tore.andre.flo 26.06.10, 02:15 Po wstawila na kandydata na prezydenta jakiego tetryka, ktory wymaga specjalnej opieki ledwo sobie radzi, to jest leckewazenie, nas wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: furora Festiwal obietnic Gajowego: IP: *.magma-net.pl 26.06.10, 07:46 Festiwal obietnic kandydatów na prezydenta. Tu samego siebie przeszedł Bronisław Komorowski. Nauczycielom obiecał podwyżki, żołnierzom - że wrócą z Afganistanu. Obiecał dostęp do internetu, także na wsi, obiecał autostrady, mieszkańcom Włocławka obiecał tamę, a nam wszystkim - 500 dni spokoju. Ja tego nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Festiwal obietnic Gajowego: IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 08:03 za to Kaczński to jest wysoki, zgrabny, przystojny i mądry supermen dla bogatych. Obiecał jeszcze więcej niż Komorowski (nikt ci nie da tyle, co Jaruś obieca) Ale do tęskniących za komuną nic nie trafi - ma być "trochę lewicowy" socjalista Kaczyński i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o bronku Re: Festiwal obietnic Gajowego: IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 17:38 ciamciaramcia.xaa.pl/o-mnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finezja Za to pisanie nazwiska z małej litery=chamstwo IP: *.54.16.185.static.telsat.wroc.pl 26.06.10, 17:49 czyli tore.andre.flo to baba ze wsi opisywana przez Reymonta lub po prostu baba z miasta, ale też ze słomą w obuwiu. Sam nie wiem co gorsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezyjnie E tam, czepiasz się szczegółów IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 18:29 Tu masz wybór: fasada contra wnętrze? Ja stawiam na wnętrze. antydziad.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejek Re: E tam, czepiasz się szczegółów IP: *.e-wro.net.pl 26.06.10, 21:52 a czy komoro obiecał gejkom dopłaty z unii? Chce wiedziec na kogo mam głosować w II turze. Gejki powinny mieć wiecej praw, bo gejki są pod ochroną unijną. a wiecie, ze w Holandii jest juz Partia Pedofilów. A w homofobicznej Polsce dwa miłe gejki nie moga nawet zaadopotowac małego chłopczyka! Odpowiedz Link Zgłoś