Gość: wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 21:30 Powinni jeszcze użyć ostrej broni i wezwać brygadę antyterrorystyczną !!! - i to wszystko m.in. za moje pieniądze. Kiedy ci ludzie zaczna w końcu myśleć na normalnym poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yvyv Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 16.03.04, 21:43 takimi bzdetami się zajmują ,za nasze pieniądze ,żunujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONY BRAVO CAŁA PRAWDA O STRAŻY MIEJSKIEJ !!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 12:48 Zawsze bedą się takimi bzdetami zajmować, do czsu aż nie zmieni się kierownictwa tej śmiesznej formacji oraz jak nie zmienią tej bufonowatej i "pięknej" rzeczniczki prasowej co w tej bulwarowej gazecie ma samych przychylnych dziennikarzy.Należy przepędzić emerytów wojskowych zatrudnianych na wysoko opłacanych stanowiskach w Straży Miejskiej, biorących podwójne pensje ufundowane przez Państwo czyli przez nas podatników!!! Ta formacja gnije od środka, toleruje się wzajemne kumoterstwo i układy.Popisują się pacyfikacją biednych ludzi, którzy nie mają za co żyć!!!ICH to nie dotyczy bo mają stałe pensje. Tak Państwo dba o ludzi biednych !!! jednym daje dwie pensje a drugim nawet nie daje perspektywy zarobków...... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Beznadziejny artykuł. Żałosne podejście redaktora. 16.03.04, 22:03 Beznadziejny artykuł. Beznadziejne podejście GW. Z tego artykułu łatwo można wywnioskować, że nijaki Szem chciał dopiec SM. Akurat w tym przypadku reakcja SM była w 100% profesjonalna i odpowiednia. A oto czemu: 1. Zatrzymany permanentnie i świadomie łamał prawo. 2. Zatrzymany stawiał opór. Tylko zasada ZERO TOLERANCJI spowoduje spadek przestępczości w tym mieście. I to ZERO TOLERANCJI musi dotyczyć zarówno nielegalnego handlu ziemniakami i parkowania na zakazach jak i morderstw. Prawo jest prawem i należy go przestrzegać, o czym nijaki Szem (płci nieokreślonej) najwyraźniej nie wie. Ciekawe, czy gdyby tak ten ktoś parkował autko przed wejściem do redakcji GW (i je zastawiał) to artykuł by miał podobną treść. Śmiem sądzić, że byłby to agresywny tekst o chuliganie kpiącym z prawa. Jeżeli ten Szem to stażysta to wywalcie go, bo poziom dziennikarstwa macie mizerny i szkoda go jeszcze obniżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Beznadziejny artykuł. Żałosne podejście redak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:51 Twarde prawo, ale prawo! Prawo jesli jest złe i głupie należy go zmieniać - nie wolno łamać. Nasi kochani posłowie w sejmie, nasi drodzy radni w gminach tworzą prawo krajowe i lokalne wychodząc z głupiego założenia, że jak się ustanowi jakiś przepis to będzie wieczna szczęśliwość. Najczęściej prawo które trudno wyegzekwować. Nie zgadzam się z polityką bicia w egzekutorów prawa, a nie w jego twórców. Straż Miejska miała obowiązek interweniować stosując wszelkie dopuszczone prawem metody. Nie powinniśmy dyskredytować ich pracy. Przyjżyjmy się uważnie twórcom prawa. Jeżeli tworzą głupie to piętnujmy wnioskodawców, a nie późniejszych egzekutorów. W tym miejscu zarówno twórcy prawa jak i egzekutorzy mieli rację. Handlować wolno w wyznaczonych miejscach. Gdyby tak ten "kmiotek" stanął z ziemniakami na placu Solnym koło piwiarni Guinessa, to co pogrozić tylko palcem. Wszystkiego najlepszego redakcji z okazji dnia Św. Patryka. Sąsiedztwo zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro Re: Beznadziejny artykuł. Żałosne podejście redak IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.03.04, 23:07 "Przyjżałem" się i stwierdziłem, że "kazimierzp" nie tylko cierpi na ortografię, lecz ma również pewne braki w logicznym pojmowaniu prawa. Po co było ścigac "kmiotka", jak to, tak z wielkopańska, szanowny respondent ujął? Wystarczyło wezwać pomoc drogową lub założyć blokadę na koło (co strażnicy wspaniale potrafią i robią wielokroć dziennie) niewłaściwie zaparkowanego samochodu, by zaradzić problemowi! Ale nie, oni lubią mocne wrażenia, zabawili sie w antyterrorkę, ścigali groźnego przestępcę, a następnie zakuli go w kajdanki. Cyrk na kółkach! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Po co? 16.03.04, 23:11 Żeby "kmiotek" wiedział, że nie ma żartów i nie ma "zmiłuj się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Re: Beznadziejny artykuł. Żałosne podejście redak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 07:42 Prawdopodobnie chodzi o Marka Szemplińskiego, którego trudno zaliczyć do "stażystów" ;). Natomiast SM zastosowała raczej prawidłowe środki, aczkolwiek na kilometr widać, że postawiła przede wszystkim na widowiskowość. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Beznadziejny artykuł. Żałosne podejście redak 17.03.04, 15:38 wielki_czarownik napisał: A ja, pomimo ze nie jestem fanem SM sie z nim zgadzam. Bo to akurat jest taki dziwny przypadek, ze SM zrobila co do niej nalezy - zlapala faceta ktory sobei z niej kpil w zywe oczy. Inna sprawa, ze gdyby na co dizen dzialal a tak prawnie to nikomu do glowy nie przyszlo by robic sobei z nich takie jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 16.03.04, 23:52 Wszystko jest fajnie, ale zgodnie z przepisami należy stosować środki adekwatne do zagrożenia. Nie bardzo mogę zrozumieć jakie zagrożenie powodował sprzeedawca ziemniaków. Nic tyko pogratulować, tylko czego głupoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 17.03.04, 00:08 no coz, straz miejska nie ma innych problemow. Sprzedawca ziemniakow to moglbyc przeciez ktos z Alkaidy albo jakis koles z jakiejs tam osi zła. To glupie, niby facet zlamal prawo bo sprzedawal ziemniaki na ulicy nie placac podatkow, ale to chyba nie jest az takim grzechem. Kazdy chce zarobic jakos na chleb. Od jakiegos czasu obserwuje to co sie dzieje wokol targowiska na Jemiolowej i smiech mnie pusty ogarnia. Jeszcze nigdy ten kawalek placu nie byl tak pilnowany jak w ostatnich miesiacach. Lepiej pilnowane jest chyba tylko Okęcie. No a w pobliskich podworkach dalej pijaczki chelja na lawkach tanie wina i rozrabiaja, dealerzy dalej wpychaja narkotyki malolatom... ale po co sie wysilac i ich scigac. Latwiej spacyfikowac handlarza ziemniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 07:43 To glupie, niby > > facet zlamal prawo bo sprzedawal ziemniaki na ulicy nie placac podatkow, ale to > > chyba nie jest az takim grzechem. Jasne, zwłaszcza z punktu widzenia płacących podatki i ZUS handlarzy z samego targowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 17.03.04, 14:44 Panie Gonzales, a co powinno byc bardziej scigane- nielegalni handlarze ziemniakow w okolicach placu, czy nielegalni handlarze narkotykow na pobliskich podworkach. Za tych drugich jakos nikt sie nie bierze, nie widzialem jeszcze oblawy na tychze w tej okolicy, a temat jest tak stary ze ma juz siwa brode... chyba jednak nasze podatki sa ukierunkowane nie tak jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 16:28 Panie Czytelnik, ścigać powinno się wszystkich bez wyjątku. A ocena szkodliwości danego przestępstwa/wykroczenia jest relatywna. Z Pana punktu widzenia sprzedaż ziemniaków z pominięciem przepisów, rozsądku i przyzwoitości to drobiazg - z punktu widzenia handlarza, który opłaca podatki, składki, opłaty i raty - jest to przestępstwo o dużej wadze. Dla mnie handel narkotykami to może być pryszcz - dzieci nie posiadam, sam nie biorę - niech sobie żyją. Dla ojca czy matki handel narkotykami to przestępstwo bardzo ciężkie. Więc może nie oceniajmy wagi zdarzeń. Natomiast pomylił Pan organ pościgowy - handlarzy narkotyków powinni ścigać policjanci z wydziałów kryminalnych, a nie SM, która - między innymi - do ścigania takich handlarzy została powołana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 18.03.04, 01:57 No coz, rozumiem ze straz miejska zupelnie powinna olac temat dealerow narkotykow bo i po co sie tym zajmowac. Jesli pan Gonzales nie wie to Straz Miejska zostala powolana do tego aby pilnowac porzadku szeroko pojmowanego i nie powinna lekcewazyc zadnych sygnalow zaklocania porzadku na osiedlach patrolowanych. Handlarze narkotykow jak i pijaczkowie ten porzadek zaklocaja i stwarzaja niebezpieczenstwo dla mieszkancow. Bardzo ciekawa jest pana ocena jak to pan napisal "wagi zdarzeń". Ciekawa moralnosc pan reprezentuje- mam w dupie to co robia handlarze narkotykow bo temat mnie nie dotyczy. Hmmm, a nie jest czasami tak ze rowniez pan placi swoimi podatkami za leczenie ludzi ktorzy z narkotykami mieli do czynienia? Prosze wybaczyc, ale ci nazelowani chlopcy w dresach zajmujacy sie dealerka robia wiecej szkody niz jakis handlarz sprzedajacy ziemniaki nie uiszczajac roznych oplat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.04, 06:53 Szanowny Pan wykazuje skłonność do bardzo dziwnej interpretacji słowa pisanego. Pisząc o stosunku do dealerów miałem zamiar wykazać, jak dane przestępstwo może być postrzegane przez różne osoby; i tyle. Co do SM - Pan jest idelistą, ja jestem realistą. Problemu narkotyków na całym świecie nie mogą rozwiązać wyspecjalizowane agencje wyposażone profesjonalny sprzęt operacyjny, transportowy oraz broń i informatorów. Zatem nie oczekujmy od poczciwych strażników, że uda im się zlikwidować problem. Co do wykorzystania moich podatków - zgadzam się i dlatego uważam, że narkotyki powinni zwalczać profesjonaliści, a nie amatorzy - własnie po to, aby podatki były racjonalnie wykorzystywane. Odpowiedz Link Zgłoś
tankard Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej 18.03.04, 21:34 Pięknie - relatywizm czystej wody - po co ścigać handlarzy narkotyków - lepiej zakuć w kajdanki sprzedawcę ziemnieków, a po za tym to do narkotyków to wyspecjalizowane agencje są potrzebne, a nasi "poczciwi" strażnicy do innych celów przeznaczeni są niż jacyś tam menele na podwórkach oraz dealerzy. Blokadkę na koło założyć, w kajdanki zakuć handlarza ziemniakami to tak, ale zabrać się za bandziorów to już inne służby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.rasserver.net 17.03.04, 04:04 Brawurowy artykulik, redaktorze. Może jeszcze coś o handlarach czeską pastą do zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popaprany zajebista akcja!.poj.ebane towarzystwo strażackie! IP: 195.117.149.* 17.03.04, 06:25 Takich matołów i debili mamy w strazy!Udowodnili że sa w stanie załatwic bill ladena a dać im kur..a pistolety to trup słał by się gęsto.brak słów to wszystko jest pojebane!gdzie my jesteśmy.nie zwlekajac ide do lekarza spytac jak ja się nazywam i gdzie ja mieszkam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tragedia Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: 217.6.182.* 17.03.04, 08:18 Dlaczego wyborcza zatrudnia wywalonych z FAKTu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KED Brawo! Udana akcja! "Przestępca" złapany IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.03.04, 08:43 I to wszystko za nasze pieniądze... Widocznie "Mundurowym" brakuje we Wro prawdziwych przestępców - może powinni przejść się gdzieś wieczorem po mieście, zamiast łapać ludzi, który starają się zarobić na życie uczciwie pracując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Re: Brawo! Udana akcja! "Przestępca" złapany IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.03.04, 09:10 Jaka to uczciwość, kiedy ktoś handluje w miejscu, gdzie mu nie wolno? Chyba "uczciwość" a nie uczciwość. ;-> Tuż obok na placu ludzie płacą placowe, aby móc sprzedawać te ziemniaki. Z jednej strony ja też wolałbym, aby "za nasze pieniądze" SM nie ganiała takich "przestępców", ale z drugiej strony wolałbym aby takich ludzi, którzy próbują cokolwiek wyłudzać też nie było. I nie ważne, czy chodzi o żywą gotówkę, czy o miejsce do handlowania. Wielu ludzi się oburza, że SM zajmuje się bzdurami. I tak - jedni się oburzają, że ścigają faceta od ziemniaków, inną panią irytuje, że wlepiają mandaty emerytom z pieskami bez smyczy, mnie irytuje, że łapią rowerzystów jeżdżących po chodniku. Ale jedyne, co jest w stanie mnie przekonać, że powinni łapać tych rowerzystów na chodnikach, to to, iż mandat dostanie również ta pani, której piesek łazi bez smyczy i, za przeproszeniem, sra na chodnik, i tan facet handlujący nielegalnie "pyrami" i ten kierowca, który zaparkował na przejściu dla pieszych itd. Aby osoba karana nie czuła się potraktowana niesprawiedliwie, sprawiedliwość musi dotyczyć wszystkich. A ja obserwują wciąż postawę: "byle nie mnie!". Zmiany zaczynam od siebie - przeniosłem się już z rowerem prawie całkowicie na ulice, ku zadowoleniu SM, ku praworządności, ale ku utrapieniu kierowców. ;-) Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej 17.03.04, 08:53 Facet nie płacił opłat targowiskowych, czyli mógł zbijać cenę. Facet korzystał z famy targowiska, dumpingiem podbierając klientów. Ja rozumiem, że skarga do Brukseli to byłaby lekka przesada, ale stosujących nielegalne praktyki dokładnie tak powinno się traktować. Chcieli go zwinąć, a zaczął uciekać. Chyba więc normalne jest, że strażnicy go gonili i złapali. Relatywizowanie problemu doprowadzi jedynie do tego, że targowisko będzie puste, a dookoła niego będą stali lewi handlarze, sprzedając ze starych Żuków wszystko co się da, bez żadnej kontroli, blokując nie najszerszą przecież Jemiołową. Czy my, klienci, tego chcemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 16:48 > Czy my, klienci, tego chcemy ? podejrzewam, ze jednak ktos tego chcial.. skoro kupowal od owego goscia te ziemniaki.. inaczej facet by nie stal.. tydzien..tak uparcie.. na przyszlosc nie wypowiadaj sie w liczbie mnogiej..bo to troche juz nie "na czasie".. ps.myslisz ze stac by go bylo zaplacic 700zl haraczu.. do zusu..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMINATOR III TAK KIERUJĄ STRAŻĄ EMERYCI WOJSKOWI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 08:58 NA WYSOKICH STANOWISKACH W STRAŻY MIEJSKIEJ ZATRUDNIENI SĄ BYLI KOMUNISTYCZNI WOJSKOWI DAWNEGO LUDOWEGO WOJSKA POLSKIEGO, OBROŃCY SYSTEMU I TERAZ W PODOBNY SPOSÓB REAGUJĄ NA BIEDNYCH OGRODNIKÓW PROBUJĄCYCH SPRZEDAWAĆ SWOJE PLONY !! W PODOBNY SPOSÓB CHCĄ UTRWALAĆ WŁADZĘ ALE TYM RAZEM SWOJĄ WŁADZĘ I SWOJE STOŁKI W STRAŻY MIEJSKIEJ, PONIEWAŻ OTRZYMUJĄ PODWÓJNE PENSJE W POSTACI EMERYTURY, ORAZ BARDZO WYSOKIEJ PENSJI W STRAŻY MIEJSKIEJ Z TRZYNASTKAMI I NAGRODAMI ROCZNYMI!!!! W OKRESIE WYSOKIEGO BEZROBOCIA I NĘDZY SPOŁECZNEJ NAJLEPIEJ WYŻYWAĆ SIĘ NA BIEDNYCH I SŁABYCH - KOMUNA ICH TEGO DOBRZE NAUCZYŁA!!! AŻ DZIW BIERZE ŻE NIKT Z WŁADZ MIEJSKICH TEGO NIE DOSTRZEGA I POZWALA NA TAKIE ZUCHWAŁE RZĄDY EMERYTÓW WOJSKOWYCH W STRAŻY MIEJSKIEJ !!! PENSJE TYM STRAŻNIKOM FUNDUJEMY WSZYSCY !!! GAZETA WROCŁAWSKA NIE BEZ POWODU TAK PISZE PONIEWAŻ WIĘKSZOŚĆ DZIENNIKARZY TEJ GAZETY NIGDY NIE NAPISZE ZŁEGO ZDANIA O TEJ FORMACJI PONIEWAŻ SĄ ZAPRZYJAŹNIENI Z NAJPIĘKNIEJSZA RZECZNICZKĄ STRAŻY I KTO PÓŹNIEJ ZAPRASZAŁBY ICH NA KAWKI DO STRAŻY MIEJSKIEJ LUB NA DARMOWE IMPREZKI ORGANIZOWANE PRZEZ STRAŻ MIEJSKĄ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMINATORIII TAK KIERUJĄ STRAŻĄ EMERYCI WOJSKOWI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 09:13 ZŁE RZĄDY MAGISTRATU DOPROWADZIŁY DO TEGO, ŻE TĄ ŚMIESZNĄ INSTYTUCJĄ ZARZĄDZAJĄ DAWNINI KOMUNISTYCZNI WOJSKOWI Z LUDOWEGO WOJSKA POLSKIEGO, OBECNIE EMERYTOWANI Z BARDZO WYSOKIMI EMERYTURAMI, ORAZ Z BARDZO WYSOKIMI PENSJAMI W STRAŻY MIEJSKIEJ, OTRZYMUJĄ OD PAŃSTWA BARDZO WYSOKIE PODWÓJNE PENSJE TO JEST FUNDUJEMY IM TO WSZYSCY !!!!! DLA ZACHOWANIA SWOICH STOŁKÓW POPISUJĄ SIĘ ATAKAMI NA LUDZI BIEDNYCH I SŁABYCH !!!! ZAPRZYJAŹNIONA GAZETA WROCŁAWSKA Z TĄ FORMACJĄ PIEJE Z ZACHWYTU JAK DZIELNI STRAŻNICY KUJĄ W KAJDANKI BIEDNEGO CZŁOWIEKA !!! NIECH TA SAMA GAZETA NAPISZE ILE OSÓB ZATRUDNIONYCH W STRAŻY MIEJSKIEJ TO EMERYCI WOJSKOWI LUB POLICYJNI, ILE ZNAJOMYCH ŻON KOLESI ZATRUDNIONYCH JEST W TEJ FORMACJI, DLACZEGO NIE NAPISZĄ TEGO ŻE PODATNICY FUNDUJĄ TYM GOŚĆIOM PODWÓJNE PENSJE!! W DOBIE OGROMNEGO BEZROBOCIA I W TEN SPOSÓB BLOKUJĄ RÓWNIEŻ ETATY LUDZIOM MŁODSZYM BEZ ŻADNEGO ŹRÓDŁA DOCHODU!!!TEJ PRAWDY NIGDY NIE OPISZĄ, PONIEWAŻ WIĘKSZOŚĆ DZIENNIKARZY Z TEJ GAZETY TO PRZYJACIELE NAJPIĘKNIEJSZEJ RZECZNICZKI STRAŻY MIEJSKIEJ!! SYTUACJA TA SIĘGNĘŁA JUŻ DNA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Re: TAK KIERUJĄ STRAŻĄ EMERYCI WOJSKOWI !!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.03.04, 09:25 Jak sobie takiego poczytam, to odzyskuję pewność, że są bardziej szurnięci ode mnie... ;-) Woo. PS. Nadal problemy z CAPS-LOCK'iem? Klawiaturę zanieś do naprawy. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murek-Burek Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 09:19 Kajdanki za handel płodami rolnymi ?. Powinni tego chłopka na miejscu rozstrzelać! Jestem za a nawet przeciw ! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej 17.03.04, 12:52 Gość portalu: Murek-Burek napisał(a): > Kajdanki za handel płodami rolnymi ?. Nie. Kajdanki były za "stawianie oporu podczas zatrzymania". Powinien się chłop cieszyć. W takiej ameryce zastrzeliliby go na miejscu. > Powinni tego chłopka na miejscu rozstrzelać! Wyjedź do USA. Tam policja postępuje dokładnie wedle Twoich marzeń. > Jestem za a nawet przeciw ! Ale prezydentem przez to nie zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomo Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.visp.energis.pl 18.03.04, 01:01 Pałą go po piętach, niechaj popamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 01:39 jej az dziwne ze nie strzelali mu po nogach:|:|:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PijaczekDrobny Personal Tragedy IP: *.215.113.111.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.03.04, 05:50 Boze ludzie czy w tym miescie sie juz nie dzieje? Piszcie o kulturze o swiecie, o ludziach, dlaczego zajmujecie sie pierdolami na poziomie wieczoru wroclawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kajdanki za handel ziemniakami na Jemiołowej IP: *.sampraus.com.pl 18.03.04, 08:51 I tak ma facet szczescie, ze nie podpadl dedektywowi Rutkowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś