krzyskup 07.03.04, 01:02 Pochodze i mieszkam w Łodzi. Od pewnego czasu zbieram bilety. Nie posiadam żadnych egzemplarzy z Wrocławia. Prosze o kontakt osoby zainteresowane wymianą lub bezinteresownym wysłaniem. Pozdrawiam, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_kiniorski Re: Kolekcjoner biletów 08.03.04, 09:41 Pozwolę sobie podać Panu adres mojego kolegi z pracy, Maćka Szewczyka, który od lat z pasją oddaje się podobnemu zamiłowaniu mszewczyk@zdik.wroc.pl . Życzę powodzenia. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Kolekcjoner biletów 08.03.04, 18:09 A ja mam troche pozbieranych biletow dla kolegi ktory kiedys zbieral ale mu przeszlo. Troche z naszego mpk, kilka z innych MZK ( Gorzow, Swinoujscie, Swarzedz P-ń) i troche kolejowych ( w tym francuskie i z luxemburga ) Jezeli jestes zainteresowany daj znac na mejla umowimy sie co do przesylki Pozdrawiam Kolekcjonerzy sa fajni :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx A ja mam lepszą propozycję?:) 09.03.04, 04:07 Przyślij" troche grosza", a kupię Ci tych fantów ile tylko dusza zapragnie!!! Wszystkie " nie stemplowane"!!:)) Hmmm...wiem, że kolekcjonerzy to ludzie z poczuciem humoru! Pozdrowienia a_xx Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Kolekcjoner biletów 10.03.04, 22:36 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Z podanymi osobami skontaktuje się niebawem. Pozdrawiam, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś