Dodaj do ulubionych

dobra pizzeria??

IP: *.core.lanet.net.pl 05.03.04, 17:41
Help! Gdzie we Wro jest dobra pizza?!! Tylko nie pizza hut ani telepizza
pliz. Jak nie znajde kobieta mnie zabije..:))
Obserwuj wątek
    • dr_jekyll Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 17:46
      'Cagiva' - róg ul. Dembowskiego i Spółdzielczej na Biskupinie. Polecam!
      • captn.pimp Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 17:51
        nie wiem jak się nazywa ten lokal koło astry obok są bank i sts
    • malanna Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 18:03
      Ja polecę niewielką pizzerię-restaurację na Krzykach; lokal nazywa się Patio i
      jest na ul. Róży Wiatrów (nie pamiętam numeru, ale zaraz na początku - na
      parterze bloku).
      Polecam szczególnie pizzę calzone.

Sama mam do tej pizzeri jakieś 100 m

Pozdrawiam

mam nadzieję, że jeszcze żyjesz?

a.
      • Gość: pani hrabina Re: dobra pizzeria?? IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.04, 20:02
        Nie ma lepszej pizzerii w mieście niż ta na Drukarskiej- Planet Pizza.
        Zostawiam tam majątek i rujnuję figurę. Niebo w gębie zwłaszcza florida ze
        szpinakiem.
        • moniczkabb Re: dobra pizzeria?? 05.03.04, 20:28
          Ja polecam Oregano na Igielnej przy Kiełbaśniczej. Ładny, przytulny lokal i
          dobra pizza.
          • Gość: ida marcowa Re: dobra pizzeria?? IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 05.03.04, 20:41
            nie pamietam nazwy, ale idąc od Galerii Dominikańskiej [po tej stronie ulicy co
            Galeria] w stronę Hali Targowej - w połowie drogi owa Pizzeria jest. wielkie
            pizze i w cenie przystępnej. dodatki można dowolnie komponować.
    • Gość: almac Re: dobra pizzeria?? IP: *.e / *.e-wroc.com 05.03.04, 22:21
      MARSHE - ul. Dokerska 30a (drugi lokal bodajże na Gubińskiej) - za nieduże
      pieniądze mozna się nieźle najeść extra pizzy
      • Gość: marsha Re: dobra pizzeria?? IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 05.03.04, 22:41
        >MARSHE - ul. Dokerska 30a

hihih chyba się tam wybiorę - ze względu na nazwę :o)
    • Gość: oki Re: dobra pizzeria?? IP: 62.233.177.* 05.03.04, 22:27
      kiedys rewelacyjna pizzeria byla ROMA na kollataja.. jak jest teraz nie wiem,
      bo dawno nie bylem
    • Gość: ala Re: dobra pizzeria?? IP: *.core.lanet.net.pl 06.03.04, 11:52
      Struś na pl.daniłowskiego przy wieży ciśnień , dla lubiących ostre dania jest
      taka stopniowo zaostrzana I II II i IV diabelska
    • Gość: Gonzales Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 11:59
      Pizza jest zajebista - ciasto grube i puszyste, ale nie tłuste [tak jak ma to
      miesjce w Pizza Hut], sporo dodatków i ceny - pizza porównywalna wielkością i
      grubością z P. Hut kosztuje od 10 PLN do 13 [taka ichnia Super Supreme ;)].
      Telefon mają w Dialogu, więc można sobie łatwo odnaleźć ;).
      Uwaga do Admina: nie jestem związny z firmą - jestem zadowolonym
      klientem/konsumentem ;).
      • Gość: glodny Re: Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.core.lanet.net.pl 06.03.04, 15:37
        Wszystkim bardzo dziekuje, a ze zgromadzonych pomyslow bede na pewno
        korzystal .. chyba chronologicznie. Mieszka sie tyle w tym miescie, a tylu
        rzeczy jeszcze sie nie zna... :).

Pewnie niedlugo napisze gdzie najbardziej smakowalo :) (wczoraj ostatecznie
        zamowilem przez telefon w Pizzeri u Strusia na Karłowicach...nawet niezla).
        • Gość: brfdc Re: Italia, ulica W. Rutkiewicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 16:30
          wlasnie mialem powiedziec o Strusiu, specyficzne zolte ciasto, tanio i dobrze :)
    • Gość: mniam mniam Re: dobra pizzeria?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 16:36
      U mnie jest świetna, właśnie ciasto już rośnie
    • Gość: iskierka Re: pizza station IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 16:46
      pyszniutka jest przy shellu na obornickej, pizza station, poza tym pyszne sosy
      i sałatki. Ehh... zjadłoby się... :)
      • issis PIZZA 06.03.04, 17:19
        Bravissimo na Stysia.

A czy ktoś jadł ostatnio pizzę w Rancho na Szewskiej? W czasie studiów tylko
        tam chodziłam na pizzę, od daaaawna nie byłam, czy jest wciąż dobra?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka