Dodaj do ulubionych

Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z D...

14.07.11, 20:05
Widziałem w Rynku szkockich kibiców i naszych kiboli. Szkoci uśmiechnięci, ubrani w pomarańczowe koszulki chodzili tu i tam, zwiedzając lub wypatrując ciekawych trunków.
Nasi kibole pogrupowali się i straszyli gębami z kryminału, tatuażami na napakowanych dzięki sterydom łapach. Patrzeli wilkiem na wszystkich, gotując się do walki.
Co takiego sprawia, że polski kibol jest bandytą? Geny marginesu? Bieda zmuszająca do kradzieży czy zwykłe lenistwo, które już w podstawówce objawiało się tym, że taki przedstawiciel patologicznej rodziny nie chciał się uczyć?
Nie wiem. Drażni mnie jednak, że dla takich ludzi wydaje się miliard z okładem na stadion.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 20:14
      No nie da się ukryć że my Polacy właśnie tacy jesteśmy. Taką mamy naturę bez względu na to czy jesteśmy kibolami czy nie.
      • Gość: Jacek Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 20:21
        ale z drugiej strony ...

www.sport.pl/pilka/5,65042,9950188,Liga_Europejska__Zamiast_angielskiej_herbatki____Kibice.html?i=1
        www.gazetawroclawska.pl/stronaglowna/426751,kibice-dundee-bawili-sie-przed-meczem-w-rynku-zdjecia,g,2,id,t,z,no.html#material_1
        ... na zdjęciach aż tak źle to nie wygląda
        • Gość: Jacek Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 20:59
          Jeszcze 2 słowa :) Szkoci może więcej się uśmiechają ale z autobusów korzystają tak jak Polscy kibice :)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EtIc2frbK2Q
    • Gość: Pozdrawiam! Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:15
      Chyba na rynkach w innych miastach byliśmy. Szkoci nie byli przez nikogo nie niepokojeni a gdy błądzili pod naszymi kasami byli grzecznie kierowani na swój sektor i żadna krzywda się im nie działa. Za to z pewnością większości z nich degustacja trunków rozweselających zaszkodziła.
      Nikt nikogo nie pobił i nic się nie działo ale jak zwykle muszą się pojawić ludzie którzy wszystko wiedzą i na każdy temat mają coś do powiedzenia.
      Pozdrawiam!
      • piotr_ze_wsi Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z 15.07.11, 11:30
        Na Rynku byłem ja, ty w kasie, jak czytam.
        Zacytuję wpis z innego wątku:
        Wrocławiowi gratulujemy młodych kibiców
        oels 14.07.11, 17:27 Odpowiedz cytującOdpowiedz
        Szczególnie grupy krzyczącej do bawiących się i śpiewających Szkotów: " Ch*j wam w d*pę"
        Gratulujemy!!

Nie dość, że kibole są chamscy, to jeszcze jak jeden mąż są pedałami złaknionymi ciasnych, szkockich odbytów.
        Kiedy się jest zamroczonym piwskiem i idzie się w towarzystwie kompanów, to nie patrzy się zbyt obiektywnie. A wystarczy stanąć z boku, by zobaczyć odrażające monstra - polskich kiboli.
    • Gość: Jacek A czy ktoś wie jak czuje się Diaz? IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 20:27
      A czy ktoś wie jak czuje się Diaz? Kontuzja poważna?
    • tredetrede Wieśniak "coś" pobełkotał... 14.07.11, 20:37
      piotr_ze_wsi
      "Widziałem w Rynku szkockich kibiców i naszych kiboli. Szkoci uśmiechnięci, ubrani w pomarańczowe koszulki chodzili tu i tam, zwiedzając lub wypatrując ciekawych trunków.
      Nasi kibole pogrupowali się i straszyli gębami z kryminału, tatuażami na napakowanych dzięki sterydom łapach. Patrzeli wilkiem na wszystkich, gotując się do walki.
      Co takiego sprawia, że polski kibol jest bandytą? Geny marginesu? Bieda zmuszająca do kradzieży czy zwykłe lenistwo, które już w podstawówce objawiało się tym, że taki przedstawiciel patologicznej rodziny nie chciał się uczyć?
      Nie wiem. Drażni mnie jednak, że dla takich ludzi wydaje się miliard z okładem na stadion."

byłem na rynku, wszyscy sie dobrze bawili tylko jeden palant chodzil i uważnie się przyglądał z niezadowoloną mina ze nic sie nie dzieje...
      potem przylazł do domu i wybełkotał powyższego posta...
      • piotr_ze_wsi Re: Wieśniak "coś" pobełkotał... 15.07.11, 10:17
        co robi głąb który nie ma nic do powiedzenia ?
        3- pisze coś w stylu "ty taki... ty owaki"...

Piszesz o mnie "wieśniak" (czyli ty taki) oraz "palant" (czyli ty owaki). Po podłożeniu pod podany przez ciebie sposób postępowania głąba wychodzi niezbicie, że jesteś GŁĄBEM...
    • Gość: wroclawianin Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 20:43
      zalecam powrót na wieś :)

• sverir Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z D... 14.07.11, 20:47
      Kiboli na rynku nie widziałem, ale widziałem kiboli w drodze na rynek. Nie zauważyłem, żeby na kogokolwiek krzywo patrzyli. Może ci w zielonym to Marsjanie?
      • Gość: Retro Policja zabrała Szkotom szaliki!!! IP: *.217.146.194.generacja.pl 15.07.11, 16:31
        Bawiłem się ze Szkotami do późna w nocy. Nie żalili sie oni na kiboli, a na POLICJĘ (czyt. milicję), która zabrała im przy wpuszczaniu na sektor okazjonalne szaliki, pół Dundee, pół Sląska. Nie mogi uwierzyć w to, że w Europie któś tak po prostu w mundurze może im coś siłą przywłaszczyć. ŻENADA, wstyd.
    • Gość: furora Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 20:49
      "Obok Solorza usiadł prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz, który wielkim fanem futbolu nie jest, ale to właśnie on kilka lat temu zadecydował, że miasto przejmie piłkarski Śląsk i będzie go finansować."

Megalansiarz się wciąż lansuje. Szkoda, że nie za własne pieniadze.

• Gość: Chris Malkonenci cicho! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 21:12
        Za komuny Slask zremisowal 0:0 i przegral 2:7. Teraz wygral 1:0. Wtedy WKS byl wojskowy a teraz jest nasz Wroclawski. Jak sie nie podoba to kibicujcie Jagielonii.
    • Gość: a Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.07.11, 21:22
      Weź pod uwagę, że szkoccy kibole zostali w Szkocji. Zapewniam cię, że na rewanż byle kibol nie poleci i nasi będą bawić się tam tak jak Szkoci u nas. Taki to urok bycia u siebie - byle menda może wyjść i komuś dać po gębie.
    • Gość: z "z szkockim" ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:34
      A nie "ze szkockim"? Aż zęby bolą, jak się czyta takie kaczany w bądź co bądź dzienniku, od którego można wymagać trochę więcej niż od gazetki z Alternatywy 4. Ale jak widać - Polska język, trudna język...
    • dr_herpes Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z D... 14.07.11, 21:36
      Wlasnie zajrzalem na oficjalne forum fanow Dundee Utd. Ogolnie ludki sa zachwycone wystepem swojej druzyny i sa calkowicie przekonani, ze u siebie zleja Slaska co najmniej 2:0. Nniepoprawni optymisci
      • Gość: Jacek Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 21:45
        To będzie jeszcze rewanż? ... o kurcze.

Żartowałem ;)
        • zusto129 piotr ze wsi... 14.07.11, 21:57
          kolejna Twoja wypocina,kolejny założony temat,znów nic ciekawego w Twojej wypowiedzi,nic nie wiesz,nic nie widzisz,wiec nie sugeruj się tym co zobaczysz w necie.Nie interesuje Cie temat to się nie wypowiadaj.
          Ktoś tam jeszcze pisał ze mało ludzi z Wrocławia jedzie do Dundee,oj człowieczku bardzo się zdziwisz jak poczytasz sobie albo zobaczysz w tv
          • piotr_ze_wsi Re: piotr ze wsi... 14.07.11, 22:12
            Ależ ja tego wątku nie założyłem - podpiąłem się pod gotowy tekst, bo dużo wiem i dużo widzę, a temat mnie bardzo interesuje, bo idąc z dzieckiem ulicami miasta, w którym mieszkam, chcę się czuć bezpiecznie, a kibole w Rynku to poczucie bezpieczeństwa zabierają. Grupujcie się koło stadionu, resztę miasta zostawcie w spokoju. Moja zaś ocena nie jest odosobnioną, jak widać.
            Nie ma w was żadnej radości, choć drużyna, której kibolujecie, wygrała mecz. W was jest nienawiść do wszystkiego, co nie jest tożsame z waszą grupą.
            Kiedy się was omija niezbyt szerokim łukiem, słychać tylko ch..., ku..., jebać, pie...ny, zjebany ryj itp. Nie potraficie wysłowić się bez wulgaryzmów? Aż tak nisko oceniacie swą męskość, że musicie sobie jej dodawać ch...ami?
            Jedźcie sobie do Dundee choćby i całymi stadami. Korzyść z tego będzie jedna - nie będzie was w tym czasie w kraju.
            • Gość: Jacek Re: piotr ze wsi... IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 22:15
              > Nie ma w was żadnej radości, choć drużyna, której kibolujecie, wygrała mecz. W
              > was jest nienawiść do wszystkiego, co nie jest tożsame z waszą grupą.

www.gazetawroclawska.pl/stronaglowna/427110,fani-slaska-kibicowali-tez-poza-stadionem-zdjecia,g,8,id,t,z,no.html
              :)

• Gość: Jacek Re: piotr ze wsi... IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 22:18
                piotrze_ze_wsi ja widzę że w Twoich postach jest tyle samo radości co w kibicach których opisujesz :)
                • Gość: teho piotr ze wsi... IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 22:59
                  to typowy forumowy narzekacz - nic mu się nigdy nie podoba do wszystkiego i wszystkich ma pretensje... taki troll typowy polski ze wsi jak sam przyznaje.. dyskusja z nim nie ma sensu.
                  • piotr_ze_wsi Re: piotr ze wsi... 15.07.11, 11:49
                    www.tvn24.pl/-1,1710685,0,1,polacy-zatrzymani-na-litwie-za-dopingowanie-holendrow,wiadomosc.html
                    Może rzeczywiście dyskusja nie ma sensu? Lepiej przywalić kijem do baseballa?
                    • Gość: Jacek Re: piotr ze wsi... IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.07.11, 12:33
                      To Ci kibice których widziałeś wczoraj w Rynku byli też na Litwie? :)

Tak sobie czytam Twoje wpisy i wnioskuję z nich że jesteś bardzo smutnym i sfrustrowanym człowiekiem. Może zacznij szukania radości i uśmiechu na twarzy od siebie a nie od innych? Co ty na to?
                    • Gość: Jacek Re: piotr ze wsi... IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.07.11, 12:35
                      piotr_ze_wsi napisał:

>rel="nofollow">www.tvn24.pl/-1,1710685,0,1,polacy-zatrzymani-na-litwie-za-dopingowanie-holendrow,wiadomosc.html
                      > Może rzeczywiście dyskusja nie ma sensu? Lepiej przywalić kijem do baseballa?

A tak było w naszym kochanym Wrocławiu :)
                      www.sport.pl/pilka/5,65042,9950188,Liga_Europejska__Zamiast_angielskiej_herbatki____Kibice.html?i=1
              • piotr_ze_wsi Re: piotr ze wsi... 15.07.11, 09:44
                I tacy właśnie, jak ci radośni ludzie ze zdjęć, są kibice.
                Kibole, raz jeszcze podkreślę, to bandyci, margines społeczny, który powinien być wyłapywany jak bezpańskie psy przez hycla i osadzany w kamieniołomach.
                • Gość: Jacek Re: piotr ze wsi... IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.07.11, 12:38
                  piotr_ze_wsi napisał:

> I tacy właśnie, jak ci radośni ludzie ze zdjęć, są kibice.
                  > Kibole, raz jeszcze podkreślę, to bandyci, margines społeczny, który powinien b
                  > yć wyłapywany jak bezpańskie psy przez hycla i osadzany w kamieniołomach.

Wracając do tematu który sam poruszyłeś. Czyli smutni ludzie w Rynku. To za co tym razem powinni być osadzani w kamieniołomach? Za brak uśmiechu na twarzy? Wydaje mi się że wtedy trafiłbyś do kamieniołomów jeszcze przed nimi :) W tobie też jakoś radości życia nie widać :)
            • Gość: kierownik Re: piotr ze wsi... IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 22:34
              > Nie ma w was żadnej radości, choć drużyna, której kibolujecie, wygrała mecz. W
              > was jest nienawiść do wszystkiego, co nie jest tożsame z waszą grupą.
              > Kiedy się was omija niezbyt szerokim łukiem, słychać tylko ch..., ku..., jebać,
              > pie...ny, zjebany ryj itp. Nie potraficie wysłowić się bez wulgaryzmów? Aż tak
              > nisko oceniacie swą męskość, że musicie sobie jej dodawać ch...ami?
              > Jedźcie sobie do Dundee choćby i całymi stadami. Korzyść z tego będzie jedna -
              > nie będzie was w tym czasie w kraju.

Was i was... wy i wy...
              Masz samochód ? masz...
              Więc ja Was mordercy nienawidze ! kumasz barani łbie...?
              Jakiś genotyp leninostalina...
            • Gość: gorg Re: piotr ze wsi... IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 23:46
              Spędziłem dzisiaj cały wieczór w Rynku. Z knajpy miałem widok na największą pierzeję. Aż miło było patrzeć na grupki kibiców Śląska, którzy rozmawiali i śmiali się razem ze Szkotami. Do jednej groźnie wyglądającej grupki podszedł starszy Szkot i po kolei wszystkim gratulował, po czym kibice robili sobie razem fotki. Co ciekawe nawet po zmroku co chwilę przechodzili ojcowie z małymi dzieciakami w koszulkach Śląska (może to Gazeta uzna za skandal). Jak czytam takie wypociny zatrutych przez Gazetkę umysłów, które są oparte o obserwacje z przemknięcia przez Rynek to aż nie wiadomo co odpisać. W końcu choroba "Wyborcza" w takim mózgu jest już średnio odwracalna i widzi się tylko strasznych kiboli, potwornych antysemitów, nieeuropejskich homofobów i generalnie okropne polactwo. Komuś się nieźle udało zaszczepić nienawiść do własnego kraju.
            • Gość: srutututu Re: piotr ze wsi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 06:41
              ...jedz może na grzyby do lasu , ptaszków śpiewu z dzieciakiem posłuchasz. Jest tylko jeden problem - tam też zielono. Widzę że masz alergię na kibiców zwłasza w zielonych szatkach. Tylko ich widzisz ... to już chyba jednostka chorobowa. Może stało kilku napakowanych, ja też wczoraj w mieście widziałem paru żebraków, alkoholików (nie kibiców) i paru bladych facetów w okularkach ... ale mi to nie przeszkadza , czuję się bezpiecznie , bo TAKIE MOJE MIASTO JEST :) ... i dobrze mi tutaj nie mam lęków !
            • Gość: qwerty Re: piotr ze wsi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.11, 10:21
              Słucham? Czujesz się niebezpiecznie na Rynku? Nie dość, że stało tam kilkunastu policjantów to jeszcze wszystko monitoruje standardowo kilkadziesiat kamer. Może masz jakąś nerwicę lub inne schorzenie? Idź do lekarza.

A z "dzieckiem" nie masz co wyjeżdzać, bo na nikim wrażenia to nie robi. Wczoraj widziałem nwete 3-4 latki w koszulkach Śląska.
              • Gość: Paweł_z_miasta Re: piotr ze wsi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 16:22
                Znam takich tatusiów, co 15-latków odprowadzaja za rękę do gimnazjum,bo 'może ich ktos napadnie' , a Wrocław taki niebezpieczny.Co z tych dzieci wyrośnie??
        • Gość: wrocnolove Szkoci rozczarowali IP: 217.153.67.* 14.07.11, 23:07
          Super, że SLąsk wygrał, ale szkoci rozczarowali, wyglądali jakby byli zmeczeniu już przed mecze.... wrocnolove.wordpress.com
      • Gość: Pesymista Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 23:17
        Dlaczeg niepoprawni opptymisci? przecież poprzednio zdecydowanie wygrali!?
    • Gość: xyz Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:55
      A to fakt. Sympatyczne, uśmiechnięte pomarańczowe ludziska, bez żądzy mordu kibica w innych barwach oraz nie traktujący piłki jak wojny i walki na śmierć i życie. O dużej części naszych lepiej milczeć i omijać szerokim łukiem, tak jak to wiele osób w rynku robiło.
      • zusto129 Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z 14.07.11, 21:59
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> A to fakt. Sympatyczne, uśmiechnięte pomarańczowe ludziska, bez żądzy mordu kib
        > ica w innych barwach oraz nie traktujący piłki jak wojny i walki na śmierć i ży
        > cie. O dużej części naszych lepiej milczeć i omijać szerokim łukiem, tak jak to
        > wiele osób w rynku robiło.

jasne,tylko kibole z Polski są żądni krwi,w całej Europie to sami uśmiechnięci mili ludzie.Jak chcecie to podeśle wam linki z ostatniego pól roku ile zadym było w Anglii,Hiszpanii Francji,Niemczech i jeszcze wielu innych krajach
      • Gość: Jacek Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.07.11, 22:07
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> A to fakt. Sympatyczne, uśmiechnięte pomarańczowe ludziska, bez żądzy mordu kib
        > ica w innych barwach oraz nie traktujący piłki jak wojny i walki na śmierć i ży
        > cie. O dużej części naszych lepiej milczeć i omijać szerokim łukiem, tak jak to
        > wiele osób w rynku robiło.

Nie masz racji. Wszędzie jest tak samo

www.youtube.com/watch?v=2O5EpEbl1Uw
        Polecam film "Wojny na stadionach" o kibicach Dundee
        www.youtube.com/watch?v=OIUgMpxDceY
        • Gość: Chris Dlaczego na Oporowskiej byly puste miejsca? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.07.11, 00:07
          Przeciez wszystkie bilety zostaly podobno wysprzedane. Mam nadzieje ze na nowym stadionie bedzie inaczej.
          • Gość: ja Re: Dlaczego na Oporowskiej byly puste miejsca? IP: *.wssk.wroc.pl 15.07.11, 01:45
            było widać wolne miejsca gdyż na biletach z tej trybuny,,można'' przejść na inne sektory(cala boczna odkryta trybuna)dlatego tam był większy ścisk a za bramka wolne miejsca
    • Gość: kibuc Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 04:09
      Ojojoj, ała ała, polscy "kibole" byli brzydcy i mieli tatuaże, a także "patrzyli wilkiem". Same straszne przestępstwa.

Zrobili komuś cokolwiek złego, czy to autor wpisu nie umie sobie poradzić z własnymi lękami? Bo na razie przeczytałem o nich "bandyci", ale czemu są bandytami, to nie wiem. Chyba, że bandytyzmem jest posiadanie tatuaży i "patrzenie wilkiem" na piotra_za_wsi. Czy tramp stamp dla kolegi piotra_ze_wsi też jest oznaką bandytyzmu, czy na taki tatuaż lubi sobie popatrzeć (i tylko popatrzeć, bo nic innego mu nie zostaje)?
      • piotr_ze_wsi Tramp stamp 15.07.11, 10:14
        Tutaj dwadzieścia "najpiękniejszych":
        www.heavy.com/comedy/2010/02/the-20-worst-tramp-stamps/
        Popatrzyłem sobie...
        Kobieta o szpetnym ciele może i nabiera uroku po wytatuowaniu, jednak ta z pięknym ciałem ulega oszpeceniu.
        Uprawiając seks w pozycji od tyłu z kobietą z takim czymś na dolnej części ciała przychodziłaby na myśl nieustannie jedna myśl - co to za guano?

Tatuaż początkowo fundowali sobie ludzie z półświatka. Byli i tak wykluczeni ze społeczeństwa, wobec czego mogli stać się jeszcze bardziej odrażającymi (tatuaże o prostej konstrukcji w stylu Amy Winehouse - twego ideału kobiety, na którą możesz nie tylko popatrzeć, ale i zerżnąć). Stopniowo jednak zaczęli się tatuować i celebryci - źli chłopcy ćpali, pili, palili i tatuowali się. Fani, ślepo naśladujący swych idoli, równie ochoczo oszpecali swe ciała. I tak to się rozlazło.
        Oczywiście blachary tatuujące sobie zawiły wzorek na tyłku po to tylko, by sprawić radość swemu misiowi-karkowi, mogą misia-karka zachwycać.
        W niektórych kulturach stosuje się obrzezanie kobiet, dla przykładu, co jest jeszcze gorsze. Muzułmanie zmuszają kobiety do noszenia burek, czadorów, nikabów od hidżabów. Są różne dziwactwa. Tramp stamp na tyłku może rzeczywiście nie jest taki straszny...
        • Gość: Jacek Re: Tramp stamp IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.07.11, 12:43
          Napisz co Ci jeszcze przeszkadza pełen radości życia, uśmiechnięty (w przeciwieństwie do kibiców) człowieku :)
          • piotr_ze_wsi Re: Tramp stamp 15.07.11, 13:31
            Jak rozumiem jesteś kibolem, nie kibicem, skoro przeszkadza ci moja krytyka patologicznych zachowań "miłośników" footballu?
            Bo gdybyś był kibicem, to chciałbyś oczyszczenia tego środowiska z ludzi, którzy idąc na mecz zabierają kije do baseballa, kastety i maczety, z ludzi, którzy na widok drużyny przeciwnej krzyczą "ch... wam w dupę!", którzy niszczą stadiony i jego okolice, rzucają kamieniami w policję i ochroniarzy. A jednak nie. Nie dostrzegasz problemu. Nie dostrzegają go PZPN, władze klubów. Nie dostrzega go nikt, kto jest związany z piłką. Głos kogoś z zewnątrz jest zaś głosem wołającego na puszczy, bo środowiska piłkarskiego nie da się uzdrowić.
            • Gość: Jacek Re: Tramp stamp IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.07.11, 13:38
              > Jak rozumiem jesteś kibolem, nie kibicem, skoro przeszkadza ci moja krytyka pat
              > ologicznych zachowań "miłośników" footballu?
              Nie jestem kibolem ale czepianie się kogoś że stał ze smutną miną gdy samemu się jest smutasem to nie jest według mnie normalne.

> Bo gdybyś był kibicem, to chciałbyś oczyszczenia tego środowiska z ludzi, którz
              > y idąc na mecz zabierają kije do baseballa, kastety i maczety, z ludzi, którzy
              > na widok drużyny przeciwnej krzyczą "ch... wam w dupę!", którzy niszczą stadion
              > y i jego okolice, rzucają kamieniami w policję i ochroniarzy.
              Wczoraj nie widziałem nikogo z baseballem, kastetem i maczetą. Ty też nie widziałeś. Media donoszą o wspólnej dobrej zabawie kibiców jednej i drugiej drużyny, więc nie twórz swoimi psychicznymi urojeniami fałszywej rzeczywistości.

> bo środowiska piłkarskiego nie da się uzdrowić.
              Zacznij od siebie bo Twoje posty dają dużo do myślenia.
    • Gość: grzechu Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 07:57
      Wypocone zwycięstwo i powiedziałbym fuksiarskie.
      • zusto129 Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z 16.07.11, 19:55
        Gość portalu: grzechu napisał(a):

> Wypocone zwycięstwo i powiedziałbym fuksiarskie.

,patrząc na grę powinno być 5-2 dla Śląska Szkoci mieli farta
    • tfurca Szare krowy z różowymi rogami? 15.07.11, 10:07
      Chciałbym pogratulować działowi marketingu firmy TAURON trafności wyboru maskotek, które mają zagrzewać nas do kibicowania. Genialne. Być może w tym szaleństwie jest metoda? Szara krowy z różowymi rogami. Ja wiem, że TAURON -----> taurus to byk --------> to nie krowa, ale większość ludzi na stadionie zastanawiała się o co chodzi? I czemu te krowy obmacują naszego ORŁA Śląska Wrocław ... Poza tym dobór koloru budzi zastrzeżenia - czemu one te krowy są szare? Kolor rogów wymuszony przez kolorystykę firmową tu sie zgodzę, ale czemu wstawki te krowy maja różowe ... fatalnie.

Homofobiczni kibice Śląska Wrocław moga tego nie przełknąć. Te krowy ich obrażają. Czują się oni, że tak powiem dojeni.
    • garym Re: Holenderski snajper strzelił i Śląsk wygrał z 15.07.11, 10:59
      Widział ktoś ile razy Voskamp dotknął piłkę przed szczęśliwym strzałem. Wszedł na boisko chwilę wcześniej, więc nie wiem czy to nie było to pierwsze dotknięcie piłki.
    • Gość: gaax Dobra zabawa IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 12:10
      Byłem na meczu, atmosfera była świetna. Po meczu wylądowałem Rynku ok 22. Przysiadłem e jednej knajpce gdzie kotłowało się najwięcej osób - szkotów i polaków. Co chwila śpiewy, toasty i przyjazna atmosfera. Jeden gość mnie zaczepił i wymieniliśmy się szalikami. Ale w knajpach jak ktoś miał być agresor to prędzej pijany szkot ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka