Dodaj do ulubionych

Program Dolnośląskiego Festiwalu Nauki - imprez...

IP: 94.254.168.* 16.09.10, 14:46
Wspaniale, mam tylko pytanie, dlaczego nie ma informacji (tel, e-mail), gdzie przyjmuje się zapisy? Może jest ukryta:) Nie mogę znaleźć tabeli o ujęciu chronologicznym, nie tematycznym. Jest gdzieś taka, czy trzeba samemu przepisać do arkusza kalk??
Obserwuj wątek
    • carduelis Re: Program Dolnośląskiego Festiwalu Nauki - impr 16.09.10, 17:13
      Szczegółowy program jest dostępny na stronie www.festiwal.wroc.pl/
      Przypuszczam, ze zapisy na zajęcia już się skończyły. Terminy zapisów i kontakt z osobą prowadzącą są podane na stronie festiwalu dla każdej imprezy.

Do Parku Wiedzy są zapisy na niektóre wydarzenia, ale ogólnie jest to impreza otwarta dla wszystkich!!!
      • Gość: wroclafanka Re: Program Dolnośląskiego Festiwalu Nauki - impr IP: 188.33.109.* 18.09.10, 16:57
        sposób organizacji żenujący. Imprezy są odwoływane być może w necie, ale nie każdy ma do niego dostęp. A jeśli ktoś wybiera się do Wrocławia z innego miasta , a info na miejscu żadne, (dzisiaj - Szewska 49) to może i jest to festiwal, ale z pewnością nie nauki, a nieporadności. Organizatorom życzę, by oprócz ogłoszenia imprez byli w stanie je dopiąć, a amatorszczyzna i bylejakość by w ich gronie sczezła. Nie chciałabym już więcej się za nich wstydzić. Jesteście winni moim znajomym wielkie piwo.
      • Gość: wroclafanka Re: Program Dolnośląskiego Festiwalu Nauki - impr IP: 188.33.109.* 18.09.10, 17:03
        carduelis napisała:

> Szczegółowy program jest dostępny na stronie
        rel="nofollow">www.festiwal.wroc.pl/

nie ma tam zebranych chronologicznie imprez, a o to pytałam. wpisałam sama w arkusz i dzięki temu mogę wykorzystać czas.
        Wszelkie zmiany podawane TYLKO w necie (weekend), a nie na miejscu spotkań, świadczą o braku profesjonalizmu organizatorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka