Dodaj do ulubionych

Adwokat dr Michał Bąba - opinie

11.01.11, 18:51
czy ktoś korzystał z jego usług (rozwód, podział majątku)? chodzi mi głównie o skuteczność, choć cena też jest istotna. bądź czy polecacie ewentualnie innego dobrego adwokata z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • Gość: o! wypadałoby samemu się przedstawić IP: *.static.tvk.wroc.pl 11.01.11, 18:55
      Jeśli się podaje w miejscu publicznym czyjeś imię i nazwisko to wypadałoby samemu się przedstawić.
      • konto_awaryjne Re: wypadałoby samemu się przedstawić 11.01.11, 19:02
        z czego to wynika? ten pan jest adwokatem i jego dane są ogólnodostępne, jak lekarzy, czy fryzjerek, mnie jedynie interesuje czy ktoś korzystał z jego usług (i z jakim skutkiem)
    • Gość: XXX Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.29.126.156.threembb.co.uk 30.11.13, 12:59
      KLESZCZ I NACIAGACZ
      OMIJAC Z DALA
    • Gość: jaro Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 01:27
      opinie o tym człowieku najlepiej uzyskać w środowisku adwokatów. Mnie się włosy zjeżyły.....
      • Gość: Gabi Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.14, 15:20
        Ja polecam Kancelarie Rafała Kufiety z Wrocławia, polecam,
      • Gość: restart Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.183.internet.malbork.pl 29.04.14, 19:29
        Potrzebujesz adwokata? mam dla Ciebie świetne rozwiązanie! Polecam Kancelarie Radcy Prawnego IURIS z siedzibą w Wałbrzychu. W ramach prowadzonej działalności oferują kompleksową obsługę prawną na rzecz podmiotów gospodarczych oraz osób indywidualnych. To profesjonaliści, którzy chcą pomóc rozwiązać problemy. Gwarantuje 100% zadowolenie po skorzystaniu z usług IURIS. Zachęcam do sprawdzenia na stronie kancelariaiuris.pl/
        • Gość: Tomasz Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 19:09
          Osobiście pozytywne wrażenia zdobyłem w kancelarii adwokata Radosława Borowca. Ma siedzibę w Warszawie. Kancelaria Adwokacka przy Al. Solidarności 119/125. Przyjmuje jednak sprawy również w innych miastach na Terenie Polski - Lublin, Wrocław, Kraków. Wnikliwie analizuje materiał dowodowy, uprzejmie i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania klientów. Dla mnie prowadził trudną sprawę o odszkodowanie od dewelopera i mimo że wtedy był jeszcze na aplikacji adwokackiej, miał łeb na karku i wygrałem należne mi pieniądze. Uczciwy człowiek, a przy tym dotrzymuje słowa co do wynagrodzenia i warunków współpracy.

Tomasz Remiszewski
    • Gość: jjjjjjjj Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.14, 00:17
      naciągacz i oszust nie ma żadnej wiedzy.
      • Gość: kAROL Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.15, 19:53
        Dokładnie potwierdzam.. słaba wiedza,wprowadzające w błąd porady
    • Gość: Gość3 Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.14, 20:40
      Odradzam
    • win00 Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie 03.05.16, 19:31
      dobry adwokat z Wrocławia, który ma kancelarię również w Oleśnicy to Martyna Sucharska-Banaś. Pomogła mi w mojej sprawie rozwodowej i z czystym sumieniem mogę ją polecić. jeśli chodzi o cenę to uważam, że zapłaciłem relatywnie niewiele w stosunku do tego co osiągnąłem.
    • ewuskanska Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie 04.05.16, 13:28
      We Wrocławiu rozwodziła mnie kancelaria Zielonka i Steckert z ul. Witolda. Rozwód był trudny, mój były już małżonek mieszka za granicą. Robili też dla mnie podział majątku i opiekę nad dzieckiem. To nie jest może najtańsza kancelaria, ale uzyskaliśmy to, na czym nam zależało. Polecam ich.
    • andrz.ej22 Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie 25.05.16, 23:08
      Bardzo dobra adwokatka z Wrocławia to adwokat Joanna Skwara. Fachowa i rzetelna. Mi prowadziła sprawę o alimenty i wyszło super. Jest mega konkretna. Podaję tel: 609 593 400.
    • marcinj07 Re: Adwokat dr Michał Bąba - opinie 27.04.18, 00:02
      Polecam www.martanowak.pl , moja znajoma, która bardzo profesjonalnie podchodzi do spraw. Nie bierze każdego tematu, aby zbić hajs. Wysłucha, pokaże zagrożenia i szanse i wtedy pozostawia decyzje. Polecam gorąco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka