Dodaj do ulubionych

Platforma Obywatelska przed wyborami do PE

IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 06.04.04, 00:59
Czyli Andrzej Jaroch może wracać do swoich - Samoobrona czeka. Heil Lepper
tow. Jaroch.
Obserwuj wątek
    • Gość: SAR Re: Platforma Obywatelska przed wyborami do PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 09:39
      Gazeta W kłamie, kandydat nr 1 nie jest z Wrocławia lecz jest z Brzegu.
      PIERWSZY Z BRZEGU OSTATNI Z WROCŁAWIA.
    • mamkalosze MORAS na końcu?? 06.04.04, 11:35
      Jestem zdziwiony, że PO dała panu Morasowi ostatnie miejsce na liscie. To
      przecież młody, energiczny człowiek, który biegle mówi w kilku językach, Unię
      zna dobrze, a o Trójkacie Weimarskim wie chyba wszystko. Dziwna sprawa. z
      poważaniem
      • Gość: Krysia Re: MORAS na końcu?? IP: *.dialog.net.pl 06.04.04, 15:24
        To dowód, że pozycjami na listach rządzą układy a nie merytoryka. Tak samo było
        podczas ostatnich wyborów samorządowych, Paweł Moras też był na ostatnim
        miejscu. Bardzo szkoda.
        • Gość: Do Krysi Re: MORAS na końcu?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 15:37
          Krysiu nie przejmuj się ludzie będą głosowali na osoby nie na miejsca, zresztą
          jak widać Moras to jedyny kandydat z Wrocławia a nie pierwszy z brzegu ;)
          • Gość: grup Re: MORAS na końcu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:04
            jedna grupa wzajemnej adoracji - dorobkiewicze których żródłem dochodu i
            majątku był dostęp do włądzy i wynikających z tego korzyści - smutne to i
            żenujące - degrengoloda moralna
        • Gość: rogalIK Re: MORAS na końcu?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 00:03
          myślicie, ze miejsce ma az takie znaczenie?
          ja mysle ze dobra kandydatura sama sie obroni
          moze nie mandatem ale niezlym wynikiem
          • Gość: Joanna Re: MORAS na końcu?? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 20:21
            Jestem przekonana, że jednak ludzie są najważniejsi, kolejność na liście nie ma
            wielkiego znaczenia, ktoś kto choć trochę się interesuje tym co się dzieje lub
            działo w ostatnich latach w naszym mieście lub regionie, wie kim są kandydaci i
            jak doczyta listę do końca nie będzie miał kłopotu z wyborem numeru do
            skreślenia. Nie było pewnie mowy by władze PO zgodziły się umieścić na
            pierwszym lub nawet drugim miejscu młodego Morasa, te miejsca na podium są
            zarezerwowane dla "zasłużonych liderów". Jednak w Parlamencie Europejskim
            trzeba ludzi dynamicznych, kompetentnych, doświadczonych nie tylko politycznie
            lecz merytorycznie z kontaktami międzynarodowymi czy nasi liderzy mają te
            cechy?. Dlatego jestem pewna, że Moras ma wielkie szanse reprezentować Wrocław
            w Brukseli. Życzę mu tego z całego serca mając na uwadzę dobro wszystkich
            dolnoślązaków i opolan.
            • Gość: Przemciu Re: MORAS na końcu?? IP: 212.127.78.* 10.04.04, 14:49
              Pawle M. daj juz nam spokoj i nie wpisoj sie pod roznymi nickami jaki to jestes
              fajny i w ogole.
              • Gość: Kolega Pawła Re: MORAS na końcu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 15:25
                Dokladnie, mnie tez to wkurza, od kiedy Pawel ma w domu internet, nie daje spokoju.
                • Gość: Przemciu Re: MORAS na końcu?? IP: 212.127.78.* 10.04.04, 21:12
                  Pawl chyba prosilem o cos, no, wyluzuj deko. Wpisujac sie jako swoj Kolega
                  lekko zenujesz.
                  • Gość: Trener Re: TO ŚWIETNE MIEJSCE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.04, 20:13
                    Nie wiem czemu się martwicie. Ostatnie miejsce na liście jest dla kandydata
                    nawet całkiem dobre (gorsze od 1 i 2 ale juz porównywalne z 3). Tak mówią
                    statystyki i wyniki głosowań. Wielu ludzi głosuje na ostatniego w myśl
                    koncepcji:"Aaaa...dam ostatniemu, to na pewno jakiś młody...". A a'propos
                    Morasa - to już pokazał jaki z niego europejczyk - przy EXPO! Dostaliśmy 2
                    głosy! I na tyle też zasługuje Moras!
    • Gość: antemo Re: Platforma Obywatelska przed wyborami do PE IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.04, 09:39
      no własnie trenerze- pokazał na co go stać;)))
      • Gość: onufry Re: Platforma Obywatelska przed wyborami do PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.04, 22:56
        a Pablo Moras będzie w PE, zobaczycie, zasługuje na to....
    • Gość: Platformers Re: Serdecznie dziękujemy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.04, 11:17
      za tak duzę zainteresowanie naszą listą. Liczymy, że przy nikłym poparciu dla
      ugrupowań lewicowych, minimalnym dla PiS-u i zerowym dla LPR uda nam sie
      wprowadzić wszystkich kandydatów do PE. Jedyną niewiadomą stanowi Samoobrona.
      Wierzymy jednak głęboko, że przedstawiciele tej populistycznej partii nie
      znajdą poparcia w naszym społeczeństwie, które na codzień ma dość kabaretu w
      polskim parlamencie i nie chce wystawić się na pośmiewisko w Europie.
      Do zobaczenia przy urnach. Z obywatelskim pozdrowieniem.
      • Gość: iwan Re: Serdecznie dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:40
        boje sie że samobrona z wami wygra,w naszym zmęczonym społeczeństwie
        lepper to dobroczyńca ,rozdający fanty wszystkim ,ubogim,
        bezrobotnym,zagubionym,nieudacznym,przegracie
        • Gość: Boruta Re: Serdecznie dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:46
          Naród pragnie cudu,Lepper to cudotwórca,drugi Domański, Tyminski itp
          itp.
    • Gość: er Re: Platforma Obywatelska przed wyborami do PE IP: *.wns.uni.wroc.pl 26.04.04, 09:54
      ech ja wcale nie mysle ze wejdą wszyscy.a Moras niby za co zasługuje?
      • Gość: obywatel1 Re: Platforma Obywatelska przed wyborami do PE IP: 212.127.78.* 26.04.04, 21:19
        Stawiam na mlodych Moras jest ok., znacznie lepszy w moim odczuciu od
        Protasiewicza, z innych ugrupowan poparbym to najblizej PO, i oddalbym swoj glos
        na Surego z UW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka