Dodaj do ulubionych

Targ Swiebodzki

14.03.11, 19:42
Witam mam pytanie na temat targu swiebodzkiego czy wie ktos czy sprzedają tam psy typu: rottweiler,husky,amstaffy jeśli nie czy jest jakis taki targ w wrocławiu co sprzedają takie psy?
Obserwuj wątek
    • liwiaaa Re: Targ Swiebodzki 14.03.11, 21:23
      Nie wiem, czy prędzej na giełdzie na ul. Giełdowej nie będzie.. tylko tam w poszczególne dni tylko ( nie pamiętam które)
      • Gość: kilerdj Re: Targ Swiebodzki IP: 178.219.122.* 14.03.11, 22:41
        Nie wiem może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie ten kto tam chodzi co jakiś czas na jakiej giełdzie znajdze rotteilery oczywyiście szczeniaki i po ile...?
        • piotr_ze_wsi Re: Targ Swiebodzki 15.03.11, 07:10
          Kolejny słaby mężczyzna zmuszony podbudowywać własne ego.
          • Gość: z ukosa Niech kupi rottweilera. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.11, 10:07
            I niech mu ten pies przeprowadzi badanie zebami tylka.
            To go wyleczy z rottweilerow.

• Gość: bbkk Re: Targ Swiebodzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.11, 10:56
      Idź do schroniska dla zwierząt. Tam na pewno znajdziesz psa dla siebie.
    • Gość: o!o Re: Targ Swiebodzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 13:55
      Jeśli zamierzasz poważnie traktować psa tego typu, to tylko sprawdzona hodowla z rekomendacjami. Jeżeli chcesz sprawdzić, kogo kiedy ten pies pogryzie - to idź na targ.... ale uważaj, przy odrobinie "szcześcia" będziesz pierwszy. Agresywne mieszańce gryzą bez różnicy, także rękę która karmi.
    • Gość: nasty Re: Targ Swiebodzki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.11, 14:14
      Tak, jasne.. Hodowcy sprzedają rasowe psy na targu.. :D
      • Gość: kilerdj Re: Targ Swiebodzki IP: 178.219.122.* 15.03.11, 15:26
        Ja sie nie pytam o wasze zdanie tylko pytam sie o to czy kupie tam rotteilera .Te psy są od początku w mojej rodzinie
        • Gość: dp Re: Targ Swiebodzki IP: *.contium.pl 15.03.11, 15:31
          allegro wyprobuj.
        • Gość: nasty Re: Targ Swiebodzki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.11, 16:24
          No to Ci odpowiadam - nie potrafię sobie wyobrazić, żeby szanujący się hodowca sprzedawał psa w takim miejscu.
          • Gość: mała mi Re: Targ Swiebodzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 19:38
            oczywiście że nie, a poza tym szanujący się hodowca wymagałby od Ciebie pozwolenie na trzymanie takiego psa, masz je? bo rottweiler należy do ras niebezpiecznych.
    • salamanka Re: Targ Swiebodzki 17.02.19, 09:43
      www.facebook.com/groups/136627726996963/ Grupa stworzona i prowadzona,przez pasjonatów-hodowców, szkoleniowców, ludzi z wieloletnim doświadczeniem.
      Fachowe porady, artykuły, publikacje weterynaryjne, żywieniowe, szkoleniowe.
      ABC Rottweilera - od planowania zakupu szczenięcia, poprzez żywienie, szczepienia, wychowanie, szkolenie i wspólna droga z rottweilerem.
      ABC wystawowe- trening, zgłoszenia na wystawe, handling.
      Tylko u nas także ogólnopolska mapa Google z hodowlami i reproduktorami w Polsce.
      Zapraszamy do współtworzenia grupy,wszelkie inicjatywy i pomysły mile widziane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka