Dodaj do ulubionych

parking strzeżony-PROŚBA!!!!!

IP: *.Korbank.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 16.04.04, 10:47
Mam ogromną prośbę, o podanie mi kilku parkingów strzezonych gdzieś w
okolicach centrum.
Przyjeżdża do mnie gość z zagranicy i jest histerycznie nastawiony, więc nie
mam wyjścia musze zorganizować parking na jeden dzien.
a niestety mam zero orientacji w temacie.
Będę bardzo wdzięczna
Eliza
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiu_uszatek Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! IP: *.sbc.man.ac.uk 16.04.04, 16:45
      Gdzie w centrum?
      Od strony poludniowej parking 24h masz kolo hotelu Holiday Inn na Pilsudskiego-
      wjezdza sie z tylu, tj. jadac Powstancow skrecasz przed nasypem w prawo, wjazd
      tuz za rogiem.
      Obok rynku bardzo fajny parking (i dosc tani) jest w podziemiu hotelu Dorint.
      To jest ten 4-gwiazdkowiec obok kosciola garnizonowego. Wjazd od ulicy
      Rzezniczej.
      Inny parking masz przy Kazimierza Wlk./Szewskiej. To ten budynek z taka
      szpiczasta wieza.
      Inny parking strzezony jest na przeciwko Galerii Dominikanskiej.
      • Gość: Eliza Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! IP: *.Korbank.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 16.04.04, 19:08
        duża buźka- dziękuję
        • Gość: Misiu_uszatek Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! IP: *.sbc.man.ac.uk 17.04.04, 16:48
          Jesli chociaz troche pomoglem, to sie ciesze. Pozdrawiam.
          • Gość: Eliza Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! IP: *.Korbank.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 19.04.04, 12:09
            oj az boję sie jeszcze pomarudzić, ale proszę wytłumacz mi dokładnie ( jak
            BABIE):
            najbardziej będzie mi po drodze z tym moim gościem w hotelu HOLIDAY INN,
            tylko, że ja bedę jechac Powstańców , tak jakbym jechała z Poltegoru.
            I jak mam dotrzeć do tego parkingu?
            bo pisałeś , że skręcić przed nasypem w prawo... ale coś tu nie rozumiem...
            ufff nie denerwuj się
            jesli możesz wytłumacz kalece jeszcze raz

baaardzo pozdrawiam
            • radiks Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! 20.04.04, 09:59
              No w prawo przed nasypem ale jadą od strony Rynku, czyli od Poltegoru trzenba
              zawrócić na skrzyżowaniu z Piłsudskiego i wjechać w uliczkę zaraz przed wiaduktem.
              • Gość: Eliza Re: parking strzeżony-PROŚBA!!!!! IP: *.Korbank.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 20.04.04, 11:37
                oj bardzo dziekuje!!!!
                Tak właśnie mi to pasowało, kolega misiu uszatek chyba omyłkowo odwrócił strony.
                Ale to nieszkodzi, nie zebym miała za złe.
                a taka rajfuła jak ja, czepia sie każdego szczegółu.
                Wielkie dzieki, juz i tak mam mdłosci co do tego gościa i jego histerii.
                wiedziałam, ze tutaj ktos mi pomoze.
                Bardzoooo serdecznie pozdrawiam,
                teraz juz wszystko wiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka