeszcze żyjesz? a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani hrabina Re: dobra pizzeria?? IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.04, 20:02 Nie ma lepszej pizzerii w mieście niż ta na Drukarskiej- Planet Pizza. Zostawiam tam majątek i rujnuję figurę. Niebo w gębie zwłaszcza florida ze szpinakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 20:28 Ja polecam Oregano na Igielnej przy Kiełbaśniczej. Ładny, przytulny lokal i dobra pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida marcowa Re: dobra pizzeria?? IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 05.03.04, 20:41 nie pamietam nazwy, ale idąc od Galerii Dominikańskiej [po tej stronie ulicy co Galeria] w stronę Hali Targowej - w połowie drogi owa Pizzeria jest. wielkie pizze i w cenie przystępnej. dodatki można dowolnie komponować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almac Re: dobra pizzeria?? IP: *.e / *.e-wroc.com 05.03.04, 22:21 MARSHE - ul. Dokerska 30a (drugi lokal bodajże na Gubińskiej) - za nieduże pieniądze mozna się nieźle najeść extra pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: dobra pizzeria?? IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 05.03.04, 22:41 >MARSHE - ul. Dokerska 30a hihih chyba się tam wybiorę - ze względu na nazwę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: dobra pizzeria?? IP: 62.233.177.* 05.03.04, 22:27 kiedys rewelacyjna pizzeria byla ROMA na kollataja.. jak jest teraz nie wiem, bo dawno nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobra pizzeria?? IP: *.core.lanet.net.pl 06.03.04, 11:52 Struś na pl.daniłowskiego przy wieży ciśnień , dla lubiących ostre dania jest taka stopniowo zaostrzana I II II i IV diabelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 11:59 Pizza jest zajebista - ciasto grube i puszyste, ale nie tłuste [tak jak ma to miesjce w Pizza Hut], sporo dodatków i ceny - pizza porównywalna wielkością i grubością z P. Hut kosztuje od 10 PLN do 13 [taka ichnia Super Supreme ;)]. Telefon mają w Dialogu, więc można sobie łatwo odnaleźć ;). Uwaga do Admina: nie jestem związny z firmą - jestem zadowolonym klientem/konsumentem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.core.lanet.net.pl 06.03.04, 15:37 Wszystkim bardzo dziekuje, a ze zgromadzonych pomyslow bede na pewno korzystal .. chyba chronologicznie. Mieszka sie tyle w tym miescie, a tylu rzeczy jeszcze sie nie zna... :). Pewnie niedlugo napisze gdzie najbardziej smakowalo :) (wczoraj ostatecznie zamowilem przez telefon w Pizzeri u Strusia na Karłowicach...nawet niezla). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brfdc Re: Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 16:30 wlasnie mialem powiedziec o Strusiu, specyficzne zolte ciasto, tanio i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam mniam Re: dobra pizzeria?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 16:36 U mnie jest świetna, właśnie ciasto już rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: pizza station IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 16:46 pyszniutka jest przy shellu na obornickej, pizza station, poza tym pyszne sosy i sałatki. Ehh... zjadłoby się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
issis PIZZA 06.03.04, 17:19 Bravissimo na Stysia. A czy ktoś jadł ostatnio pizzę w Rancho na Szewskiej? W czasie studiów tylko tam chodziłam na pizzę, od daaaawna nie byłam, czy jest wciąż dobra? Odpowiedz Link Zgłoś