Dodaj do ulubionych

Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate...

15.11.10, 01:15
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • wkurzanie A ja to co? Z Księżyca? 15.11.10, 01:27
      Nigdy w życiu nie głosowałem na PO i nigdy nie zagłosuję. Podobnie jak na Dutkiewicza, czyli krypto-PO.

Wsadźcie sobie takie sondaże wiecie, gdzie...
    • Gość: pspk Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 01:52
      Co prawda to prawda, cały Wrocław jest zaśmiecony plakatami PO. No ale cóż, skoro chcemy głosować na takich ludzi, prowadzących taką kampanię to trudno.
    • Gość: pp Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 04:14
      A won spamerze. Ulotki se wydrukuj a nie śmieć po forach.
    • ni-e tak to prawda 15.11.10, 05:35
      są widoczni na każdym słupie płocie wszędzie jest syf platformy ale ja głupi nie jestem na cuda nie będę głosował ....

Panie Protasiewicz co Pan zrobił jako Europoseł dla Wrocławia ??

czekam na odpowiedz młodych gniewnych bo wątpię by Pan miał czas :)
      pozdrawiam
      • Gość: z Taka przestroga: IP: 217.98.20.* 15.11.10, 08:16
        Z młodych gniewnych zostają starzy wk..wieni...
        ;)
    • pssz Pożyjemy zobaczymy 15.11.10, 05:37
      Przed wyborami prezydenckimi też były wyniki sonaży, a potem był śmiech na sali i złośliwe komentarze o tych sondażach.
    • Gość: halorobert Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.11.10, 06:46
      Prezydent Dutkiewicz nie powiedział jak dobrze zna Grzecha, Mira, Rycha i Zbycha.
      To, że Frasyniuk zna to wiemy publicznie się przyznał.
    • Gość: gość Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.magma-net.pl 15.11.10, 06:50
      Jan Bujak od dłuższego czasu zaśmieca forum swoimi reklamami. NIE głosujmy na spammera.
      • Gość: zenek zlecieli się pisiaki i bezpartyjni od Sternika. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.10, 07:24
        Do wora i spuścić do Odry.
        Jedynie wolna od dutkiewiczowskich i koalicjantów z pisiu RM pozwoli na powstrzymanie dynamicystycznej głupoty i zdyscyplinowanie (mocne zdyscyplinowanie!!) przyszłego prezydenta, gdyby nim jednak Sternik został.
    • knock.out.4 Gazetę czytają głównie fanatycy PO więc ich już 15.11.10, 07:55
      nie trzeba zachęcać. A pozostali nie czytają więc nie wiedzą jeszcze że będą głosować na PO.
    • Gość: B.D. Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: 195.47.201.* 15.11.10, 08:11
      Łączy nas tysiącletni Wrocław. Jan Socha kandytat do Sejmiku - lista nr 2.
    • Gość: adam i kolejna propaganda PO IP: 62.87.131.* 15.11.10, 08:14
      bo na pewno w dniu wyborów nie będzie takiej różnicy
    • marawis Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate... 15.11.10, 08:25
      Czy jesteście tacy pewni?. Nr.1 to obecny prezydent.
      • Gość: rikitiki Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 15.11.10, 08:38
        "Według sondażu na wejście do rady miasta nie mają najmniejszych szans małe lokalne komitety"

czyli kolejny raz mafie zwane partiami dorwa sie do kolejnej porcji tortu czyli pieniedzy rabowanych podatnikom po ty zeby obsadzic swoje rodzinki w miejskich i gminnych spoleczkaqch i radach

Dlaczego nie ma wiekszosciowej ordynacjiw wiekszych , bogatszych miastach, tylko sa listy partyjne?
        -nie wazne na kogo zaglosujesz, i tak wejdzie ten ktory lizal d...pe szefowi partii albo zaplacil najwiecej za miejsce na liscie

ludzie - obudzcie sie i glosujcie wlasnie na te male, lokalne komitety, na ludzi ktorych znacie z imienia i nazwiska a nie na tych samuch zlodziejaszkow ktorzy was dymaja od 20 lat.

W Polsce "dobry" samorzadowiec to tkai ktory bedzie jezdzil do Warszawy i zebral o "fundusze" "zalatwial" vo tak jest skonstruowany ten zlodziejski system

precz z partyjnym rozkradaniem kraju
      • Gość: wyborca Obecny - to się nie nadaje IP: 78.8.136.* 15.11.10, 08:42
        Jaki program on ma, czy się podoba czy nie PO go nie popiera, PiS także jakie on ma poparcie w rządzie w tym momencie? - żadne, wiec Wrocław traci. Gdyby nie PO myslisz że Wrocław rozwijał by się tak dobrze? Daj spokój. Dutkiewicz to wizjoner człowiek który tylko pierdoły gada. Wiesz że nawet nie mieszka we WROCŁAWIU - wiec po nim nie chodzi dla tego ma tak oderwane poglądy!!!!
      • Gość: Misiek Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: 79.110.197.* 15.11.10, 08:44
        Wiekszość moich znajomych zagłosuje owszem na prezydenta Dutkiewicza, ale do Rady i Sejmiku na PO. Dlaczego? Bowiem w samym komitecie Dutkiewicza on jedyny jest w porzadku. Wiekszość jego ludzie to zlepek z róznych partii, są tam nawet osoby, które były w PO natomiast wieksze szanse mialy u Dutkiewicza, dlaaczego? w PO tylko najlepszi wygrywaja, u Dutkiewicza w komitecie, można być średnim i wygrac bo niestety poziom jest duzo slabszy, wiekszosc ludzi.
        Kolejna prawda jest taka, ze faktycznie PO jest na wielu spotkaniach, chodza, rozmawiaja, pytaja o problemy, dowiaduja sie co zrobic i FAKTYCZNIE pozniej to robia bedac w Radzie. Osobiscie cenie sobie bardzo prace takich osob jak: Pani Goralczyk, Pan Susmanek, Pan Skoczylas oraz Pan Bobowiec. Wierze również iż dstanie się Pan Wójcik ze Starego Miasta oraz Pan Osinski z Kozanowa i okolic. Kozanow jest moim miejscem, w ktorym do tego wszystkiego mieszkancu miejsc zalanych (ja na szczescie nie w tym miejscu mieszkam) sa źli na Dutkiewicza za obietnice przed powodzia, brak pomocy bezposredniej w czasie powodzi oraz wciaz zerowe spelnienie obietnic po-powodziowych. Podobnie uwazam jak ludzie z Bogatyni, zaglosuja na tych, ktorzy pokazali sie w trudnych momentach i szczerze wiem ze tam byly wiecej ludzi z PO niz skadkolwiek indziej.
        Inna sprawa dla mnie to prezydent, dla mnie Dutkiewicz troche sie juz spalil, poza ttym mam taka prace, ktora sprawila ze dosiegnely mnie bardzo smutne wiesci o stanie budzetowym miasta oraz o tym jak rozgrywaja sie przetargi we Wroclawiu. Niestety ale tez po prostu nie ma dobrago kontr-kandydata. Ja wciaz sie zastanawiam............
        • Gość: Pytanie Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 12:45
          Misiek inaczej byś mówił, gdybyś naprawdę ineterował się tym co robili radni, szczególnie ci z PO.
      • Gość: Pytanie Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 12:38
        A ja mam pytanie – czy PO nie przekroczyła budżetu na kampanię wyborcza? Limit jest określony, a patrząc na Wrocław wydaje mi się, że przekroczyła i to znacznie. Może należy to sprawdzić?
    • luskah Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate... 15.11.10, 08:36
      Wrocławianie, nie dajcie się z manipulować przez sondaże w wykonaniu GW. .nie głosujcie za PO, to kłamcy i manipulatorzy.
      • Gość: halorobert Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.11.10, 08:41
        Zanim zagłosujecie na Dutkiewicza spytajcie się jak długo i jak dobrze zna Grzecha, Mira Rycha i Zbycha.
        • Gość: danusia Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.dint.wroc.pl 15.11.10, 08:49
          kto to jest dutkiewicz ?
    • Gość: _@/" A ja nie zagłosuję ani na dżumę, ani na cholerę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 08:48
      Dutkiewicz i PO do odstrzału.

"mniejsze zło" nie istnieje - zło jest zawsze złem
    • oizo mój głos stracili 15.11.10, 08:52
      mój głos PO straciła w zeszłym tygodniu gdy przeczytałem w gazecie "ostrzeżenie" przed PiSem... wydaje mi się, że jestem na tyle rozsądnym i świadomym człowiekiem, że wiem na kogo chce głosować a na kogo nie... jak PO robi ze mnie idiotę to ja jedyne co mogę zrobić to oddać głos na kogoś innego. Druga sprawa to fakt, że we Wrocławiu trudno znaleźć kogoś rozsądnego.
      • Gość: hot Re: mój takze IP: 62.87.131.* 15.11.10, 10:42
        niby na bilbordach nie róbmy polityki a tutaj nieczyste ataki na Dutkiewicza
        czyli PO uśmiechając się do ciebie bije Cie kijem po plecach.. taki ich urok
    • garym Kampania 15.11.10, 09:00
      Jacek Protasiewicz, szef wrocławskiej PO: - Mamy mocną kampanię, a nasi kandydaci są widoczni nie tylko na plakatach, ale też na spotkaniach w swoich okręgach. To przynosiło dobry rezultat.

Nie wiem o jakich spotkaniach pan Protasiewicz mówi.
      Chciałbym się dowiedzieć coś o kandydatach w moim okręgu więc wchodzę na stronę PO:
      www.dolnoslaski.platforma.org/wroclaw_m_p_/rada_miasta.html
      najpierw muszę zgadnąć który to mój okręg (udało mi się bo znam nazwisko jednego kandydata). Tylko o 3 kandydatach jest więcej informacji.

Nie dużo lepiej jest w KW RD:
      kwrd.pl/twoj-wybor/okreg-wyborczy-nr-6.html
      Co prawda jest krótki opis każdego kandydata, ale naprawdę tylko kilka zdań.
      • Gość: kaka manipulator! IP: 83.238.5.* 15.11.10, 09:33
        wyborcza strona PO to:

radni-wroclawian.pl/
        • michal.garstka Re: manipulator! 15.11.10, 14:32
          Gość portalu: manipulator! napisał(a):

> wyborcza strona PO to:
          >
          > radni-wroclawian.pl/

dziękuję za linka, w końcu mogę zobaczyć kto kandyduje w moim okręgu.
          Hmm Zieliński vs Obrembski z KW RD. Pan Obrembski po swoim zeszłorocznym wywiadzie na temat basenów we Wrocławiu, nie ma u mnie żadnych szans.
    • Gość: Rokosz Re: Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywa IP: *.chello.pl 15.11.10, 09:31
      Byłaby to wielka strata dla Wrocławia, gdyby tak dużo jego mieszkańców chciało głosować na cwaniactwo, partyjniactwo i bylejakość.
    • wer-1 Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate... 15.11.10, 09:48
      Oddając swój głos na PO oddajesz władzę w naszym mieście w ręce Mira, Zbycha i Grzecha i tym podobnym POkrętaczą.
    • fest_und_breslau Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate... 15.11.10, 10:11
      jeszcze nie wszystkie Posady Obstawili
      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,8639574,Wybory_2010__Taki_marszalek__jakie_sejmiki.html
      www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/stolica-z-platforma-w-spolkach,67979,1
    • Gość: Wrocawianin Nie DLA PARTII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:14
      Nie wierzę GRZECHU, ZBYCHU, I RYCHU ma tylu zwolenników. LUDZIE NIE MACIE JESZCZE DOŚĆ PARTYJNIACTWA
    • Gość: Fakir na kogo głosowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:25
      Na razie to wiem na kogo NIE BĘDĘ głosował...

• Gość: Fakir Re: na kogo głosowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:27
        W uzupełnieniu:

Duże miasta zostały niesamowicie upartyjnione. O niebo przyjemniej wybiera się radnych w moim rodzinnym miasteczku gdzie głosuje się na ludzi.
    • nosall Alternatywa 15.11.10, 10:34
      Akurat Wrocław jest w tej dobrej sytuacji, że posiada alternatywę między unikającą odpowiedzialności w "nicnierobieniu" i rozpolitykowaną PO a rozpolitykowanym PiS. Dlatego nie ufam wiarygodności sondażu (może kwesitia sformułowania pytania?, doboru grupy?). Ekipa Dutkiewicza w poprzedniej kadencji nie popełniła większych błędów, a nadała kierunek rozwojowi. Jeżeli teraz ktoś zacznie "od nowa, bo to moje i po mojemu" to będzie porażka.
      • embriao Re: Alternatywa 15.11.10, 11:11
        > Ekipa Dutkiewicza w poprzedniej kadencji nie popełniła większych błędów,

Dnia 29 sierpnia 2009 ekipa dutkiewicza zredukowała ilość połączeń autobusowych Psiego Pola z centrum o 70%.

Jan Chmielewski (radny Dutkiewicza):
        "Głos zabiera praktycznie w każdej sprawie i na każdej sesji. W sierpniu ubiegłego roku bronił niefortunnej decyzji władz o cięciach kursów w rozkładach jazdy komunikacji. Przekonywał, że pasażerowie muszą się poświęcić, bo miasto szuka oszczędności na realizację zaplanowanych inwestycji. Kandyduje do rady z listy Dutkiewicza."

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,8657955,Oceniamy__jak_wroclawscy_radni_w_radzie_radzili.html?as=1&startsz=x
        My Polacy lubimy się poświęcać i musimy to robić.
        • Gość: stach Re: Alternatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 11:34
          O co się czepiasz Jana Chmielewskiego?!
          Czy ktoś zrobił więcej dla ubogich wrocławian niż on?
          Kuchnie charytatywne, kolonie dla dzieci najuboższych wrocławian, opieka zdrowotna dla biednych i sto innych rzeczy!
          Ludzie, to WSTYD tak chlustać pomyjami na porządnego człowieka.
          JAN CHMIELEWSKI JEST PORZĄDNYM CZŁOWIEKIEM.

A co dla Wrocławia zrobił Protasiewicz?! Albo Zdrojewska?!
          To już nie pamiętacie, że Zdrojewski zabrał całą kasę przeznaczoną dla Wrocławia na muzeum i dał Gdańskowi?!

PO ma ludzi W NOSIE, walą tylko PODATKI, jeszcze będziecie płakać, jak wam na chleb dla was i waszych dzieci nie starczy. Ale zaszczujecie Chmielewskiego, to z darmowej jadłodalni też guzik dostaniecie, bo ich nie będzie, bo PO jest ponad to! Im biedacy nie są potrzebni, oni mają Sobiesiaka.
          No chyba, że wam Protasiewicz obiad zasponsoruje...
          Albo Basia...

Śmiech na sali.
    • Gość: adam piechota 8% a PO nagle 40%? ile kosztowal sondaz? IP: 62.87.131.* 15.11.10, 10:35
      cóż znów gazeta pracuje na wynik PO
    • droganawybory.pl Wrocławianie chcą głosować na Platformę Obywate... 15.11.10, 11:37
      Witajcie!

Zapraszam do wzięcia udziału w małej zabawie.

Wyszukiwarka Google gromadzi dane o popularności wpisywanych haseł przez internautów. Dzięki temu jest możliwość określenia, który polityk cieszy się większą popularnością wśród internautów.

Z kilku przyczyn dane odnośnie popularności haseł odnośnie wyborów nie są miarodajne:

* internauci nie są grupą reprezentatywną
      * jest możliwe oddanie więcej niż jednego głosu, czyli internauta może wpisać hasło w wyszukiwarce więcej niż jeden raz
      * oddanie głosu, czyli wpisanie imienia i nazwiska w wyszukiwarce danego kandydata na prezydenta czy nazwy partii nie jest równoznaczne z poparciem dla kandydata

Jednak bardzo często zdarza się, że wyniki zainteresowania kandydatem w wyszukiwarce i jego rzeczywisty wynik w wyborach się pokrywają!

Jak się sytuacja ma we Wrocławiu? Zobaczcie sami:
      www.droganawybory.pl/kandydaci-na-prezydentow-miast/kandydaci-na-prezydenta-wroclawia
      Dlatego zachęcam do wzięcia udziału w tej zabawie:)
    • r0b0l srutututu majtki z drutu 15.11.10, 11:55
      na pewno nie po ostatniej akcji PO przeciw Du.p.kiewiczowi

Kampania wyborcza to wyścig róznokolorowych hien do trupa. Nie mam na kogo zaglosować więc znajdę sobie lepsze zajęcie niż wycieczka do urny.

Nie wiem skąd takie rewelki o przewadze PO nad inymi, chyba że nad PiSiarnią ale to oczywiste

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka