Dodaj do ulubionych

pierwsze objawy ciązy

IP: *.inds.pl 13.11.06, 17:06
napiszcie prosze jakie byly Wasze pierwsze objawy ciąży tzn interesuja mnie
takie w 1-3 tyg po zaplodnienia- czy juz jakies mailyście. z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: pierwsze objawy ciązy IP: 212.160.86.* 13.11.06, 17:22
      przede wszystki to brak miesiazki, czasem gorsze samopoczucie chociaz tym bym
      sie nie sugerowala bo teraz pogoda zmienna jest, czestsze oddawanie moczu moga
      byc rozne objawy a moze nie byc zadnych. karzdy przechodzi to inaczej nie ma
      regoly po za ta ze zanika miesiaczka.polecam test ciazowy a najlepiej wizyte u
      lekarza.Jesli chcesz poczytac o objawach ciazy wpisz sobie w
      wyszukiwarke "ciąża" wyswietli ci linki do fajnych stron na ktorych znajdziesz
      wszystko na trapiacy cie temat.Pozdrawiam Serdecznie
      • jatubylam Re: pierwsze objawy ciązy 13.11.06, 17:27
        www.google.pl/search?hl=pl&q=%22pierwsze+objawy+ci%C4%85%C5%BCy&btnG=Szukaj&lr=
      • Gość: Karolka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.inds.pl 13.11.06, 17:29
        Bzrdzzo Ci dziękuę. Jednal ja mam jeszcze tydzien na to by dostac okres
        poniewaz mam nieregularne cykle więc nie wiem kiedy gokladnie to wypada, a
        chodzilo mi o objawy jakies jeszcze oprocz braku miesiączki.
        • Gość: ania Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:18
          karolka a ile ty masz lat dziecinko kolezanka ci wszystko opisala a tak wogole
          to idz do lekarza a nie pytaj sie przez forum........zenada
      • Gość: Magda Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:35
        Mylisz się piszac ze podstawowym obiawem ciązy jest zanik miesiączki.
        Zdazaja sie kobiety jak np. moja znajoma które jeszcze moga miec przez pierwsze
        dwa lub trzy miesiace ciazy normalny okres.
        Polecam również test ale bezbledne i nabardziej wiarygodne sa badzania krwi na
        stweirdzenie ciązy. Dizeki tym badaniom mozna stweirdzic ciąze nawet kilka dni
        po zapłodnieniu.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Karolna Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.inds.pl 13.11.06, 19:52
          Dzięki:) narazie jeszcze poczekam moze coś się wyjaśni. w razie czego dzidzia
          bedzie miala 3 tyg:):)
      • Gość: l Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 14:47
        up
    • Gość: Gogo Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.eranet.pl 13.11.06, 20:09
      U mnie oprócz ogólnego osłabienia, sennosci była niechęć do współżycia,
      obolałe, powiększone nieco piersi, ciemniejsze niż zazwyczaj :)Temperatura
      ciała powinna tez być podwyższona, ale ... ja nie mierzyłam :)
      • Gość: Karolka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.inds.pl 13.11.06, 20:46
        ja mierze i mam 37,2 caly czas ale jeszcze nie dostalam okresu:) w sumie to tak
        sie czuje jak by to mialo zaraz nadejsc
    • Gość: matka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:08
      zrób sobie test, teraz już wykrywają 7dniową ciążę :)
    • Gość: 13 lat Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:12
      Brak cnoty.
      • Gość: beti Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:52
        dzien przed okresem temperatura powinna spasc jezeli bedzie sie utrzymywala
        powyzej 37 to moze oznaczac ciaze i piersi moga byc obolale ciemnieja tez
        brodawki
        • Gość: Karolka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 17:15
          piersi mam obolale a okres nieregularny wic ciezko powiedziec kiedy wypada.
          kochalismy sie dzien, dwa po miesiaczce,
          • Gość: annaa Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:19
            co za problem zrobić test? zaraz będziesz coś wiedziała
            • Gość: Karolka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 17:45
              niestety jest to problem poniewaz na robienie testu jest jszcze za wczesnie:)
              • Gość: annaa Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:07
                czy faktycznie? przecież wykrywają ciążę od 6 dni po zapłodnieniu, są więc
                szybsze niż jakiekolwiek objawy
                • Gość: olcia Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 18:15
                  ale wiekszosc daje w miare obiektywny i pewny wynik kilka dni po spodziewanej
                  miesiaczce albo tuz przed
              • Gość: agi Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:27
                możesz spokojnie zrobić test, ja zrobiłam dokładnie w 6 dobie po zapłodnieniu i
                wynik był pozytywny :). Poza tym u mnie dokładnie w terminie, gdy miała pojawić
                się miesiączka, pojawiły się nudności.... ble... zrób test, mniej nerwów, pozdrawiam
                • Gość: Karolcia Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 19:57
                  dzieki za rade- postanowilam jeszcze kilka dni poczekac:)
                  • Gość: marcin_r Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.21.pl 14.11.06, 21:39
                    Poddajesz próbie nerwy swojego chłopaka ? Nieładnie.
    • Gość: girl Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.com 14.11.06, 19:20
      polecam forum na www.lekka.pl
      • Gość: Karolka Re: pierwsze objawy ciązy IP: *.74.inds.pl 14.11.06, 19:56
        dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka