jestem_maryja 24.04.04, 22:53 Którego ukrzyżowali.Nie daruje judaszom, takie jest moje przeznaczenie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KLN Re: Matka Jezusa IP: *.bredband.skanova.com 24.04.04, 22:57 Jestes chory i powinnienes sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_maryja Re: Matka Jezusa 24.04.04, 23:02 Gość portalu: KLN napisał(a): > Jestes chory i powinnienes sie leczyc. Dlaczego jestem chory i na co powinienem sie leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Matka Jezusa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.04, 00:26 jestem_maryja napisał: > Gość portalu: KLN napisał(a): > > > Jestes chory i powinnienes sie leczyc. > Dlaczego jestem chory i na co powinienem sie leczyc? no to jeśli nie wiesz dlaczego jesteś chory i na co powinieneś się leczyć to znaczy że naprawdę jesteś chory i powinienieś się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_maryja Re: Matka Jezusa 24.04.04, 23:07 Wszyscy na kolana!!!Pan zmartwychpowstał.Trzcijcie jego, bo w grudniu na nowo się narodzi.Niech wszyscy będą potępieni Ci którzy w tej chwili stoją. Amen Odpowiedz Link Zgłoś