Gość: ja IP: *.core.lanet.net.pl 14.04.04, 00:10 Aha, świetna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 02:41 A kto to jest Pan czarnecki bo jakoś po raz pierwszy o nim słyszę i mam dziwne skojarzenia z jednym wrocławskim politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.dcu.ie / *.dcu.ie 14.04.04, 14:12 Wlasciciel EFL. wiecej na stronie: ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35170 pozdrawiam - jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:21 Dobrze się dzieje. W końcu jest to centrum miasta i powinno ono wyglądać nowocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 14:49 A ja mam taką cichą nadzieję, że wkrótce znajdą się też inwestorzy na inne tereny przy estakadzie kolejowej, tzn na tereny od Powstańców Śląskich do Zielińskiego oraz od Komandorskiej/wiaduktu aż po Borowską plus na teren obecnego komisu samochodowego an tyłach dworca. Na wszystkich wymienionych działkach moze powstać naprawdę kawałek wielkomiejskiego CITY. Oby inwestycja Pana Czarneckiego była pierwszym, dobrym zwiastunem inwestycji na tych terenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:02 !, zapomniales o najwazniejszej inwestycji- przebudowie dworca PKP/PKS;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.04.04, 15:49 niech sie mury pną do góry Wrocławiu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoga Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:21 A ja swoje.Przed wojną domy na tym terenie miały swój charakter, były piękne. Marzy mi się żeby nowe obiekty nawiązywały do tamtych, chociaż detalem, narożem,oknem,portalem itd. Miejski architekt powinien tego dopilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.04.04, 16:29 Ja tam widze coś w stylu renomy tylko ze szkła :) ale czuje ze to badzie cos w stylu Wratislavia center-w sumie nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:45 Rafis, czy masz jakies nieoficjalne informacje? Ten budynek w Berlinie o ktorym myslisz to pewnie Lafayette jeden z najlepszych przykładów nowej architektury. Tez bym chciał zeby to powstało ale z 2 strony... 2 bardzoi podobne budynki przy jednej ulicy?:) Lafayette: www.berlin-china.net/zonglan/lueyou/btm/gouwu/img/lafayette-ecke_200.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 16:32 Yoga akurat te budynki, które stały przed wojną w tym kwartale, gdzie będzie budował Czarnecki to był syf, kiła i mogiła. Piękne kamiennice to stały wzdłuż Powstańców Śląskich i przy innych okolicznych ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoga Re: Powstaje centrum przy Powstańców Śl. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:58 O Powstańców Śląskich myślałem, jestem gamoń, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś