z-reka-w-nocniku 17.06.10, 14:50 w trybie natychmiastwym wsza jedna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-reka-w-nocniku Re: palikot musi odejsc! 17.06.10, 18:28 pogonmy kijem tego dziada darmozjada jednego. dla mnie jest juz AUT jest skonczony bo poiwedzial ze kaczynski napewno nie wygra wyborow tylko komorowski. przyjemniaczek sie psia krew znalazl. PALIKOT MUSI ODEJSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PALIKOT MUSI ODEJSC!!!!!!!!!!!!!!1 MUUUSIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Re: palikot musi odejsc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 16:13 mam nadzieje ze ten oszołom nie wejdzie do sejmu ,z nim nie moga pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester To ruski agent IP: *.static.tvk.wroc.pl 11.01.14, 13:35 Łatwo nie odejdzie. A nawet jeśli, to podstawią następnego. Ten &$@^@@% robi i robił to samo co bolszewicy: walczy z Kościołem, krzyżem (czyli de facto z polskością, bo Polska na kartach historii pojawia się nagle i to akurat po 966 roku), stara się zdegerować młode pokolenie. Ten &$@^@@% uparcie lansował tezy raportu MAK o pijanym prezydencie i generale. To wszystko do kupy zdekonspirowało Palikota, bo było za bardzo zbieżne z rosyjskimi interesami, o których decydują ludzie dawnej KGB. Aż dziw, że ktoś jeszcze na niego głosuje. Chyba takie same postsowieckie popłuczyny jak on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: To ruski agent IP: *.centertel.pl 12.01.14, 12:58 wątek założony przez obłąkańców:)) Ruskim agentem jest, jesli już, raczej Macierewicz. Mistrz w rozwalaniu wlasnego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś