Dodaj do ulubionych

Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na Pla...

29.06.10, 19:54
Po pierwsze - jeśli "przebrała się miarka", to na pewno chodzi o
prezydenturę Lecha i wtedy głosowanie na Jarka świadczy o pewnych
niedoborach umysłowych głosujących.
Po drugie - za cholerę nie rozumiem, co prezes rozumie pod
słowem "epopeja", a tym słowem epatował słuchaczy we Wrocławiu.
Obserwuj wątek
    • pssz Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na Pla... 29.06.10, 19:57
      Byłem zobaczyłem i byłem zawiedziony.
      Nigdy nie byłem zwolennikiem tego pana i dalej tak pozostanie, moim
      zdaniem w telewizji Kaczyński wypada lepiej niż w realu. Podczas
      spotkania na żywo wyraźnie traci.
      Przybył ok 16.50, więc się naczekałem. Dzięki temu wusłuchałem
      kilku napastliwych przemówień atakujących rząd i Komorowskiego.
      Ma plan i jak zostanie prezydentem to zacznie go realizować.
      Najważniejszym punktem planu jest budowa Muzeum Ziem Zachodnich.
      Pierwszy raz byłem na wiecu wyborczym prezydenckim. Moja ciekawość
      została częściowo zaspokojana- nie będzie Komorowskiego, a szkoda.
      Chetnie bym porównał. Poza tym my Wrocławianie mamy rozbuchane ego,
      żeby Komorowski nie pożałował.
      Zwolennicy PiSu których zobaczyłem na wiecu, są tacy jak myślałem.
      Takie Mohery bezkrytycznie zapatrzone w swojego guru.
      • Gość: xyz Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 20:12
        Ty chyba nie za bardzo czaisz, jaki charakter ma wiec wyborczy.
        Ja też byłam, i tu pierwsza nieścisłość różny przedział wiekowy :
        było dużo ludzi młodych, w średnim wieku, w starszym również.
        Bardzo ciekawe przemówienie rektora Dyżewskiego ( zwolenników PO
        zachęcam do lektury Huxleya "Nowy wspaniały świat").
        Bzdura, że Kaczyński traci na żywo, dobry z niego mówca, chociaż
        masz prawo do swoich odczuć.

> Zwolennicy PiSu których zobaczyłem na wiecu, są tacy jak myślałem.
        > Takie Mohery bezkrytycznie zapatrzone w swojego guru.
        Zwolennicy PO są tacy, jak myslałam.
        Takie POmatołki bezkrytycznie przyjmujące papkę serwowaną im przez
        TVN, Polsat, Wyborczą itp. media.

I powiedz mi, co z tego wynika?Tylko obrażanie wyborców i ich
        dzielenie? Po jaką cholerę. Bo wg mnie oba zdania są nieprawdziwe.
        • czarownica-w-szambie Przebrała się miarka mamy dosyć Jarka:-) 29.06.10, 20:26
          Jarek nie dba o polskie interesy, dlatego musi odejść!!!
        • pssz Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 29.06.10, 21:15
          Gość portalu: xyz napisał(a):
          Ja też byłam, i tu pierwsza nieścisłość różny przedział wiekowy :
          > było dużo ludzi młodych, w średnim wieku, w starszym również
          ...........
          Nie widziałem wszystkich uczestników, tam gdzie stalem młodych ludzi
          prawie nie było.
          >Bardzo ciekawe przemówienie rektora Dyżewskiego ( zwolenników PO
          > zachęcam do lektury Huxleya "Nowy wspaniały świat"
          ........
          A ja bardzo zachęcam PiSowców do poczytania innei antyutopii: 1984
          Orwella- Kaczyński jako premier powoli zbliżał sie do wprowadzenia
          niektórych metod tam opisanych
          Pierwszy raz zobaczyłem Kaczyńskiego na żywo i rozczarowałem się.
          Wiem, ze więcej osób uważa, że na żywo on traci.

> Zwolennicy PO są tacy, jak myslałam.
          > Takie POmatołki bezkrytycznie przyjmujące papkę serwowaną im przez
          > TVN, Polsat, Wyborczą itp. media.
          ............
          Uczestnicy wiecu bezkrytycznie reagowali na napastliwe uwagi jakie
          padały podczas wiecu. Stąd moje uwagi ich na temat. Słowo Mohery
          dawniej miało złośliwą konotację, ale obecnie chyba już zagościło w
          naszym języku i określa ludzi o określonej postawie.
          Natomiast Twoje uwagi o POmatołkach to jest ta PiSowska
          nieagresywność o której mówiono podczas wiecu?

.
          • Gość: aaannemarie Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.chello.pl 29.06.10, 21:28
            Przechodziłam po 5-tej wracając z pracy i widziałam rozchodzących się. Robi
            wrażenie: sami starsi ludzie, tłumy starszych, parę osób w średnim wieku.
            Wymieniali numery telefonów, uśmiechali się do siebie, fotografowali z
            transparentem (coś o Donku i Bronku). To sekta, są nawiedzeni. Iluminacja w
            oczach. Nic wspólnego z racjonalnym myśleniem. Kierują nimi emocje. Zwykle
            ludzie ci zarzucają tym, którzy nie myślą (no nie) tak jak oni, że są pod czyimś
            wpływem. Nie mieści im się w głowie, że można organicznie nie cierpieć typów
            pokroju Kaczyńskich i ich czas wspominać jak koszmar. Po prostu część wyborców
            ma inne wymagania i oczekiwania wobec kandydata. Większe.
            • Gość: gość Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:15
              bo elektorat Jarkwacza to są sierotki po komunie. Wczorajszą miłość
              do Bieruta/ Gomułki/ Gierka zastąpili takim samym uwielbieniem dla
              KLaczorów / Rydzyka / Ziobry.

A Kaczyński jako zdolny socjopata mówi im to co chcą usłyszeć:

- że jest im źle, bo rząd kradnie (ale co ciekawe, w latach 2005-07
              nie kradł, a było im tak samo źle - już nie pamiętają)
              - że PiSDa im bogactwo (to czemu jak rządził - nie dał tego
              bogactwa? Wtedy było na dodatek łatwiej, bo nie było kryzysu ;)
              - że PiSDa im wszystko to co chcą z reliktami komuny takimi jak :
              wyprowadzanie w kajdankach, Muzeum Ziem Zachodnich, dysktaturę
              proletariatu zastąpi dyktatura dyktafonu

a sierotkom po komunie w to graj. Oni muszą mieć wodzusia. Nota bene
              to wcią z ci sami ludzie. Przed wojną byli w ONR-ze, po wojnie w
              PZPR-ze, a teraz są w PiS-ie. [dla niekumatych: mimo "różnych"
              programów to sa identyczne w charakterze partie]
              • Gość: do gościa Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:26
                Musisz być żółty z nienawiści.Nie zapyziaj się tak.

Nie moja wina, że takim rozszalałym zwolennikom Bronka Viki Wpadka
                lubię czasem podokuczać.
                Co jest chłopcy, coraz bardziej szalejecie, szprycują czymś Was tam
                czy jak?
                • czarownica-w-szambie Co robi Jarkacz w czasie wolnym? 29.06.10, 22:53
                  Wałęsa kiedyś zaprosił Lecha Kaczyńskiego z żoną (jeszcze nikt się nie domyślał,
                  że prawdziwi Polacy będą ją nazywali "czarownicą") oraz Jarosława Kaczyńskiego z
                  mężem. Niestety nie wiadomo kto nim jest. Jest to problem, bo jeżeli Jarek ma
                  wielu mężów, a udaje homofoba, to może być szantażowany, a takiego prezydenta
                  nie chcemy!!!
              • Gość: ewa Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: 82.160.255.* 30.06.10, 20:05
                Czego się spodziewać skoro wiec prowadzi człowiek który zabił
                bezdomnego a potem został za to uwolniony bo Ziober był generalnym
                gwoździem.
                Za taką sprawiedliwością mohery będą iść bo dla nich bezdomny to
                nikt.Ot poglądy chrześciańskie. Liczy się walka o embriona, a po
                urodzeniu może sobie zginąć co to PiS obchodzi.
                • Gość: zwolennik PIS Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 21:40
                  <Ot poglądy chrześciańskie. Liczy się walka o embriona, a po urodzeniu może
                  sobie zginąć co to PiS obchodzi.>
                  Ewo, prosisz się o fakty. To PO znowelizowało ustawę o funduszu alimentacyjnym,
                  w ten sposób, że niepełnosprawnym dzieciom odebrano alimenty. Bez komentarza.
            • Gość: student pwr Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.chello.pl 29.06.10, 23:29
              bez jaj, też tam byłem a mam 20 lat i jestem studentem pierwszego roku
              politechniki wrocławskiej i widziałem tam od groma ludzi w wieku poniżej 30 lat,
              takie szufladkowanie które usiłują ludzie zafundować wyborcom J.Kaczyńskiego
              jest bynajmniej nietrafione
              • Gość: pytek Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:17
                Gość portalu: student pwr napisał(a):
                > bez jaj, też tam byłem a mam 20 lat i jestem studentem pierwszego roku
                > politechniki wrocławskiej

Z jakiej wsi przyjechałeś?
          • Gość: xyz Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 21:57
            Nie widziałem wszystkich uczestników, tam gdzie stalem młodych ludzi
            > prawie nie było.
            To może ustawiłeś się jak ten fotoreporter, co pstrykał zdjęcia
            tylko starszym wyborcom, pomijając pozostałych.
            A ja bardzo zachęcam PiSowców do poczytania innei antyutopii: 1984
            > Orwella- Kaczyński jako premier powoli zbliżał sie do wprowadzenia
            > niektórych metod tam opisanych

Czytaliśmy, czytaliśmy, "Folwark zwierzęcy" również, a i wybrane
            eseje. A mógłbyś napisać jakie to metody masz na myśli wraz z
            przekonującym uzasadnieniem.Ale nie zaczynaj proszę straszyć
            Kaczkami, bo to już nie przechodzi.
            Tu masz też próbkę Orwella po polsku.

cogito.salon24.pl/155239,bondaryzacja-czyli-orwell-po-polsku

Uczestnicy wiecu bezkrytycznie reagowali na napastliwe uwagi jakie
            > padały podczas wiecu.
            Mógłbyś jaśniej?

Natomiast Twoje uwagi o POmatołkach to jest ta PiSowska
            > nieagresywność o której mówiono podczas wiecu?
            Nie wyrywaj zdania z kontekstu. W kontekście znaczy zupełnie co
            innego i zupełnie nie ma w nim agresji.
            • pssz Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 29.06.10, 22:32
              Gość portalu: xyz napisał(a):
              >To może ustawiłeś się jak ten fotoreporter, co pstrykał zdjęcia
              > tylko starszym wyborcom, pomijając pozostałych.
              ........
              Uastawiłem się na pierwszym w miarę niezatłoczonym miejscu. A co do
              uczestników, których widziałem i mijałem, to potwierdzam, że
              większośc to byli starsi ludzie.
              Fajnie, że jesteście tacy oczytani, pogratulować, do kompletu
              brakuje jeszcze powieści Zamiatina.
              A co do metod: to bardzo stopniowo następowała rozbudowa służb
              specjalnych, przechwytywanie środków masowego przekazu, była próba
              narzucenia dużych ograniczeń ustawowych na prasę.
              ..............
              > Uczestnicy wiecu bezkrytycznie reagowali na napastliwe uwagi jakie
              > > padały podczas wiecu.
              > Mógłbyś jaśniej?
              .......
              Oto cytat z artykułu:Tłum zaczął coraz głośniej krzyczeć "Złodzieje"
              i chyba poseł zdał sobie sprawę z tego, że przesadził w podgrzewaniu
              emocji, bo zaapelował o spokój

A słowo Mohery to sami używacie na transparencie- vide zdjęcie w
              artykule- to do kontekstu.
            • sverir Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 29.06.10, 23:12
              > To może ustawiłeś się jak ten fotoreporter, co pstrykał zdjęcia
              > tylko starszym wyborcom, pomijając pozostałych.

Ja byłem na końcu tłumu (od strony Świdnickiej) i też nie widziałem wielu
              młodych ludzi. Może to kwestia ustalenia kim są ci "młodzi ludzie"?
              • Gość: yyy Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:06
                Zapewne oni byli młodzi duchem. Bo to jak chętni byli do bicia każdego o
                odmiennych poglądach zupełnie nie pasowało do ich wieku
        • sverir Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 29.06.10, 23:18
          > Takie POmatołki bezkrytycznie przyjmujące papkę serwowaną im przez
          > TVN, Polsat, Wyborczą itp. media.

Jak to dobrze, że elektorat PiS samodzielnie myśli a propagandowa tuba o.
          Rydzyka to tylko przykrywka do samodzielności.
    • spluwa-orginal [...] 29.06.10, 19:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • prawdziwy-mocher Przebrała się miarka, olewamy kłamcę Jarka !!! 29.06.10, 20:01
        forum.gazeta.pl/forum/w,902,111270235,111274379,Lista_wyrokow_J_Kaczynskiego.html
      • Gość: waldi Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 01:12
        wyskocz przez okno.Daruj sobie i innym motywy.
    • bbogdan Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na Pla... 29.06.10, 20:01
      skubańcy zajęli ścieżkę rowerową i zablokowali ruch w centrum. na
      pewno wśród rowerzystów jarek z pisiorami z wrocławia nie zyskał.
      • lorak79 Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 30.06.10, 09:41
        dokładnie - musiałem się z moim rowerem przeciskać wśród moherów wpatrzonych w swojego wodza, trauma :)
    • Gość: kibi Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.ghnet.pl 29.06.10, 20:05
      Prezes kocha zawiłe zwroty,ma fokusowo-pogłebione nastawienie na
      oglądających TVPis i wyrażnie próbuje zrobić białe z czarnego.W
      dalszym ciągu stoi w historycznie określonym,jedynie odpowiednim
      miejscu przynaleznym tylko jednostkom tak wybitnym że cała reszta za
      nim nie nadąża.Chociaż nawet mnie zdziwił fragment z GW o pewnej
      formie porównania do papieża,trzba uważać bo jutro się dowiemy że
      mamy nowe bóstwo w Polsce,a nic o tym nie wiemy.
    • Gość: PIN Ach, te zaciśnięte pięści do zgody, która buduje. IP: *.magma-net.pl 29.06.10, 20:06
      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/5,35767,8079851,Wiec_wyborczy_Jaroslawa_Kaczynskiego_pod_wroclawskim.html?i=10

pięknie nam dojrzewają młodzi "demokraci"; serce rośnie, gdy się na
      nich patrzy
      • Gość: D. Re: Ach, te zaciśnięte pięści do zgody, która bud IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 20:28

>z Wrocławia można dostać się do Berlina niż Warszawy. To się musi
        zmienić.

Goń się Jarek z Wrocka i to szybciorem! Nic się tu zmieniać nie
        będzie, bo to że nam bliżej do Berlina i Pragi niż do Warszaffffki,
        to akurat jest zaleta naszego miasta. Dzięki temu jesteśmy
        zdecydowanie bardziej w nowoczesnej Europie niż w zaściankowej,
        zapysiałej, ksenofobicznej Polsce se stolycom w Warszafce. I niech
        tak nam zostanie. :)
      • Gość: chór wujów Re: Ach, te zaciśnięte pięści do zgody, która bud IP: *.lanet.net.pl 29.06.10, 21:50
        A widziałeś/aś Ty może kiedyś demonstrację Ruchu 10 Kwietnia? Ja widziałem, i
        więcej nie chcę. To byli kibole - golone karki, przepite mordy, ochrypłe głosy
        skandujące hasła, zaciśnięte pięści wygrażające wszystkim dookoła. Jeśli tak ma
        wyglądać pisowska "przyszłość narodu", to ja już zaczynam się bać. Nie wiem, czy
        pamiętasz, ale Hitler też najpierw został demokratycznie wybrany na urząd,
        "wodza" zrobiła z niego dopiero właśnie taka "patriotyczna młodzież"...
        • Gość: dramat Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:27
          spudniczka ci uwiera???
          • Gość: chór wujów Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.lanet.net.pl 29.06.10, 23:27
            Po pierwsze - naucz się pisać, albo przynajmniej patrz, co Ci komp na czerwono
            podkreśla. Po drugie - Piesiewiczowi (temu prawdziwemu, oczywiście) możesz co
            najwyżej buty wyczyścić. Po trzecie - te "urojenia" zdarzyły się właśnie we
            Wrocku, w Rynku, 10 maja ok. 18-tej. Nakręciłem nawet filmik komórką - mimo
            marnej jakości wyraźnie słychać, kto drze ryja i na jaki temat. Nie gwarantuję,
            że wszędzie wygląda to tak samo, ale o wrocławskiej kadrze Ruchu nie da się
            powiedzieć inaczej jak "bojówka"...
            • Gość: aaaa Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.10, 23:53
              >Po drugie - Piesiewiczowi (temu prawdziwemu, oczywiście) możesz co
              > najwyżej buty wyczyścić

Oraz POdpalić trawkę i zawiązać gorset:)))
              • Gość: chór wujów Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.lanet.net.pl 30.06.10, 00:24
                Tak to już się na tym świecie dziwnie składa, że wielkie dzieła rzadko tworzą
                grzeczni chłopcy i dziewczęta, a znacznie częściej - osobnicy mocno pokręceni. A
                to już taka forumowa ciekawostka, że im większa miernota, tym większy zapał do
                krytykowania wybitnych twórców (choć nie przeczę, że dziwadeł)...
                • Gość: aaaa Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.10, 01:05
                  > Tak to już się na tym świecie dziwnie składa, że wielkie dzieła
                  rzadko tworzą
                  > grzeczni chłopcy i dziewczęta, a znacznie częściej - osobnicy
                  mocno pokręceni.
                  > A

Niech sobie w sukience oraz z trawką tworzy, ale nie prawo w senacie
                  dla miernot. Nie POwinien być senatorem, dlatego, że miernoty go
                  szantażują. Skoro im płacił, to raczej nie był dumny ze swojej
                  kreacji:)))
                  • Gość: chór wujów Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.lanet.net.pl 30.06.10, 09:19
                    Aha, czyli np. prawo autorskie, dla twórców, mają stanowić miernoty, które w
                    życiu niczego nie stworzyły. Idąc Twoim tokiem rozumowania, o gospodarce winni
                    decydować nieudacznicy, którzy nigdy w życiu nie zarobili złamanego grosza (nie
                    licząc diety), o służbie zdrowia - ci, co nigdy nikogo nie wyleczyli itd. - a
                    jedynym kryterium powinien być kościelny certyfikat moralności... To po co
                    jeszcze wybory? Świadomie pomijam piękną kartę w życiorysie Piesiewicza jako
                    adwokata, bo zapewne takim jak Ty nie mieści się w głowie, że można postawić się
                    komunie, bronić opozycjonistów, nie mając owego certyfikatu moralności...
                    • Gość: Łoś_bimbacz Re: Piesewicz nie cpaj wiecej masz urojenia IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.10, 23:45
                      Idąc Twoim tokiem rozumowania, o gospodarce winni
                      > decydować nieudacznicy, którzy nigdy w życiu nie zarobili
                      złamanego grosza (nie
                      > licząc diety),

Przecież tak dokładnie jest: czy Gajowy miał kiedyś firmę?, czy może
                      uczył historii kleryków??? A Donaldu też od zawsze w sejmie,
                      senacie...

>Świadomie pomijam piękną kartę w życiorysie Piesiewicza jako
                      > adwokata, bo zapewne takim jak Ty nie mieści się w głowie, że
                      można postawić si> ę
                      > komunie, bronić opozycjonistów.

Człowiek obarczony trawkowymi i sukienkowymi zainteresowaniami
                      powiniem mieć tyle instynktu samozachowawczwego, żeby nie pchać się
                      do senatu, nie prowokować szantażystów....
        • Gość: Konio Re: Ach, te zaciśnięte pięści do zgody, która bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:14
          Panu PIN czy IPN odpowiadam że jak mówi o zaciśniętych pięściach
          młodych z PO to niech sobie przypomni jedną zaciśniętą pięść
          Jackiewicza Dawida. Człowiek nie żyje, sprawa umorzona, brak
          świadków a poseł radośnie biega po wiecach i zagrzewa ludzi do
          agresji.I jeszcze podobno chce być tu prezydentem miasta. To jest
          wstyd i hańba. To są ludzie z zaplecza Kaczyńskiego. Ciekawe też czy
          na wiecu był ten poseł z PiSu co z Renatą Beger konferował w pokoju.
          • Gość: yyy Re: Ach, te zaciśnięte pięści do zgody, która bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:12
            I jak widać po reakcji fanów JK na pojawienie się Młodych Demokratów zagrzewanie
            do boju idzie Jackiewiczowi całkiem sprawnie. Całe szczęście na takich wiecach
            jest Policja czy Straż Miejska bo patrząc na zachowanie niektórych wyborców
            Jarosława widać, że jakby mogli to by zabili każdego o odmiennych poglądach.
            Agresja w najbardziej prymitywnym wydaniu.
      • Gość: Łoś_bimbacz POżyteczni Idioci w imię Dyktatury Miłości do boju IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.10, 22:39
        > pięknie nam dojrzewają młodzi "demokraci"; serce rośnie, gdy się
        na
        > nich patrzy

Na POmpatyzm trzeba nawrać wszelkimi metodami:)). Poza tym studenci
        POlitologii nie mają wyczerpującej sesji i nic innego nie POtrafią:)
        • Gość: PIN Re: POżyteczni Idioci w imię Dyktatury Miłości do IP: *.magma-net.pl 29.06.10, 23:10
          Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a):
          >Na POmpatyzm trzeba nawrać wszelkimi metodami:)). Poza tym studenci
          >POlitologii nie mają wyczerpującej sesji i nic innego nie
          >POtrafią:)

nazwa kierunku "politologia" i profesja "politolog" pochodzą od
          zwrotu "POLITuj się nade mną"
    • zawszeklakier Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na Pla... 29.06.10, 20:30
      Wygląda na to, że Wrocław został "odbity".JUż nie będzie wspaniałym,
      wolnym , radosnym miastem.Może Rydzyk przeniesie tutaj swoją
      siedzibę?
      • prawdziwy-mocher Przebrała sie miarka ,Wrocław olewa kłamce Jarka ! 29.06.10, 20:34
        forum.gazeta.pl/forum/w,902,111270235,111274379,Lista_wyrokow_J_Kaczynskiego.html
      • ludendorf Odbitym? 30.06.10, 00:02
        > Wygląda na to, że Wrocław został "odbity"

To chyba tobie odbiło jeśli piszesz takna poważnie. Myślisz że raz
        tu przyjedzie przed wyborami i wszyscy padną mu do stóp? Ksenofob i
        nacjonalista pretensjonalnie i nieufnie podchodzący do UE, będący
        kandydatem na prezydenta niewiele jest w stanie usyskać w mieście
        które po wojnie stało się kulturowym tyglem Polaków (i nie tylko)
        przybyłych tu ze wszystkich stron dawnej II Rzeczpospolitej, mieście
        otwartym na Europe, gdzie weekend często spędza się w Pradze, gdzie
        mieszkańcy z szacunkiem podchodzą do burzliwej historii swojego
        miasta, wykuwanej pod różnym panowaniem i przez różne nacje. Gdzie
        istniała niegdyś druga po berlińksiej w eur. środkowej monumentalna
        synagoga, gdzie biskupstwo fundował Bolesław Chrobry a uniwersytet
        założył cesarz Leopold Habsburg a Hale będąca na liście Unesco
        genialny architekt Max Berg. Otymistycznie dla Jarosława
        Kaczyńskiego szacując dostanie tu 35-40% nie więcej
        • zawszeklakier Re: Odbitym? 30.06.10, 08:27
          Naprawdę napisałem na poważnie. Po tym wiecu byłem
          przerażony.Dopiero Twój post mi uświadomił, że Wrocław ma też
          pięknych ludzi.Dziękuję Ci.
    • Gość: as Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 20:36
      Chciałem tylko przypomnieć wyniki z Wrocławia:

Kaczyński - 29%
      Komorowski - 53%
    • Gość: momus długo sie ociągał. Pamięta październik 2007? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.10, 20:39
      I sromotną ucieczkę z hotelu na Piłsudskiego? Pod parasolami ochroniarzy. Przed
      "entuzjastycznym przyjęciem" wrocławiaków.
      Pamiętamy przypisywanie nam germanofilii, krytykowanie przez upadłego prezesa
      naszej niechęci do "jego osoby" i kilka innych wypowiedzi na nasz temat.
      W niedzielę wynik będzie jeszcze bardziej niemiły, niż półtora tygodnia temu,
      panie były premierze.
    • map4 muzeum 29.06.10, 20:49
      1. Kadencja prezydenta RP to pięć lat.

2. Muzeum powstania warszawskiego to było główne osiągnięcie ekipy Lecha
      Kaczyńskiego jako burmistrza Wszawy.

1+2 daje:
      czytając sprawozdanie z wiecu odniosłem wrażenie, że kandydatowi Kaczyńskiemu
      pomyliły się kampanie wyborcze. Ta kampania, w której obiecuje się poszczególnym
      miastom muzea dopiero przed nami. Teraz chodzi o prezydenturę całego kraju.

Załóżmy dla hecy przez chwilę, że kandydat na prezydenta JarKacz obieca każdemu
      miastu muzeum. Skąd weźmie środki na ich budowę, skoro kancelaria prezydenta
      wydaje szmal na podgrzewane chodniki a o wydatkach z budżetu państwa decyduje
      rząd a nie prezydent ?

Czy naczelnym zadaniem prezydenta RP jest budowanie muzeów ?

Kandydat Kaczyński sam nadaje się do muzeum. W charakterze eksponatu.

Na całe szczęście kandydat Komorowski nie zawita do miasta, bo pewnie
      naopowiadałby podobnych albo i jeszcze gorszych głupot.
      I dopiero wtedy lemingi zgłupiałyby do reszty.
      • ewa9717 Re: muzeum 29.06.10, 21:01

> Kandydat Kaczyński sam nadaje się do muzeum. W charakterze
        eksponatu.
        Powiedziałabym raczej, że do panoptikum ;)
        • Gość: Bela Re: muzeum IP: *.wroclaw.mm.pl 29.06.10, 21:26
          Agresja waszych wpisów swiadczy o was jednoznacznie. Brak kultury
          polemiki, brak kultury politycznej, napastliwosc, obrażanie, brak
          tolerancji.
          To wszystko czym niby szczyci sie Wrocław, to wydmuszka i mitologia.
          W istocie to miasto potwornie zasciankowe. I nie chodzi tu o mohery
          i PIS: chodzi o wasz stosunek do nich. Żenujące ujadanie.

Mit Wrocławia pryska. Szkoda. Ale to też Wasza wina. Kultury zero.
          • Gość: zbisa Re: muzeum IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:32
            odczep się z łaski swojej od mojego miasta! Pilnuj swego...
          • gburiaifuria Re: muzeum 29.06.10, 22:59

Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.
            Podglad
            Edytuj
            Odpowiadasz na:
            Gość portalu: Bela napisał(a):

> Agresja waszych wpisów swiadczy o was jednoznacznie. Brak kultury
            > polemiki, brak kultury politycznej, napastliwosc, obrażanie, brak
            > tolerancji.
            > To wszystko czym niby szczyci sie Wrocław, to wydmuszka i mitologia.
            > W istocie to miasto potwornie zasciankowe. I nie chodzi tu o mohery
            > i PIS: chodzi o wasz stosunek do nich. Żenujące ujadanie.
            >
            > Mit Wrocławia pryska. Szkoda. Ale to też Wasza wina. Kultury zero.

Pryska, bo cznia kaczora? To nigdy nie bylo kacze miasto i nigdy nie bedzie.
            Muzeum, zwlaszcza sztuki nowoczesnej nigdy dosc, ziem zachodnich- po co? Poza
            tym od kiedy prezydenci buduja muzeum ale rozumiem, ze ten (na szczescie jeszcze
            nie prezydent i mam nadzieje, ze nigdy nim nie bedzie) nic poza stawianiem
            muzeum nie potrafi, wiec musi sie czyms pochwalic. Muzeum to byla jedyna rzecz,
            ktora mu wyszla...... a moze jego bratu, no ale on chce kontynuowac, niestety.
            • Gość: yyy Re: muzeum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:20
              Ciekawe co według Jarka miałoby pokazywać to "muzeum ziem zachodnich"??? Może to
              jak z Wrocławia i dziesiątek innych mniejszych i większych miast na "ziemiach
              odzyskanych" po 1945 roku masowo wywożono (mówiąc prościej rabowano) cegły na
              "odbudowę stolicy"?
          • Gość: Paweł Re: muzeum IP: *.finemedia.pl 30.06.10, 01:13
            Bla bla bla - bla
            Po pierwsze na tym forum pisać może każdy, z całej Polski, a nawet z Wolski.
            Po drugie kultura polemiki nigdy nie była, nie jest i nie będzie mocną stroną tego forum - niezależnie od regionu. Wystarczy poczytać dowolny kontrowersyjny wątek.
            Po trzecie zupełnym bezsensem jest wyrabianie sobie opinii o ludziach na podstawie tego co niektórzy wypisują na forach, no chyba, że ktoś chce popaść w depresję.
            Po czwarte kultura polityczna to towar deficytowy nawet wśród parlamentarzystów, czego więc wymagasz od zwykłych, anonimowych forumowiczów?
            Po piąte PIS budzi w ludziach skrajne emocje i stąd biorą się skrajne i często nieuzasadnione wzajemne ataki zwolenników i przeciwników. Ludziom po prostu puszczają nerwy. Teraz PIS chciałby uchodzić za normalną konserwatywno-socjalną partię, ale niestety wcześniej robił praktycznie wszystko by wkurzyć dużą część społeczeństwa. Jeśli zmiana jest prawdziwa i trwała to za rok, dwa poziom emocji mocno opadnie i będzie (miejmy nadzieję) w miarę normalnie.
      • nufatek Re: muzeum 29.06.10, 22:29
        Bronek kupczy Kaczor jesy naodowcem
        • Gość: z "naodowiec", powiadasz?Taki z rodem Wolski zapewne IP: 217.98.20.* 30.06.10, 05:55
          A czym kupczy Bronek? Wciska nam coś? Bo jakoś nie zauwazyłem? ;P
      • Gość: pytek Re: muzeum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:21
        W nosie mam to muzeum i PiSowskie podjazdy, chcę mieć święty spokój.
        Miastu potrzebne są dobre drogi, parkingi, sprawna komunikacja , praca,
        przedszkola i szkoły. Wtedy mieszkańcy będą uśmiechnięci i szczęśliwi.
    • mm27_04 Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" [... 29.06.10, 21:23
      Jestem Wroclawianką i to zdanie:
      "- Nasza obecność tutaj jest wyrazem historycznej sprawiedliwości. Niektórzy nie chcą się z tym pogodzić. Wy jesteście dobrze zintegrowani z Polską, ale tej integracji nigdy dość, te tradycje trzeba umacniać - mówił Kaczyński, nawiązując do budowy Muzeum Powstania Warszawskiego. - Póki nie było tego muzeum, brakowało czegoś, aby przypomnieć tę piękną historię i ją zrozumieć.", brzmi dla mnie zagadkowo ;)
      Wciąż "wychyla się" jakiś "narodowy kompleks". Dla mnie tutaj brzmi to jakoś sztucznie i zabawnie ;)
      • Gość: aaannemarie Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.chello.pl 29.06.10, 21:32
        Bardzo zabawnie. Gość utknął pod Grunwaldem. Niereformowalny. Jego elektorat
        (wierni, poddani, wyznawcy) takoż.
      • Gość: Simon Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.218.151.191.static.telsat.wroc.pl 29.06.10, 23:03
        Jemu się wydaje, że my tu na jakiejś reducie jesteśmy. Mamy się
        integrować z Polską? A niech się Warszafka zacznie z Polską
        integrować! Nie chodzi o to, co nam obieca, ale o to, że nas
        postrzega instrumentalnie. Jako wyraz sprawiedliwości historycznej!
        A my mieszkamy w Polsce, mamy polskie i lokalne problemy. Niech
        spada! A już zaczynałem na niego łaskawszym okiem patrzeć
    • pssz Nie będzie już żadnego 6:0 z Hiszpanią? 29.06.10, 21:36
      Z Hiszpanią było 0:6 jak pamietam. ;)
      • Gość: 27latek Za Bronka bedziecie zebrac pod plotami IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 21:45
        tylko sprobujcie mi do chaty dzwonic!!!Młoda demokrata pozioma
        Palikota.Przepraszam czy on mowil tylko o muzeum,drogi,rozwój Śląska
        zapomnieli.Skleroza TVN zawsze omiota tych co chca byc omiatani.Papa
        w Irlandii tam znow uciekniecie bo Bronek wam pracy nie da predzej
        wam ja zlikwiduje.Mam stałą pracę dobrze zarabiam we Wrocku,ale
        wstyd mi za dzieci bez przyszlosci co jeszcze sieja propagande bo
        nadza im na jabolei wibratory.Małpi gaj z Wrocka nei zrobicie,a
        kompleksy mozecie sobie leczyc na kraszewskiego w psychiatryku!!!!
        Powodzenia zagrancia tam was Bronek wysle,albo pod most!!!!Ceny
        rosna jabole jak zdrozeja do 10zl kto wam je kupi???
        • derfflinger1918 Re: Za Bronka bedziecie zebrac pod plotami 29.06.10, 21:55
          Najpierw naucz się pisać po polsku "dwudziestosiedmiolatku", bo na razie
          piszesz, zresztą co mnie wcale nie dziwi po "wolsku" ale widzę że analfabetyzm
          jest typowy dla "prawdziwych wolaków"... zobacz sobie co znaczy 'omiatać', ot
          właśnie elektorat Kaczyńskiego, nawet nie trzeba was obrażać, wystarczy po
          prostu powiedzieć prawdę :D
        • Gość: zbisa Re: Za Bronka bedziecie zebrac pod plotami IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:38
          hmmmm... 27-latku - napisz to jeszcze raz po polsku, bo boję się żeś...
          • Gość: 27latek Oj to ty po Rosiju gawariet Smolensko IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:49
            a prima gut.Jabol twoj alkohol,Piesewicz dzieli sie z wami Mlodymi
            Domokrązcami???Bo mowicie o łaczeniu więc sie prochami jabolami i
            wibratorami łaczycie wybornie???Ja nie pajac nie wchodze w takie
            gry.Tyle na swiecie gejow to moze przeniescie sie do Holandii bo
            Palikot tez gej autorytet wyksztalcony przyznal sie przeciez???
            Mlodzi bierzecie z tego przyklad,bo ja mlody myslacy a wy jakies
            takie inne???Wy polaki czy rusaki????
            • Gość: ja tez chce Re: Oj to ty po Rosiju gawariet Smolensko IP: *.mas.abpl.pl 29.06.10, 23:18
              Napisz szybko stary gdzie kupujesz taki towar?
              • Gość: POgejowo Wy macie towary od Pieseiwicza ponoc czasem IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 05:22
                sobie podtrzymujecie prawda to???
    • kamelo_25 Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" [... 29.06.10, 21:40
      Państwo Platformersów jak zwykle od lat, przychodzi po to, żeby poprzeszkadzać i powszczynać zadymy. Brawo, tylko tyle potraficie:) na szczęście czas Waszych rządów w mieście i w województwie ( i waszej mega kompetentej, psychicznej inaczej, ekipy urzędników miejskich i wojewódzkich także).

Powiem Wam, że z okolic sceny nie było Was kompletnie widać ani słychać:) oj macie siłę przebicia:)

To była legalna konwencja, zgłoszona do władz miejskich i do służb mundurowych, a więc zakłócacie jak od lat wiece, konwencje, spotkania, ale macie racje Zgoda Buduje! jeśli dziwicie się reakcji, to można by to porównać tak :
      Do obozu Czeczenów wbija się ekipa Rosjan i krzyczy Zgoda Buduje!
      Jakie byłby reakcje Czeczenów?:)

A Pan Bronek Wrocławian olał:) i ma w nosie Wrocławian i ma w nosie Polaków.

• Gość: aaannemarie Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.chello.pl 29.06.10, 21:52
        Nie ma w nosie Bronek Polaków. Nie mamy czasu chodzić na wiece. Wiemy przeciwko
        komu głosować. Nie potrzeba nam guru. Głosujemy na nie-pyskatego, spokojnego
        faceta. Racjonalnego. Ratio = rozum.
        • kamelo_25 Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" 29.06.10, 22:09
          Moim celem nie jest agitowanie na któregokolwiek kandydata. Chcę wskazać Wrocławianom, która ekipa rządzi w mieście, która rządzi w urzędach, ok. 90 % urzędników miejskich i wojewódzkich to ekipa dawnej Unii Wolności, obecnej Platformy Obywatelskiej. Jacy ludzie są z ich ekipy to aż strach, jeśli narzekacie na tych "szalonych mocherów" to wierzcie mi, że po urzędach pracują ludzie o wiele wiele gorsi, agresywniejsi, czasem psychopaci a łączy ich jedno - Zgoda Buduje!
          Jeśli kiedykolwiek narzekaliście w mieście od początku lat 90 na urzędy, urzędników i biurokracje to powinniście wiedzieć na co DOKŁADNIE narzekacie. To Wasza wspaniała partia ludzi "normalnych" tych urzędników wykreowała.

Urząd Miejski Wrocławia, Dolnośląski Urząd Wojewódzki, Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego, Urząd Stanu Cywilnego, Wrocławska Policja i Straż Miejska itd.

Żałuje, że nie mieliście okazji poznać Tych "wspaniałych, miłych sympatycznych, zdroworozsądkowych pełnych inteligencji rozumu i braku agresji, u których nie ma takiego słowa jak mobbing czy niszczenie psychiczne" ludzi.

Jak Platforma z Panem Bronkiem na czele porządzi miastem i krajem jeszcze z 5-10 lat to zrozumiecie co to znaczy, że silniejszy przeżyje, a nie dla wszystkich silnych starszy miejsca.

A teraz dwie ciekawostki :
          1)Pan Stefan Niesiołowski, wielki wojownik o prawdę i sprawiedliwość, w 2001 roku chciał startować do Sejmu z listy PiS, ale J.Kaczyński nie umieścił go na liście i nie chciał mieć z tym człowiekiem nic wspólnego. I Pan Stefan zaczął swoją wendetę anty Pis.
          2)Pan Poseł Michał Jaros z Wrocławia, wielki wrocławski anty pis-ior, też chciał kiedyś do PiS-u ale nie został przyjęty:)

Pozdrawiam Panów
          • Gość: xyz Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:19
            Fajnie napisałeś, kamelo.
            Zresztą wystarczy mieć trochę uszy i oczy otwarte, przewietrzony
            umysł, by zobaczyć odpowiednie proporcje.

Pozdrawiam

• sverir Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" 29.06.10, 23:15
            > Chcę wskazać Wrocławianom, która ekipa rządzi w mieście, która
            > rządzi w urzędach, ok. 90 % urzędników miejskich i wojewódzkich to
            > ekipa dawnej Unii Wolności, obecnej Platformy Obywatelskiej.

A te 90% to skąd wziąłeś? Bo dobrze wygląda?
          • ludendorf do Kamego-To Platforma rządzi we Wrocławiu???? 29.06.10, 23:32
            "Jak Platforma z Panem Bronkiem na czele porządzi miastem i krajem
            jeszcze z 5-1 0 lat to zrozumiecie co to znaczy, że silniejszy
            przeżyje"

To rządzący we Wrocławiu Rafał Dutkiewicz i jego klub w radzie
            miasta który od początku kadencji prowadzi zimną wojnę z radnymi
            Platformty jest członkiem platformy Obywatelskiej? W dodatku
            Dutkiewicz który podczas wielu głosowań zawiera sojusze z radnymi
            PiS przeciwko Platformie? Czego to się nie można dowiedzieć na
            forach od partyjnych agitatorów mających zerowe pojęcie o sytuacji
            polit w mieście na którego temat próbują pisać
          • kamelo_25 Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" 30.06.10, 11:57
            Rafał Dutkiewicz prócz tego, że jest Prezydentem Miasta i rządzi miastem, to wpływ na urzędników miejskich ma jedynie w Departamencie Prezydenta. Większość Urzędu Miejskiego Wrocławia i Urzędu Wojewódzkiego jest obstawiona przez platforme, nawet członkowie zarządu miasta są członkami platformy, więc Rafał Dutkiewicz na Urząd Miejski Wrocławia ma bardzo mały wpływ. Większość w Radzie Miejskiej Wrocławia nic tu nie zmieni bo Rada Miejska nie ma wpływu na Urząd Miejski i obsadzanie stanowisk w Urzędzie. Myślę, że mam całkiem niezłe pojęcie o sytuacji politycznej w mieście oraz sytuacji w urzędach ( ale nie takie pojęcie, że wszystko jest super i cacy).

A teraz test z wiedzy o pojęciu o sytuacji politycznej w mieście.
            Jak się nazywa Kierownik Oddziału Paszportowego w Dolnośląskim Urzędzie Wojewódzkim?
            - Pani Mariola Gadula

Pani, która niedawno zmieniła nazwisko, ponieważ jej poprzednie za bardzo kojarzyło się z pewną aferą i brzmiało
            - Chlebowska

Jak się nazywa wujek Pani Marioli Gadula poprzednio Chlebowska?
            - tak, to ten słynny wujek z afery hazardowej

- Od którego roku Pani Mariola Gadula poprzednio Chlebowska rozpoczęła pracę w urzędzie?
            - od 2008

Jak teraz będziecie stać w kolejce po paszport w Urzędzie Wojewódzkim, to już wiecie kto tam rządzi.
        • Gość: xyz Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:11
          Ma w nosie Polaków, bo podczas niedzielnej debaty Komorowski:
          - skłamał odnośnie podwyżek dla nauczycieli
          fakty.interia.pl/raport/wybory-2010/news/solidarnosc-komorowski-powiedzial-nieprawde,1499061
          - skłamał odnośnie śledztwa w sprawie katastrofy smoleńskiej
          fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/zuzanna-kurtyka-chcemy-poznac-cala-prawde,1498579,6911
          - skłamał odnośnie sytuacji w polskiej armii
          www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nik-wojsko-dostalo-2-mld-zl-mniej-niz-mu-sie,nId,285739
          dzisiejsze odkrycie: zaliczył wpadkę - poważną - dotyczącą umowy
          gazowej
          fakty.interia.pl/raport/wybory-2010/news/to-powazna-wpadka-kandydata-po,1499137
          , i w ogóle nie nadaje się na guru, co najwyżej na biesiadnika u
          cioci na imieninach.
        • Gość: czester Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" IP: *.182.36.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.10, 22:43
          > Nie ma w nosie Bronek Polaków. Nie mamy czasu chodzić na wiece. Wiemy przeciwko
          > komu głosować. Nie potrzeba nam guru. Głosujemy na nie-pyskatego, spokojnego
          > faceta. Racjonalnego. Ratio = rozum.

Lubie czytac posty wyksztalciuchow, ktorzy glosuja na kandydata nie majac
          zielonego pojecia o jego osiagnieciach :))))
          Spokojnego powiadasz? Faceta, ktory doprowadzil jako minister w rzadzie AWS to
          ogromnej stagnacji w armii? Ktory nie wiedziec czemu promowal ludzi po
          radzieckich uczelniach? Ktory przy pomocy WSI zatrul ministrowi Szeremietiewowi
          10 lat zycia doprowadzajac do jego dymisji?
          www.youtube.com/watch?v=Niekz62mSok
          Prosze, doucz sie, poczytaj o Komorowskim. Ten facet to absolutne dno i figurant.
          • aaannemarie Re: Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" 29.06.10, 23:48
            Tak, istotnie, spędzam życie na kształceniu się. No cóż, tak lubię. Nie lubię
            powtarzać 2 razy: głosuję PRZECIWKO Kaczyńskiemu, wszak wybór jest mały. Jego
            rządy były dla mnie koszmarem. Polska ludzi nieufnych, oskarżających,
            czepiających się to nie Polska moich marzeń. Nie za taką Polskę moi przyjaciele
            siedzieli w więzieniach.
    • mareknaw Wrocław miastem nieskazanym na PiS ! 29.06.10, 22:01
      Wrocław miastem nieskazanym na PiS !

Idź sobie Jarku .. nie psuj nam tego co dobre.
      • Gość: szalek Re: Wrocław miastem nieskazanym na PiS ! IP: *.static.tvk.wroc.pl 29.06.10, 22:25
        Czy w hiPISach już skończyla się żaloba?
    • Gość: GOŚĆ Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:04
      czy osobnik, który notorycznie i wszędzie się spóźnia nie
      powinien być odsunięty od pełnienia jakichkolwiek funkcji ?

Raz, dwa razy można się spóźnić. Ale zawsze? To oznacza, ze JarKwacz
      albo ma problemy z organizacją swojego czasu, albo ma wszystkich w
      d.... [łącznie ze swoim moherowym elektoratem]
      • Gość: avila pomysl, zanim zaglosujesz IP: *.opera-mini.net 29.06.10, 22:41
        1000 osób
        Jak na Wrocław, to tyle co przy kasach w ZOO.
        Podobna impreza. Ludzie zobaczyli pechowca.
        Podobnego do lwa w klatce, leniwego aligatora. Też pechowca, bo dały się złapać.
        Wrocławianom potrzebni są duzi ludzie. I posturą i charakterem.
        Jarosław to typ zakompleksiałego malucha z manią wielkości.
        Sporo narobił nieszczęść. Przecież ostatnie ofiary w Smoleńsku, to bezpośredni
        efekt przerostu ambicji. Zginęło tylu ludzi. Tak wiele rodzin ma dopiero teraz
        ogromne problemy. Jak pechowo zakończyli życie bliscy i najbliżsi Jarosława.
        Brat, bratowa, Gosiewski, Wassermann, Stasiak, Skrzypek, Natalli-Świat i pozostała
        liczna ekipa. Setki osób bezpośrednio dotkniętych. Tysiące z pokręconymi wspomnieniami
        i niezrealizowanymmi planami.
        A co mają do powiedzenia byli sojusznicy. Lepper, Giertych, Marcinkiewicz, zesłany Ziobro,
        odsunięci europosłowie i wielu, wielu innych byłych ważnych urzędników co uwierzyli w plany Jarosława ?

Zanim wrzucisz kartkę, pomyśl czy twój wybór napewno jest dobry !
        • Gość: szok Gdzie tam ludzi pomiescisz chlopie zastanow sie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:53
          na ulice mieli wchodzic???Skad wy te rozumy wzielisice z Media
          marktu???
          • Gość: szwagier Re: Gdzie tam ludzi pomiescisz chlopie zastanow s IP: *.mas.abpl.pl 29.06.10, 23:21
            > Ludzie zobaczyli (...) leniwego aligatora. (...) typ zakompleksiałego malucha z manią wielkości.

Znaczy sie, forfiter?
            • Gość: piss-kup Re: Gdzie tam ludzi pomiescisz chlopie zastanow s IP: *.fbx.proxad.net 30.06.10, 18:56
              Yeah, he fits exactly to my cloack hole to shit on his face.
        • gburiaifuria Re: pomysl, zanim zaglosujesz 29.06.10, 23:15
          :) popieram
    • totolka Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P 29.06.10, 22:05
      na transparencie w słowie rodzina "R" odwrocone.Czyzby Rodzina odwrociła sie od
      radia Rydzyka?
      • Gość: Zal Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 29.06.10, 22:33
        Nie, reklamują tylko sieć "wRodzinie", Rydzyk wszędzie potrafi zarobić ;p
      • Gość: jabolsPalikotcompa Zacofanie zgode łączy jabol,wibrator i spólka IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:44
        RMF FM muzyka przy ktorej sie cofacie,Bzdet Olej-polej Urszula,TVN
        kamerzysta mial na kamerze flage Niemiec i Afganistan no widac z kim
        mamy do czynienia.Mam gdzies Rydzyka,mnie obchodzi kraj normalna
        placa i praca,a nie cuda niewidy wyzysk poczciwy.Spoznił się Jarek
        bo drogi Donka są nierówne.Łatwo zgubić koło na Wrocławskich drogach
        no niestety,my się rozwijamy,tak że za rok droga tak samo wygląda
        jak sprzed roku z dziurami.Ba max rok wytrzyma a czy tego kolesie
        POwscy specjalnie nie robią.Młodzi Domokrążcy odpowiedzcie mi na
        pytanie co tam u
        Misiaka,Chlebka,Sawickiej,Drzewieckiego,Piesewicza.Chceili krecic
        lody na 2mld euro z budzetu co rok.Moze my zaczniemy wkrotce rządowi
        zabierac jak on nie pomaga zakladom pracy,odbierzemy to wszystko co
        nam się nalezy.Wy inteligenci PO wibratorach oj chyba matki was
        opuscily na powaznie i sie wstydza za was.Z kim trzymacie takimi sue
        staczacie!!!Zapamietajcie cofac to wy sie mozecie w swoim burdelu
        nawet zamknietym budynku,a nie w kraju co ludzie o niego walczyli i
        gineli.Jackiewicz wam dopiekł i ten z soldarnosci ze wy klapki na
        oczach macie????
        • Gość: piss-kup Re: Zacofanie zgode łączy jabol,wibrator i spólka IP: *.fbx.proxad.net 30.06.10, 19:01
          Czy twoja nauczycielka aby na pewno powinna cie przepuscic do nastepnej
          klasy?Belkoczesz jakbys sie jakas hare codziennie chlal a nie do szkoly chodzil
          jak kurduplom w twoim wieku przystoi.
    • Gość: akuku Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: *.as.kn.pl 29.06.10, 22:41
      W skrócie: przyjechał, nic nie zdziałał, pojechał, a my sobie zagłosujmy
      tak, jak chcemy, czyli nie na niego. No, chyba że obieca utworzenie
      Autonomii Dolnego Śląska :)
      • Gość: stop zacofaniu Glosuj sobie na jabola kiedy chcesz tylko nie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 22:55
        mieszaj w to Wrocka!!!Z Palikotem naszego miasta nie utozsamiaj bo
        chlopie poplyniesz tak szybko jak te twoje cudaczki ze zlodziejskiej
        paczki!!!!
    • Gość: czester Komorowski to DNO IP: *.182.36.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.10, 22:50

Trzeba byc niespelna rozumu, by na niego glosowac
      • aaannemarie Re: Komorowski to DNO 29.06.10, 22:55
        To Kaczyński pod dnem w takim razie?
        • Gość: czester Re: Komorowski to DNO IP: *.146.74.78.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 01:42
          Podaj jakis argument. Napisz kogo Kaczka zniszczyla osobiscie przy pomocy sluzb
          tak jak zrobil to Komorowski. Dlaczego gen. Dukaczewski publicznie zadeklarowal,
          ze wypije szampana gdy Komorowski wygra wybory?

Pomijam juz zwykle nieuctwo tego czlowieka, ktory gaz z 3 kilometrow chcial
          kopac metodami odkrywkowymi.
          • Gość: z Oj, misiaczku... IP: 217.98.20.* 30.06.10, 06:02
            Przypomnij sobie wypowiedzi prezia dotyczące Gabonu czy internetu i
            internautów, pomylić się może każdy, nie na wszystkim trzeba się
            znać, może ktoś Komorowskiego wprowadził w bład i tyle. Noatomiast
            kacza banda ma na sumieniu życie wielu ludzi, poczynając od Blidy a
            kończąc na pacjentach transplantologii serca, którzy nie doczekali
            swojej kolejki. Nie wspomnę o złamaym życiu i utraconym zdrowiu co
            najmniej setek osób, którym ta banda zatruła życie stawiając
            fałszywe okarżenia w świetle reflektorów. Takie to jest właśnie
            pisie państwo, owa Wolska którą wydajecie się tak uwielbiać.
            • Gość: czester Znowu brak argumentow IP: *.146.199.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 10:55
              To typowe. Urobione mozgi przez GW i TVN. Paru kolesi przestraszylo sie, ze nie
              moga juz tak pasozytowac na panstwie jak za czasow SLD czy UW i wszczeli w
              mediach panike. Bo Rycho i Zbycho nie mogli robic deali jak za dawnych starych
              czasow.

Wykoslawienie umyslow gawiedzi zmanipulowanej przez michnikowszczyzne osiagnelo
              juz takie apogeum, ze oburzaja sie na slowa Kaczynskiego o internautach
              natomiast przechodza do porzadku dziennego nad wypowiedzia Palikota o
              zastrzeleniu i wypatroszeniu Kaczynskiego.

Pekali ze smiechu z Borubara natomiast "wyjscie z NATO" Komorowskiego to dla
              nich ot, taki niewinny lapsus jezykowy.

Tylko pochylic sie nad waszymi biednymi umyslami. Powtarzacie brednie wtloczone
              wam w mozgi przez usluznych dziennikarzy i jeszcze dumnie sie chwalicie, ze to
              wasze "przemyslenia". De facto jestescie slepi jak dzieci we mgle, jestescie
              takim miesiem wyborczym. Wszystko dzieje sie poza wami a sami zupelnie nie
              potraficie ocenic sytuacji.

• levack.levack Re: Znowu brak argumentow 30.06.10, 11:59
                Gość portalu: czester napisał(a):

> To typowe. Urobione mozgi przez GW i TVN. Paru kolesi przestraszylo sie, ze nie

> Tylko pochylic sie nad waszymi biednymi umyslami. Powtarzacie brednie wtloczone
                > wam w mozgi przez usluznych dziennikarzy i jeszcze dumnie sie chwalicie, ze to
                > wasze "przemyslenia". De facto jestescie slepi jak dzieci we mgle, jestescie
                > takim miesiem wyborczym. Wszystko dzieje sie poza wami a sami zupelnie nie
                > potraficie ocenic sytuacji.

Zajączku, wyluzuj.
                Uwielbiam prawicowe pyskówki i uwielbiam słuchać jak to mam urobiony mózg przez TVN i Wyborczą. Jak PISowiec nie ma argumentów to w ten sposób usiłuje pokazać swoją rację.
                A prawda jest taka, że rację mają i zwolennicy PO i zwolennicy PIS - obaj kandydaci są beznadziejni i nie ma co tego ukrywać.
                Ale demokracja nakazuje wybrać mniejsze zło. Lepszy spokojny dzieciorób o dość liberalnym podejściu do gospodarki niż narodowy socjalista, wręcz bolszewik.
                Osobiście wolę, żeby władze przymykały oko na jakieś przekręty biznesowe, których skala w porównaniu z działalnością państwa jest żadna niż żeby władza ganiała za obywatelami zgodnie z zasadą Dzierżyńskiego "dajcie człowieka a paragraf się znajdzie".
                • Gość: czester Re: Znowu brak argumentow IP: *.146.204.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 12:56
                  > Osobiście wolę, żeby władze przymykały oko na jakieś przekręty biznesowe, który
                  > ch skala w porównaniu z działalnością państwa jest żadna niż żeby władza ganiał
                  > a za obywatelami zgodnie z zasadą Dzierżyńskiego "dajcie człowieka a paragraf s
                  > ię znajdzie".

Ludzie, skad wy bierzecie te bzdury? Kto za kim ganial? Wmowiono wam to a wy
                  lykacie to jak mlode pelikany. Przeciez to sa nonsensy.
                  • Gość: yyy Re: Znowu brak argumentow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 14:32
                    oj, biedne dzieciątko zapomniało jak to jego idol Zbysiu "prawniczek" Ziobro w
                    świetle reflektorów niewinnego człowieka robił mordercę. Zapomniało dzieciątko
                    jak Antoś "schizofrenia" Macierewicz publicznie stwierdził, ze wszyscy
                    ministrowie spraw zagranicznych byli rosyjskimi agentami. Jaka ta pamięć krótka...
                    • Gość: czester Re: Znowu brak argumentow IP: *.182.98.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 16:06
                      > oj, biedne dzieciątko zapomniało jak to jego idol Zbysiu "prawniczek" Ziobro w
                      > świetle reflektorów niewinnego człowieka robił mordercę.

Jakiego niewinnego? :)))
                      Lapowkarza pelna geba, ktory zaszyl wacik w sercu pacjenta :) Natomiast Ziobro
                      mogl sie troche pohamowac w ocenie i poczekac na wyrok sadu.

> ministrowie spraw zagranicznych byli rosyjskimi agentami. Jaka ta pamięć krótka

Cimoszewicz zarejestrowany, Olechowski zarejestrowany, Rosati zarejestrowany.
                      Szkoda, ze tak malo bylo dyskusji o roli agentury i specsluzb w formowaniu
                      rzadow w Polsce.

A dlaczego Rosatiego wydelegowano do Rady Nadzorczej najwiekszego przewalu III
                      RP czyli Funduszu Obslugi Zadluzenia Zagranicznego. Afery zmajstrowanej do
                      spolki przez polskie i radzieckie wojskowe sluzby.
    • krecik_dewastator Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" [... 29.06.10, 23:02
      Wiec jak wiec, nie ogladalem wiec trudno mi sie wypowiadac.

Nie zmienia to faktu ze odbyl sie nie tylko przy pomniku Chrobrego, ale i na
      placu przed Renoma - zaiste sztandarowym symbolem polskosci Wroclawia. :)
      • Gość: aaaa Dyskretny Urok Gajowego IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.10, 23:07
        • Gość: judyta Re: Dyskretny Urok Gajowego IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.06.10, 00:00
          O rany!!! Tu zaczęli pisać więźniowie i pensjonariusze z Kraszewskiego.
          Co kogo obchodzi na kogo ja zagłosuję? Chyba to jest moja sprawa, nie jestem ubezwłasnowolniona, a wybory są tajne. Do tego służą wiece, debaty etc..., żebym poznała kandydata. A jeżeli debile robią zadymy i przeszkadzają, to świadczy o zaburzeniachh psychicznych zadymiarzy i żal mi ich, bo napewno wychowali się w patologicznych rodzinach i ich rodzice są dla nich tylko zwykłymi moherami.
          Ja miałam więcej szczęścia, bo moi rodzice i dziadkowie są dla mnie autorytetem. Dziekuję im, że stworzyli mi "zdrowy" dom, stworzyli warunki, żebym zdobyła wykształcenie i szanuję ich za to, że walczyli z komuną, żebym mogła żyć w wolnym kraju. Ale jak widzę zachowania zwykłych, prostych ludzi, to często zadaję sobie pytanie, dlaczego dane mi było urodzić się wśród dzikusów, którzy nigdy nie dorosną do demokracji.
          Wstyd mi za to moje pokolenie dla których Doda, Wojewódzki, Palikot, Niesiołowski jest cul
          • Gość: zbisa Re: Dyskretny Urok Gajowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 00:51
            > Wstyd mi za to moje pokolenie dla których Doda, Wojewódzki, Palikot,
            > Niesiołowski jest cul

no to masz problem... i to duży... może włącz troszkę opcję "tolerancja" ...
            łatwiej będzie Ci się żyło....
            nie pisz o innych: "Tu zaczęli pisać więźniowie i pensjonariusze z
            Kraszewskiego." "bo napewno wychowali się w patologicznych rodzinach itp. bo
            zacznę podejrzewać, iż to zacne wykształcenie którym tu chwalisz się to np. w
            Toruniu zdobywałaś.... nic zdrożnego, ale...
            nikogo nie obchodzi na kogo zagłosujesz, nikt Ci niczego nie może zabronić...
            rób jak uważasz...
          • Gość: z Masz jakieś kompleksy, niebożę? IP: 217.98.20.* 30.06.10, 06:10
            >>"zachowania zwykłych, prostych ludzi"

To się da wyleczyć, trzeba tylko nad sobą popracować troszeczkę ;P
            Demokracja to również tolerancja, nie nauczyli cię tego w tzw.
            szkołach? Chcesz by ludzie dorośli do demokracji, to może zacznij od
            siebie?

P.S. A co to jest "cul"? Może miało być: ciul, KUL, albo cool?
            <rotfl>
          • aaannemarie Re: Dyskretny Urok Gajowego 30.06.10, 10:33
            "CUL" po francusku to d..a (niewinne słowo w sumie, ale może moderator wywalić
            :). Po włosku "culo". Warto znać języki przed wakacjami :)
    • Gość: Derfflinger1918 Re: Nie podoba ci sie Polska jedz do Niemiec na s IP: *.chello.pl 29.06.10, 23:46
      polska klawiatura się nie psuje, ty jej po prostu nie masz zainstalowanej, no
      ale czego się spodziewać po operatorze zmywaka... wracaj do roboty bo polecą ci
      po dniówce.

Wrocław pozdrawia (nielicznych) frustratów :))

• gburiaifuria Kaczyński w mieście "nieskazanym na Plaformę" [... 30.06.10, 00:15
      Wroclaw, to nie jest miasto nieskazane na PO, Wroclaw to jest miasto
      nieskazane na partyjnych dupkow wszelkich partii plus radyjo, ani na PiS ani
      na SLD, ani na CHtW. I tak trzymac.
      • Gość: anna Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.e-wro.net.pl 30.06.10, 00:37
        mam 38 lat, bywałam na wielu wiecach, ale dzisiaj po raz pierwszy
        się popłakałam ze wzruszenia.
        Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!!
        Kochamy Pana! Panie Kaczyński, powierzamy nasze życie w Pańskich
        rękach! Jest Pan Wielki!
        • antropoid Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! 30.06.10, 00:48
          Gość portalu: anna napisał(a):

> Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!!

Nie dla Polaków, tylko dla pis-Polaków.

> ...dzisiaj po raz pierwszy się popłakałam ze wzruszenia.

Ja też płaczę, kiedy go słyszę, ale bynajmniej nie ze wzruszenia...

> Kochamy Pana! Panie Kaczyński, powierzamy nasze życie w Pańskich
          > rękach! Jest Pan Wielki!

Alleluja...
        • Gość: anna poranna Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:51
          Pani Anno, gratuluję uosabia Pani głos czystego kretynizmu. Wzruszyłam
          się.
          • Gość: xyz Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 07:47
            Zauważyłam pewną prawidłowość, im więcej tzw. faktów nt. np wpadek
            czy niezbyt bystrego , przyznajmy, umysłu czereśniowego hrabi, tym
            więcej rozszalałych małych viki bronków.
            Więc dla wszystkich zwolenników dwa newsy o viki Bronek Wpadka:

www.tuskwatch.pl/index.php/2010/06/29/komorowski-znow-minal-
            sie-z-prawda-nie-wie-co-podpisal/comment-page-1/#comment-32649

niepoprawni.pl/blog/164/tako-rzecze-komorowski
            • antropoid Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! 30.06.10, 10:15
              Cała różnica w tym, że Bronkowi zdarzają się gafy, za to Jarek totalnie się
              ośmiesza i to niemal na każdym kroku.
              • Gość: czester Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.146.213.147.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 11:25
                > Cała różnica w tym, że Bronkowi zdarzają się gafy, za to Jarek totalnie się
                > ośmiesza i to niemal na każdym kroku.

Znowu to pozbawione konkretow bredzenie. Moze podaj te przyklady osmieszania sie
                na kazdym kroku?

Roznica miedzy tymi kandydatami jest zasadnicza. Z jednej strony mamy
                kompletnego idiote czyli Komorowskiego, ktory nie prezentuje intelektualnie
                nawet poziomu Leppera. Komorowski to taka platformiana Renata Beger, tyle ze w
                garniturze. Jak to mozliwe, ze taki niedouk pelni funkcje marszalka Sejmu i daje
                pod glosowanie ustawy??? Ano odpowiedz jest bardzo prosta, postawiono figuranta,
                bo przepchnie wszystko co mu sie podsunie pod nos. On nie rozumie tego co jest w
                tych papierach. Podobnie bedzie na urzedzie prezydenta. Komorowski bedzie tylko
                pacynka a ilosc gaf jaka popelni przebije wszystko co widzielismy do tego pory.
                Skoro "sedzina byla rozgrzana" to moze uslyszymy, ze "Merkel byla napalona".
                Tak, to naprawde bedzie swietny dyplomata. Dodajmy jeszcze do tego otoczenie
                chama z Biłgoraja i WSI z tyłu i mamy pełen obraz mizerii tego kandydata.

Po drugiej stronie jest czlowiek z krwi i kosci o jasno sprecyzowanych
                pogladach. Wiadomo tez, ze to on bedzie rzadzil a nie ktos inny nim. Pomijam juz
                kwestie kultury i doboru slownictwa.
                • Gość: marta Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 21:04
                  Dobrze , czester napisałeś. Róznica jest zasadnicza. Dla mnie
                  Komorowski to idiot, gada takie bzdury, uprawia takie nudne
                  wodolejstwo , brak mu bystrości, celnych ripost,jest tak nudny jak
                  flaki z olejem. I takie chamskie ataki.
                  A przy tym ten jego brak charmu, brak charyzmy.
                  I te wszystkie zabiegi Urbanów, Tusków, Kwaśniewskich, sztucznego
                  Olbrychskiego, który już chyba zwariował i całej tej ferajny, by
                  przepchnąć tego pana za wszelką cenę, z wszystkimi chwytami poniżej
                  pasa na urząd prezydenta.

• antropoid Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! 01.07.10, 19:07
                    Drodzy @marto i @czesterze. Jeżeli wasz guru-nieudacznik Kłamczyński ma w ogóle
                    do czegokolwiek talent, to chyba tylko do odbierania ludziom rozumu. Wasza
                    radosna twórczość na tym forum jest tego najlepszym przykładem.
                    Poza tym prezes pis nie wykazuje innych zdolności, nawet kłamać nie umie (choć
                    uwielbia), jest w tym bardzo niewiarygodny...
                    • Gość: marta Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 19:28
                      Drogi antropoidzie, Twoja diagnoza niestety nie jest trafna.
                      Znaczyć to by mogło, by w zaokrągleniu 6 mln ludzi odebrało rozum?
                      A może to pozostałe 6 milionów ludzi, dla których (nie)zgoda buduje
                      nie ma rozumu, bądź mu go odebrano?
                      A radosną twórczość to w ostatnich dniach uprawiał premier
                      rozsyłając listy do mundurowych. Nie sądzisz?
                      O Bronku piszą też inni, trafiają niestety w sedno:

" Bronisław Komorowski jest wyraźnie politykiem drugiego planu, z
                      niedostatkiem wiedzy, i to nawet w sprawach pierwszorzędnych dla
                      państwa. Nie chcę bawić się w wyliczankę jego braków wiedzy. Ileż
                      razy można mówić, że ma się pięcioro dzieci, chodźcie z nami, idźmy
                      środkiem drogi, zgoda buduje, tym bardziej, jak się ma za plecami
                      przyjaciela Palikota. To jego pustosłowie jest już nużące nawet dla
                      jego zwolenników. Przynajmniej przestał chwalić się swoim rodowodem
                      hrabiowskim, kiedy jedna z gazet dowiodła chyba rzeczywistego
                      pochodzenia marszałka. Wtorkowa wizyta Komorowskiego w domu Barbary
                      Blidy oburzyła wielu zagorzałych postkomunistów. Jaka to wizyta
                      prywatna mówił mi jeden z czołowych przedstawicieli SLD jak były z
                      nim kamery
                      w domu? To oni (Platforma Obywatelska przyp. D.J.) wzywali do tego,
                      by nie używać w kampanii czyjejś śmierci. Basia w grobie się
                      przewraca, nie wiem, czemu jej mąż zdecydował się zrobić taką hucpę.

Za Bronisławem Komorowskim stanął cały aparat rządowy; ministrowie
                      Rostowski i Sikorski wychodzą ze skóry, aby dezawuować Jarosława
                      Kaczyńskiego. Z pokazaniem pomysłów na Polskę jest już dużo
                      trudniej. Media, które powróciły dosyć szybko do swojej roli po 10
                      kwietnia, jak mogą, lansują Bronka. Bo rzeczywiście, Bronisław
                      Komorowski prywatnie sprawia sympatyczne wrażenie, miałem okazję
                      przekonać się o tym kilka razy. Cóż jednak z tego, kiedy istnieją
                      poważne obawy, że merytorycznie nie jest w stanie sprostać funkcji
                      prezydenta RP, głowy państwa, że będzie niesamodzielnym
                      prezydentem."
                      niezalezna.pl/article/show/id/36052
        • Gość: z Kaczyński to wybór dla Wolaków IP: 217.98.20.* 30.06.10, 06:13
          Wybierzcie go sobie, stwórzcie własne CBA i ministerstwa z Ziobrą,
          Engelkingiem i Antkiem Policmajstrem, będziecie mieć tam własne
          piekiełko - i zostańcie w nim na zawsze.
          • Gość: czester Re: Kaczyński to wybór dla Wolaków IP: *.146.214.221.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 11:09
            > Wybierzcie go sobie, stwórzcie własne CBA i ministerstwa z Ziobrą,
            > Engelkingiem i Antkiem Policmajstrem, będziecie mieć tam własne
            > piekiełko - i zostańcie w nim na zawsze.

A ty wiesz - glupiuki, niedouczony czlowieku - ze niejaki Macierewicz nie
            przegral ZADNEGO procesu z bylymi oficerami WSI po likwidacji tej sluzby?
            Wszystkie procesy wygral w sadzie. Wygral takze z Solorzem, Walterem,
            Wejchertem, Michnikiem. Okazalo sie rowniez, ze Donald Tusk nielegalnie odebral
            mu certyfikat bezpieczenstwa.

Po co wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia? Lista Macierewicza
            z czerwca 1992 (poza paroma nazwiskami) byla prawdziwa. Bolek byl Bolkiem,
            kumpel Tuska Boni byl TW i tyle. Zrobiono temu krajowi ogromna krzywdze nie
            robiac na poczatku lat 90tych lustracji. A za brak tej lustracji
            wspolodpowiedzalny jest Tusk, ktory do spolki z SLD i UD obalal rzad Olszewskiego.

Tusk okazal sie zdrajca. Jak mozna glosowac na zdrajce i jego marionetki? Jego
            ostatnie wyczyny to juz popisy oblakanego czlowieka. Premier, ktory po 3 latach
            rzadow, swoje wystapienie na kongresie PO poswieca prawie w calosci szefowi
            opozycji? Bilans jego rzadow jest naprawde tak mizerny, ze nie ma o czym mowic?
            Czasem tylko wywiesi mape z zielona Polska i wciska bajki jak to jest swietnie.

• zawszeklakier Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! 30.06.10, 08:42
          Trzeba go było jeszcze w rękę pocałować. Podobno gdzie indziej tak
          robią i jemu się to bardzo podoba.
          • Gość: hmmm Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 11:03
            Don Kaczor One ?
        • aaannemarie Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! 30.06.10, 10:37
          A w życiu! Uśmiałam się. Mówiłam że to sekta, to wyznawcy Kaczyńskiego, a nie
          zwolennicy. Moje życie w moich rękach.
        • Gość: do PiSanki Re: Pan Kaczyński to jedyny wybór dla Polaków!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 11:05
          PiSanko,

to, że się popłakałaś to jeszcze nic nie znaczy

jeśli dostaniesz orgazmu na widok mlaskacza - to będzie znak że to
          jest to.
    • Gość: yyy Re: PO nie wprowadzajcie nam jaboli i wibratorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:25
      uprasza się o pisanie w jakimś zrozumiałem języku lub nie pisanie wcale
      • Gość: 27latek My sie chwalimy prostaki na cala europe IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 05:26
        wibratorami i reszta szarego syfu,ktorego wprowadzacie czy wy
        zdecydujecie sie bo manknonent Palikt jest jak jednorazowa suka
        tylko ujadac potrafi!!!!
        • Gość: z Re: My sie chwalimy prostaki na cala europe IP: 217.98.20.* 30.06.10, 05:51
          Synuś, proszono cię uprzejmie o wypowiedź w zrozumiałym języku,
          wolskiego używaj sobie na sabatach pissuaru. A najlepiej nie pisz
          tutaj wcale, zaśmiecasz cyberprzestrzeń, kołku ;P
    • rajmond jarek to tylko ogarek 30.06.10, 00:48
      A poza tym nie było na spotkaniu więcej niż 300 osób oraz ze 200
      należących do obsługi wozów transmisyjnych rożnych tele. Panowała
      przygnębiająca starość i ciężka żenada.
      A Jarek, coż jak to Jarek, jak zwykle - smętny ogarek.
    • Gość: z Jackiewicz - młody, dynamiczny, z perspektywami. A IP: 217.98.20.* 30.06.10, 05:48
      jak trzeba, to i przywalić potrafi, że hej! Taki "Old Shatterhand"
      na obraz i podobieństwo pissuaru, hy hy.
    • Gość: wrocławianin Re: Wiec Kaczyńskiego w mieście "nieskazanym na P IP: 156.17.44.* 30.06.10, 10:21
      Oto prawdziwe oblicze PiSu i Kaczyńskiego:
      1. poturbowana konkurencja
      2. podgrzewający publiczność Jackiewicz, który doprowadził do śmierci człowieka
      (każdy miałby minimum zarzut o nieumyślne spowodowanie śmierci, ale wskutek
      partyjno-koleżeńskich układów w prokuraturze Dawidek wykręcił się nawet od tego)
      3. używanie słów, których się nie zna albo myli znaczenie, ale wobec tłumu
      wychodzi się na mądrego
      4. ucieczka od odpowiedzialności za śmierć B. Blidy
      Spieprzaj Dziadu!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka