rysiopysio 13.09.10, 20:00 Wspaniały pomysł !!! Rozmawiajmy ze sobą, a nie gapmy się w katatonicznym stuporze w TV i ekrany komputerów. Z pewnością miło bardziej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrr u mnie na Kozanowie prąd był IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.09.10, 21:30 więc piszcie że na części a nie na całym, nie małpujcie Jarka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu ja Nie ogarniam IP: *.finemedia.pl 13.09.10, 22:47 WTF ??? Nie ogarniam tego. W wielu miejscach czasami nie ma prądu, ale żeby artykuł na ten temat robić. U mnie prądu nie ma średnio raz na miesiąc przez więcej niż godzinę, a nie widzę jakoś wysypu maluchów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: u mnie na Kozanowie prąd był IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 12:21 bo wy tam na Kozanowie specjalizujecie się w wodzie, a nie w prądzie Odpowiedz Link Zgłoś
sedov69 O zaletach awarii sieci elektrycznej wieczorową... 14.09.10, 10:09 Dzięki za takie"zalety" ogrzewanie mam może i gazowe w domu ale piecem steruje elektronika i jak wyłączali często prąd w tamtym roku zimą to było bardzo nie miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość najciekawiej to będzie IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 12:20 jak prąd siądzie w trakcie meczu na Mauzoleum, albo w trakcie zakupów "SolorzGaleryi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: O zaletach awarii sieci elektrycznej wieczoro IP: *.ie.pwr.wroc.pl 14.09.10, 14:02 "W piątek wieczorem na Kozanowie i Maślicach siadł prąd." Ja też właśnie siadłem. Nie wiem czy wstanę. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo W piątek wieczorem na Kozanowie i Maślicach siadł 14.09.10, 17:18 A na czym ten prąd siadł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: O zaletach awarii sieci elektrycznej wieczoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:48 czyli powódź to też zaleta - nie było prądu. Odpowiedz Link Zgłoś