Dodaj do ulubionych

Nielegalne wyścigi samochodów

IP: 192.168.1.* / 62.233.250.* 25.04.04, 23:16
Według mnie to powinniście zmienić miejsce bo tu już za dużo
potencjalnych "gapiów" przychodzi. Nowa miescówka na spoty powinna być w
takim miejcu gdzie pieszo, rowerem lub autobusem ciężko będzie dojechać,
wtedy będą tylko same auta bez tłumu pieszych i roweżystów. Wiem że trudno
znaleźć takie miejsce, ale to tylko propozycja.
Obserwuj wątek
    • Gość: +!+N+!+ Re: Nielegalne wyścigi samochodów IP: *.wasilkow.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 23:36
      moze sie czepiam:) ale dlaczego wszyscy stawiaja nas na jedna półke? naprawde
      nie wszyscy zerujemy na kasie rodzicow tylko sami zarabiamy na te "zabawki" a
      nawet jesli niektorym to rzeczywiscie tatus funduje takie rozrywki, to chyba
      nie ma w tym nic złego a ja mam wrazenie ze tu nie chodzi o te wyscigi tylko
      ciagle ktos sie czepia zrodła pochodzenia aut bioracych w nich udział! a to ze
      na wyscigi przychodzi wiecej ludzi niz na niedzielna msze swiadczy chyba o tym
      ze jednak przeciwników wyscigów mozna policzyc na palcach jednej reki... a
      zwolennicy tłumami leca na tego typu "imprezy"
    • wielki_czarownik Ot zgraja przygłupów. 26.04.04, 08:43
      Ot zgraja przygłupów. Zamiast mózgów wata nasączona testosteronem. Popisać się muszą... Jak zwierzęta! Goryl też wali pięściami w klatę i się popisuje.
      Za nic mają przepisy i bezpieczeństwo innych ludzi. Zanleźliby sobie jakiś tor i wynajmowali go wieczorami to by nie było problemu. Ale po co? Lepiej iść po najmniejszej liniii oporu.
      Mam nadzieję, że się tam wszyscy pozabijają i będzie spokój od tej bandy niebezpiecznych idiotów w pierdopędach.
      • Gość: HPB 3463 Re: Ot zgraja przygłupów. IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 28.04.04, 14:41
        wielki_czarownik napisał:
        > Za nic mają przepisy i bezpieczeństwo innych ludzi.

nie prawda
        • wielki_czarownik "nieprawda" pisze się razem /nt 28.04.04, 14:50

• Gość: @WITAS@ Re: Ot zgraja przygłupów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:59
        Zgraja przygłupów to ciebie musiala przyjąć na ten świat. Jesli pracujesz w
        gazecie to powinieneś sam wiedzieć, że we wrocławiu nie ma żadnego toru aby
        można go było wynająć a jak na razie to jedyne w miare bezpieczne mejsce
        spalileś!!! A może oni wszyscy powinni sie scigać na legnickiej ;-). A jak juz
        byles taki madry jak to opisywales to dlaczego sie nie ujawniles. Bo jak bys to
        zrobil to przynajmniej ksywy by byly prawdziwe i informacje o autach tez by sie
        zgadzaly. A popisy nie mają tu nic do zeczy tylko to jest sport który sie
        ludzom podoba. Ale pewnie ty jezdzisz maluchem i nie masz sie z kim scigac i
        dlatego tak ciebie to zdenerwowalo. Tak ze jak nastepnym razem bedziesz cos
        pisal to pierw pomysl bo to raczej nie boli no chyba ze jestes blądynem. Tak na
        marginesie to masz fajnego nicka WIELKI_CZROWNIK- a masz moze kropelke bo skoro
        ty byc czarownik to musisz miec kropelke.... :-)
        POZDROWIENIA DLA CAŁEJ REDAKCJI Z CZAROWNIKIEM NA CZELE
        • piast9 Re: Ot zgraja przygłupów. 09.05.04, 16:21
          Z tego co wiem to Na Niskich Łąkach w PZM jest tor samochodowy. Kiedyś widziałem
          jak się tam ścigali. Widać ten tor na fotomapie Wrocławia:
          www.xn--wrocaw-6db.pl/plan/28al.htm
          Pomiędzy Oławą a boiskiem.
        • piast9 A tak swoją drogą... 09.05.04, 16:24
          ...to post, na który odpowiadam potwierdza to, że ścigający się są strasznie
          zakompleksieni. Według nich wszyscy którzy ich krytykują są posiadaczami rowerów
          lub co najwyżej maluchów, i krytyka wynika tylko z ich zazdrości.
        • wielki_czarownik Re: Ot zgraja przygłupów. 09.05.04, 19:35
          Gość portalu: @WITAS@ napisał(a):

> Zgraja przygłupów to ciebie musiala przyjąć na ten świat. Jesli pracujesz w
          > gazecie to powinieneś sam wiedzieć, że we wrocławiu nie ma żadnego toru aby
          > można go było wynająć a jak na razie to jedyne w miare bezpieczne mejsce
          > spalileś!!!

1. Nie pracuję w GW.
          2. A co mnie obchodzi, że nie ma toru? Nie ma też skoczni narciarskiej. Czy to oznacza, że mogę skakać z dachów na ludzi? Nie ma też dobrej strzelnicy dla broni długiej - czy w związku z tym mogę wziąść karabin i grzmocić na ulicy (np. do ścigantów w pierdopędach)? Nie ma też ogólnodostępnego lądowiska dla helikopterów. Czy mogę w związku z tym wylądować na środku Rynku?

A może oni wszyscy powinni sie scigać na legnickiej ;-). A jak juz
          > byles taki madry jak to opisywales to dlaczego sie nie ujawniles. Bo jak bys to
          >
          > zrobil to przynajmniej ksywy by byly prawdziwe i informacje o autach tez by sie
          >
          > zgadzaly.

Nie jestem redaktorem. Nie piszę dla GW.

A popisy nie mają tu nic do zeczy tylko to jest sport który sie
          > ludzom podoba. Ale pewnie ty jezdzisz maluchem i nie masz sie z kim scigac i
          > dlatego tak ciebie to zdenerwowalo. Tak ze jak nastepnym razem bedziesz cos
          > pisal to pierw pomysl bo to raczej nie boli no chyba ze jestes blądynem.

Pisze się BLONDYNEM ćwierćinteligencie. Chyba od tego pierdzenia twojego silniczka ci się w głowie poprzewracało.

Tak na
          >
          > marginesie to masz fajnego nicka WIELKI_CZROWNIK- a masz moze kropelke bo skoro
          >
          > ty byc czarownik to musisz miec kropelke.... :-)
          > POZDROWIENIA DLA CAŁEJ REDAKCJI Z CZAROWNIKIEM NA CZELE
    • Gość: fri_maj Re: Nielegalne wyścigi samochodów IP: 81.219.226.* 26.04.04, 10:54
      na wyscigi chodze od niedawna
      fajna sprawa, cos laczy ludzi
      nie psujcie tego nikt nie robi nikomu nic zlego. kazdy ma jakies
      zainteresowanie, jest cos, co kreci ludzi.
      dajcie sobie spokoj i zajmijscie sie np podwyzka cen biletow :)

pozdrawiam sedecznie
      • Gość: mmm Re: Nielegalne wyścigi samochodów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 20:28
        >nie psujcie tego, nikt nie robi nikomu nic zlego
        do czasu, do czasu, moj drogi kolego;)

>dajcie sobie spokoj i zajmijscie sie np podwyzka cen biletow :)
        tym sie juz zajeli. podwyzka bedzie, nie martw sie.
        pzdr
    • Gość: not this time A policja na to leje. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 21:30
      Parę tygodni temu, w czasie jednego z tych "wyścigów", zadzwoniłem na policję i
      poinformowałem ich o tym. Wiadomość grzecznie przyjęli i ... taaak, NIC !
      Zabawa trwała do późnego wieczora. Ktoś z drogówki powinien dostać solidnego
      kopa w miejce kodowane czterema literami !
      • Gość: sprawiedliwy Re: A policja na to leje. IP: *.ssk.com.pl 18.05.04, 09:12
        Nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów, ale podam kilka faktów:
        Wrocławska Policja porusza się samochodami pewnej niemieckiej marki z
        Wolfsburga.
        Największym (jeśli nie jedynym) dilerem tej marki jest tatuś jednego z panów,
        którzy się w takich wyścigach "udzielają".

Wnioski narzucają się same. Przynajmniej mnie :))
        • Gość: not this time Re: A policja na to leje. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 11:51
          Funkcjonariusz z Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Wojewódzkiej, z którym mnie
          połączono, zapytał na wstepie, czy ścigają się na motorach czy samochodami.
          Odpowiedziałem, że na razie na motorach, ale samochody się już ustawiają. Może
          Pan Policjant uznał, że motocykli i tak nie dogonią, a samochody... Cóż, może
          Twoja teoria wcale nie jest paranoją ?
    • Gość: Daniel Hobby i Adrenalinka.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.05.04, 22:50
      Myśle że to co oni robią to nie jest nic złego! Po to są wkońcu akcesoria
      tuningowe aby rasować swoje furki i później pokazywać w gronie "Tuningowców",
      kto co zmienił w swojej maszynie i drobne wyścigi które wzmacniają całą impreze
      i pozwalają uczestnikom sprawdzić swoją furke przy innej! Wiadomo jak każde
      hobby ma to swoich zwolenników i przeciwników, dlatego jak komuś to się
      niepodoba to niech siedzi wieczorkiem z rodziną w Domku i ogląda wiadomości...
      • wielki_czarownik Jasne. 17.05.04, 23:00
        Niech się ścigają ale nie na publicznej drodze.
        • kk071 Re: Jasne. 19.05.04, 16:23
          Niby na publicznej, ale to droga do nikąd.
          • wielki_czarownik Droga do śmierci - oby tylko dla tych ścigantów nt 19.05.04, 20:18

• Gość: kklement A może ci dziani tatuskowie zrzucili by się i IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 07:59
        wybudowali synalkom jakis kawałek drogi jako tor wyścigowy ?
    • Gość: maniak Do pismaków IP: *.assa.wroc.pl / *.assa.wroc.pl 19.05.04, 11:32
      Wy zajebane kórwy, po chuj tam przychodzicie??? Przez wasze artykóły wszyscy
      wiedzą co tam sie dziejie (policja też). Wpierdalacie sie w nie swoje sprawy.
      • Gość: wojtek Assa? IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / 156.17.86.* 19.05.04, 11:56
        No prosze - mowia, ze to jest dobra szkola, ale z powyzszego popisu to cos
        przeciwnego wynika. Kiepsciunio i z pisownia i z rozumkiem :)
        • Gość: kklement "Najlepsza szkoła" ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:28
          Chyba najlepsza do stoczenia się. Od początku do tej szkoły trafiały
          jednostki "nierozumiane przez nauczycieli" normalnych szkół. Czyli rozwydrzona
          gówniarzerka obdarzona przez los skretyniałymi rodzicami, którzy zamiast lać
          pasem po dupsku roztkliwiali się, jakie to mają "szczególne" dzieci. Typek
          nazywający się "maniakiem" jest tego wspaniałym przykładem. Tatuś uznał pewnie,
          że od znajomości ortografii ważniejsze jest dobre samopoczucie synalka, a nic
          tak dobrze synkowi nie zrobi jak szybka bryka za 70 tys. PLN :)

I tylko te cholerni jajogłowi próbują psuć zabawę syneczkowi maniaczkowi.

P.S. Być może moja opinia na temat uczniów ASSY jest krzywdzącym uogólnieniem i
          są inni uczniowie / absolwenci tej szkoły niż opisani przeze mnie. Ale ja nigdy
          nie spotkałem nikogo takiego.
    • gazeciorek Do Tatusiów młodzieży i Pana Dutkiewicza 19.05.04, 12:34
      Uważam, że "młodzieży" należałoby dać się wyszaleć.
      Wyscigi samochodowe powodują także u mnie wzrost adrenalinki, więc chętnie bym
      popatrzył (a może także pościgał się z "lepszymi"). Oczywiście nie pochwalam
      faktu odbywania wyścigów nielegalnie na dostępnych ogólnie ulicach.
      Do tego potrzebny jest zabezpieczony obiekt.

Jeśli tatusiowie rajdowców są ludźmi zamożnymi, to może dogadają się z
      Prezydentem Dutkiewiczem i zasponsorują stworzenie takiego toru (w Poznaniu
      tor takowy jest i pusty raczej nie stoi) ?
      Aha ! Przy okazji mógłby poszaleć na nim kierowca skody superb o znanym na
      forum numerze :))
      • Gość: 100% Re: Do Tatusiów młodzieży i Pana Dutkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:59
        całkowicie się tobą zgadzam, świetny pomysł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka