zablokowany-obrazliwy-nick 06.02.11, 17:33 debile do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrc Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 17:49 Dlaczego nie podacie nazwy tego centrum handlowego? Chronicie przestępców? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow 06.02.11, 17:58 Też chciałbym wiedzieć, gdzie trzeba trzymać się za portfel, ale prawdą jest i to, że ci ludzie nawet nie trafią do aresztu i za kilka dni będą już pracować w innej firmie ochroniarskiej, w innym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac wypuścić, uniewinnić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 00:20 z pewnością nie ukradli, tylko sobie przywłaszczyli celem krótkotrwałego użycia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Ochroniarze okradli klienta w centrum handlow IP: *.fbx.proxad.net 06.02.11, 23:20 widocznie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Wiem gdzie to bylo IP: *.pool1.unallocated-111-0.orangehomedsl.co.uk 07.02.11, 16:10 A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem Odpowiedz Link Zgłoś
troward W 4 lata można zdobyć dyplom biznesowy albo 06.02.11, 18:27 odsiadywać karę z głupotę. Można wybrać mądrze, i być kimś, i pracować nad swoją edukacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: W 4 lata można zdobyć dyplom biznesowy albo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 00:50 ci co zdobyli dyplomy w centrach dymaja tych co sa bez... roznice społeczne wyrównuja pozyczaniem nie swojego...a ze to zwykłe złodziejstwo to inna para kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędzia IP: 109.197.40.* 06.02.11, 18:42 i cała trójka niebawem cieszyć się będzie wolnością. Codziennie media donoszą tego typu wieści sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
liwiaaa Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz 06.02.11, 23:30 Ciekawe, gdzie to było... ale nie powiedzą, żeby klienteli nie stracić.. Ochrona zazwyczaj ma grupę przyznaną, ale widocznie nie są upośledzeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inzynierwojtek Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz 07.02.11, 00:25 Teraz na zakupy bede chodzil tylko z wlasnymi ochraniarzami lub, jak kto woli, z antyochraniarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 08:42 Należy natychmiast ujawnić nazwę centrum handlowego w którym doszło do tego haniebnego wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Sprawę poprowadzi znowu mało rozgarnięty sędz IP: 193.59.73.* 07.02.11, 15:30 Obawiam się że nic z tego. Centra handlowe wykupują reklamy w portalach i gazetach. Konflikt interesów jak malowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA wystarczy czytac co pisa czytacze IP: *.fbx.proxad.net 07.02.11, 22:54 # Wiem gdzie to bylo Gość: Anonim 07.02.11, 16:10 Odpowiedz A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem Odpowiedz Link Zgłoś
wit Re: wystarczy czytac co pisa czytacze 08.02.11, 17:51 bzdury piszesz... Gość portalu: UWAGA napisał(a): > # > Wiem gdzie to bylo > Gość: Anonim 07.02.11, 16:10 Odpowiedz > A ja wiem co to byl za sklep:) nie powiem jaki, ale powiem, ze na krzywoustego > (takie duze centrum z kinem). Uwaga na bandytow w KORONIE i nawet z berlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: wystarczy czytac co pisa czytacze IP: *.hi.net.pl 08.02.11, 19:21 Wcale nie bzdury bo to własnie w KORONIE miało to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś