Dodaj do ulubionych

Walentynki

30.01.11, 14:28
Do której restauracji warto zabrać żonę na kolację walentynkową? Cena max 300zł na 2 osoby. Dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: helloween też głupie święto IP: *.tvk.wroc.pl 30.01.11, 16:05
      głupie święto
      • mareczek-1980 Re: głupie święto 01.02.11, 10:44
        Głupia odpowiedź
      • Gość: taka prawda Re: głupie święto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:28
        Za to trzech króli jest mądre?? I wszystkich świętych gdzie bydło leci na groby zamiast pamiętać o zmarłych cały rok??
    • Gość: Piotr Re: Walentynki IP: *.wroclaw.hypnet.pl 30.01.11, 16:51
      Zabierz ją do PizzaHut - cena maksymalnie 30 złotych. Naprawdę warto, a 270 zostanie ci w kieszeni.
      • Gość: dawid Re: Walentynki IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.11, 18:04
        Ja obstawiam Mc Donaldsa, będzie jeszcze wieksza oszczędność.Za reszte kupisz żonie buty.Ucieszy się .
      • mareczek-1980 Re: Walentynki 01.02.11, 10:44
        A może McDonalds i four fot two za 9zł? :)
    • Gość: ... Re: Walentynki IP: *.internetia.net.pl 31.01.11, 08:05
      a może wycieczka na Tropikalną Wyspę pod Berlinem? .. BT Nowe Horyzonty organizują..
      • Gość: juzek Re: Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 17:10
        polecam restauracje casus, na ul. wlodkowica. Smacznie, bardzo przyjemna obsluga, i ceny bardzo przystepne.
        • mareczek-1980 Re: Walentynki 01.02.11, 10:45
          Chociaż jedna odpowiedź na moje pytanie, dzięki, ktoś jeszcze może coś polecić, żebym miał wybór? :)
          • Gość: Mareczkowa Re: Walentynki IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.11, 15:49
            I jeszcze jak nie Duecie,który polecałam to w Hotelu Diament lub Hotelu Lotus też organizują walentynkowe kolacje..i jeszcze w Abrams Tower powinna też być w tym roku robiona.
            Powodzenia!
    • Gość: Renata84 Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:50
      A ja współczuje Twojej żonie, że tylko w Walentynki ją zabierasz na kolacje. Mój mąż zabiera mnie co miesiąc, bez żadnej okazji. Tak samo z prezentami czy wyznaniem miłości... ja mam walentynki przez cały rok. A Ty i Twoja żona pewnie tylko raz do roku. Współczuje.
      • Gość: krysia Re: Walentynki IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.11, 15:23
        nie komentuje powyzszego posta, bo mi rece opadly: po co sie wtracac w czyjesc zycie, gosc prosi tylko o rade i tyle.

ja polecam "Francuskiego Pieska" na Wlodkowica. Pyszna kuchnia, niedrogo, rodzinna atmosfera.

pozdrawiam!
        • Gość: Mateo Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 16:56
          A moim zdaniem ma dziewczyna racje. Ogólnie żal mi ludzi, którzy tylko raz do roku wyznają miłość, dają prezent czy zabierają na kolacje. Tak jakby przez cały rok nie kochali swoich żon/dziewczyn tylko raz do roku.
          • Gość: smakosh Re: Walentynki IP: *.internetia.net.pl 01.02.11, 22:05
            jak widać czytanie ze zrozumieniem w narodzie kuleje...
            gdzie pytający napisał, że zabiera żonę na kolację tylko w walentynki?
            napisał wyraźnie "na kolację walentynkową"... ręce opadają, a wnioski, że pewnie tylko raz do roku zabiera żonę do restauracji to na własnym przykładzie zapewne :)

a wracając do sedna, to ja polecę restaurację Da Andrea w samym rynku, na tej samej ścianie, gdzie mieści się Novocaina, kobietom ta restauracja się bardzo podoba, romantyczna, klimatyczna, z klasą i pysznym włoskim jedzeniem, obsługują wyłącznie mężczyźni, elegancko ubrani. 300 peelenów wystarczy na kolację z pewnością, restauracja nie jest tania, ale cen ze Splendido tam nie uświadczysz (choć i Splendido mocno polecam jak idziesz z kobietą) :)
            Zresztą wejdź na stronkę knajpy, jest galeria i menu, ja też się tam w walentynki wybieram.

pozdrawiam
      • Gość: abc Re: Walentynki IP: 195.20.110.* 03.02.11, 13:53
        A Ty co robisz swojemu mężowi? Gdzieś go zapraszasz? Co za babsko!
        • monika.kozka Re: Walentynki 03.02.11, 14:04
          W zeszłym roku mąż zabrał mnie do Wieży Ciśnień i bardzo mi się podobało. Jedzenie na prawdę fantastyczne a i kolacja na wysokości ma swój urok :)
          Na Facebooku mają więcej informacji, można też zobaczyć tutaj menu walentynkowe

• Gość: co nie Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:29
        Widocznie twój mąż musi Ci okazywać swoje zainteresowanie w ten sposób bo inaczej się Paniusia by obraziła i odeszła no i do tego trzeba było wziąść ślub aby był papierek i tak szybko nie uciekł.
    • toma-loma Re: Walentynki 03.02.11, 16:36
      Kurcze niby kartka to taki stary pomysł i niby mało odkrywczy, ale z drugiej strony to wieki cale nie wysyłałem kartek bo wizja wizyty na poczcie jakoś mnie odstrasza.
      Super pomysł , ze te karteczki można z netu wysłać .
      I rzeczywiście walentynkowy wybór imponujący:) Kartki Walentynkowe
      • Gość: elżbieta Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 08:18
        oo ta jaka ładna i słodka:)
        pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=napisz&id_kartki=649&katid=74
    • Gość: kleooo Re: Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 17:37
      Polecam Walentynki w KaVi Wellness we Wrocławiu.
      W ten wyjątkowy dzień zapraszamy wszystkich zakochanych na regenerację we dwoje.
      W kameralnej atmosferze, przy dźwiękach romantycznej muzyki, blasku świec i lampce wina, odrodzimy Wasze ciała i zmysły.
      Zaszalej tego dnia! Zaproś swoją Miłość do Spa.
      Na zabiegi udzielamy 5% rabatu
      www.kavi.com.pl
      722 160 760

• piotr_ze_wsi Re: Walentynki 06.02.11, 18:19
      Stawianie pytania tutaj pozbawione jest sensu, bowiem to, co mogło się komuś spodobać, niekoniecznie musi być tym, o czym marzy twoja partnerka. Ty znasz jej upodobania, wobec czego powinieneś sam dokonać wyboru, może nawet osobiści odwiedzając kilkanaście lokali, przyglądając się obsłudze, wystrojowi wnętrza, klimatowi tam panującemu.
      Ale z ciebie, jak widzę, dupa jest wołowa, która wszystko musi mieć wskazane palcem, bo tak robiła ci pewnie mamusia.
      Same Walentynki uważam za banalne. Ktoś, kto daje sobie narzucić, kiedy ma wyznawać miłość, nie ma kręgosłupa, nie ma jaj, tylko zbuki. Weź się chłopie w garść i nie bądź niczym miękka ciota.
      • Gość: smakosh Re: Walentynki IP: *.internetia.net.pl 10.02.11, 21:03
        "Ale z ciebie, jak widzę, dupa jest wołowa, która wszystko musi mieć wskazane palcem, bo tak robiła ci pewnie mamusia.
        Same Walentynki uważam za banalne. Ktoś, kto daje sobie narzucić, kiedy ma wyznawać miłość, nie ma kręgosłupa, nie ma jaj, tylko zbuki. Weź się chłopie w garść i nie bądź niczym miękka ciota."

Jesteś frustratem jakich mało i typowym przykładem internetowego trolla chyba... nikt Cię tu nie pytał co uważasz za banalne, a co nie. Po czym wnioskujesz, że założyciel topicu dał sobie coś narzucić? Po fakcie, że żonę zaprasza w walentynki na kolację? Czy to znaczy z automatu, że w inne dni tego nie robi? Co za matoł z ciebie, aż żal po Tobie jechać... a wnioski wyciągnięte pewnie z autopsji... życzę tylko takich problemów w Twoim "niebanalnym" życiu :)

pozdro!
    • Gość: Mareczkowa Re: Walentynki IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.11, 19:03
      Czepiacie się gościa i tyle:/
      A sami pewnie albo nie macie ochoty robić swoim ukochanym niespodzianek(na ktore wszyscy czekają),albo na ten moment nie posiadacie swoich "Walentynek" :(
      Ja uwielbiam niespodzianki! Tak dostawać jak i robić...
      Mój mąż nie ma czasu-zabiegany w pracy biedaczek-wychodzi na to,że to ja szukam oferty.
      W tym roku wyszperałam Restaurację Duet-byłam tam w tamtym roku na karnawale.
      Restauracja bardzo kameralna,dobrze karmią,obsługa miła,a jak się uda to wylosujemy romantyczny rejs po Odrze:)
      Jak komuś dopomoże podaję link:
      www.restauracjaduet.eu/pl/wydarzenia/6
      • mareczek-1980 Re: Walentynki 08.02.11, 08:57
        Dzięki wszystkim życzliwym za pomoc. Na pewno coś z tych opcji wybiorę. Pomysł z kartką taki prosty, a jednak oryginalny w czasach elektroniki, dzięki :)

A tym, którzy przy każdej okazji, nie znając sytuacji drugiej osoby, chcą wetkąć szpilę - współczuję frustracji i życzę więcej pogody ducha w przyszłości.
        • Gość: Mareczkowa Re: Walentynki IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.11, 11:28
          Powodzenia!
          Jestem pewna,że Twa wybranka nie będzie miała takiej skwaszonej miny jak co poniektórzy malkontenci z tego wątku;)
          • Gość: C++ Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 12:06
            ludzie, wy jestescie nienormalni... bunt na siłe to sie nazywa, niech każdy robi co chce, ja uważam że to mega fajne mow spedzic razem czas i niewazne czy sa walentynki czy nie, a skoro juz sa to czemu nie? zamierzam kupic bilety do kina, zwłaszcza że mozna wygrać podróż :))) akcja Uniknij walentynkowego focha :) www.kinograj.cinema-city.pl/walentynki/
            • gowiththeflow Re: Walentynki 14.02.11, 15:55
              Ja dzisiaj unikam focha na True Grit! Może to mało romantyczne, ale do Cinema City trzeba się było wybrać... :D
          • wiecznie_zakochana Re: Walentynki 12.02.11, 13:17
            Zgadzam się z Mareczkowa!
            • jorgama Re: Walentynki 13.02.11, 19:35
              Czemu mówicie, że okolic wieży Ciśnień jest słaba? Bez przesady, dobry parking, dojazd prosty, nie ma problemów z parkowaniem - wygodniej niż w rynku. A restauracja bardzo klimatyczna. Oprócz tego poleciłabym jeszcze Agawę, też w tych okolicach, w Parku Południowym. Nie wiem czy organizują "walentynkowe kolacje", ale na pewno swój klimat ma. A oprócz tego można wybrać się na romantyczny spacer po Parku Południowym:)
              A co do kartek, to też uważam, że to bardzo fajny pomysł:) Powrót do przeszłości, można powiedzieć:p Ja sama też mam zamiar wysłać kartkę, ale jednak to co innego, bo po pierwsze internetową kartę - walentynkę, a po drugie w celu zapoznania kogoś, korzystając z promocji na jednym z internetowych portali matrymonialnych:) Wprawdzie to nie to samo co tradycyjna kartka, ale zawsze coś:) W tym roku niestety bez romantycznych kolacji z partnerem:/Więc muszę czymś to sobie wynagrodzić;)
              • waltana Re: Walentynki 13.02.11, 23:32
                O, Agawa jest bardzo interesującym miejscem, sama często tam swego czasu chodziłam, ale niestety od jakiegoś czasu mam uraz do niej, ponieważ odbyłam tam dwie poważne, nieprzyjemne rozmowy z byłym chłopakiem, a trzecia zakończyła się naszym rozstaniem. Więc skojarzenia średnia, ale jak ktoś nie ma takich doświadczeń, to Agawa jest dobra. A z tymi internetowymi kartkami walentynkowymi, to słyszałam o podobnej promocji, koleżanka już od kilku dni cały czas mi o tym opowiada:) Korzysta z mydwoje, tam wprowadzili promocję, że jak 14. wyśle się kartkę do jednej osoby i Ci odpisze, to przez 3 miesiące za darmo możesz sobie z nią pisać. Pewnie o tym samym piszesz Jorgama, nie?:) I już od kilku dni koleżanka zastanawia się do którego faceta wysłać kartkę:) W sumie racja, musi się dobrze zastanowić, żeby dobrze trafić:)
    • Gość: erasz Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 08:30
      pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=napisz&id_kartki=650&katid=74
      śliczna ta diamentowa kartka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka