komteq 12.03.11, 20:50 ludzkie chwasty, bezmózgi, zagrożenie dla normalnych ludzi, na 25 lat do więzienia, ale żeby sami zarabiali na miskę ryżu dla siebie, jak nie, to niech głodują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Symbole WKS-u symbolami hańby i bandytyzmu ? 12.03.11, 20:54 Czy tylko ja ma takie wrażenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Jedż do Poznania w szaliku Śląska, IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.03.11, 00:01 zapewne tamtejsi kibice zaproszą cię na kolacje i pomachają chusteczkami na pa pa... A tak serio to zgarniesz, taki wpie...ol, że zgubisz kapcie z wrażenia, więc nie mów, że symbole WKS to patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Jedż do Poznania w szaliku Śląska, 13.03.11, 00:06 Cały ten kibolski światek to rynsztok, blokersi i sk...syny, niezależnie od kolorów szalika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Jedż do Poznania w szaliku Śląska, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:56 kklement napisał: > Cały ten kibolski światek to rynsztok, blokersi i sk...syny, niezależnie od kol > orów szalika. A czy jak jakiś bandyta ubierze kitel lekarski i obije wtedy komuś mordę to powiesz, że cały lekarski światek to...? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Jedż do Poznania w szaliku Śląska, 13.03.11, 11:26 Gdybym co drugi dzień czytał, że jacyć kolesie w kitlach lekarskich pobili kogoś/zrobili ustawkę/zabili kogoś za noszenie kitla w innych barwach klubowych/tworzyli gang handlujący narkotykami itp., to tak, posunąłbym się do takich uogólnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PatOlogiA_GW Re: Jedż do Poznania w szaliku Śląska, IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 22:18 Musiałbyś czytać gazetę której red. naczelny z jakichś tam względów nienawidzi lekarzy i co drugi dzień serwuje tekst o gościach w kitlach czyniących jakieś ekscesy. Na pierwszy rzut oka jesteś materiałem łykającym wszystko co podają ci media.Zwłaszcza te - wyjątkowo zakłamane i mało obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek a Imiela? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.11, 02:36 Komentarz Maciorowskiego to żenada. We Wrocławiu, nie częściej niż w każdym innym mieście, można dostać za nic (patrz sprawa pobicia K. Imieli). A wiązanie tego z klubem, kibicami Śląska tylko na podstawie bełkotu podpitych żuli z POZnania, zakrawa na kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ND żeanda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:38 pełna żenda. tylko czekać aż "dzielni" kibole wks z nowego dworu pobiją samych trampkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad za niedługo będą rozbijać samochody z nr rej. DW IP: 212.160.183.* 14.03.11, 11:50 w Poznaniu lub z rej. PO we Wrocławiu. Co za banda żenujących kretynów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Miasto Spotkań przeprasza za tych debili z Nowego IP: 212.160.183.* 14.03.11, 11:55 Dworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-Pot Kim Jest kibic?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 08:57 Kim są te mendy intelektualne, spasione tanimi odżywkami dla "sportowców" z allegro? To tylko hołota bez edukacji obstająca pod blokami i jeżdżąca pożyczonym od rodziców maluchami. Nie wiem co takiego jest w klubach sportowych ale to cełe WKS, Legie i inne to bym o kand d.. rozbił bo ściąga do siebie mendy jak muchy do g... Niestety mieszkam przy nowo budowanym stadionie i już jestem przerażony co się będzie działo. Od jakiegoś czasu w godzinach 21-2 w nocy mam śpiewy kibicowskie pod blokami, policja przyjeżdża robi się cicho na 10 minut i znowu bluzgi i śpiewy Powinno się zalegalizować posiadanie broni snajperskiej może by to coś zmieniło na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: móchy Re: Kim Jest kibic?! IP: *.internetia.net.pl 14.03.11, 13:07 na Nowym Dworze takie ryki co noc to normalka, kto chce się wyspać i normalnie żyć, spada z tego Bronxu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-Pot Re: Kim Jest kibic?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:57 Sęk w tym, że jest to hołota przyjezdna, czyt. nie z tego osiedla. Nie wiem jaką mają radość w staniu w krzakach, krzyczeniu w nocy i śpiewaniu durnych piosenek dla troglodytów. Dziwni mnie bierność ludzi z bloków, ja wychodzę na balkon i informuję że dzwonię na policję po czym zostaje zbluzgany, więc dzwonie na policję. Ale jestem jedynym, inni się boją wystawić nos przez okno. Mieszkałem w stanach przez jakiś czas i tam taka sytuacja społecznie była by nie do przyjęcia wszyscy by zeszli w nocy na dół do tego połowa policji z miasta by się zjechała. Tych gnoi trzeba tresować i wywozić na taczkach z g... A stadion to największe nieszczęście dla miasta. Jakby nie mogli go wybudować gdzieś jeszcze za Maślicami gdzie nikomu by nie przeszkadzał Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Jedż do Poznania w szaliku Śląska, 13.03.11, 01:34 Gość portalu: DW napisał(a): > zapewne tamtejsi kibice zaproszą cię na kolacje i pomachają chusteczkami na pa > pa... > A tak serio to zgarniesz, taki wpie...ol, że zgubisz kapcie z wrażenia, więc ni > e mów, że symbole WKS to patologia. Ależ jedynie dowiodłeś, że patologia nie ogranicza się jedynie do WKS :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linton Re: Symbole WKS-u symbolami hańby i bandytyzmu ? IP: *.internetia.net.pl 14.03.11, 07:33 no pelno tych symboli na tramwajach i autobusach MPK spolki miejskiej, która wspiera ten bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 12.03.11, 21:00 miasto spotkań? brak słów:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc OPiekun z dwoma promilami?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.11, 02:40 A ja mam nadzieje, ze policja i sąd rodzinny zainteresuje się sprawą pijanych opiekunów prawnych, tj. rodziców tych dzieci, które przebywajały prawie 200 km od miejsca zamieszkania. W UK za takie coś mieliby od razu ograniczone prawa rodzicielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: OPiekun z dwoma promilami?! 14.03.11, 06:55 gdzie jest napisane, że rodzic nie może pić alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: OPiekun z dwoma promilami?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.11, 14:09 rodzic sprawujący opiekę nad dzieckiem na wyjeździe 200 km od domu. Dotarło? "O niewłaściwej opiece nad dzieckiem i podejrzeniu, że jego rodzice mogą być pod wpływem alkoholu powiadomiła miejscowych policjantów. Funkcjonariusze natychmiast byli na miejscu. Niestety podejrzenia pracownika socjalnego potwierdziły się. Zachowanie rodziców chłopca jednoznacznie wskazywało na to, że byli pijani. Nie czekając na wyniki badania stanu trzeźwości rodziców, policjanci zajęli się natychmiastową pomocą dla dziecka. Chłopiec trafił do szpitala, a jego rodzice do grodziskiej komendy. Po kontroli stanu trzeźwości okazało się, że 21-letnia matka dziecka miała w organizmie prawie 2 promile alkoholu, a jego 27-letni ojciec prawie promil. Po wytrzeźwieniu Natalia D. i Marcin T. usłyszą zarzuty narażenia dziecka na niebezpieczeństwo utraty zdrowia lub życia. W najbliższym czasie sąd rodzinny zadecyduje czy dziecko będzie mogło wrócić do swych rodziców." Tak samo powinni potraktować tych żuli z POZnania, którzy prowokowali na tle grafu Śląska i odlewali się na niego, dając "piękny" przykład swojej latorośli. To pewnie ci sami od Litara, co plują na rodziny w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linton Re: OPiekun z dwoma promilami?! IP: *.internetia.net.pl 14.03.11, 07:36 a w Niemczech czy Czechach nikt by na to nie zwrocił uwagi, dopoki by sie cos nie stało dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
padoq Szarańcza w grupie mocna 12.03.11, 21:11 KIBOL-Biedne sfrustrowane dzieci niektórzy po 30 jak nastolatkowie muszący leczyć swoje pryszczate kompleksy, tu kary nie pomogą bo to dla debilowatego środowiska honor mieć jak najwięcej w kartotece jedyna kara to kastracja jak pedofila żeby się to nasienie nie rozprzestrzeniało a problem coraz większy z którym miasto nic nie robi umywając rączki ciekawe tylko kto zapełni budowany stadion no chyba ze magistrat liczy na 40 tys. kiboli a to się może udać ... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Szarańcza w grupie mocna 12.03.11, 22:13 > tu kary nie pomogą kary pomoga. Na dwojaki sposob. Po pierwsze, to ludzie wychowani w kulcie sily - sila policji i "systemu" pokaze im, ze to nie oni sa samcami alfa. Po drugie, jak na kogos to nie podziala, to chociaz odizoluje sie niebezpieczne osobniki od spoleczenstwa. Co z tego, ze chca walczyc, zabijac - jesli nie beda mieli kogo? > jedyna kara to kastracja jak pedofila żeby się to nasienie to nie przez geny sie dziedziczy takie zachowanie... ps. polecam film Hooligans, daje niezle wyobrazenie o tej grupie. Polecam tez poczytac o postawach spolecznych niektorych grup "nowoczesnych hooligansow", gdzie dawni kibole tez walcza o swoja "pozycje w stadzie". Zdaje sie, ze Lech wlasnie ma taka grupe kibicow - za akty agresji wylatujesz, nadmiar energii wyladowuja przygotowujac coraz to oryginalniejsze formy dopingowania "swoich", za nie tez awansujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
elektryczny.klecznik Wrocław Stolicą Kultury! 12.03.11, 21:14 Tylko jak ci biedni goście przeżyją pobyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Re: Wrocław Stolicą Kultury! IP: *.internetia.net.pl 13.03.11, 10:27 demotywatory.pl/2033858/Kultura już nawet do Bydgoszczy, jak w filmie Barei, nie trzeba jeździć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adverb Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.internetia.net.pl 12.03.11, 21:17 Gdybym ja pojechal do Poznania i wyszedl gdzies na os. Sobieskiego w koszulce WKS byloby dokladnie tak samo. Czasami trzeba po prostu pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos wielkopolski Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.internetia.net.pl 12.03.11, 22:18 Zgadzam sie z przedmówcą. Myślenie nie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wukaesiak Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:56 Mieszkam w Wielkopolsce. Jeżdżę po Poznaniu samochodem ze znakiem WKS Śląsk Wrocław i jeszcze nigdy nic mi się nie stało. Wstyd mi za Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwiara Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.internetunion.pl 13.03.11, 02:05 Jak sam napisałeś jeżdzisz,czyli jedziesz z WRO do np.Gdańska i przejeżdżasz przez PO ,a nie każdy we WRO czy PO to zagorzały kibic swojej drużyny ,podejrzewam że gdybyś zjawił się na takim poznańskim Nowym Dworze ( przecież tam na każdym murze garażu ,wiadukcie są symbole,hasła WKS-u -zresztą SUPER !! ) to w najlepszym wypadku ,szyby i opony miałbyś do wymiany...ludzie naprawdę nie myślą..skąd ci chuligani (nie popieram) mogli wiedziec że to opiekunowie jakiejś grupy..a nie kibole Lecha -przejazdem na mecz.Niestety w Polsce nie można pokazac się na ulicy innego miasta w koszulce ulubionej drużyny żeby nie dostac kopniaka..w Holandii -Eindhoven,Amsterdam zimą chodziłem w szaliku WKS i co najwyżej pytano się mnie co i jak i gdzie ten WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 09:05 Musisz włączyć myślenie:)27.02.2011r na Turnieju Skorzewo Cup(Dopiewo-Poznań) odbywał się podobny Turniej gdzie uczestniczył śląsk wrocław razem ze swoimi rodzicami,opiekunami i jakoś nic im się nie stało(ubrani w barwy klubowe) Ale co możemy się spodziewać po pseudokibicach śląska skoro w samym kibicowaniu są na szarym końcu. Podsumuje to tak: "KIEPSKIE ŻYCIE,KIEPSKIE SPRAWY MARNY DOPING I OPRAWY!!! HA HA HA HA HA HA TO JEST WŁAŚNIE śląska ŚWIAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.11, 17:02 Jasne "Litar" też z Wrocławia przyjechał. Jaki sport tacy kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko wrocławskie frajerstwo IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 19:58 ustawić z bojówką się boją to wyżyją się na rodzicach, wrocławskie frajerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: wrocławskie frajerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 21:56 Dokładniej to wyżyli się na pijanej patologii która szcza w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt5r bhnr Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 18:47 nic dziwnego sami sie prosili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.11, 23:52 Myślenie nie boli? Pewnie dlatego do tej tej pory w takim prymitywnym kraju uważa się, że każda zgwałcona na ulicy kobieta jest sama sobie winna bo była w miniówie. Przecież to zwykli bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWZ Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:21 Dokładnie tak. "Znawcy" tematyki "kibolstwa" z redakcji GW którzy mają na pieńku z kibiami przy wtórze laików którzy tą anty-kibicowską płytką propagandę łykają bez oporów zabierają głos w kwestii której nie rozumieją. Dajmy im szansę "podyskutować" we własnym gronie :) Nie wysilajcie się na jakieś wymyślne moralizatorskie riposty słowne bo i tak nie mam zamiaru z czytelnikami pejsówki polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 22:27 Rozumiem, że dla ciebie to "normalka". Chyba nie ma sensu dyskusja w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 00:39 Dokładnie taka była moja pierwsza myśl... Równie dobrze mogli pójść do sklepu w koszulkach z napisem "obijcie mi gębę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 01:14 Lecz się człowieku. Bandytów należy trwale eliminować ze społeczeństwa, a nie tolerować czy usprawiedliwiać. Żyjemy w mieście, w którym można zginąć za niewłaściwą koszulkę, kolor skóry czy w ogóle za nic (co prawie spotkało Pana Imielę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:02 Prawie zginąć? Imielę zaatakowali kibice? O czym ty bredzisz? Lewactwo ma zwyczaj mieszać pojęcia i wrzucać wszystkich niepoprawnych do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym 13.03.11, 17:02 Kibole, czy inni chuligani, jaka to różnica? Każdy kto krzywdzi drugiego człowieka jest bandytą i chuliganem. Nosz kur... szlag mnie trafia jak myślę o takich "ludziach". Jak można drugiemu człowiekowi zrobić coś tak okrutnego?! Ci chuligani są kompletnie pozbawieni zdolności do empatii. Nie potrafią zrozumieć, że osoba, którą biją też ma swoje życie, swoje marzenia, swoje problemy, swoich bliskich. Że też jest człowiekiem, który chce być szczęśliwy! Jestem przeciwny karze śmierci, ale gdy słyszę o takich przypadkach, to zmieniam zdanie i zaczynam ją popierać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 19:12 Jacy kibice? Bandyci. Tacy sami, jak ND. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 11:01 Ja mam się leczyć? Bo zauważam, ze ktoś jest idiotom pozbawionym instynktu samozachowawczego? Myślisz, że za koszulkę Realu w Barcelonie nie dostali by łomotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 14:54 No właśnie by nie dostali. W Barcelonie kibice Realu chodzą w koszulkach Realu po ulicach, więcej: w Barcelonie sprzedają koszulki Realu na ulicach razem z koszulkami Barcy - wiele razy widziałam to na własne oczy. Ale jakoś nigdy nie widziałam, żeby ktoś za jedno czy drugie dostał po mordzie - Hiszpania to nie Polska czy Anglia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Normalnie dzicz... Czy to dla nich są te stadiony, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.11, 21:25 które Wrocław buduje za ponad 1 mld PLN, z kieszeni podatnika? A na ochronę normalnych zwykłych ludzi już zabrakło pieniędzy? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kostek20072007 Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 12.03.11, 21:38 Szczerze mówiąc sami sobie winni.A tak wogóle to niby skąd wiadomo,że to Nasi kibice ich poturbowali,z resztą poznaniaków normalny obywatel też nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
dekar Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym 12.03.11, 22:14 Pytasz się skąd wiadomo? Ano stąd skąd wiadomo, że jestes kretynem do kwadratu. Czyli z dedukcji, rachunku prawdopodobieństwa i okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWZ Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:23 Nie nakręcaj się net-bohaterze bo nikogo swoimi pseudo intelektualnymi wypocinami nie sprowokujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLSK Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.internetia.net.pl 12.03.11, 22:57 ZWZ a ty nosisz szalik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 09:01 raczej stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWZ Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:04 Wam lewakom tylko bezeceństwa w głowie. Może za dużo przebywasz z tymi od Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLSK Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.internetia.net.pl 13.03.11, 12:16 Ty Ziom, ale nosisz Szalik Śląska czy nie? Pytam bo się wypowiadasz jak kibic a może tylko zwyczajnie kłamiesz w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dekar Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym 14.03.11, 13:08 Dla kibola każda wypowiedź składająca się ze zdania złożonego to "pseudo intelektualizm". Swojskie i zrozumiałe jest tylko przyłożenie butelką i skopanie ofiary. Ten co rzucił "To za barwy" zapewne jest ledwo tolerowany w grupie za wychodzącą poza średnią "erudycję". Chociaż może szykują go na adwokata? Wszyscy wiedzą, że trzeba mieć taką samą sieczkę z mózgu aby chcieć bronić to kibolskie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
wojak5036 Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 12.03.11, 21:51 Nie gloryfikuje postepowania BANDYTOW ale paradowanie w koszulkach Lecha po Wroclawiu to skrajna glupota....Przeciez kazdy kibic wie ze Lech Zaglebie Lubin Arka czy Crakowia nie sa we Wroclawiu MILE widziane tak samo jak kibice Slaska w tamtych miastach....Dla mnie to tak jak by wsadzic glowe do ula z pszczolami na wlasne zyczenie....Daje glowe ze gdyby taka sama sytuacja miala miejsce w Poznaniu to po glowie dostali by kibice Slaska....Sami sa sobie winni za wlasna GLUPOTE....Nie powinno tak byc ale od ZAWSZE odkad pamietam to Lech i Slask nie byli przyjaciolmi a mam juz prawie 50 lat i pamietam mecze jeszcze na Stadionie Olimpijskim przy pelnych trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knut Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.11, 21:58 Wojak, o glupocie to ty pisz ale swojej. Stek bredni, nie mozna tego czytac. Wbij sobie do tępego łba, że są kraje i miasta, gdzie mozna chodzić w dowolnym szaliku dowolnej drużyny i nikt z tego powodu nikogo nie napada. Nawet jak go nie lubi. Bo to jest sport a nie wojna bandytów. Dla tych debilów w kapturach, dla tych chamów budujemy wielki stadion za nasze, podatników, pieniądze. Tymczasem temu bydłu powinno sie zakazac w ogóle wstępu na stadiony. To zaraza sportu, wrzody. Kogo ty usprawiedliwiasz, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.Red-79-148-56.dynamicIP.rima-tde.net 12.03.11, 22:23 Knut podsumował to najlepiej. Wiele lat kibicowałem Śląskowi na meczach. Teraz zbyt daleko jestem, zebym mógł tam być, ale zawsze śledzę co się dzieje. To co teraz czytam..., brak mi słów. Dzicz i bezmózgowie. Popisaliście się tak jak ległe qu..., napadające na kibica i jego rodzinę. Gratulacje, smiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym 13.03.11, 08:54 Gość portalu: Knut napisał(a): > Wojak, o glupocie to ty pisz ale swojej. Stek bredni, nie mozna tego czytac. Wb > ij sobie do tępego łba, że są kraje i miasta, gdzie mozna chodzić w dowolnym sz > aliku dowolnej drużyny i nikt z tego powodu nikogo nie napada. Nawet jak go nie > lubi. Bo to jest sport a nie wojna bandytów. > Dla tych debilów w kapturach, dla tych chamów budujemy wielki stadion za nasze, > podatników, pieniądze. Tymczasem temu bydłu powinno sie zakazac w ogóle wstępu > na stadiony. To zaraza sportu, wrzody. > Kogo ty usprawiedliwiasz, idioto. A które to kraje bęcwale ? Anglia ? Hiszpania czy może Niemcy ? albo Turcja, Grecja ? może któryś z krajów Bałkańskich ? Piepszysz palancie !!! W każdym kraju dostaniesz wciry za pojawienie się np. w barwach realu w barcelonie, nawet jakiegos chinczyka turyste katalończycy nożami pocięli. Ci tylko kilka plaskaczy zgarneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knut Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.11, 09:27 Kalam07: tak, na przykład w Hiszpanii. Mieszkałem tam dwa lata, na meczach byłem ze 20 razy. Siedziałem między wymieszanymi kibicami i nigdy nie było nawet śladu jakiejkolwiek zadymy. W Niemczech jezdziłem z Dortmundem na kilka meczy. Parkowaliśmy normalnie, na ulicy. Nic się nie działo. Musisz zrozumieć, tępa kibolska łysa pało: na świecie zyje spory procent cywilizowanych ludzi. A takich jak Ty i twoi kolesie powinno się zagazować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:09 Co Ty bełkoczesz kolego? Ty chory jesteś? Proponuję Ci odwiedzić najbliższą poradnię zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Kij w mrowisko czyli c.d. nieudolnej nagonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:40 Rozumiem że możesz mu jakiegoś specjalistę polecić bo jako stały klient znasz ten sektor medyczny bardzo dobrze. Wracając do tematu - Najpierw medialna nagonka na kibiców Lecha, potem Legii teraz czas na Śląska. Ludzie ze środowiska kibicowskiego mają z "obeznanych" w tematach kibicowskich "panów redaktorów" coraz większą polewkę. Małysz kończy karierę a o czymś pisać trzeba i wierszówka być musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Kij w mrowisko czyli c.d. nieudolnej nagonki IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 23:58 Poszukaj jakiejś ściany i rozpędź się, bo samo pukanie w czółko to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kij w mrowisko czyli c.d. nieudolnej nagonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:09 Może zanim zaczniecie udzielać "wspaniałych" rad innym każdy znawca twojego pokroju zacznie sam się kopać w głowę.Tak łatwo dajecie się "dziennikarzom" z pejsówki sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 22:10 Przykre jest to, że taki debil jak ty nie potrafi odróżnić rodzica kibicującego swojemu dziecku (nie koniecznie zaznajomionego z kibolskim pierdzielstwem) od kibola przyjeżdżającego z ekipą na ustwakę. A ci bandyci zachowali się jak wiochmeny na wsi podczas rozgrywek C-klasy. We wsi Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
mpp29 Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym 12.03.11, 22:26 noooo... miasto spotkan w koncu ;) w slawnym powiedzeniu nie powiedziano z czym... Niestety przez 20 lat pobytu w tym miescie (choc przerywanego) atmosfera z dnia na dzien robi sie co raz bardziej wschodnia... Nie chcialbym byc gorszy od nich, ale gdzie byla Policja i dlaczego nie uzyto wobec tych "kybycow" srodkow odpowiednich do powagi sytuacji? Narazili poznaniakow (rownie dobrze przedstawicieli jakiegokolwiek innego regionu w swiecie...) na utrate zdrowia i zycia, w zwiazku z czym nalezaloby to bydlo potratkowac identycznie, w miejscu publicznym. Czy jesli okaze sie, ze to rzeczywiscie przedstawiciele "kibicow Slaska", to czy Klub podejmie jakies dzialania w kwestii zadoscuczynienia i profilaktyki na przyszlosc? czy tez moze znow sprawie zostanie urwany leb i wszystko umilknie? Stop bandytyzmowi, a jesli to "mlodociani", sadzic jak doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 23:29 normalny rodzic kibicuje dziecku a nie idzie do monopolowego, a po drodze nie robi sobie zdjęć jak oddaje mocz na ścianę, na której przypadkowo jest grafiti śląska. Zanim jakieś dresy ich pobiły to powinna ich zgarnąć policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTwD Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.connecta.pl 13.03.11, 08:16 no i ujawnił się ten 1 z 20. Mam nadzieję, że Policja to czyta i po IP Cię znajdzie. A co do tematu, to skoro uchybili Waszej godności (wg was) to korzystając z liczebnej przewagi można ich było perswazją zmusić do np. posprzątania syfu wokół tego logo, a nie od razu w mordę, bo tak jest łatwiej (czyt. prymitywniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.03.11, 09:31 Gość portalu: abc napisał(a): > Przykre jest to, że taki debil jak ty nie potrafi odróżnić rodzica kibicującego > swojemu dziecku (nie koniecznie zaznajomionego z kibolskim pierdzielstwem) od > kibola przyjeżdżającego z ekipą na ustwakę. > A ci bandyci zachowali się jak wiochmeny na wsi podczas rozgrywek C-klasy. We w > si Wrocław. Przecież Nowy Dwór, to ludność ze wsi, która porzuciła swoje wiejskie ugory i przyjechała do wrocławskich fabryk. Gierek wybudował dla nich osiedla i ta hołota już tu została, płodząc nowe pokolenia, ale tradycje, chamstwo i "kulturę". którą przywieźli ze swoim wiejskim smrodem, podtrzymują ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 09:24 Do wojaka!!wklejam post jednego z rodziców WKS ŚLĄSK biorących udział w tym turnieju: "I tutaj zgodzę się z kolegą w 100% !!!!!!!!!!!!!! Sam byłem w Dopiewie i dzisiaj we Wrocławiu. Niestety Nowy Dwór okazał się zakałą całej młodej piłki ! Pomijając fakt "upojenia" alkoholowego - bo i my (Śląsk-rodzice) tam piliśmy(Dopiewo)- nie ważne czy w mniejszych czy wiekszych ilościach ! MY jesteśmy dla NICH (dzieci) i taki incydent to HAŃBA dla wszystkich rodziców a najbardziej dla nas ! Pamiętajmy iż to dzieci są najważniejsze ! i to dla nich jesteśmy, płacimy, zarywamy wolny czas etc. Nie wiem czy Was ktoś już przeprosił - jeśli nie uczynię to tutaj ! PRZEPRASZAMY za "naszych" pseudo kibiców !!! i mówię to w imieniu raczej wszystkich rodziców rocznika 2001 WKS Śląs Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 17:46 Nawet była chyba zgoda krótka bo krótka ale była na początku lat 80-tych pomiędzy Śląskiem Wrocław a Lechem Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniew ludu Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 23:07 Brawo. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze kibice piłkarscy mają podobny iloraz inteligencji co pszczoły... widocznie tak jest. W wielu krajach kibice różnych klubów siedzą razem, na jednych trybunach, bez płotów, czy białych kasków z tarczami, pałkami i psami i nikogo to nie dziwi! Tak wygląda normalne kibicowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Rozebrać ten nowy stadion 12.03.11, 21:54 Albo urządzić tam wysypisko śmieci. Bo to będzie wylęgarnia kiboli. Ja z małpami nie chcę mieć do czynienia i na żadne mecze nie będę tam chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Rozebrać ten nowy stadion IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.03.11, 00:02 Straszne, chyba się popłaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Rozebrać ten nowy stadion IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.11, 00:20 i bardzo dobrze, maruderów nam nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Rozebrać ten nowy stadion IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.11, 00:38 > i bardzo dobrze, maruderów nam nie trzeba. tylko takich z pałką i wykrywaczem wrogich szalików w oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiro Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 22:03 Mam nadzieję, że UEFA zajmie się tym tematem w kontekście bezpieczeństwa na Euro2012, a Dutkiewicz się wytłumaczy z działań na rzecz bezpieczeństwa w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:05 Wyłapać tę chołotę, dać im łopaty i niech z.......ją przy czyszczeniu rowów po 16 godzin na dobę 7 dni w tygodniu. Ale na początku Policja przez tydzień powinna każdego z osobna pałować. A tak w ogóle: gdzie była Policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronisław Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu IP: 90.156.28.* 12.03.11, 22:22 Widac jak sie orientujecie na piłce.Takie zachownia kibiców sa normalna rzecza na zachodzie.Ktos kto ubierze koszulke AC Milan i pojedzie w niej do Neapolu to ma murowany wpierdziel.To samo jest w Hiszpani,Holandii i innych krajach.Tam kibice wiedza do ktorych miast nie moga pojechac ubrani w barwy swojego klubu poniewaz grozi to niebezpieczenstwem.Dziwie sie tym poznaniakom ze zaryzykowali zdrowiem za butelką piwa udali sie do sklepu na Nowodworską czy Rogowska.We Wrocławiu mile sa widziani kibice z Gdanska,Lublina,Krakowa i jeszcze kilku innych miast.Pozostali robia to na własne ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
mpp29 Re: Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu 12.03.11, 22:30 Czlowieku, zasuwalem w koszulkach wszelakich po praktycznie kazdym z wiekszych miast niemieckich... wiesz co? nadal mam wszystkie zeby i 2 koszulki lokalnych kibicow, uzyskane w ramach wymiany "niewlasciwej na jedyna sluszna" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu IP: *.internetunion.pl 12.03.11, 22:44 co ty misiu pieprzysz! Prawie 6 lat mieszkalem na dzielnicy Arsenalu (Finsbury Park) i chodzilem w koszulce Chelsea. Zreszta jak pojechalem gdzies na West Ham czy Tottenham nikt nie robil mi z tym problemow. Czasem ktos zaspiewal mi przyspiwke gdzie to ma Chelsea...:) ale zeby dostac w ryja?! Ci, ktorzy sie napieprzaja - uwierz mi na slowo - nie chadzaja w barwach klubowych. Maja swoje ustawki itd. Ale ty jestes dupkiem, ktory wie lepiej. Po prostu wiekszosc z was to zwykla dzicz i nic wiecej. Na dodatek tchorzami moi drodzy jestescie! Pobic 3 ludzi w 20-stu?! Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu 14.03.11, 00:16 > wykla dzicz i nic wiecej. Na dodatek tchorzami moi drodzy jestescie! Pobic 3 lu > dzi w 20-stu?! Bandyta to z definicji tchórz bez honoru. Najczęściej w kilku na jednego, a nawet jak w pojedynkę to z nożem lub w najodważniejszym przypadku zdaje się na oszacowanie wzrokowe, że ma nad ofiarą olbrzymią przewagę fizyczną. Jak w tym ostatnim przypadku mimo wszystko się przeliczy, bo ten niby pozorny okaże się wyćwiczony w sportach walki, to płacze, że on niewinny i go pobito. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu 12.03.11, 22:56 A Gówno mnie to obchodzi !!!!!!!! Skąd mam wiedzieć ? Kto Swój, kto Obcy. To już nie jest Sport ;) Nie rozumiesz, że chodzi o porachunki handlarzy narkotyków, którzy dzielą " teren " ??? ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tak jest na całym świecie..znawcy futbolu 13.03.11, 01:38 Gość portalu: Bronisław napisał(a): > Widac jak sie orientujecie na piłce.Takie zachownia kibiców sa normalna rzecza > na zachodzie To ciekawe co mówisz. Mieszkam w Glasgow. Wychodzi na to, że powinienem być jednym z nielicznych tutaj ludzi bez siniaków na gębie, bo ani Celtica nie wspieram ani Rangersów... A tymczasem ci ludzie nie tylko nie tłuką się po ryjach ale i pracują razem. W firmie w której kiedyś pracowałem było dwóch kierowców. Jeden w koszulce niebieskiej, drugi w zielonej, jeździli tą samą ciężarówką. I nikt się temu nie dziwił. Oczywiście non stop robili sobie jakieś żarty i docinki ale nie tłukli się po mordach. Bo tym się róznią cywilizowani kibice od bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
longinus13 Dla bandytów nie ma usprawiedliwienia 12.03.11, 22:17 To mogło zdarzyć się w każdej innej części Wrocławia. Ubolewam ale Wrocław przyzwala na dominację i obecność bandytów-kiboli i całej bandyckiej subkultury w mieście. Co krok są murale kiboli tego klubu. Wrocław to zapyziała prowincja jak wiele takich miast w Polsce. Niestety tak się kończy brak nadzoru nad dziećmi, stada nastolatków, które chowają się w bramach i którymi rodzice się nie interesują maja problemy w szkole, znajdują oparcie w subkulturze kiboli i tak to się kończy. To takie psychologiczne pierdoły ale każdy wie, że normalny obywatel nie pójdzie na stadion. Piłka nożna to niestety chyba najbardziej kontuzjogenny sport dla kibica- w wymiarze psychicznym, bo można zostać zbluzganym i fizycznym, bo można zgarnąć wp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dla bandytów nie ma usprawiedliwienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:30 Zróbcie ze "specjalistami" z wybiórczej debatę w swoim gronie i sobie podyskutujcie o tym jakie to społeczeństwo jest złe...tak w ogóle to nie kocha Cyganów..itd..itd..itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Dla bandytów nie ma usprawiedliwienia IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.11, 21:48 akurat cyganie we wrocławiu prezentują poziom zbliżony do naszych "kibiców", ale już wstawka z "wybiórczą" zdradza Twoje możliwości intelektualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamraabc No to macie przerąbane 12.03.11, 22:19 Teraz Litar z Wiary Lecha się wkurzy, przyjedzie do Wrocławia i opluje każdą Wrocławiankę. A poważnie mówiąc - wstyd Wrocławiaki, wstyd .... :( Odpowiedz Link Zgłoś
mpp29 Re: No to macie przerąbane 12.03.11, 22:35 wstyd? patologia nie wstyd. Podobne sytuacje dzieja sie w prawdzie w kazdym praktycznie "wiekszym" miescie na terenie kraju naszego - niemniej poza obtrabieniem malego halo w gazjecie jednej czy drugiej, pomlaskaniu Grzegorza L., ze bilety to on i tak bedzie mial z innej puli - kompletnie zadnej reakcji na istniejacy problem nie ma. Fakt - w Polsce trzeba miec grubo nie tak w glowie, zeby bedac gosciem w innym miescie chodzic w koszulce "wroga" - niemniej, zaden normalny cywilizowany czlowiek nie spodziewalby sie ataku fizycznego "sprowokowanego" garderoba wierzchnia... Odpowiedz Link Zgłoś
themoony Re: No to macie przerąbane 13.03.11, 02:56 Jest Wrocławianinem, jest mi niewymownie przykro z powodu tego zajścia, to NIEDOPUSZCZALNE!!! Mam nadzieję, że zrobią z tymi młotami wreszcie porządek!! Bo k..wa mać tak dalej być nie może!! Ale ja nie utożsamiam się w żadnym razie z tymi młotami!! Ale co Ty masz do Wrocławianek? To one pobiły tych ludzi? Wszystkie? Jak którejś się udowodni (chłopakowi czy dziewczynie) to rowy kopać, albo jakąś inną bardzo ciężką fizyczną robotę!! Może odechce im się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 00:27 chodzilo o to, ze nasz miejscowy kibic, niejaki litar pluje (jadem), w szczegolnosci kobiety i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 12.03.11, 22:46 I dla takich Pojebów i Durniów, wydajemy 2 000 000 000 złotych. Horrrrror !!! Na każde nowe wrocławskie osiedle, dojeżdżałby tramwaj ! Na Nowy Dwór i Psie Pole - również ;) Po Cholerę nam to Euro ? ? ? Pozdrowionka ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 23:55 To pytanie zadaje sobie wielu ludzi, ale "władza" ma to w baaaardzo głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vala Wstyd dla Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 00:04 Co za wstyd dla naszego miasta!! tych kiboli powinno się rozstrzelać na miejscu!! Przynoszą wstyd miastu i psują opinie innym kibicom!! Ja jestem kibicką Śląska, ale nigdy w życiu nie przyszło mi do głowy by bić kibica przeciwnej drużyny! Trzeba w końcu zrobić porządek z tymi pseudokibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 01:25 Aż przykro czyta się komentarze z treścią "sami są sobie winni" - tak jakby część wypowiadających się w tym wątku chciała usprawiedliwić chuligaństwo. Ludzie mają prawo chodzić w takich koszulach jakie im się podobają bez obawy o to, że ktoś im krzywdę zrobi albo nawet zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
themoony Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 13.03.11, 02:22 Jak się czyta takie wiadomości to ręce opadają!! 20 kontra 4!! I tylko dlatego, bo mieli koszulki, czy szaliki innej drużyny! No k...wa mać z...bać takich to mało!! To będą mieli ci ludzie fantastyczne wspomnienia związane z Wrocławiem... :-( I jacy k..wa mać "pseudokibice"? Co za durni dziennikarze wciąż to samo powtarzają? To tchórze, może fanatycy, ograniczeni umysłowo, chuligani, ale nie pseudokibice. Płakać się chce czytając wypowiedzi niektórych internautów, że to wina tych ludzi to katastrofa. Z chęcią poznałbym tą osobę, nakopał jej i mógłbym, bez wyrzutów sumienia, powiedzieć, że to przecież jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Wroclaw wygral? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.03.11, 06:20 Mam na mysli turniej pilkarski. Z tego artykulu wynika, ze poza Lechem zadna inna druzyna nie wycofala sie z turnieju. Brawo! Nastepnym razem turniej pilkarski moze sie odbyc w Warszawie lub Poznaniu i pojada tam 8 latki. I co wtedy? Zwyrodnialcy wpi...dola nie tylko rodzicom ale i ich pociechom. Takiej chcemy Polski? Przeciez problem z osiedlowym chuliganstwem przy ul. Rogowskiej jest od dawna. Np. libacje alkoholowe na terenie przedszkola, pod sklepem, itd. Od lat nic sie nie zmienilo. Czy sadzicie, ze teraz sie zmieni? A mi sie marzy sprawiedlowsc po amerykansku, ale w Polsce. Juz ma dosc tej polskiej policji, ktora ciagla jest na tropach przestepcow. Nie dawno bylem swiadkiem tragicznej sceny, ktora wydarzyla sie w pewnym miescie w USA. Jakiemus kierowcy nie spodobalo sie, ze inny kierowca mial czelnosc go wyprzedzic. Jak tylko oba pojazdy sie zatrzymaly na czerwonym swietle wku...o...y kierowca wyskoczyl z samochodu i z furia uderzyl w drzwi drugiego samochodu. Zadnej reakcji. Kierowca siedzial w samochodzie spokojnie obserwujac rozwscieczonego osobnika. Gdy ten wybil mu szybe w samochodzie i chcial wyciagnac go na zewnatrz... rozlegl sie strzal. Furiat padl martwy. Zrobilo sie cicho, tylko pofaldowane polkule mozgu mialy mozliwosc rozlania sie po ulicy nadajac jej abstrakcyjny obraz. Kierowca po przesluchaniu przez policje zostal puszczony do domu. I tak sobie mysle, ze juz mam dosc tego zebym w Polsce czlowiek czul sie zaszczuty przez bandy chuliganow. Wezmy sprawiedliwosc w swoje rece. Pociagnac za cyngiel jest tak prosto a tym bardziej w obronie wlasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
th43dk Śodowisko kibiców?? 13.03.11, 08:27 "Podejrzewa się, że są oni powiązani ze środowiskiem kibiców...". Jakich kibiców??? To są bandyci, dla których "kibicowanie" jest tylko płaszczykiem do bandyckich porachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Nie ma informacjii, że to byli kibice 13.03.11, 08:32 Oto cytat: "Podejrzewa się, że są oni związani ze środowiskiem kibiców Śląska Wrocław." Być morze to byli chuligani, którzy w tamtym rejonie prawie codziennie urządzają burdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygłup Poczekacie aż Wam będę szyby wybijać .. IP: 195.116.95.* 14.03.11, 14:23 ... bo macie zasłonki w kolorach Lecha, czy spacyfikujecie to dzikie stado małp zanim kogoś zabiją. Ktoś kto daje sobie prawo do atakowania innego za noszenie barw drużyny, z którą się identyfikuje jest już chory i kwalifikuje się do przymusowego leczenia. I to jest żart czy obraza, tylko może ktoś wreszcie w tym kraju spełni swój zakichany obowiązek zapewnienia obywatelom bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Nie ma informacjii, że to byli kibice IP: *.icpnet.pl 15.03.11, 22:10 jak bili mezczyzn powiedzieli:"to za barwy"to chyba wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śląska 13.03.11, 08:49 o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śląska i sami na siebie sprowadzili oklep to już gazeta nie pisze bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 09:08 Byłeś ?widziałeś?Po tym co piszesz sam bym się odlał....ale na ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH2001 Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 09:24 nie pisz bredni!!! mezowie poszli do sklepu a nie oddawac mocz na murze!!!! nie było cie nie wiesz!!! moj maz jest cały pobity i ma głowe szyta a koszulki które mieli na sobie to napis LECH 2001 rocznika naszych chlopców dzieci!!! krzyczeli ze sa z dziecmi!! ale pseudkibice pobili ich za barwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl 13.03.11, 09:54 lali, czy nie to już nieistotne, wyjść na nowym dworze w barwach Lecha to samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl 13.03.11, 11:29 I to jest właśnie k... nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mpp29 Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl 13.03.11, 13:54 i tak, przed wjazdem do miasta spotkan nalezaloby dla turystow wywiesic duzej wielkosci tablice, z jakiego typu atrakcjami (w formie spotkan) moga sie spotkac w tymze jakze dynamicznym miescie. I tak spotkac sie mozna z wroclawska goscinnoscia wg grafiku ponizej (propozycja oczywiscie): 1. w poniedzialki - wp*** dla facetow w kapeluszach 2. wtorki - kulawi i single, 3. homoseksualni w srode do poludnia, heteroseksualni od poludnia 4. poznaniacy i inni "niewlasciwi" - czwartki i dni swiateczne 5. zajace w okularach i psy szczekajace tylkami - pozostale dni Moze faktycznie po prostu zaczac ostrzegac przyjezdnych, ze trojkat zniknal, za to pojawil sie nowy dwor - co grozi szkodami na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzag Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.dynamic.mm.pl 13.03.11, 14:32 jak dla mmie post roku! :D props! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który można... IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.11, 16:44 osikać??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Gers Re: gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który moż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 16:54 Spróbuj lewaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dw_1980 Re: gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który moż 13.03.11, 20:41 No właśnie, spróbuj to będziesz sikał kucając, pajacu pasztetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który moż IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.11, 21:46 > No właśnie, spróbuj to będziesz sikał kucając, pajacu pasztetowy no to gdzie jest to miejsce kibolskiego kultu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który moż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 21:58 Leszczom nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: gdzie jest ten mural hey-slask-hey, który moż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:41 ktoś kręci na was niezły biznes, wkręcaj sobie dalej swój światek leszczy i nie-leszczy. Im właśnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl 14.03.11, 00:26 kalam07 napisał: > lali, czy nie to już nieistotne, wyjść na nowym dworze w barwach Lecha to samobójstwo Skoro tak, to policja powinna zrobić następującą akcję. Kilku po cywilnemu w koszulkach klubowych tych nielubianych przez lokalnych debili, a reszta z boku dyskretnie obserwuje i jak się jakieś ścierwa do nich doczepią przekraczając pewien poziom bezpieczeństwa, to zastrzelić jak wściekłe psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhem... Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:32 równie dobrze ja mogę spytać, byłaś? widziałaś? czy tylko mąż opowiedział swoją wersję jak było? może jednak naprawdę było inaczej i zanim zacznie się oceniać innych należy też popatrzyć na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUGUST Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.03.11, 19:14 Z dziećmi?A 2promile ma rodzic takiego dziecka,niewinni sie znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: 212.160.183.* 14.03.11, 13:57 Twój mąż to ten co miał dwa promile czy ten co miał 0,5 promila? Ładne wychowanie dzieci - w nietrzeźwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co was to ? Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.e-wro.net.pl 13.03.11, 13:35 Dziwisz sie ze nie napisali ? zobacz na tytul gazety Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl 13.03.11, 14:43 kalam07 napisał: > o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śląska i sami na siebie sprowadzili > oklep to już gazeta nie pisze bo po co. 4 osoby oddawały mocz, kiedy akurat w pobliżu ZUPEŁNYM przypadkiem przechodziła grupa 20 kiboli WKS? Poluzuj szaliczek - krew coś słabo płynie do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator40 Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.infonet.com 14.03.11, 08:54 kalam07, ja 30 lat mieszkam we Wrocławiu a nie wiedziałem, że we Wrocławiu karą za sikanie na Mural Śląska jest pobicie. Dobrze, że klocka nie postawili za to pewnie jest kara śmierci. > sami na siebie sprowadzili > oklep - zatem wszystko jasne to nie było pobicie tylko boska ręka aniołów sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłemwidziałemwiem Re: o tym że poznaniacy oddawali mocz na mural Śl IP: *.icpnet.pl 15.03.11, 21:00 Po co piszesz takie bzdury jak nie wiesz jak było !!! Ci rodzice nawet koło tego muru nie przechodzili idąc do sklepu, szli koło płotu Rodeco. Pierdoły to każdy teraz potrafi pisać a w gazetach te bzdury tylko powielają schodząc do tego samego poziomu. Nie sprawdzone informacje i nie potwierdzone w żaden konkretny sposób nie są żadnym atutem w waszych rękach. Pokażcie choćby jedno takie zdjęcie które wskazywało by że tak było. Nie wiem skąd wzięło się że oni coś śpiewali. Ludzie po co wy wypisujecie te brednie? Niektórzy nawet tam nie byli a wypisują poematy jak by każdą sekundę tam byli i wszystko widzieli. Sprawa jest prosta pierdoły każdy wie jak pisać a prawdy nikt nie napisze i choć bym tu napisał jak było naprawdę znajdą się tacy co napiszą że to brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Taka sytuacja trwa od wielu lat 13.03.11, 08:52 Kibole są problemem od wielu lat i przez te lata nikt nie potrafił rozwiązać tego problemu. Dla przypomnienia na wyspach brytyjskich w latach 80 kibice zachowywali się 100 razy gorzej niż teraz nasi. Ówczesna premier poradziła sobie z tym problemem przez wprowadzenie drakońskich kar i wyłapywania i braku tolerancji dla chuliganów. U nas niestety lepiej nie zauważać problemu, żeby po prostu mieć święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: Taka sytuacja trwa od wielu lat IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 09:01 Tak poradziła sobie ubiegłoroczny mecz West Ham - Millwall w Londynie dobitnie to pokazuję:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Taka sytuacja trwa od wielu lat IP: 87.105.250.* 13.03.11, 09:05 sikali na blok z herbem klubu tak samo, jak kibic Śląska, który został ,,wypchnięty'' z pociągu w drodze na mecz do Legnicy? a później okazało się, że wypadł z własnej głupoty? szacun dla was chłopaki - 20 na 4 to naprawdę wyczyn. pewnie największy sukces w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Taka sytuacja trwa od wielu lat IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 09:16 dokładnie!!!mega kozaki!!!ich było 3 a w dodatku nie chodzą na mecze Lecha tylko kibicują swoim dzieciom i mieli ubrane niebieskie t-shirty z napisem LECH 2001(rocznik drużyny młodzieżowej Lecha) czyli faktycznie wyglądali jak fanatyczni kibole Kolejorza!! Brawa dla idiotów z wrocławia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:48 Dodaj jeszcze pewien dosyć istotny szczegół w jakich okolicznościach doszło do pobicia o którym zarówno wyborcza z którą poznańscy kibice też toczą wojenkę jak i ci wszyscy którzy bez zdania racji podnoszą rwetes że "źli" kibice pobili "dobrych". Ci wspaniali rodzice dający przykład swoim pociechom ponieśli konsekwencje obszczywania grafiti z herbem Śląska. Któryś z internetowych "gazetowych" pieniaczy ma coś do powiedzenia w kwestii publicznej zgody na obszczywanie herbu klubu albo herbu miasta??? Rozumiem że zarówno szczanie w miejscu publicznym jak i brak szacunku dla klubu i miasta Wroclawia w pełni akceptujecie hipokryci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 10:07 Słuchaj skończony gamoniu bez mózgu!Nikt nie lał,nie sikał na żaden herb!!!!To jest wymysł i próba bronienia swoich racji!!!Trójka rodziców to nie są żadni fanatyczni kibole Lecha tylko zwykli rodzice ,którzy kibicują swoim pociechom.Oni nawet na mecze Lecha nie chodzą! A tu popis prawdziwych twardzieli wks-u żeby trójkę rodziców w nastu nap........!!! Gratulacje dla skończonych idiotów BEZ ZASAD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 11:07 Najgorsze jest to że oni czekali w swoich samochodach celowo, aby dowalić komuś z osób przebywających w budynku i w końcu znalazła się okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roan Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 16:50 Inteligencie z Poznania - sikałeś i boisz się konsekwencji czy nie wiesz jak było i po prostu bronisz "kulturalnych inaczej" rodziców przebywających na gościnnych występach? Swoją drogą, ładny przykład dają swoim pociechom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:50 Ha pudło! Strzelaj dalej. Ale to normalne dla tych co plują jadem rodem z Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó 14.03.11, 09:03 Odezwał się chyba jeden z bohaterów w kilkunastu na trzech. Jak widziałeś, że ktoś sikał, to trzeba było zwrócić uwagę a gdyby to nie odniosło skutku, to wezwać policję. Jak nie widziałeś, to nie szczekaj jak kundel. Odpowiedz Link Zgłoś
mpp29 Re: Internetowi gawędziarze..nie znacie szczegółó 13.03.11, 13:59 nie akceptuje talatajstwa szanowny kolego. A obszczanie - nalezalo zrobic zdjecie, zglosic na straz miejska chociazby wraz z miejscem aktualnego przebywania osob wystepek poczyniajacych (chyba trudne to nie bylo, co? czy moze akurat zadnej komorki nie udalo sie od rana pozyczyc?). Wg twego toku myslenia - jak ktos mi zawinie lusterko od auta to mam prawo urabac mu reke? w imie braku szacunku do mojej wlasnosci oczywiscie... czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 12:07 wiocha . po prostu wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
msierak Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym D... 13.03.11, 12:54 Syndrom kaczyńskiego patriotyzmu: Miłość do ojczyzny/miasta/itp da ci siłę do niszczenia tego co kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz A Pan też chory z nienawiści... IP: 95.178.48.* 13.03.11, 13:31 Ja można te dwie sprawy łaczyć !!!! To znaczy w Anglii, Holandii itd. rządzi Kaczyński bo tam są kibole. Myślę że jesteś przyjacielu cieniem Kaczyńskiego bo tylko o Nim potrafisz mówić, zresztą tak jak Donek. Jak chce coś usłyszeć o Kaczyńskim to słucham tylko Donka i jego przyjaciół..... zawsze jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead-sea kibicowanie w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 14:46 Każdy w miarę normalny człowiek wie, że: 1) byłoby wspaniale gdyby kibic Śląska mógł pojechać do Poznania na rynek w koszulce Ślaska zaś kibic Kolejorza mógł spokojnie przejść się w szaliku Lecha ulicami Wrocławia, byłam na meczach Valenci z Barceloną czy Herthy z Bayernem i wiem, że jest to możliwe i co więcej przyciąga dziesiątki tysięcy nowych kibiców na stadiony... 2) obecnie absloutnie głupim pomysłem jest aby w koszulce Lecha paradować po Nowym Dworze tak samo jak absolutnie irracjonalnym byłby pomysł aby w szaliku Legii wybrać się do Łodzi, takie są po prostu realia na ten moment i musimy z tym żyć choć oczywiście należy zrobić wiele, żeby ten stan rzeczy uległ zmianie Mając powyższe na uwadze należy zauważyć, że w patologicznych realiach znanych jednak każdemu, goście z Poznania zachowali się prowokacyjnie i nierozsądnie. Bardzo przykro mi, że tak sie stało. W przyszłości jednak zalecam gościm w koszulkach Lecha nieco więcej rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Brak wyobraźni 13.03.11, 17:04 Nie pochwalam tego typu bandyckich zachowań ale to jakby paradować w pojedynkę z flagą Izraela na ulicach Hebronu albo Strefy Gazy. Tam też teoretycznie nic nie miałoby prawa ci się stać z tego powodu. Przecież ci ludzie musieli wiedzieć jakie są relacje między Śląskiem a Lechem i być świadomi tego że dla bardzie fanatycznych kibiców Śląska to będzie jawna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement W tym sęk 13.03.11, 20:57 Że ludzie ci mieli przekonanie, niestety - i za to się czerwienić jak buraki powinniśmy - że Wrocław to NIE Hebron ani Strefa Gazy, a zamieszkujący go ludzie to nie bliskowschodnia dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś