Gość: czytelnik IP: *.core.lanet.net.pl 08.03.04, 18:04 odwołali dowódcę a teraz odstawiają pokazy, czyżby do tej roli ich już sprowadzili? Panie pułkowniku....... widzisz i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowy Re: GROM w hali Orbita IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.03.04, 18:15 Żenada,panowie nie uzywajcie więcej tej nazwy i nie przynoście tej jednostce WSTYDU.Lepiej Pioruny lub Błyskawice lub cos podobnego lepiej pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik To byli byli żołnierze GROM 08.03.04, 18:25 Państwo o nich nie dba, obniża pensje, tnie przywileje, nie interesuje się co robią po zakończeniu służby więc mamy efekty. Lepiej niech odstawiają taki show niż żeby wstąpili do mafii, bo wtedy będziemy mieli przesrane. Bo kto ich zatrzyma? SPAT? Oni SPAT to na śniadanie zjadają. W cywilizowanych krajach są rozbudowane systemy opieki nad byłymi komandosami. Funduje im się kursy, daje wysokie emerytury, pomaga znaleźć pracę... To są przecież maszyny do zabijania - wyobrażacie sobie jak tacy GROM-owcy założą grupę przestępczą? Kto ich pokona? Dzielnicowi? Może jak jakiś były operator GROM odstrzeli kilku polityków (dla takiego to żaden problem) to w końcu do naszych rządzących dotrze, że tymi ludźmi trzeba się zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Absurd. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.03.04, 03:31 Ty juz sie tak nie uzalaj nad nimi. Ja mam w bliskiej rodzinie kogos kto w Gromie sluzyl i to dosyc dlugo. Trzydziesci kilka lat :pelna emerytura( kilka tysiecy zlotych miesiecznie), dobre mieszkanie w Warszawie,duza odprawa (kilkadziesiat tysiecy zlotych)itp. Moj ojciec pracowal ponad 40 lat na 900 zl. miesiecznie. Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik HAHAHA!!! 09.03.04, 15:54 Takie bajki dziewczyno to ty małorolnym opowiadaj. Akurat doskonale znam to środowisko i te realia. Gość portalu: Patrycja napisał(a): > Ty juz sie tak nie uzalaj nad nimi. Ja mam w bliskiej rodzinie kogos kto w > Gromie sluzyl i to dosyc dlugo. Trzydziesci kilka lat :pelna emerytura( kilka > tysiecy zlotych miesiecznie), dobre mieszkanie w Warszawie,duza odprawa > (kilkadziesiat tysiecy zlotych)itp. I po co kłamiesz? Do GROM-u przyjmują ludzi w wieku około 30 lat, więc z twój wyimaginowany krewniak nie mógł "dosyć długo" pracować w GROM-ie i odejść na emeryturę w wieku 30-kilku lat. Zaś odprawy po kilkadziesiąt tysięcy to są w górnictwie a nie w GROM-ie. Ponadto pensja w GROM to około 3-4 tysiące złotych. Nie mówiąc już o tym, że mało który z byłych operatorów mówi czym się zajmował w życiu. Moj ojciec pracowal ponad 40 lat na 900 zl. > > miesiecznie. Absurd. Też do niego strzelali? Też spędzał 16-18 godzin dziennie na ćwiczeniach? Też ryzykował życie podczas codziennych treningów? Też jest maszyną do zabijania którą nikt się nie interesuje, a która pewnego dnia może się "zestresować"? Też w wieku 40 lat jest inwalidą? Ma rozwalony kręgosłu i stawy kolanowe? Ma uszkodzony słuch? Jak chcesz tak bajdurzyć to uważaj, bo możesz trafić na kogoś kto się na tym dobrze zna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: HAHAHA!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.03.04, 21:06 Bajdurzysz ty chlopie, nie ja.Moj krewny(blski krewny) nie jest wcale wyimaginowany tylko jak najbardziej realny.Nie bede cie przekonywac danymi na jego temat bo i tak bedziesz wierzyl w bajki jakie ktos ci opowiadal przy kuflu z piwem. A uwazac to mozesz ty jak cie kiedys moj krewny spotka na swojej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Re: GROM w hali Orbita IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 23:47 Jestem jednym z autorów tego pokazu i nie mogę pozostać bierny w sytuacji gdy dziennikarz mija się z prawdą. Zresztą w dniu dzisiejszym tj. 08.03 dzwoniłem do redakcji we Wrocławiu z prośbą o sprostowanie artykułu (będę obserwował efekty). Niestety panowie dziennikarze przekręcili fakty chyba dla ubarwienia tekstu i autoreklamy. Pokazu nie wykonywała elitarna Jednostka Żołnierzy GROM ani byli Żołnierze tej Jednostki. Zapewniam Państwa, że ci ludzie to profesjonaliści, w pełnym znaczeniu tego słowa i żaden nie występuje na takich imprezach chyba, że jako widz. Pokaz został przygotowany przez firmę ochrony GROM HP założoną przez byłych oficerów GROMu, profesjonalistów w branży bezpieczeństwa i jednocześnie mistrzów sportu. Firma GROM HP chciała pokazać Wrocławskiej publiczności swój kunszt i profesjonalizm, ponieważ my nie walczymy na tym chorym rynku cenami. My pokazujemy wiedzę, jakość i profesjonalizm, za który trzeba zapłacić. Firma została stworzona przez byłych Żołnierzy GROMu, którzy są elitą komandosów i taką też od początku jest firma - elitą w branży security. Jednocześnie przepraszam wszystkich kolegów z GROMu za komentarze do tego artykułu i oczywiste omyłki autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To był GROM-HP Re: GROM w hali Orbita IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 17:01 Jestem jednym z autorów tego pokazu i nie mogę pozostać bierny w sytuacji, gdy dziennikarz mija się z prawdą. Zresztą w dniu dzisiejszym tj. 08.03 dzwoniłem do redakcji we Wrocławiu z prośbą o sprostowanie artykułu (będę obserwował efekty). Niestety panowie dziennikarze przekręcili fakty chyba dla ubarwienia tekstu i autoreklamy. Pokazu nie wykonywała elitarna Jednostka Żołnierzy GROM ani byli Żołnierze tej Jednostki. Zapewniam Państwa, że ci ludzie to profesjonaliści, w pełnym znaczeniu tego słowa i żaden nie występuje na takich imprezach chyba, że jako widz. Pokaz został przygotowany przez firmę ochrony GROM-HP założoną przez byłych oficerów GROMu, profesjonalistów w branży bezpieczeństwa i jednocześnie mistrzów sportu. Firma GROM-HP chciała pokazać Wrocławskiej publiczności swój kunszt i profesjonalizm, ponieważ my nie walczymy na tym chorym rynku cenami. My pokazujemy wiedzę, jakość i profesjonalizm, za który trzeba zapłacić. Firma została stworzona przez byłych Żołnierzy GROMu, którzy są elitą komandosów i taką też od początku jest firma - elitą w branży security. Jednocześnie przepraszam wszystkich kolegów z GROMu za komentarze do tego artykułu i oczywiste omyłki autora. Odpowiedz Link Zgłoś