Dodaj do ulubionych

KOSMOS GŁUPOTY !!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:12
Rockefeller wybudował uniwersytet, Gates docelowo rozda 70% swojej fortuny,
polski pijak i kloszard z NY w testamencie zapisał 1 000 000 dolarów (tyle
miał) dla rodzin ofiar ataku na WTC.....Czarnecki z Wojciechowską lecą w
kosmos!!!!!!!!!
Czy ja żyję w Kongo albo Wybrzeżu Kości Słoniowej? NIE!!! Żyję w podobno
europejskiej Polsce!
Jakim strasznie zakompleksionym dupkiem trzeba być, żeby w kraju w którym
brakuje szpitali, szkół, pracy, chleba lecieć na wycieczkę w KOSMOS za 20 mln.
dol. na łebka?
Inna sprawa, żeby płacąc takie megahonorarium łomotać coś w tak złym guście jak
panna W.!
Rzecz trafi do Księgi Guinessa!!!
Obserwuj wątek
    • zarlacz Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! 20.02.02, 23:19
      po prostu się podpisuję z niesmakiem pod tymi słowy. Skandal
      • oloonio Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! 20.02.02, 23:22
        Wojciechowska do burdelu, nie w kosmos!
    • Gość: wędzonka Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: 156.24.117.* 20.02.02, 23:55
      Gość portalu: Zyziek napisał(a):

> Rockefeller wybudował uniwersytet, Gates docelowo rozda 70% swojej fortuny,
      > polski pijak i kloszard z NY w testamencie zapisał 1 000 000 dolarów (tyle
      > miał) dla rodzin ofiar ataku na WTC.....Czarnecki z Wojciechowską lecą w
      > kosmos!!!!!!!!!
      > Czy ja żyję w Kongo albo Wybrzeżu Kości Słoniowej? NIE!!! Żyję w podobno
      > europejskiej Polsce!
      > Jakim strasznie zakompleksionym dupkiem trzeba być, żeby w kraju w którym
      > brakuje szpitali, szkół, pracy, chleba lecieć na wycieczkę w KOSMOS za 20 mln.
      > dol. na łebka?
      > Inna sprawa, żeby płacąc takie megahonorarium łomotać coś w tak złym guście jak
      >
      > panna W.!
      > Rzecz trafi do Księgi Guinessa!!!

Boli, no nie? :)
      • Gość: gyros Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 00:00
        Pewnie tylko wkurwia...
      • Gość: Zyziek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 00:00
        Mnie nic nie boli!!! Gdybym miał taką kasę zabawiałbym się z Salmą Hayek a nie
        z tym ścierwem! No, chyba że Martynka jest w Pańskim guście Panie Golonka! A
        wąsy Pan masz?
    • Gość: Janek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 00:09
      Masz rację Zyziek. Ale tak nowobogaccy się bawią. Pewnie w domu portrety
      "antenatów" powywieszali, w herbarzach coś szukają. Słyszałem, że jeden z tej
      listy 500 z Wprost nawet herb swój znalazł. Były to dwa psy w tarczy. Jeden
      s.. , a drugi warczy. A swoją drogą do Cosmosu bym poszedł gdyby taki we
      Wrocławiu otworzyli. Za 100,- tylko złociszów. :)))
      • Gość: biedniak Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: 144.249.86.* 21.02.02, 00:43
        Kosmos kiedys byl na Traugutta rog Placu Zgody:)
      • Gość: Zyziek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 00:43
        Kumpel mi mówił,że C. do niedawna był w miarę w porządku. Ciekawe, od ilu
        milionów zaczyna odp..alać palma?
        • Gość: duzY A mi kumpel IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.02.02, 13:34
          mówił, że Cz. już ze 3 lata temu odbiło.
    • Gość: tragedy ale o co chodzi? IP: *.arcor-ip.de 21.02.02, 01:36
      nie rozumiem o co Wam wszystkim chodzi. Przeciez facet pieniedzy nie ukradl
      (wiem jak zaczynal, co bylo pozniej - trudno powiedziec). Dlaczego ma teraz nie
      zyc na odpowiednim poziomie? Tworzy miejsca pracy, gra fair, napedza
      gospodarke, sciaga do polski francuskich inwestorow? Wiec w czym do cholery
      problem??? Niektorzy jak maja kase, dupcza z nudow 13-letnie dziewczynki, inni
      maja jeszcze ciekawsze rozrywki...

Co wiec w tym zlego, ze ma ochote na cos takiego szalonego i zwariowanego? Moze
      dzieki niemu ktos zwroci uwage, ze Polacy tez potrafia zrobic cos tak fajnego!
      A nie tylko np. amerykanski milioner!

Czytalem na forum w Onecie komentarze na ten temat - wszystkie bardzo zawistne,
      oskarzajace Czarneckiego, zarzucajace mu to, ze pieniadze albo ukradl, albo
      dostal od Wujka z Ameryki (oczywiscie kazdy pisal, ze wystarczy miec wlasnie
      takiego sponsora i mozna kase robic). Czy Polacy sa rzeczywiscie tak
      zdesperowani i tak przyciskani przez los, ze nienawidza wszystkich, ktorzy
      osiagaja sukces? DLACZEGO??? Dlaczego nikt nie podejmuje ryzyka? Dlaczego
      krytykanci i oskarzyciele nie sprzedadza mieszkania i samochodu po to, zeby
      zainwestowac wszystko co maja we wlasne pomysly? Boja sie ryzyka? Boja sie
      zapierdalania po nocach? Nie nawidze zrzedzenia, nie nawidze bezpodstawnej
      zawisci. Co innego zazdrosc, ktora moze motywowac.

Ja sie nigdy nie podpisze pod krytyka faceta, ktory osiagnal wszystko wlasnymi
      silami i narazal swoj tylek. Dlaczego teraz nie moze poleciec w kosmos??

No.
    • Gość: tragedy poza tym... fakty! IP: *.arcor-ip.de 21.02.02, 01:40
      Ojj... jeszcze dwa slowa:
      - Rockefeller wybudowal uniwersytet i rozdal jeszcze pare milionow dolcow na
      biednych. Radzilbym jednak poczytac troche o jego dzialaniach stricte
      biznesowych, miedzy innymi "Rockefellerow"
      - czy mozna uznac za fakt, ze Bill Gates ROZDAL 70% majatku? Obiecanki
      cacanki... albo inne PR, jak to sie dzisiaj ladnie nazywa...

A co to za kloszard z mln zielonych??? Z mln dolcow to chyba nie kloszard...
      • Gość: Zyziek Re: poza tym... fakty! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 01:53
        Czarnecki niech leci... choćby i na Marsa. Tylko niech wcze�niej ufunduje
        uniwersytet własnego imienia, dobuduje skrzydło onkologiczne do jakiego�
        szpitala (niech też będzie jego imienia), dożywi bieszczadzkie dzieci itd.
        Pó�niej niech sobie leci. Tylko dlaczego z tš krowš? I dlaczego ona sobie za
        polerkę kapelusza winszuje aż tyle? A może to miło�ć?

Gates faktycznie pozbywa się majštku- to nie tylko PR!
        Sprawa polskiego klosza była b. gło�na- radzę czytać gazety.
        Uniwersytet im. Rockefellera stoi w NY!
        Pa!
        • Gość: tragedy Re: poza tym... fakty! IP: *.arcor-ip.de 21.02.02, 02:22
          > Czarnecki niech leci... choćby i na Marsa. Tylko niech wcze�niej ufunduje
          > uniwersytet własnego imienia, dobuduje skrzydło onkologiczne do jakiego�
          > szpitala (niech też będzie jego imienia), dożywi bieszczadzkie dzieci itd.

Z jakiej paki? Co to jest - caritas do k.. nedzy czy co? Malo robi dobrego? Ilu
          ludzi zatrudnia? Ile podatkow placi? Co jeszcze ma robic? Ma Ci jeszcze samochod
          umyc i ciasto upiec? Kurwa, gdyby te pieniadze, ktore dzieki niemu wplywaly
          rzeczywiscie do odpowiednich rak - w nienaruszonym stanie - bylyby uniwersytety,
          skrzydla onkologiczne i jeszcze pare innych rzeczy. Ile procent z tego, co on
          wygeneruje i potem zaplaci haracz rzeczywiscie trafia do szpitali i
          uniwersytetow? Wiekszosc ginie w kieszeniach uczciwych politykow, dyrektorow
          placowek, organizacji, ktore zarzadzaja organizacjami; organizacjami, ktore
          zarzadzaja organizacjami zarzadzajacymi organizacjami itp. Przeciez pieniadze,
          ktore wyklada on (podatki), Ty, ja i jeszcze kilka osob w Polsce po prostu nie
          trafiaja tam gdzie powinny. Ja nie chce teraz mowic, ze trzeba zabrac biednemu...
          czy zeby nie dac nic na biedne dzieci. Ale dlaczego ktos kto robi i tak dobrze ma
          zastepowac instytucje, ktore powinny tym sie tak naprawde zajac??? Poza tym to,
          czego sie dowiedzialem o Owsiaku - moim ostatnim idolu, wielkim dla mnie do
          niedawna czlowieku - przechodza ludzkie pojecie. Nie bede tutaj sie rozpisywac na
          ten temat, bo nie wiem juz co czytalem w gazetach, a czego dowiedzialem sie
          innymi drogami (dobrze poinformowanymi)...

> Pó�niej niech sobie leci. Tylko dlaczego z tš krowš? I dlaczego ona sobie za
          > polerkę kapelusza winszuje aż tyle? A może to miło�ć?

moze po prostu ktos kogos chce przeleciec? ;-)

> Gates faktycznie pozbywa się majštku- to nie tylko PR!

ile wydal? milion dolarow na szkoly w formie OPROGRAMOWANIA???

> Sprawa polskiego klosza była b. gło�na- radzę czytać gazety.

Niestety, nie mam tu dostepu do wszystkich gazet, ale jak masz moze gdzies to w
          bookmarkach, to podrzuc :-)

> Uniwersytet im. Rockefellera stoi w NY!

No to tez napisalem, ze Rockefeler rozdal kupe szmalu... ale robil tez duzo
          zlego... a ksiazke przeczytaj i tak, bo jest rzeczywiscie ciekawa :-)

Dobranoc :-)
          • brezly Re: poza tym... fakty! 21.02.02, 07:57
            Gość portalu: tragedy napisał(a):

>Poza tym to,

> czego sie dowiedzialem o Owsiaku - moim ostatnim idolu, wielkim dla mnie do
            > niedawna czlowieku - przechodza ludzkie pojecie. Nie bede tutaj sie rozpisywac
            > na
            > ten temat, bo nie wiem juz co czytalem w gazetach, a czego dowiedzialem sie
            > innymi drogami (dobrze poinformowanymi)...

Ja w gazetach czytalem gosci, ktorzy sypiali seksualnie z UFO, co rzadzi swiatem
            przez Bialy Dom i Watykan (zwraca uwage kolor bialy tu i tam dominujacy). A co mi
            na ten temat mowili ludzi prywatnie (UFO<WTC) tego nie powtorze.
            Stary, metoda metaplotki (tj. szepce ze sie szepce na temat X.) mozna zalatwic
            kazdego. Ze taka akcja jest przeciw Owsiakowi prowadzona - nie ma watpliwosci.
            "Po owocach ich poznacie". Haugh!
            Z szacunkiem.
          • Gość: duzY Tragedy - tylko 1 ale. IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.02.02, 13:40
            Nie ściągnął francuskich inwestorów, a sprzedał im firmę. Francuskie pieniądze
            poszły do jego nie państwowej kasy.
            No jeszcze drugie ale. Kase zrobił na leasingu. Szczególnie w pierwszym
            okresie, gdy wszystkie samochody można było leasingowac i zamiast w 5 lat
            amortyzować, w koszty wpisywano wartośc rat np. przez 12 miesięcy. I zamiast
            Państwo dostawac podatki od przedsiębiorców (chodzi o dochodowy) kase brał EFL
            (za narobienie kosztów). (temat dłuższy więc tu nie rozwinę)
        • Gość: tragedy Re: poza tym... fakty! IP: *.arcor-ip.de 21.02.02, 02:38
          poza tym... co poniektoryz twierdza, ze lepsze jest zrobienie zajebistego rynku
          we wrocku, wybudowanie fontanny, postawienie powodzianki i innych rzeczy niz
          dozywianie dzieci... ale ten temat juz chyba byl walkowany... tylko dlaczego
          teraz ma to finansowac ktos, skoro na to kasa juz byla z naszych pieniedzy
          wydana, ale przeznaczona na zajebiscie potrzebne rzeczy@!
          • Gość: Zyziek Re: poza tym... fakty! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 05:08
            Niestety, musimy tu (w Polsce) żyć w śród różnych głupot. Tym bardziej, facet z
            klasą zacząłby sam kierować pieniądze w miejsca najbardziej zaniedbane. Rynku
            pracy stworzonego przez Cz. nie przeceniałbym. Zobacz, ile firm z kolei upada
            nie będąc w stanie płacić rat leasingowych. Podatków też za dużo nie zapłacił-
            sam jest cwany i ma cwanych prawników. No i ta Martynka!!! A na okrasę pan
            sprowadza sobie jako nadwornych grajków Ich Troje. Cóż, widać mamy
            takie "elity" na jakie sobie zasłóżyliśmy.
            Dobranoc!
            • Gość: wędzonka Re: poza tym... fakty! IP: 156.24.117.* 21.02.02, 05:17

> Niestety, musimy tu (w Polsce) żyć w śród różnych głupot. Tym bardziej, facet z
              >
              > klasą zacząłby sam kierować pieniądze w miejsca najbardziej zaniedbane. Rynku
              > pracy stworzonego przez Cz. nie przeceniałbym. Zobacz, ile firm z kolei upada
              > nie będąc w stanie płacić rat leasingowych. Podatków też za dużo nie zapłacił-
              > sam jest cwany i ma cwanych prawników. No i ta Martynka!!! A na okrasę pan
              > sprowadza sobie jako nadwornych grajków Ich Troje. Cóż, widać mamy
              > takie "elity" na jakie sobie zasłóżyliśmy.
              > Dobranoc!

Jedno madre zdanie tu padlo: o naszych wlasnych zaslugach... :)
            • Gość: wędzonka Re: poza tym... fakty! IP: 156.24.117.* 21.02.02, 05:51

> Niestety, musimy tu (w Polsce) żyć w śród różnych głupot. Tym bardziej, facet z
              > klasą zacząłby sam kierować pieniądze w miejsca najbardziej zaniedbane. Rynku
              > pracy stworzonego przez Cz. nie przeceniałbym. Zobacz, ile firm z kolei upada
              > nie będąc w stanie płacić rat leasingowych. Podatków też za dużo nie zapłacił-
              > sam jest cwany i ma cwanych prawników. No i ta Martynka!!! A na okrasę pan
              > sprowadza sobie jako nadwornych grajków Ich Troje. Cóż, widać mamy
              > takie "elity" na jakie sobie zasłóżyliśmy.
              > Dobranoc!

Ale ale, Martynka i Martynka, a na zdjeciu widzialem calkiem niezla laske! W
              dodatku czytalem ze ukonczyla rajd Paryz-Dakar, co nie kazdemu sie udaje - na
              nudna i nieciekawa istotke to ona nie wyglada! Domyslam sie ze bryluje w TV
              ktorego niestety nie ogladam, wiec moze mnie oswiecisz czym Ci sie wlasciwie
              tak "przysluzyla", oprocz tego oczywiscie ze... jest Ci niedostepna? :)
              • Gość: MKK Re: poza tym... fakty! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 07:48
                wędzonka napisał:
                (...)
                > Ale ale, Martynka i Martynka, a na zdjeciu widzialem calkiem niezla laske! W
                > dodatku czytalem ze ukonczyla rajd Paryz-Dakar, co nie kazdemu sie udaje

ciekawe, czy umie zmienić koło przy aucie ...

> Domyslam sie ze bryluje w TV, ktorego niestety nie ogladam, wiec moze mnie
                > oswiecisz czym Ci sie wlasciwie tak "przysluzyla", oprocz tego oczywiscie ze...
                > jest Ci niedostepna? :)

wędzonka, coś Ciebie się pomyliło ;( a swoją drogą mała porcja telewizorni by Ci
                nie zaszkodziła... Zdroju nieraz występuje, acha! ...
              • Gość: Irma ad. Martynka IP: 3.40.128.* 21.02.02, 09:28
                ... o ile wiem, to kariere rozpoczela w Big Brother, pozniej jakas sesja do
                Playboya (w oleju na motorach, widzialam na plakatach), jakis Rajd..... duzo
                make-up, stylistki, rozowe sweterki, skorzane spodenki
                oj, zlosliwam leciutko, moze dlatego, ze zazdrosnym podziwem spogladam na
                osoby "medialne", ktore potrafia sie sprzedac?
                relacjonowalbys Big Brothera? porazka, co nie? ale ile daje w przyszlosci - lot
                w kosmos! a ja siedze w biurze i w kosmos za to na pewno nie pojade! I TO NAS
                WSZYSTKICH BOLI OKRUTNIE.
                • Gość: Gregor Re: ad. Martynka IP: 212.160.90.* 21.02.02, 10:21
                  Podczas relacji z rajdu bylo widac martynke w calej okazalosci (czyli bez
                  makijazu i innych pierdol) wygladala calkiem przecietnie, a biorac pod uwage
                  zmeczenie na jej twarzy niczym specjalnie sie nie wyrozniala, no chyba ze
                  szczuploscia (pamieta ktos jak wygladala przed 1 Big brotherem??). Od tamtego
                  czasu schudla chyba z 15 kilogramow albo i lepiej.
                  • Gość: wędzonka Re: ad. Martynka IP: 156.24.117.* 21.02.02, 20:26
                    Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Podczas relacji z rajdu bylo widac martynke w calej okazalosci (czyli bez
                    > makijazu i innych pierdol) wygladala calkiem przecietnie, a biorac pod uwage
                    > zmeczenie na jej twarzy niczym specjalnie sie nie wyrozniala, no chyba ze
                    > szczuploscia (pamieta ktos jak wygladala przed 1 Big brotherem??). Od tamtego
                    > czasu schudla chyba z 15 kilogramow albo i lepiej.

No wlasnie, zwykla dziewczyna tylko wybrala inna droge w zyciu. Czy to macie jej
                    do zarzucenia?
                    • Gość: Pazur Re: ad. Martynka IP: *.pl 22.02.02, 09:49
                      > No wlasnie, zwykla dziewczyna tylko wybrala inna droge w zyciu. Czy to macie je
                      > j
                      > do zarzucenia?

Ja ci odpowiem.W życiu trzeba miec pasje.I należy ja realizowac, ale dla
                      siebie.Martyna W.wszystko co robi,robi na pokaz - dla sławy, kariery,
                      pieniędzy.Pragnie wszystkim udowodnic jaka jest wspaniala i jednoczesnie zgarnąć
                      kasę.Można i to zrozumieć.Wszak są mali i płytcy.Jednak są pewne granice:nie
                      mozna poslugiwać się klamstwem i tzw. wersja dla prasy.Ile z jej wybujałego
                      życiorysu to brednie? Czy fakt posiadania licencji rajdowej tworzy kierowce
                      rajdowego? Pokaz mi rajdy w Polsce w których startowała?A Dakar?Czy kilkudniowe
                      spóżnienie,regularne oddawanie kierownicy pilotowi(nota bene bardzo dobremu
                      kierowcy), jazda na skróty,omijanie punktów kontroli przejazdu i cala ta mierna
                      szopka telewizyjna zasługuje na miano sukcesu?Czy mozna do swoich największych
                      sukcesów żciowych zaliczać osiagnięcie iluś tam kilometrów na godzine?Czy
                      którykolwiek z prawdziwych rajdowców chwalił się w ten spośob? A jej system
                      wartosci?Jej faceci? Jej ubrania? Jej telewizyjna mimika? No i ten kosmos!Już
                      oczami wyobrażni widzę te wstrząsające wywiady i samozadowolenie Martyny W. z
                      bycia ponownie w centrum zainteresowania.No i mamy medialnego
                      potworka.
                      • Gość: wędzonka Re: ad. Martynka IP: 156.24.117.* 24.02.02, 04:11
                        Gość portalu: Pazur napisał(a):

> > No wlasnie, zwykla dziewczyna tylko wybrala inna droge w zyciu. Czy to macie
                        > > jej
                        > > do zarzucenia?
                        >
                        > Ja ci odpowiem.W życiu trzeba miec pasje.I należy ja realizowac, ale dla
                        > siebie.Martyna W.wszystko co robi,robi na pokaz - dla sławy, kariery,
                        > pieniędzy.Pragnie wszystkim udowodnic jaka jest wspaniala i jednoczesnie zgarnąć
                        > kasę.Można i to zrozumieć.Wszak są mali i płytcy.Jednak są pewne granice:nie
                        > mozna poslugiwać się klamstwem i tzw. wersja dla prasy.Ile z jej wybujałego
                        > życiorysu to brednie? Czy fakt posiadania licencji rajdowej tworzy kierowce
                        > rajdowego? Pokaz mi rajdy w Polsce w których startowała?A Dakar?Czy kilkudniowe
                        > spóżnienie,regularne oddawanie kierownicy pilotowi(nota bene bardzo dobremu
                        > kierowcy), jazda na skróty,omijanie punktów kontroli przejazdu i cala ta mierna
                        > szopka telewizyjna zasługuje na miano sukcesu?Czy mozna do swoich największych
                        > sukcesów żciowych zaliczać osiagnięcie iluś tam kilometrów na godzine?Czy
                        > którykolwiek z prawdziwych rajdowców chwalił się w ten spośob? A jej system
                        > wartosci?Jej faceci? Jej ubrania? Jej telewizyjna mimika? No i ten kosmos!Już
                        > oczami wyobrażni widzę te wstrząsające wywiady i samozadowolenie Martyny W. z
                        > bycia ponownie w centrum zainteresowania.No i mamy medialnego
                        > potworka.

Taki jest wlasnie jej sposob na zycie, i przyznasz chyba ze jak dotad okazal
                        skuteczny, czy nie tak? Stary, co ja moga obchodzic te wszystkie Twoje
                        zastrzezenia skoro ma pieniadze, slawe, i leci w kosmos? :)
    • dlugopis Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! - "Obcy 17" 21.02.02, 13:28
      Moze skorzystac z okazji i skoro M leci w kosmos to mozna dokrecic nastepna
      czesc Obcego.
      :-)
    • Gość: bromden Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 15:51
      konstytucja zapewnia nam:
      - wolnosc wyrazania pogladow
      - ochrone wlasnosci prywatnej (oraz wolnosc dzialalnosci gospodarczej)

dlatego czarnecki poleci sobie w kosmos, a kazdy moze sobie tutaj napisac, co o tym mysli
      • Gość: duzy Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.02.02, 15:53
        amen
    • mc_imic Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! 21.02.02, 20:15
      Tak to juz jest w tym popieprzonym kraju, ze wszystkiego brakuje. Wlos sie na
      glowie jezy, jak sie slyszy o kondycji finansowej (ale pompatyczny zwrot)
      instytucji panstwowych, stanie naszej gospodarki etc. Wiadomo, jest
      beznadziejnie, a pewnie bedzie jeszcze gorzej, ale moim zdaniem nie mozna czepiac
      sie kogos kto ma kase i chce ja wydac w taki, a nie inny sposob. Przeciez to nie
      wina tego gostka, ze jest tak jak jest i to nie on powinien sie martwic o to,
      zeby ludzie mieli co do geby wlozyc i gdzie mieszkac tylko, kurwa, RZAD!!! A to,
      ze w podroz wybiera sie obok Wojciechowskiej, to juz chyba kwestia gustu...
      Pozdrawiam :-)

• postmodern Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! 21.02.02, 20:17
        Panie wielki MC... tylko o kulturę słowa proszę dbać, o kulturę...
        • Gość: Żarłacz Re: KOSMOS DYWAGACJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 22:20
          Tym razem Pan Czarnecki chyba nie pomyślał. Dziś widziałam w tv projekt
          obiektu, który mógłby stać sie symbolem Wrocławia. Balonodrom. Realizacja ma
          kosztować 60 mln PLN. Mógłby Czarnecki takowy wybudować za mniejsze pieniądze,
          niż te za lot, podarować miastu i uwiecznić sie we Wrocławiu po wieki wieków
          jako inwestor, darczyńca i facet, którego imieniem nazywa sie obiekt symbol.
          Balonodrom Czarneckiego, eee... nie, brzmi jak odczyn Biernackiego. Albo mógłby
          zbudować 640 mieszkań i decydować jako Pan i Władca, który z biednych i
          maluczkich otrzymałby w darze takie mieszkanko. To by była władza. Albo mógłby
          przez osiemdziesiat lat zapewnić budżet na pomoc dla bezdomnych w mieście, albo
          mógłby... polecieć w kosmos na osiem dni, tylko po co?
          • waldek.s Co byś zrobił z 250 mln. $$$$$$$$$$$$ ?????? 21.02.02, 23:01
            1. 100 mln. dałbym na biednych
            2. 100 mln. zostawiłbym sobie
            3. 50 mln. dałbym Wojciechowskiej, żeby poleciała na Marsa i przynajmniej
            przez sześć lat (tam i z powrotem) nie pokazywała się w telewizji, nie pozowała
            do rozbieranych zdjęć (nigdy), a najlepiej, żeby wyprowadziła się do Burkina
            Faso (tam nie robiłaby żadnego wrażenia- tam kobiety są naprawdę piękne a
            silikon jest wykorzystywany tylko w budownictwie).
          • Gość: Darek W. Re: KOSMOS DYWAGACJE IP: *.lan.sattech.com.pl 22.02.02, 16:07
            Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Tym razem Pan Czarnecki chyba nie pomyślał. Dziś widziałam w tv projekt
            > obiektu, który mógłby stać sie symbolem Wrocławia. Balonodrom. Realizacja ma
            > kosztować 60 mln PLN. Mógłby Czarnecki takowy wybudować za mniejsze pieniądze,
            > niż te za lot, podarować miastu i uwiecznić sie we Wrocławiu po wieki wieków
            > jako inwestor, darczyńca i facet, którego imieniem nazywa sie obiekt symbol.

A może miał taki zamiar, ale zajrzał na forum GW i stwierdził, że lepiej dać
            sobie spokój i polecieć w kosmos? ;-)

Pozdr
            Darek
    • Gość: Darek W. Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.lan.sattech.com.pl 21.02.02, 22:57

> Jakim strasznie zakompleksionym dupkiem trzeba być, żeby w kraju w którym
      > brakuje szpitali, szkół, pracy, chleba lecieć na wycieczkę w KOSMOS za 20 mln.
      > dol. na łebka?

Nie trzeba być zakompleksionym dupkiem tylko trzeba mieć 20 mld baksów na zbyciu.
      To są jego własne pieniądze i ma prawo wydać je na to, na co ma ochotę. A to, że
      jakiś zakompleksiony, przepełniony żółcią i zawiścią facecik w brudnym
      podkoszulku nie może ścierpieć tego, że to nie on ma te 20 mln na zbyciu świadczy
      tylko o faceciku. Tak samo jak te uwagi o Martynie Wojciechowskiej.
      A co do szpitali to lepiej spytaj się co się stało z podatkami, które Czarnecki
      zapłacił fiskusowi. Z pewnością wystarczyłoby ich na wybudowanie niejednego
      szpitala czy żłobka.

Darek

• Gość: Jasiek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 23:07
        Gość portalu: Darek W. napisał(a):

> Gość portalu: Zyziek napisał(a):
        >
        > > Jakim strasznie zakompleksionym dupkiem trzeba być, żeby w kraju w którym
        > > brakuje szpitali, szkół, pracy, chleba lecieć na wycieczkę w KOSMOS za 20
        > mln.
        > > dol. na łebka?
        >
        > Nie trzeba być zakompleksionym dupkiem tylko trzeba mieć 20 mld baksów na zbyci
        > u.
        > To są jego własne pieniądze i ma prawo wydać je na to, na co ma ochotę. A to, ż
        > e
        > jakiś zakompleksiony, przepełniony żółcią i zawiścią facecik w brudnym
        > podkoszulku nie może ścierpieć tego, że to nie on ma te 20 mln na zbyciu świadc
        > zy
        > tylko o faceciku. Tak samo jak te uwagi o Martynie Wojciechowskiej.
        > A co do szpitali to lepiej spytaj się co się stało z podatkami, które Czarnecki
        >
        > zapłacił fiskusowi. Z pewnością wystarczyłoby ich na wybudowanie niejednego
        > szpitala czy żłobka.
        >
        > Darek
        >

Gdyby Twój idol miał 20 mld. dol. mógłby kupić sobie na własność taki mały
        rolniczy kraj- POLSKA. Póki co, może za 10% swojego majątku zafundować sobie
        polerkę korbowodu przez zdobywczynię Dakaru (w tempie spacerowym) i kosmosu MW.
      • Gość: zenek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 23:09
        Darek 100% racji !gówno was obchodzi co ktos robi ze swoją kasą jesli nie lamie
        prawa oczywiście a wy za swoją jesli macie to walnijci sobie po buraku :)))))
        • Gość: wędzonka Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: 156.24.117.* 22.02.02, 00:21
          Gość portalu: zenek napisał(a):

> Darek 100% racji !gówno was obchodzi co ktos robi ze swoją kasą jesli nie lamie
          > prawa oczywiście a wy za swoją jesli macie to walnijci sobie po buraku :)))))

Ale chyba przyznacie, takiej erupcji tak bezinteresownej zawisci nie bylo chyba
          jeszcze na tym forum! Nasza narodowa choroba wciaz czai sie gdzies w zakamarkach
          jelit! :)

Nie wiem czy po przeczytaniu tego watku nie trzebaby sie poddac tygodniowej
          kwarantannie, tak na wszelki wypadek :)
          • Gość: tragedy no wlasnie usiluje to zrobic... IP: *.arcor-ip.de 22.02.02, 00:29
            w sensie odpoczac troche po tym watku...

AAaaa! zwiazcie mi rece, wyrwijcie kabel do sieci! ;-)
          • Gość: Darek W. Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.lan.sattech.com.pl 22.02.02, 10:55
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

>
            > Ale chyba przyznacie, takiej erupcji tak bezinteresownej zawisci nie bylo chyba
            >
            > jeszcze na tym forum! Nasza narodowa choroba wciaz czai sie gdzies w zakamarkac
            > h
            > jelit! :)
            >

Tak właśnie funkcjonuje polskie piekło (to w którym nie trzeba pilnować kotła ze
            smołą ;-)).
            Pozdr
            Darek
      • Gość: duzY Czarnecki i podatki. IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.02.02, 09:58
        Rozbrajające pytanie. Zapytaj lepiej Czarneckiego jak sie podatków nie płaci.
        • Gość: Darek W. Re: Czarnecki i podatki. IP: *.lan.sattech.com.pl 22.02.02, 10:53
          Gość portalu: duzY napisał(a):

> Rozbrajające pytanie. Zapytaj lepiej Czarneckiego jak sie podatków nie płaci.

A skąd wiesz, że nie zapłacił? Rozumujesz jak każdy lepperowiec - skoro ja nie
          mam 20 mln dolców (a przecież wiadomo, że jestem przecież najmądrzejszy na
          świecie ;-)) to znaczy, że ten co ma jest złodziejem.

• Gość: duzY Nie, kolaborowałem IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.02.02, 11:01
            przez lata z EFLem.
    • Gość: Cyps Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!! IP: *.pl 22.02.02, 08:52
      Cyrk!!!Czarnecki okazał się zwykłym prostakiem,ale jesli ktoś zadaje się z
      symbolem próżności - M. Wojciechowską, to czemu się dziwić?
      • Gość: Rafis Próżniaki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 09:53
        sam jestes próżniakiem.Oczywiście można sie było tego spodziewac.
        W Polsce zawsze premiowane jest nieróbstwo i głupota a narzekać to już chyba
        taka tradycja. Cenie Czarneckiego za to co zrobił- stworzył wszystko sam od
        podstaw a do tego potrzebna jest nie tylko silna wola ale takze wizja tego co
        moze sie zdarzyc w przyszłości.Tacy ludzie jak Czarnecki są niezbedni wiec
        zamiast narzekac sami zaróbcie tą kase!!!
    • brezly Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!!/rezonans myslowy 22.02.02, 11:00
      Mhhm, mam mieszane uczucia i nie bardzo moge dojsc do ladu z tym (tj. panem
      Czarneckim, niestety L. a nie R. lecacym w kosmos).

1. Kazdy ma prawo wydawac swoje pieniadze, tak jak mu to odpowiada. Bez
      watpliwosci.
      2. Nie ma problemu: wolno czy nie? Jest problem: w jakim to jest stylu?
      3. Styl: mozna rzucic pieniadze w fundacje, zbudowac palac-Garagmel-Michael-
      Jackson, dac pieniadze na delfiny, albo na chore dzieci, albo na kosciol.
      3a. Ale skad wiadomo ze pan LC jakichs pieniedzy na cele dobroczynne nie dal?
      Moze nawet porownywalne z tymi co je ma jakoby zaplacic za lot?
      4. "Stare pieniadze" maja wzorce postepowania jak wydawac wielki sumy, "nowe"
      maja z tym problemy. Dlatego pierwszy biznesmen co polecial na wycieczke w
      kosmos nazywal sie Tito a nie van der Bild, Shannon, Rozenzweig czy Larsen.
      4a. Ale my jako spoleczenstwo gdzie nawet krolowie byli zawsze byli bez
      pieniedzy, tez mamy klopoty jak takie "big spending" przyjmowac. Kultury duzych
      fortun u nas brak, zwlaszcza tych zrobionych, a nie oddziedziczonych.
      4b. Moze pan LC przed wyjsciem na jaw planow lotu winien oglosic wielki datek
      na cele charytatywne. Koniec koncow ten lot kosztowac ma approx. tyle ile
      Orkiestra Owsiaka zebrala przez caly czas istnienia. Pomyslec o "public
      relation" w zwiazku z ta sprawa (zwroccie uwage ze nawet nie ma dobrych
      okreslen po polsku na pewne sprawy z ta sprawa sie wiazace)

Zagadalem o to Breslyowa, a ta na to:
      -a moze on caly ten biznes od poczatku rozkrecal tylko po to zeby spelnic swoje
      marzenie
      -a co do "starych pieniedzy" to zajrzyj ty BreslY, to ostatniej "Polityki" i
      poczytaj jak Lubomirski sprzedal za psi grosz swoje Durrery.

A ja na to: a wiesz ty ile za to mozna tomografow NMR kupic?
      A ona na to: a wiesz ty ile moznaby kupic ich za to co w samym PZU nakradli?

Tak mozna bez konca :-((

PS. A pani Wojciechowskiej do sprawy nie mieszajmy. Jezeli ona poleci to na
      pewno nie za pieniadze, ktore sama zarobila. Raczej za te, ktore jej firmie
      prostaczki klnace na LC wplacily slac SMS-y po 10 PLN do BB.

• Gość: Dzidek Re: KOSMOS GŁUPOTY !!!!!/rezonans myslowy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 01:50
        W dziwnym, zaiste, kraju przyszło nam żyć, niestety. Złodzieje miast gnić w
        więzieniach siedzą w sejmie i rządzie. Wykolczykowani kretyni bez cienia
        talentu i słuchu są muzycznymi gwiazdami pierwszej wielkości. A zdziry latają w
        kosmos. I już!
    • Gość: bonczek czy napewno tak? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 23.02.02, 08:36
      Tak naprawde jest mi obojętne co zrobi pan Cz.z kasą.Oczywiście wolałbym by była wydana bardziej
      pozytecznie i pożytkiem dla innych ale to jest przynajmniej w założeniu kraj wolny i wolno mu robic z nią co tylko
      na myśl przyjdzie.Niech leci więc na te 30 min w kosmos i bedzie kolejnym "wielkim" zapisanym w annałach
      historii.
      Tak naprawdę w tej całej histori współczuję Martynce W. którą telewizja wykreowała do bólu czyniąc z niej
      "uniwersal soldżera".Oczywiście jak najbardziej wierzę w wielką miłość pomiędzy nią a panem Cz. która jest li
      tylko efektem jakiegoś tam przypadku w czasie i przestrzeni.Jeśli mam swoje podło - bydlęce zdanie wyrazic to
      MArtynka jest dla mnie przynajmniej z twarzy brzydka jak kupa.Co do figury nie wypowiadam się bo "Playboy"
      potrafi z każdego uczynic bóstwo erotyczne - przykład Shazza.Generalnie współczuję tej dziewczynie bo tak
      naprawde nastąpił już ten niezauważalny etap w jej karierze w którym to stałą się scierką telewizyjną , która
      usta wycierają sobie wszyscy.Czy zasłużyła ? Chyba tak bo daje tu o sobie znać brak takiej typowo kobiecej
      subtelności, skromności, finezji i życiowej mądrości.Współczuje jej naprawdę.
      Ciesze się natomiast, że są jeszcze w tym kraju kobiety tak piekne jak kwiaty, tak pachnące jak one, tak delikatne i
      urocze że inne miasta i państwa pozazdrościć nam mogą.To są oczywiście Wrocławianki i chwałą Bogu że
      Martynka do nich nie należy.
      pozdrawiam
      wredne bonczydło
      • Gość: bromba Re: czy napewno tak? IP: *.pl 23.02.02, 11:12
        Jesteś wielki!Pieknie to napisałeś.
        • Gość: Rafis Bonczek-nie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 12:21
          ...podlizuj sie :))))
          • Gość: Jasiek Do Bonczka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 00:34
            Obawiam się, że płonne Twoje nadzieje. Panna W. jest już prawie wrocławianką! A
            pan Cz. pod Wrockiem buduje domek dla swojej subtelnej (jak traktor w galopie)
            oblubienicy.
            • Gość: bonczek do jaska IP: 195.94.196.* 24.02.02, 16:20
              to że się mieszka we wrocku nie świadczy o tym, że jest się
              wrocławianinem..totrzeba w sobie mieć , dlatego tak nam zazdroszczą inne
              miasta..szczególnie kobiet :-))))
              bonczydło
              • Gość: Żarłacz Re: do bonczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 18:22
                Bonczku, Ty jak coś powiesz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka