kilerdj 14.03.11, 19:42 Witam mam pytanie na temat targu swiebodzkiego czy wie ktos czy sprzedają tam psy typu: rottweiler,husky,amstaffy jeśli nie czy jest jakis taki targ w wrocławiu co sprzedają takie psy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwiaaa Re: Targ Swiebodzki 14.03.11, 21:23 Nie wiem, czy prędzej na giełdzie na ul. Giełdowej nie będzie.. tylko tam w poszczególne dni tylko ( nie pamiętam które) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilerdj Re: Targ Swiebodzki IP: 178.219.122.* 14.03.11, 22:41 Nie wiem może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie ten kto tam chodzi co jakiś czas na jakiej giełdzie znajdze rotteilery oczywyiście szczeniaki i po ile...? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Targ Swiebodzki 15.03.11, 07:10 Kolejny słaby mężczyzna zmuszony podbudowywać własne ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa Niech kupi rottweilera. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.11, 10:07 I niech mu ten pies przeprowadzi badanie zebami tylka. To go wyleczy z rottweilerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbkk Re: Targ Swiebodzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.11, 10:56 Idź do schroniska dla zwierząt. Tam na pewno znajdziesz psa dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o!o Re: Targ Swiebodzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 13:55 Jeśli zamierzasz poważnie traktować psa tego typu, to tylko sprawdzona hodowla z rekomendacjami. Jeżeli chcesz sprawdzić, kogo kiedy ten pies pogryzie - to idź na targ.... ale uważaj, przy odrobinie "szcześcia" będziesz pierwszy. Agresywne mieszańce gryzą bez różnicy, także rękę która karmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Targ Swiebodzki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.11, 14:14 Tak, jasne.. Hodowcy sprzedają rasowe psy na targu.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilerdj Re: Targ Swiebodzki IP: 178.219.122.* 15.03.11, 15:26 Ja sie nie pytam o wasze zdanie tylko pytam sie o to czy kupie tam rotteilera .Te psy są od początku w mojej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Targ Swiebodzki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.11, 16:24 No to Ci odpowiadam - nie potrafię sobie wyobrazić, żeby szanujący się hodowca sprzedawał psa w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Targ Swiebodzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 19:38 oczywiście że nie, a poza tym szanujący się hodowca wymagałby od Ciebie pozwolenie na trzymanie takiego psa, masz je? bo rottweiler należy do ras niebezpiecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka Re: Targ Swiebodzki 17.02.19, 09:43 www.facebook.com/groups/136627726996963/ Grupa stworzona i prowadzona,przez pasjonatów-hodowców, szkoleniowców, ludzi z wieloletnim doświadczeniem. Fachowe porady, artykuły, publikacje weterynaryjne, żywieniowe, szkoleniowe. ABC Rottweilera - od planowania zakupu szczenięcia, poprzez żywienie, szczepienia, wychowanie, szkolenie i wspólna droga z rottweilerem. ABC wystawowe- trening, zgłoszenia na wystawe, handling. Tylko u nas także ogólnopolska mapa Google z hodowlami i reproduktorami w Polsce. Zapraszamy do współtworzenia grupy,wszelkie inicjatywy i pomysły mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś