Dodaj do ulubionych

Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocławia?

04.10.10, 20:46
Czy są tu może mamy 3 miesięcznych dzieciaczków lub w zbliżonym wieku z Wrocławia Krzyki, a konkretnie Gaj, Jagodno, Ołtaszyn lub okolice - Żerniki Wrocławskie, Biestrzyków? Mieszkam własnie w tym mniej więcej rejonie, całymi dniami jestem sama z dzidziusiem, chodzimy na spacerki, bawimy się w domku. Może jest tu jakaś mama, która też czuje się samotna, chce nawiązać znajomość, pogadać na gg, wymienić się doświadczeniami, spotkać się od czasu do czasu. Jeśli tak, to zapraszam do kontaktu.
Obserwuj wątek
    • oliviaty Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 04.10.10, 22:11
      Hej, ja mam 6 miesieczne i mieszkam na Nowym Dworze, ale... Polecam Ci fajne aktywnosci gdzie mozna mamy spotkac:

- aerobik dla mam z niemowlakami (super sprawa) na Grabiszynskiej w Active Fitness
      - aerobik dla mam z niemowlakami na Pretficza w Body Fit
      - aqua park (polecam bez wstepnego kursu jesli tylko maluch nie boi sie wanny, tam sa lozeczka i fajna lazienka dla mamy z dzieckiem)
      - baby kino (srody, Arkady Wroclawskie godzina 12:00)

To do zobaczenia!
      • marchewkowa77 Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 04.10.10, 22:18
        Dzięki, zawsze coś :)
        • mko7 Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 05.10.10, 12:37
          Ja mam 4-miesięczne, ale mieszkam na zachodzie Wrocławia. Swoje koleżanki-mamy poznałam właśnie na spacerach. Może po prostu zagadaj jakąś mamę ze swojej okolicy. Powodzenia!
    • alicez Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 05.10.10, 20:13
      Polecam tez zajęcia dla mam z dziećmi w Ferio Gaju sama tam chodzę ze swoim szkrabem.
      • kubulinka1977 Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 05.10.10, 20:41
        Witam jestem mamą dwoch chlopaczkow - 3 letniego i 3 miesięcznego. Jesteśmy z Ołtaszyna :). A ty skąd dokładnie jestes i gdzie chodzicie na spacerki?
      • kubulinka1977 do alicez 05.10.10, 23:09
        Masz jakies namiary na te zajecia w ferio gaju ( telefon/strona internetowa). Kiedy sa zajecia? DLa jakiej grupy wiekowej?
        • alicez Re: do alicez 06.10.10, 13:25
          www.topgymfitness.pl/files/dzialy/fitness/grafik_grupowe/grafik.pdf
          A pytasz o grupę wiekową mam czy dzieci? :-)

Są zajęcia dla mam (zostały tylko środowe, bo za mało mam było na 2 razy w tygodniu), ale możesz przyjść na normalne zajęcia fitness czy siłownię i zostawić dziecko z opiekunką.
          • kubulinka1977 Re: do alicez 06.10.10, 20:49
            Aaaa, ja myslałam, że piszesz o zajęciach dla dzieci :)... Na zajecia fitnes to ja sie nie pisze, o nie....choc moze i by mi sie przydała, a raczej mojemu brzuszkowi ;)
    • dzidziabum Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 25.10.10, 23:29
      :) Ja mam w domu 3-letniego Kubusia i 3-miesięcznego Jasia. Jesteśmy z Bielan Wrocławskich i chętnie umówię się na spacerek:)
      • kubulinka1977 Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 26.10.10, 20:50
        Oooo to tak jak u nas - 3 latek i 3 miesieczniak :).
        Pogoda jeszcze w miare, wiec na spacerek sie chetnie umówimy. My w sumie wiele miejsc odwiedzamy. Spacery wokól osiedla juz mi sie totalnie znudziły, wiec czesto gdzies jedziemy...Do Parku Południowego, parku Klecińskiego, Parku kolo Aquaparku, na jakies pobliskie osiedla ( jestem z ołtaszyna). A wy gdzie chodzicie dziewczyny na spacerki?
    • rudeprawo Re: Czy są tu mamy 3 mies. dzieciaczków z Wrocław 26.10.10, 13:40
      ja jestem z Gaju chętnie się umóiww]ę... myślę, że różnica wieku niewielka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka