Dodaj do ulubionych

Ochroniarze okradli klienta w centrum handlowym

06.02.11, 17:33
debile do kwadratu
Obserwuj wątek
    • Gość: wrc Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 17:49
      Dlaczego nie podacie nazwy tego centrum handlowego? Chronicie przestępców?
      • piotr_ze_wsi Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow 06.02.11, 17:58
        Też chciałbym wiedzieć, gdzie trzeba trzymać się za portfel, ale prawdą jest i to, że ci ludzie nawet nie trafią do aresztu i za kilka dni będą już pracować w innej firmie ochroniarskiej, w innym sklepie.
        • Gość: ac wypuścić, uniewinnić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 00:20
          z pewnością nie ukradli, tylko sobie przywłaszczyli celem krótkotrwałego użycia!!
      • Gość: jasne Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow IP: *.fbx.proxad.net 06.02.11, 23:20
        widocznie tak
      • Gość: Anonim Wiem gdzie to bylo IP: *.pool1.unallocated-111-0.orangehomedsl.co.uk 07.02.11, 16:10
        A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem
    • troward W 4 lata można zdobyć dyplom biznesowy albo 06.02.11, 18:27
      odsiadywać karę z głupotę. Można wybrać mądrze, i być kimś, i pracować nad swoją edukacją.
      • Gość: ;-0 Re: W 4 lata można zdobyć dyplom biznesowy albo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 00:50
        ci co zdobyli dyplomy w centrach dymaja tych co sa bez... roznice społeczne wyrównuja pozyczaniem nie swojego...a ze to zwykłe złodziejstwo to inna para kaloszy
    • Gość: oli Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędzia IP: 109.197.40.* 06.02.11, 18:42
      i cała trójka niebawem cieszyć się będzie wolnością. Codziennie media donoszą tego typu wieści sądowe.
      • liwiaaa Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz 06.02.11, 23:30
        Ciekawe, gdzie to było... ale nie powiedzą, żeby klienteli nie stracić..
        Ochrona zazwyczaj ma grupę przyznaną, ale widocznie nie są upośledzeni ;)
        • inzynierwojtek Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz 07.02.11, 00:25
          Teraz na zakupy bede chodzil tylko z wlasnymi ochraniarzami lub, jak kto woli, z antyochraniarzami.
          • Gość: alex Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 08:42

Należy natychmiast ujawnić nazwę centrum handlowego w którym doszło do tego
            haniebnego wydarzenia.
            • Gość: Mika Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz IP: 193.59.73.* 07.02.11, 15:30
              Obawiam się że nic z tego. Centra handlowe wykupują reklamy w portalach i gazetach. Konflikt interesów jak malowany.
              • Gość: UWAGA wystarczy czytac co pisa czytacze IP: *.fbx.proxad.net 07.02.11, 22:54
                #
                Wiem gdzie to bylo
                Gość: Anonim 07.02.11, 16:10 Odpowiedz
                A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem
                • wit Re: wystarczy czytac co pisa czytacze 08.02.11, 17:51
                  bzdury piszesz...

Gość portalu: UWAGA napisał(a):

> #
                  > Wiem gdzie to bylo
                  > Gość: Anonim 07.02.11, 16:10 Odpowiedz
                  > A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego
                  > (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem
                  • Gość: anonim Re: wystarczy czytac co pisa czytacze IP: *.hi.net.pl 08.02.11, 19:21
                    Wcale nie bzdury bo to własnie w KORONIE miało to miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka