Dodaj do ulubionych

Konto revolut

16.05.26, 14:40
Z polecenia. Osoba, która poleca dostaje jakąś gratyfikację. Chciałam założyć konto z poleconego linku, ale tam widnieje taka informacja:
"Osobie, która zaprosiła Cię do Revolut, zostaną udostępnione podstawowe informacje dotyczące Twojej rejestracji i aktywności na koncie. Dzięki temu odpowiednie osoby będą mogły otrzymać obiecane nagrody (jeśli dotyczy)."
Ktoś wie, co to dokładnie oznacza?
Polecający dostanie informację ze założyłam konto (ok, nie ma problemu), ale te aktywności na koncie to co? Informacje o transakcjach? No to już dla mnie nie ok...
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Konto revolut 16.05.26, 14:42
      AI twierdzi, że nie, ale do ematki mam większe zaufanie 😃
      • m_incubo Re: Konto revolut 16.05.26, 16:25
        Polecający będzie wiedział czy spełniłaś warunki promocji (np. zapłaciłaś 5x kartą) Przecież nie będzie informacji czy zapłaciłaś w aptece czy w sex shopie.
        • little_fish Re: Konto revolut 16.05.26, 16:58
          No właśnie w tej kwestii chciałam się upewnić 😁
    • weronika_ozankowa Re: Konto revolut 16.05.26, 15:14
      Żeby twój znajomy dostał kasę za polecenie, ty musisz wykonać jakieś tam działania, czyli np wpłacić pieniądze albo dokonać określonej liczby płatności kartą czy tam z konta - sprawdź dokładnie warunki promocji. Więc twój znajomy zapewne dostanie powiadomienie, że wykonałaś te transakcje zapewniające mu otrzymanie nagrody.
      • little_fish Re: Konto revolut 16.05.26, 15:33
        Ok. To samo twierdzi AI. 😁
        Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka