Dodaj do ulubionych

Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wrocł...

09.10.10, 15:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • thebutcher "Wrocław wali z wiadra" - epic :D 09.10.10, 16:00
      Trzeba było ustawić datę marszu tak, żeby wypadł po kolejnej odmowie magistratu i ponownym uchyleniu decyzji przez wojewodę... :/
      • Gość: ditta Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 16:07
        Wiesz to skomplikowane. To w większości są ludzie pełnoletni, ciężko pracujący przez cały tydzień. Trudno, żeby się zwalniali z pracy w ciągu tygodnia na marsz. Tylko weekend zostaje.
        • Gość: Marcin Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: 89.108.255.* 09.10.10, 16:35
          Dobrą rzecz robią manifestujący. Popieram i wytrwałości życzę.
          • bojownik_wolnosci Raport dotyczący marihuany i innych narkotyków 09.10.10, 21:52
            www.youtube.com/watch?v=FORm4aq9dzU&feature=player_embedded
            Więcej na www.thc.edu.pl
            Zdanie policjanta na temat wojny z narkotykami:
            www.youtube.com/watch?v=q90jCS9DKQw
          • Gość: lux Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: 80.50.54.* 10.10.10, 09:47
            manifestujący robią dobrą rzecz - pokazują wszystkim kim są: nieletnimi pryszczami nieświadomymi, że są manipulowani przez dealerów narkotykowych
        • Gość: Daniel Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: *.lanet.net.pl 09.10.10, 23:15
          przecież większość to była młodzież nieletnia spisywana z legitymacji uczniowskiej.
      • Gość: lux Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: 80.50.54.* 10.10.10, 09:49
        chyba wali w wiadro
      • Gość: ala Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 15:04
        wystarczająco już mamy problemów z ćpunami a legalizacja poszerzy tylko grono ćpających i tylko patrzeć jak zaczną jeździć autem po dymku i powodować wypadki tak jak obecnie po alkoholu.Stanowczy sprzeciw przeciw legalizacji narkotyków.Precz z ćpunami demokracja ludziom uderzyła do głowy zabierzcie się do nauki bo to przyszłość a ćpając stoczycie się tylko na dno społeczeństwa.
      • facet.od.ubezpieczen Re: "Wrocław wali z wiadra" - epic :D 14.10.10, 00:23
        Wszystko fajnie, niech zwolennicy legalizacji stoją czy chodzą nawet 100 lat po rynku, po chodnikach czy innych deptakach.
        Ale co ma chodzenie po ulicach i blokowanie ruchu do debaty?
        Nie uważacie, że w ten sposób tylko narażają się oni na agresję i nieprzychylność ze strony zwykłych obywateli, tak potrzebną do wznowienia debaty?
        Sami sobie szkodzą i tyle.

Pozdrawiam,
        Michał Maciejewski
        Facet od ubezpieczeń

PS. Nie mówcie, że nie ma innych środków, bo są. Jakby codziennie w każdym mieście pod ratuszem robić manifestację, a szczególnie pod Sejmem, to w końcu by może ktoś o tym pomyślał. Ale sądzę, że tu bardziej o kampanię wyborczą chodzi niż o jakiekolwiek przekonania.
    • xym Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro 09.10.10, 16:21
      nie zatrzymacie wiatru czołgami i pałami
      • Gość: polo Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: *.chello.pl 09.10.10, 16:47
        Chyba wiatrów
    • kockodo Marsz Wolnych Konopi znów idzie. Ale po chodnikach 09.10.10, 16:44
      za pierwszym razem było 1000 osób, teraz 200 więc następnego razu nie będzie.
      • Gość: magda k. Re: Marsz Wolnych Konopi znów idzie. Ale po chodn IP: *.connecta.pl 09.10.10, 19:29
        około 200 było otoczonych przez policję na początku, mnóstwo ludzi stało w okolicy i czekało, w sumie w marszu wzięło udział ok. 700 osób. byłoby więcej, ale w ciągu 2 godzin czekania dużo osób zrezygnowało
        • Gość: guiop mam ipoda którego ktoś tam zgubił IP: *.magma-net.pl 10.10.10, 00:15
          mam ipoda którego ktoś tam zgubił, oddam właścicielowi, tu kontakt.
      • erg_samowzbudnik Re: Marsz Wolnych Konopi znów idzie. Ale po chodn 10.10.10, 09:56
        Z chwilą legalizacji narkotyków w USA talibstwo pójdzie z torbami , łukami i procami nie zatrzymają postępu.
    • Gość: zielony Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: 178.73.48.* 09.10.10, 16:49
      Nie ma w demokracji, czegoś takiego jak "nielegalna " manifestacja czy marsz o ile są pokojowe.
      Nie potrzeba niczyjej zgody , o czym wypowiedział się NSA po bezprawnym zakazie marszu równości w Poznaniu , w 2005 roku.

Warto natomiast zgłosić manifestację , na 3 dni wcześniej do magistratu, który ma obowiązek zabezpieczyć spokój demonstrującym.
    • Gość: zygzyg ćpuny znów dały się wypuścić dealerom IP: *.wroclaw.mm.pl 09.10.10, 16:58
      i walczą o kasę dla nich !!!
      a to głupki!
      • Gość: AntyIDIOTA Re: ćpuny znów dały się wypuścić dealerom IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 17:03
        ćpunkiem to ty jesteś jak pijesz alko i palisz fajki.

daj żyć, i nie ubliżaj wieśniaku
        • Gość: antyk Nie ublizaj ludziom ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 17:31
          Wielu z nich jest bardzo inteligentnych i wartosciowych - a ten typek to po prostu idiota, ktory nie jest w stanie zrozumiec, ze to wladza rekami policji dziala na rzecz mafii i zorganizowanej dilerki lamiac prawo, ktore sama ustanowila. Mamy bandytow u wladzy, ktorzy przekupuja policje emeryturkami w wieku 35 lat po to by nie przejmowala sie, ze lamie prawo.
        • erg_samowzbudnik Re: ćpuny znów dały się wypuścić dealerom 10.10.10, 09:58
          Gość portalu: AntyIDIOTA napisał(a):

> ćpunkiem to ty jesteś jak pijesz alko i palisz fajki.
          >
          >
          > daj żyć, i nie ubliżaj wieśniaku

Masz święta rację
          Pozdrawiam.
        • Gość: xz Re: ćpuny znów dały się wypuścić dealerom IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 20:44
          nie mam żadnych nałogów i nie życzę sobie aby dresiarstwo-zjarane od dzieciństwa-blokowało mi ulice.
      • Gość: siou Re: ćpuny znów dały się wypuścić dealerom IP: *.skierniewice.vectranet.pl 10.10.10, 09:59
        jaka kase jak oni juz zarobieni?
    • kklement Demonstrowanie nie musi polegać na blokowaniu 09.10.10, 17:44
      Nikt nikomu nie zabroniłby urządzać manifestacji w Rynku, na Świdnickiej, na Solnym czy pod Świętą Elżbietą, choćby nawet jej celem była legalizacja małżeństw z kozami czy butapren-barów.

Ale prawo do wyrażania swoich poglądów nie oznacza prawa do blokowania ulic. A tymczasem ćpuny nie chciały manifestować - oni chcieli wziąć wrocławskich kierowców na zakładników.

I za to powinni być tępieni.
      • mestrebimba Re: Demonstrowanie nie musi polegać na blokowaniu 09.10.10, 19:11
        alkohol jest też narkotykiem, wielokrotnie groźniejszym niż alkohol według raportu zleconego przez rząd brytyjski news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/5230006.stm
        więc o ile pijesz czasem piwko albo wódeczkę to też jesteś ćpunem
        • niestaly_czytelnik Alkohol, papierosy, kawa, tabaka i hazard 09.10.10, 20:34
          NIE SĄ NARKOTYKAMI
          • impzloty Re: Alkohol, papierosy, kawa, tabaka i hazard 09.10.10, 21:03
            Idź do MONARU i im powiedz , że alkohol nie jest narkotykiem. Zabiją Cię śmiechem. Wszystkie środki psychoaktywne są narkotykiem, również kwas walerianowy.
          • Gość: bomboniera oczywiście hazard to nie narkotyk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.10.10, 21:09
            "Narkotykami nazywa się:
            * substancje, których przyjmowanie powoduje po jakimś okresie używania uzależnienie fizyczne: nikotyna, alkohol, opiaty i opioidy (np. morfina, heroina), kokaina, fentanyl; niektóre benzodiazepiny,
            * wszystkie substancje psychotropowe, które aktualnie są nielegalne (tzw. policyjna definicja narkotyku; narkotyk z punktu widzenia obowiązującego prawa)."

www.wczp-lodz.pl/?tematycznie=201
    • bilko78 Marsz Wolnych Konopi znów przeszedł. Ale po cho... 09.10.10, 19:39
      Wroclaw to wioska i miejsce zarzadzane przez idiotow. Moze czas palic tych decydentow.
    • 1kiero1 Marsz Wolnych Konopi znów przeszedł. Ale po cho... 09.10.10, 20:22
      lepsze konopie niż dopalacze, popieram Wolne Konopie

---
      szukam-kredytu.blogspot.com
      • niestaly_czytelnik A ja jestem przeciwny wszelkim narkotykom 09.10.10, 20:33
        • Gość: 0AzA PAnA Re: A ja jestem przeciwny wszelkim narkotykom IP: 93.179.207.* 09.10.10, 20:58
          No ok, jesteś przeciwny - nie bierzesz czy jesteś przeciwnym, żeby inni brali choć są "za"?

Jesteś typem człowieka, który robi innym na siłę dobrze; ale dobrze w swoim mniemaniu, choć dla nich dobrze to wcale nie jest?

Jeśli tak, to jadę do ciebie i będę cię karmił/poił tranem, a jeśli będziesz uciekać z mordką to się cię spałuje i wsadzi do więzienia - wszystko za to, że dla własnego dobra nie chcesz pić tranu.
          • Gość: mamglobusa Re: A ja jestem przeciwny wszelkim narkotykom IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 17:38
            W szklanej kuli widzisz kto jest kim? Daruj sobie te chrakterystyki. Jak się nie ma nic do powiedzenia, to najlepiej obrazić i Twoje będzie "na wierzchu"?
    • kibic_rudego Gdzie oburzenie PAP i red.Wacka R. z Moskwy? 09.10.10, 20:57
    • impzloty ŻYJ I DAJ ŻYĆ 09.10.10, 20:59
      Popieram legalizację marihuany, dopalaczy, kokainy, amfetaminy i innych ... Na tej samej zasadzie popieram wolność zażywania nikotyny i alkoholu. 2 zasady - dozwolone od momentu nabycia pełni praw obywatelskich i nieprzymuszanie innych do zażywania ww środków w sposób bezpośredni jak i pośredni (jak to jest teraz w klubach/pubach, kiedy muszę truć się zasranymi fajkami, choć sam nie palę). Szczęśliwie to się już niebawem zmieni.

Uważam, że absolutnie każdy posiada niezbywalne prawo do unie/uszczęśliwiania się alkoholem, fajkami czy ziołem. Prawa tego nie otrzymaliśmy od państwa i państwo nie może nam go odebrać. Żyj i daj żyć.
    • vald Tak to jest jak premier namawia do działań na gran 09.10.10, 22:43
      icy prawa , a władze miasta mając taką wskazówkę za nic mają wyroki SN w sprawie zgromadzeń. Wojewoda nie bez przyczyny uchylił decyzję prezydenta, wie że prawo jest po stronie manifestujących. Policja robi z siebie pośmiewisko głosząc że zgromadzenie jest nielegalne. To było do przewidzenia , gdy się zamyka legalną działalność, a dopiero po fakcie próbuje zmieniać prawo i ustanawiać ustawy. Żenada
    • jozub Marsz Wolnych Konopi znów przeszedł. Ale po cho... 09.10.10, 22:57
      A ja wolę, żeby policja robiła duzo bardziej potrzebne rzeczy niż pilnowanie dzieci, które nie mają co robić więc bawią się w demonstracje. W końcu płacimy podatki, a te dzieci?
    • cobra01 Mam super pomysł. Na następne marsze niech każdy 09.10.10, 23:39
      weźmie test narkotykowy i dawajcie policjantom niech ślinią. Trudno trzeba zainwestować. Zobaczymy co się będzie działo
    • Gość: misiek Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: 109.125.1.* 10.10.10, 00:33
      sam jestes debil icw... z przydupia
    • klinikka Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [WIDEO] 10.10.10, 00:44
      >>Idących cały czas eskortowała policja, która grupę pozbawioną przywództwa sprawnie rozbiła na dwie mniejsze. Gdy jedna z grup była już przy sedesowcach, druga jeszcze nie opuściła ulicy Skłodowskiej-Curie. Policjanci szybko spisywali i karali mandatami osoby, które - w obawie przed rozdzieleniem się grupy - przebiegały na czerwonym świetle.<<<<<

co za dzielna, zinfantylniała, przedszkolna w swej dosłowności polska policja
      • Gość: szczecinianin sedesowce IP: 82.145.68.* 10.10.10, 02:00
        Co to są "sedesowce" ?
        • Gość: jarekBIS zaawansowany faszyzm IP: 212.180.175.* 10.10.10, 07:42
          tyle walczyl Walesa o demokracje, a co tu mamy? rozbijanie zgromadzenia zaawansowanymi metodami . to faszyzm w bialy dzien i zamykanie ust mlodym ludziom ktorzy wreszcie chca miec cos do powiedzenia w tym kraju i juz nie chca byc zmarginalizowani i wyjeci spod prawa!
          wladza sie boi ze ci ludzie, ktorzy sa teraz zdelegalizowani w koncu zacznie glosno mowic i rządzic w Polsce! a prawda ze ludzie, ktorzy zamiast upijac sie w sztok czasem sobie zapala skreta, łożą kroć wieksze podatki,niz ta banda alkoholikow z mózgami wypalonymi winem mszalnym.

• Gość: mamglobusa Re: zaawansowany faszyzm IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 09:01
            Mam nadzieję, że Ty, protestujący, ciężko pracujący miłośnik marychy ubezpieczyłeś się dodatkowo na wypadek leczenia skutków palenia i zażywania narkotyków oraz konieczności naprawienia szkód, które spowodujesz "po spożyciu"? Nie licz na to, że sfinansuję koszty leczenia i pogrzebu ofiar wypadków drogowych. Nie chcę też utrzymywać sierot po Twoich ofiarach.
            Macie się za ludzi wolnych i odpowiedzialnych? To bardzo proszę ale nie korzystajcie z darmowego leczenia, bo ja też jestem człowiekiem wolnym i żadnemu narkomanowi nie pozwalam korzystać z moich podatków i składek zdrowotnych.
            W kwestii alkoholizmu czarnosukiennowych jestem tego samego zdania co o narkomanach. Ich też nie chcę utrzymywać kosztem mojej przyszłej emerytury.
            Sam się zmarginalizowałeś Misiu. Jeszcze tego nie zrozumiałeś? Łudzisz się nadal, że to tylko czasem jeden skręt?... Ile ty masz lat Misiu?
            Nie szafuj na lewo i prawo wielkimi słowami. Czy Ty wiesz co to jest faszyzm?
            Zanim spłodzisz dzieci weź jedną porządną dawkę i daj rodzicom i społeczeństwu spokój.
            • Gość: jarekBIS Re: zaawansowany faszyzm IP: 212.180.175.* 10.10.10, 09:43
              z tym "misiem" to Ty chyba na tęczową manifestacje powiniennes się wybrać :)
              • Gość: mamglobusa Re: zaawansowany faszyzm IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 09:54
                Trafiłeś kulą w płot...
            • Gość: siou Re: zaawansowany faszyzm IP: *.skierniewice.vectranet.pl 10.10.10, 09:54
              globus mozna powiedziec, ortografem jest niezłym ale za grosz w tym Twoim mozdzku rozumu.
              • Gość: mamglobusa Re: zaawansowany faszyzm IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 10:13
                Spróbuj merytorycznie odnieść się do mojej wypowiedzi. Takie to trudne? Twoje "argumenty" są rodem z piaskownicy. Nie masz racji, to chociaż poobrażasz?
                • Gość: jarekBIS Re: IP: 212.180.175.* 10.10.10, 12:25
                  Konopie indyjskie funkcjonowały w medycynie od ok 5000lat - dopóki nie uznano tej rośliny za szatańskie ziele w początkach XXw. zrobiono to dzieki wplywom lobby bawelnianego w USA, kiedy okazało sie że z włókna konopii robi się materiał nieporównywalnie trwalszy od bawełny.
                  Kanabinole powodują szereg niewyjaśnionych do końca skutków , które okazują się jednak pozytywne. Np. dla ludzi chorujących na stwardnienie rozsiane czy na jaskrę THC jest jedynym ratunkiem. Są również badania dotyczące wpływu kanabinoli na metabolizm, dzięki czemu np. chorym na AIDS czy raka chce się jeść np... a poza tym że chce się jeść .... komórki okazuje się lepiej dokonują przemiany materii z której zostaje mniej szkodliwych produktów ubocznych ktore powodują przewlekłe choroby. Po prostu MJ chroni przed rakiem. Ludzie to wiedzieli od tysięcy lat . Ale po co naturalne lekarstwa jak można sprzedawać ludziom tony farmaceutyków. nie opłaca się wyleczyć tylko leczyć.
                  • Gość: mamglobusa Re: IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 14:12
                    "Troszku" Cię poniosło... Wiadomo, że do produkcji leków używa się również trucizn ale to nie znaczy, że można je zażywać w czystej postaci, będąc zdrowym człowiekiem. Twoja teoria jest mocno naciągana. Na SM również, podobno, pomaga maryśka ale czy to jest powód, żeby była dostępna dla zdrowych małolatów w celu odurzania się? Cyjanek też wykorzystywany jest w produkcji leków ale czy regularna, spora dawka czystego cyjanku pomoże zdrowemu?...
            • Gość: wkuuony mam globusa tobie od tej kiełbasy IP: *.chello.pl 10.10.10, 16:03
              chyba mózg wypaliło. A palacze papierosów - może ty też do nich należysz - nie korzystają ze służby zdrowia? Ogólnie jesteś mało inteligentny i nierozgarnięty, ale co poradzić tacy w tym kraju też żyją i jest ich bardzo dużo. Ciekawe ile tych podatków placisz, pewnie jesteś jakims urzędasem albo jakimś innym darmozjadem państwowym.
              • Gość: mamglobusa Re: mam globusa tobie od tej kiełbasy IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 17:24
                Kula szklana Ci podpowiedziała kim jestem? Kolejny bez merytorycznych argumentów, bijący bezradnie, po chamsku na oślep.
    • pan_cernik Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro 10.10.10, 08:20
      Leczyć, leczyć, a nie pałować. Albo wsadzać za kratki jeśli mają przy sobie narkotyki.

---
      golizna
    • skobog Konopie 10.10.10, 08:23
      Lepsze konopie od moherowych rycerzy Chrystusa. Za prawdę powiadam Wam, są mniej szkodliwe dla ciała i dyszy.
    • skobog Konopie 10.10.10, 08:25
    • Gość: nanook Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: *.nplay.net.pl 10.10.10, 08:26
      Sam się zlikwiduj debilny ćpunie ze wsi
    • misiak1983 Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [WIDEO] 10.10.10, 09:33
      "ale szybko wróciły do okrzyków merytorycznych, dotyczących legalizacji używania marihuany: "Sadzić, palić, zalegalizować"."

Gdzie w tym zdaniu okrzyki merytoryczne? Ja merytorycznie nawołuję: przywrócić karę smierci, w tym za posiadanie narkotyków!
    • Gość: siou Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: *.skierniewice.vectranet.pl 10.10.10, 10:00
      hahaha kolo z miasta sie odezwal a poglady masz jak ze wsi wlasnie baÓwanie
    • Gość: Burkat Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: 188.122.4.* 10.10.10, 10:17
      Ćpuny biora hera a nie ziło palancie!!!
      • Gość: mamglobusa Re: Policja przerwała Marsz Wolnych Konopi we Wro IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 10:41
        To tylko kwestia czasu... Zapytaj lekarzy jak zaczynali ich pacjenci. Burkat, czas dorosnąć...
    • akkj Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [WIDEO] 10.10.10, 10:44
      Skąd się tyle śmieci w Polsce bierze? A niech się zaćpają na śmierć i zdychają, tylko ich nie leczyć za społeczne pieniądze. Każdy z tych śmieci powinien mieć przy sobie oświadczenie, że jak się zaćpa, to rezygnuje z leczenia, chyba że ma oddzielne ubezpieczenie prywatne za swoje pieniądze. Śmiecie nie mają prawa blokować łózek w szpitalach dla ciężko chorych, w sytuacji zapaści służby zdrowia.
      • Gość: mamglobusa Re: Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [W IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 11:06
        Żal tylko tych dumnych rodziców. Harują, żeby posłać dziecko na studia do wielkiego miasta, a dziecko... "studiuje" głównie wieczorami i nocą.
        Mieszkają nade mną "zdolne" dzieciaczki - kandydaci na magistrów, doktorów... Oszczędzę Wam szczegółów. Marzę o tym , żeby choć raz spotkać na klatce schodowej szanownego rodzica, wizytującego geniusza. Ma prawo usłyszeć "pochwały"!
        • Gość: funk_you Re: Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [W IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 10.10.10, 11:36
          Achaaa.... to o to chodzi. Masz halasliwych studencikow za sasiadow i uroiles sobie ze wszelkie zlo mlodziezy studiujacej a szczegolnie tych malolatow z gory bierze sie z "narkotykow". No to ci panie sasiad powiem, ze pewnie masz racje. Chleja twoi mlodzi sasiedzi na umor, spozywaja ow grozny narkotyk c2h5oh w takim czy innym stezeniu, a ty jak ostatni frajer wmowiles sobie ze pewnie cos pala, bo to niemozliwe, zeby spozywali takie same substancje jak ty (i to pewnie w mniejszych ilosciach, nie oszukujmy sie - ja tez mam pare lat na karku!) i byli takimi swintuchami!
          Nawet jezeli jakims cudem pomylilem sie i nalezysz do niepijacej czesci spoleczenstwa (pelno ich a jakoby nikogo nie bylo - licznosc w granicach bledu statystycznego) to i tak prezentujesz ksiazkowy przyklad osobnika o "zrytym berecie" (sprawdz w slowniku mlodziezowym). Szkoda tracic czas na podejmowanie merytorycznej dyskusji z toba, bo juz dawno zamknales swoj umysl na fakty. Nie jestes zdolen przyjac mozliwosci, ze sie mylisz, a jezeli ktos zasugeruje ze byc moze twoja wiedza i rozumienie swiata jest byc moze nieco zdezaktualizowana, pusty (doslownie) smiech cie ogarnie. Jestes, innymi slowy tzw betonem, daleko poza horyzontem zdarzen betoniarstwa i juz nic cie z tego pedu ku osobliwosci konserwatywno-zgrzybialej nie zatrzyma. Mam dla ciebie zla wiadomosc, swiat ktory cie otacza bedzie jawil ci sie coraz bardziej zepsuty i niezrozumialy, beda otaczac cie sami glupcy, ktorzy nie wiedziec czemu nie beda chcieli sie z toba zgodzic, ze "kiedys bylo lepiej". Sam wybrales taka sciezke. Salem Alejkum :: Dominus Vobiscum.
          • Gość: mamglobusa Re: Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [W IP: *.as.kn.pl 10.10.10, 14:56
            Achaaa... To Ty, doświadczony miłośnik narkotyków jesteś? Sporo latek masz?... Gratuluję! To jest argument! Wiem, jesteś najmądrzejszy, najlepszy i zawsze zdolny właściwie pojmować ten świat...
            Jednak powiedz jak wytłumaczysz choremu dziecku, że nie ma prawa do spokojnego snu, bo młodzi, mili studenci, w imię wolności osobistej, chcą wyć jak zarzynane prosię, nie kontrolują swoich odruchów, demolują meble? Uważasz, że każdy rodzic, upominający się o szacunek dla chorego dziecka, to zwykły frajer, osobnik o zrytym berecie, beton?
            Jesteś strasznie pobudzony, Misiu i bredzisz. Co to ma być, cyt.: " daleko poza horyzontem zdarzen betoniarstwa i juz nic cie z tego pedu ku osobliwosci konserwatywno-zgrzybialej nie zatrzyma". Jutro przeczytaj to na spokojnie.
          • Gość: Mieszczuch Re: Wolne Konopie znowu przeszły po chodnikach [W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 16:04
            Czy ty zryty wieśniacki berecie czytałeś swe wypociny?
    • studentsocjalny Degeneratom i zwyrodnialcom narkomańskim stop!!! 10.10.10, 10:51
      Znowu zwyrodnialcy promują narkotyki. Czy za to nie powinni posiedzieć co najmniej 5 lat w więzieniu? Dilerzy zasługują najmniej na dożywocie, a posiadacze narkotyków od 10 lat więzienia wzwyż. Znowu dresy się promują z tymi narkotykami, a później przestępczość ponownie wzrośnie o 200%. Koniec z pobłażaniem zwyrodnialcom. Jeżeli ktoś myśli, że posiadaczom narkotyków nie należy się więzienie to tym bardziej zwolnijmy ludzi, którzy siedzą za rozboje itp. przecież nie mieli pieniędzy, by godnie żyć. Narkomaniec to zwierzę najbardziej zdemoralizowane i każdy jest tego świadom, tylko lewackie partyjki w stylu UPR i WIP chcą zalegalizować narkusków.
      • Gość: Dokładnie Re: Degeneratom i zwyrodnialcom narkomańskim stop IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 12:29
        Tylko prawdziwa prawica nas Ocali - PO, SLD oraz PiS. Obama na prezydenta! Księża na księżyc!

Nie zapominajmy o karze śmierci za palenie papierosów, dość mam tych śmierdzieli na ulicach. Kastracja chemiczna za obsceniczne całusy w miejscach publicznych. Fascism FTW!
      • Gość: xxx Re: Degeneratom i zwyrodnialcom narkomańskim stop IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 22:48
        a tobie to tylko elektrowstrząsy lub lobotomia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka