Dodaj do ulubionych

Dom Turysty TRIO

16.05.11, 22:43
Witam :)

Szukam noclegu dla dwóch osób we Wrocławiu na weekendowe zwiedzanie :) Znalazłam w sieci namiary na Dom Turysty Trio-cena zadziwiająca niska, lokalizacja dogodna. Warto tam zarezerwować nocleg czy raczej się wystrzegać? Jakie są opinie wśród osób znających to miasto? Chcemy z koleżanką spędzić weekend we Wrocławiu, pozwiedzać, nie zależy nam na szczególnych luksusach noclegowych ale czysty pościel i czyste sanitariaty to minimum wymagań :)

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Dom Turysty TRIO IP: *.wroclaw.hypnet.pl 16.05.11, 23:07
      jak na week i nie masz wygórowanych upodoban to trio starczy bardzo dobra lokalicaja blisko centrum, nie bedziesz tam siedziec caly dzien tylko w zasadzie nocował, posiłki tez pewnie na miescie zjecie. warto troche doplacic i wziasc z łazienką , po calym dni sie odświeżyć.
    • Gość: kwd Re: Dom Turysty TRIO IP: *.centertel.pl 29.04.13, 23:54
      Lokalizacja dobra- blisko centrum. Niestety parkingu nie ma, trzeba się przeciskać na wąskiej uliczce, która równocześnie jest chodnikiem dla pieszych. Na stronie mają napisane: "Naszym Gościom oferujemy dobry standard, miłą i profesjonalną obsługę" niestety w rzeczewistości klient dla nich jest złem koniecznym. Obsługa bardzo nieuprzejma (wręcz ch . . . . a). Jestem osobą niepełnosprawną, więc poprosiłam o pokój na parterze. Recepcjonistka odpowiedziała, że mogę otrzymać taki pokój w innym budynku, o ile cyt.: "dotoczę się" (nadmienię, że byłam trzeżwa!!! tej recepcjonistce chodziło o moją niepełnosprawność). Z noclegu zrezygnowałam, więc o standardzie wnętrz się nie wypowiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka